It was very professional and friendly
Creative Headz Götgatan
Creative Headz Götgatan - Din moderna frisörsalong för personlig stil Välkommen till Creative Headz Götgatan, din bästa frisörsalong för att förverkliga din personliga stil. Vi är en modern och trendig salong som erbjuder högkvalitativa hårbehandlingar och skräddarsydda frisyrlösningar. Vårt professionella team av erfarna...
923 omdömen om Creative Headz Götgatan
Sedan starten hos Reco 2023
Thank you! I really appreciate your kind feedback.
Jean lyckas pricka rätt färg varje gång. Han anpassar till årstider eller tillfälle så det ser ut helt naturligt. Han lyssnar och föreslår, och är hur trevligt som helst. Jag ser alltid fram att träffa Jean.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Väldigt trevlig och kommunikativ! Fick mitt hår precis som jag ville :)
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jätteduktig, trevlig och rolig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Så nöjd med Dijana och slingorna hon gjorde på mig.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Supernöjd! Blev precis som jag önskade!
Tusen tack för din fina recension! ✨ Så roligt att höra att du blev precis så nöjd som du önskade. Varmt välkommen tillbaka! 💕
Jag är jättenöjd med klippningen.
Tack så mycket för din fina recension! 🌷 Så roligt att höra att du är jättenöjd med din klippning. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Han förstod vad jag ville med min frisyr och stämde även av längden m m under klippningens gång.
Tack så mycket för din fina recension! ✨ Vad roligt att höra att du kände dig lyssnad på och blev nöjd med klippningen. Varmt välkommen tillbaka! 🌿
Dijana har klippt mig i över 9 år och jag lämnar alltid med en magisk känsla!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Jättenöjd med min frisyr. Lyssnar och ger bra tips och är väldigt kunnig! Rekommenderar starkt
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Proffsig, trevlig, och resultatet blev precis vad jag önskade.
Tack för fin feedback! ✨ Vad roligt att du blev så nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! 🌸
She was sooo good. She understood what I wanted and I am very happy with her job
Thank you so much for your lovely review! we are so happy to hear that you’re pleased with the result.
Jag är otroligt nöjd med kommunikationen och jeans professionalism. Kommer alltid att gå och klippa min hos honom. Det var nu andra gången jag klipper mig hos honom och jag är jättenöjd
Stort tack för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med både kommunikationen och resultatet.🌸
Jag är hur glad som helst för Idas klippning! Hon lyssnade in mina önskemål och klippte över förväntan. Jag kommer tillbaka!
Bästa!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Jag är otroligt nöjd med mitt besök hos Jean! Han är verkligen grymt duktig på det han gör och lyssnade noggrant på mina önskemål samtidigt som han kom med egna, värdefulla tips och råd om både frisyr och hårvård. Jag kände mig trygg genom hela besöket och resultatet blev ännu bättre än jag hade hoppats på. Jean är både professionell, kunnig och trevlig – jag kan varmt rekommendera honom och kommer definitivt tillbaka!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med ditt besök!
Proffsigt utfört efter beskriving!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med ditt besök!
Otroligt trevlig, duktig och effektiv! Blev väldigt nöjd.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Mycket proffsig och kompetent. Kunnig om färg och slingor på en hög nivå och det blir alltid riktigt snyggt. Lugn, glad och inkännande personlighet. Jag är stamkund sedan ca 2-3 år. Rekommenderas varmt.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Mitt första besök hos Jean, så trevlig och framförallt duktig. Så himla nöjd med mitt hår, rekommenderar starkt!!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Bästa Camilla ❤️ tog väl hand om mig och gjorde magi med min kalufs 🤩super nöjd och ser fram emot nästa besök som redan är bokad 🥰🌸
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Camilla!
Alltid fint bemötande och underbart resultat. Rekommenderar varmt.
Toppenbra. Trevligt och intimt.
Tack snälla för din fina recension! 💛 Så glad att du trivdes hos oss.
Jannike är otroligt duktig! Hon kombinerar ett varmt och genuint bemötande med stor kreativitet, gedigen kunskap och en imponerande känsla för både detaljer och helhet. Hon förstod direkt vad jag var ute efter och kom dessutom med egna idéer som lyfte resultatet ytterligare. Jag kände mig helt trygg genom hela besöket och är otroligt nöjd med slutresultatet. Rekommenderas varmt!
Finns bara 3ord att beskriva min frisör Katta. Hon är bäst
Stort tack för dina fina ord! 🌸 Vi ska självklart hälsa Catta
En härligt luftig lokal med kul detaljer på väggarna. Jag blev direkt välkomnad och fick sitta ner en liten stund innan det var min tur. Blev bjuden på bubbel och frisören tog sig tid att sätta sig in i hur jag ville bli klippt. Trevlig och inkännande frisör och jag är väldigt nöjd med resultatet. Rekommenderas!
Vad härligt att du är så nöjd med både bemötandet och resultatet. Tack för din rekommendation, den betyder mycket för oss!🌸
Jättetrevlig salong med proffsiga frisörer. Supernöjd varje gång jag varit på Creative 🙏🏼
Stort tack för dina fina ord! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen! 💕
Avslappnat, tryggt och han är väldigt kunnig och omhändertagande. Så nöjd 🙏🏼☀️
Tusen tack för dina fina ord! 💛
Trevlig och professionell personal och som jag varmt kan rekommendera
Tack för din recension, vi ser framemot att få hjälpa dig igen =).
Bad om en Brad Pitt look och fick det. Fantastiskt
Tack snälla för din härliga recension! Vad roligt att höra att resultatet blev precis som du önskade. 💛
Världsklass, Catta som klippte mig är 10 poäng! Drömfrilla.!
Tack snälla för din fantastiska recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd! 💛
Inlyssnande, tog min beställning på allvar, visade intresse, förstod att jag hade lite ont om tid, gav mig en bra behandling.
Stort tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du kände dig lyssnad på och nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka!
Helt enkelt en positiv upplevelse vid första besöket.
Tack Gunilla för din recension. Vi ser framemot att få hjälpa dig igen =).
Jättenöjd med både klippning och färgning. Kunniga och hjälpsamma! Rekommenderar.
Tack snälla för dina fina ord, det gläder oss att du är nöjd, och vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!🌸
Alltid nöjd med mina besök hos CH.
Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss att du alltid är nöjd, varmt välkommen tillbaka!❤️
Ida lyssnade på mina önskemål och klippningen blev väldigt snygg.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Ida lyssnade på dina önskemål och att du är nöjd med din klippning.🌸
Ida - så proffsig och duktig! 100% nöjd 👍🎉
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Ida. Varmt välkommen tillbaka!🌸☺️
Supertrevlig och frågade hela tiden hur jag ville ha det med längden och stylen! Jättebra
Vad glada vi blir att du kände dig nöjd! Varmt välkommen tillbaka🌸
Dijana är alltid proffsig och trevlig och jag känner mig trygg i hennes händer. 😊
Tack snälla för din recension och dian fina ord. Vi ser framemot att få hjälpa dig igen =).
Hon skulle styla mitt hår. Efter max en timme hade stylingen åkt ur. Samma sak för min dotter. Kändes osäker på styling. När jag ringer för att jag vill att hon ska fixa till det så säger hon att jag ska skicka in en reklamation. Till sist får jag hjälp av hennes chef med att komma till en annan person på en annan salong. Dagen blev väldigt rörig, skulle iväg på bröllop och så.
Hej Mina, Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vi är glada att vi kunde hjälpa er vidare samma dag och styla om det för både dig och din dotter med en annan kollega och tar samtidigt med oss dina synpunkter för att bli ännu bättre.
Ja e super nöjd med hela upplevelsen hon va super trevlig och lätt o prata med och ja e otroligt nöjd med resultatet på håret
Tack snälla för dina fina ord! 💛 Varmt välkommen tillbaka! ✨
Toppen! Nöjd med klipp och styling
Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!
Uppskattade att han var snabb med slingorna :)
Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!
Blev så nöjd med resultatet, Dijana var super duktig och väldigt trevlig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Otrolig! Trevlig proffsig och tidseffektiv, allt man vill ha i en frisör
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Arrogant och avfärdande. Lyssnade delvis men sa emot mig och "jaja, jag har inte fixat än". Tittade inte ens på mitt hår medan han tunnade ut det på ena sidan - istället hälsade på nån som kom in o h började prata med hen. Resultatet är ok på ena sidan men stripigt, taggigt och ojämnt på den andra. Jag påpekade ojämnheter flera gånger och han sa att jag måste styla och bara då blir det bra - jag är alltid tydlig med att jag tvättar håret och låter det självtorka. Jag stylar sällan. Jag har tidigare haft frisyren jag ville...
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att ditt besök inte motsvarade dina förväntningar och att du inte kände dig lyssnad på under behandlingen. Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna få möjlighet att hjälpa dig vidare. Vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se med dina kontaktuppgifter och gärna lite mer information om ditt besök, så ser vi över ärendet tillsammans med dig.
Super bra service och fattade exakt vad för klippning jag ville ha. Super bra!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Hon lyssnade inte på vad jag sa.
Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde att dina önskemål inte togs till vara. Vi tar gärna del av mer information om din upplevelse, du är varmt välkommen att mejla oss på info@creativeheadz.se så tittar vi gärna närmare på ärendet.
Så trevlig och blev jättefint stylat inför min examen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du blev nöjd med både bemötandet och stylingen. Stort grattis till examen!
Ida lyssnade på mina önskemål och gjorde ett jättebra jobb. Rekommenderas!
Tack snälla för din fina recension! ❤️ Vi ska hälsa Ida. ✨