Reco logotype För företag

Reco logotype

9 302

4.7
Mycket Bra

På Creative Headz tar våra frisörer hand om alla dina hårbehov. Vi erbjuder professionella behandlingar och följer de senaste trenderna. Med vackra färger och precisa klippningar framhäver vi din stil. Genom Hairtalk Extensions kan vi ge dig längre och fylligare hår. För speciella tillfällen har vi Quickfix-styling. Vi erbjuder...

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Ebba

jag blev väl bemött och jag fick veta hur jag bättre kunde ta hand om mitt hår. det var en väldigt trevlig klippning

Lina

Lina är otroligt inkännande och empatisk. Kundbemötandet är på topp och hon ser verkligen människan i stolen. Min mamma som är dement och har ångest kunde inte fått ett bättre mottagande och bemötande. Frisyren sattes oxå till 100. Rekommenderar verkligen Lina. Var gråtfärdig av lycka efter besöket hos henne.

Jean

Toppklass. Jag är alltid nöjd. J

Claudia

Mycket nöjd med Claudias slingbehandling och klippning, dessutom väldigt trevligt och varmt bemötande! Det enda jag har som invändning - och det är ju inte Claudias fel - är att Creative Headz tycks ha satt det litegrann i system att försöka boka om en till en lite annan tid och/eller salong, för att som jag gissar maximera täckningen och vinsten. Det är andra eller tredje gången jag är med om det nu. Det blir lite stressande eftersom en oftast väljer en tid som passar både jobb och fritid.

Våra salonger

4.8

Creative Headz Götgatan

4.7

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.