Arja L:
Alltid ett fantastiskt bemötande. Jag skulle inte vilja byta ut Magnus för någon annan! Han är bara bäst, lyhörd och resonerande men säger också ifrån om det är något jag kommit på men som jag inte skulle vara nöjd med i efterhand. Det är som att komma hem till en vän, en som man kan dela allt från glädje till sorg med. Utöver sin fina person är han också väldigt duktig, klipper, färgar och formar. Har förmåga att se hur håret passar ansiktsformen, stilen och hela min karaktär. Magnus kan jag verkligen rekommendera till alla!
Denna gång kom jag hem med en fantastisk hårborste utöver klippning.
Christina N:
Lovisa och BeautyBox levererar alltid bästa service och gör ett fantastiskt bra jobb med naglar, pedikyr, fransar och bryn. Rekommenderas!
Emma O:
Är så otroligt nöjd med mina besök. Alla i personalen är supertrevliga och jag upplever som väldigt proffsiga. Vill ge en extra shoutout till Victoria S som gett mig sån fantastisk nyans i mitt blonda hår, har aldrig varit så nöjd🙏 Helt klart värt ett besök när håret behöver lite kärlek!
Christine I:
Man får alltid ett bra bemötande. Otroligt professionella frisörer som lyssnar och ger även en råd vad som kan vara bättre för en. Efteråt bokar dom gärna in för nästa klipp/färg, så man inte står utan tid när det är dax.
Bra service som gör att dom uppmärksammar sin kund.