Mitt första besök hos Umbra för dreadfix. Kommer definitivt tillbaka! Min nya dreadfrisör! Kunnig och snygg fix. Jättenöjd med besöket och trevligt bemötande. ⭐⭐⭐⭐⭐
8 omdömen om Umbra W
Trevlig dread frisör! Vi flätad i DE dreads och Umbra gjort ett jättebra jobb.
Jag hade en trevlig upplevelse hos Umbra, med trevliga samtal, samtidigt som dreads snabbt och effektivt växte fram på huvudet. Jag gjorde enbart dreads i underhåret med förlängning. Jag blev absolut nöjd med både form och placering, men tyvärr fanns det inte riktigt en färg som passade mitt hår helt. Verkligen ingen stor grej, då det är lätt åtgärdat med lite färg. Överlag mycket nöjd och jag rekommenderar varmt ett besök hos Umbra ifall en vill ha snygga dreads.
Mkt trevligt bemötande. Rot fix av mina dreads och lite nytt blev super fint. Är väldigt nöjd.
Proffsig och trevligt bemötande.
Toppen besök på Extend och möte med Umbra W. Vi fick hjälp att reda ut min dotters "dreadlocks" tovor. Det gick att få bort dem. Umbra hade ett bra handlag och godkunskap, med både håret och barnet. Vi kan varmt rekommendera Umbra W.
Umbra är mycket noggrann och mån om att göra ett bra jobb. Jätteduktig på dreads.
Gick dit för dreads-fix och blev inte besviken. Trevligt ställe och resultatet blev toppen!