Ida

87 omdömen om Ida

Sedan starten hos Reco 2026
Tobias C

Ida lyssnade på mina önskemål och klippningen blev väldigt snygg.

Svar från Ida

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Ida lyssnade på dina önskemål och att du är nöjd med din klippning.🌸

Annika J

Ida - så proffsig och duktig! 100% nöjd 👍🎉

Svar från Ida

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Ida. Varmt välkommen tillbaka!🌸☺️

Stella M

Supertrevlig och frågade hela tiden hur jag ville ha det med längden och stylen! Jättebra

Svar från Ida

Vad glada vi blir att du kände dig nöjd! Varmt välkommen tillbaka🌸

Mina L

Hon skulle styla mitt hår. Efter max en timme hade stylingen åkt ur. Samma sak för min dotter. Kändes osäker på styling. När jag ringer för att jag vill att hon ska fixa till det så säger hon att jag ska skicka in en reklamation. Till sist får jag hjälp av hennes chef med att komma till en annan person på en annan salong. Dagen blev väldigt rörig, skulle iväg på bröllop och så.

Svar från Ida

Hej Mina, Tack för din feedback. Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Vi är glada att vi kunde hjälpa er vidare samma dag och styla om det för både dig och din dotter med en annan kollega och tar samtidigt med oss dina synpunkter för att bli ännu bättre.

Martina L

Ja e super nöjd med hela upplevelsen hon va super trevlig och lätt o prata med och ja e otroligt nöjd med resultatet på håret

Tack snälla för dina fina ord! 💛 Varmt välkommen tillbaka! ✨

Rebecca E

Toppen! Nöjd med klipp och styling

Svar från Ida

Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!

Ylva R

Hon lyssnade inte på vad jag sa.

Svar från Ida

Tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde att dina önskemål inte togs till vara. Vi tar gärna del av mer information om din upplevelse, du är varmt välkommen att mejla oss på info@creativeheadz.se så tittar vi gärna närmare på ärendet.

Graham A

Ida lyssnade på mina önskemål och gjorde ett jättebra jobb. Rekommenderas!

Tack snälla för din fina recension! ❤️ Vi ska hälsa Ida. ✨

Gabriella H

Utmärkt klippning och fin service, uppskattas så. Och toppenbra massage vid hårtvätten. Tack!! :)

Svar från Ida

Tack snälla för dina fina ord! 😊 Så roligt att höra att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Jenny H

Fick prisuppgift på 2000kr för att sätta om extensions. Fick betala 2200kr på plats utan styling eller klipp.

Svar från Ida

Hej! Tack för din feedback 😊 Våra priser är frånpriser och kan variera beroende på arbetets omfattning. Hör gärna av dig om du vill att vi kikar på det tillsammans.