Jean

44 omdömen om Jean

Sedan starten hos Reco 2023
Charlotta W

Lyhörd och duktig på att klippa!

Torsten Ö

Jean är ett proffs! Jag kände mig nöjd för första gången på länge. Jag har redan bokat nästa besök.

Emelly C

Superproffsig och otrolig härlig energi, Jean gör dig både fin och glad.

Alexander A

Kändes oseriöst tyvärr så kommer inte tillbaka

Svar från Jean

Hej Alexander! Vad tråkigt att du känner dig missnöjd med besöket hos oss. Vi är super måna om dig som kund och hoppas att vi kan hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Vi hoppas få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz ⭐️

Zack M

Great guy, great haircut. Will go to him regularly now

Svar från Jean

Hi Zack! We appreciate your amazing review and we are happy to hear that you're happy with your visit! You are always welcome. Best wishes, Creative Headz 🤩❤️

Axel B

Mycket nöjd med klippningen. Jean är trevlig och klippningen gick fortare än väntat

Svar från Jean

Stort tack för din fina recension Axel! Vi uppskattar dig massor 😍 Kram Creative Headz ❤️

Dieter B

I had a consultation and haircut from Jean and he’s been super helpful in giving me tips on what to do with my hair, how to style it and what to watch out for. I definitely will go back!

Michaél H

Jean är lyhörd och proffsig.Han förstår precis vad jag är ute efter och det märks att han kan hantera alla slags hår. Har sällan varit så nöjd och Jean kan verkligen klippa mitt vågiga bångstyriga hår precis som jag vill ha det. Super!

Thomas J

Vänligt och professionellt bemötande. Gott resultat.

Svar från Jean

Hej Thomas! Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. VI uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️

Amanda Aurora G

Jätteskicklig, snabb och framför allt supertrevlig!

Svar från Jean

Hej Amanda! Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi väldigt mycket. Vi blir så glada över att du känner dig nöjd med ditt besök och att du fick ditt önskade resultat. Hos oss är du alltid välkommen! Bästa hälsningar, Creative Headz 🌸☺️