Jannike

255 omdömen om Jannike

Sedan starten hos Reco 2023
Ingemar H

Personligt och professionellt bemötande som alltid, kan verkligen mitt hår!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat.

Cristina J

Toppenfrisör, som var både trevlig, lyhörd och skicklig.

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar både bemötandet och skickligheten.

Josefine A

Bra helhetsupplevelse. Trevligt bemötande och fint resultat. Supernöjd!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Vad kul att höra att du är nöjd med både bemötandet och resultatet.

Anna M

Trevlig och professionell som ger bra råd. Jag är så nöjd med min klippning!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med klippningen!

Karin D

Klippning. Perfekt utförd enligt mona önskemål. Trevligt personligt bemötande.

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att klippningen blev precis som du önskade!

Stukan S

Honnär trevlig och troligen duktig.Jag önskade mig att hon var lite mer vågad .

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Vi uppskattar din feedback och är glada att du tyckte hon var trevlig och duktig.

Isabell P

Professionell, trevlig och effektiv. Super :)

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Vad roligt att du är nöjd med besöket.

Malin B

Genom Jannikes lika delar personlighet, professionalism, tydlighet och lyhördhet blir varje besök något att se fram emot och att känna sig trygg i. Man går därifrån med nyvunnen energi och självförtroende; och med en klippning/färgning som håller håret fräscht länge. Bäst!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension. Härligt att höra att varje besök hos Jannike känns både tryggt och energigivande, och att resultatet håller länge

Hedvig K

Det gick bra, jag blev fin i håret.

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Härligt att höra att allt gick bra och att du blev nöjd med resultatet.

Frida Å

Jannike är lyhörd, varm och proffsig i sitt bemötande och yrkesroll!

Svar från Jannike

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att Jannike upplevdes som lyhörd och proffsig.