Hårförlängning på Södermalm

9 rekommenderade företag inom hårförlängning på Södermalm, Stockholm

• Creative Headz Hornsgatan

986 omdömen
    Frida M
    Frida M: Kanon! Lyssnade precis på vad jag ville ha och blev nöjd med konsultationen och resultatet blev sedan precis så som jag hade önskat!
  • Driver du hårförlängning i Södermalm?

• Creative Headz Skånegatan

948 omdömen
    Angelique A
    Angelique A: Kände mig mycket väl omhändertagen & hörd! Trevligt säljsam utan att vara påpropsande, skulle säga Ebba är väldigt lyhörd! En ynnest o ha hittat dit!
  • Frisör Extend

970 omdömen
    Gunilla B
    Gunilla B: Jag fick Magnus rekommenderad av en person som alltid är så välklippt. Magnus har fin känsla för hur mitt hår ska klippas. Jag är alltid nöjd när jag lämnar salongen.
  • Creative Headz Götgatan

745 omdömen
    Per P
    Per P: Har gått på Creative Headz på Götgatan i massor av år. Diana är toppen och jag är alltid supernöjd!
  • Green Heads SOFO

629 omdömen
    Josefina S
    Josefina S: Lyhörd, trevlig och professionell personal, känner mig trygg och omhändertagen. Sen att de använder ekologiska produkter är toppen och viktigt för mig.
  • 93 omdömen
    Christina N
    Christina N: Lovisa och BeautyBox levererar alltid bästa service och gör ett fantastiskt bra jobb med naglar, pedikyr, fransar och bryn. Rekommenderas!
  • Emma O
    Emma O: Är så otroligt nöjd med mina besök. Alla i personalen är supertrevliga och jag upplever som väldigt proffsiga. Vill ge en extra shoutout till Victoria S som gett mig sån fantastisk nyans i mitt blonda hår, har aldrig varit så nöjd🙏 Helt klart värt ett besök när håret behöver lite kärlek!
  • 20 omdömen
    Christine I
    Christine I: Man får alltid ett bra bemötande. Otroligt professionella frisörer som lyssnar och ger även en råd vad som kan vara bättre för en. Efteråt bokar dom gärna in för nästa klipp/färg, så man inte står utan tid när det är dax. Bra service som gör att dom uppmärksammar sin kund.
  • Driver du hårförlängning i Södermalm?

• 2 omdömen
    Marianne V
    Marianne V: Ansiktsbehandling jag blev mkt bra bemött och väl omhändertagen