Dijana

Sedan starten hos Reco 2023
Kristofer N

Avslappnat och bra resultat. Trevligt! 👍

Ricardo M

Hon lyssnade och gjorde det bättre an jag hade förväntat :)

Ellen M

Dijana var superhärlig och både lyssnade och utförde mina önskemål!

Jessica S

Lyhörd och yrkeskunnig med ett bra bemötande

Melina T

Dijana var trevlig och professionell. Hon förstod vad jag ville och jag är nöjd med mitt resultat. Jag kommer gärna tillbaka och klipper mig hos henne igen

Svar från Dijana

Hej Melina! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Dijana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Biljana N

Ett proffs!! Såå nöjd! Tack Dijana!

Svar från Dijana

Hej Biljana! Fantastiskt kul att du känner dig nöjd med Dijana. Stort tack för din recension och att du tog dig tid att skriva till oss! Vi önskar dig allt gott, Creative Headz😍💓

Wilma S

En trevlig bemötande, Dijana är en duktig frisör och jag känner mig trygg och litar till 💯 på vad hon gör . Alltid lika nöjd när jag går därifrån.

Laura M

10/10 stjärnor 🌟 Possitiv och mycket glatt bemötande. Jätte fin klippning och mycket professionell. Jag kommer definitiv komma tillbaka till Dijana när håret växt till sig.

Eva W

Alltid lika nöjd när jag varit hos Dijana. Proffsiga och härlig frisör, rekomenderar starkt efter att ha gått till henne i flera år nu.

Anders B

Dijana var jättebra! Salongen i sig vill ge intryck av upmarket, men är snabbklippning.. Hade varit ok om det kostat 350-400, men inte 600.