Hårförlängning på Södermalm

9 rekommenderade företag inom hårförlängning på Södermalm, Stockholm

• Creative Headz Hornsgatan

791 omdömen
    Astrid K
    Astrid K: Väldigt trevligt bemötande och kunnig frisör!
  • Driver du hårförlängning i Södermalm?

• Creative Headz Skånegatan

768 omdömen
    YVONN B
    YVONN B: Blev endast klippning denna gång, men supernöjd som alltid.
  • Frisör Extend

828 omdömen
    Joviane J
    Joviane J: Therese is amazing, her cuts are top!
  • Creative Headz Götgatan

607 omdömen
    Elina W
    Elina W: Rober klippte min dotter otroligt snyggt. Hon är stolt över sin nya frisyr med uppklippning och gardinlugg. Han gjorde det lilla extra och stylade håret fint trots att det inte ingår i barnklippningar.
  • Green Heads SOFO

498 omdömen
    Wiveka G
    Wiveka G: Jag kom in med en alldaglig frisyr och lämnade med en perfekt färg och en suverän klippning som gav mig värsta make-overn. Tänk vad några extra centimeter kan göra! Helt plötsligt fick jag en frisyr. Min hårbotten älskade det också. Tack Maria för utförandet och alla lärdomar om hår. Nu ska jag tvätta håret med schampo-kaka 🤗
  • Emma O
    Emma O: Är så otroligt nöjd med mina besök. Alla i personalen är supertrevliga och jag upplever som väldigt proffsiga. Vill ge en extra shoutout till Victoria S som gett mig sån fantastisk nyans i mitt blonda hår, har aldrig varit så nöjd🙏 Helt klart värt ett besök när håret behöver lite kärlek!
  • 93 omdömen
    Christina N
    Christina N: Lovisa och BeautyBox levererar alltid bästa service och gör ett fantastiskt bra jobb med naglar, pedikyr, fransar och bryn. Rekommenderas!
  • 20 omdömen
    Christine I
    Christine I: Man får alltid ett bra bemötande. Otroligt professionella frisörer som lyssnar och ger även en råd vad som kan vara bättre för en. Efteråt bokar dom gärna in för nästa klipp/färg, så man inte står utan tid när det är dax. Bra service som gör att dom uppmärksammar sin kund.
  • Driver du hårförlängning i Södermalm?

• 2 omdömen
    Marianne V
    Marianne V: Ansiktsbehandling jag blev mkt bra bemött och väl omhändertagen