Bästa!
308 omdömen om Dijana
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Proffsigt utfört efter beskriving!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd med ditt besök!
Otroligt trevlig, duktig och effektiv! Blev väldigt nöjd.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Mycket proffsig och kompetent. Kunnig om färg och slingor på en hög nivå och det blir alltid riktigt snyggt. Lugn, glad och inkännande personlighet. Jag är stamkund sedan ca 2-3 år. Rekommenderas varmt.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Inlyssnande, tog min beställning på allvar, visade intresse, förstod att jag hade lite ont om tid, gav mig en bra behandling.
Stort tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du kände dig lyssnad på och nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka!
Dijana är alltid proffsig och trevlig och jag känner mig trygg i hennes händer. 😊
Tack snälla för din recension och dian fina ord. Vi ser framemot att få hjälpa dig igen =).
Blev så nöjd med resultatet, Dijana var super duktig och väldigt trevlig!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Så trevlig och blev jättefint stylat inför min examen!
Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du blev nöjd med både bemötandet och stylingen. Stort grattis till examen!
Jag känner mig alltid varmt välkommen vid varje besök, och bemötandet är genomgående professionellt och trevligt. Jag är mycket nöjd med resultatet. Dijana är både lyhörd och skicklig i sitt arbete. Kan varmt rekommenderas!
Tack snälla för den fina feedbacken! Vi uppskattar det verkligen och är så glada att du är nöjd.
Always a great experience! :)
Thank you for your kind words, your welcome back at any time!