Helt fantastisk! Jätteduktig!!
Creative Headz Odengatan 75
Creative Headz Odengatan 75 - Din Kreativa Frisörsalong i Stockholm Välkommen till Creative Headz Odengatan 75, din kreativa frisörsalong belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder innovativa och trendiga frisör- och skönhetsbehandlingar som får dig att känna dig fantastisk. Vårt team av erfarna frisörer och stylister är...
1912 omdömen om Creative Headz Odengatan 75
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Varmt välkommen tillbaka!💞☺️
The best hairdresser ever! I wouldn’t ever consider letting someone else near my hair since Samuel started performing miracles on my head. 10/10 every time! Always so friendly and kind and with the skills of a maestro! For someone who always had a lot of anxiety about visiting a hairdresser to now being someone who looks forward to a haircut, that is all because of this fantastic professional!
Thank you so much for your wonderful review! We're delighted to hear that Samuel has made you feel so comfortable and confident. Your kind words mean a lot, and we look forward to welcoming you back for many more great visits!☺️🌸
Be trevligt ställe. Nöjd med klippningen.
Tack så mycket för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både klippningen och ditt besök. Varmt välkommen tillbaka, vi ser fram emot att träffa dig igen!
Hon var väldigt trevlig och professionell, jag är väldigt nöjd med upplevelsen
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka❤️❤️
Väldigt trevlig och menade såklart bara väl. Jag är normalt sett inte någon som ger dåliga recensioner, men tyvärr kände jag mig inte alls proffsigt hanterad för vad jag borde få för pengarna för en klipptid, och vad man brukar få hos er. Klippningen kändes oseriös och klipptes torrt först för att se vad som var slitet (helt ok) och skulle sen klippas igen blött, men vid andra "omgången" så var halva huvudet torrt och halva lite blött efter föningen så det blev inte jämt och kändes oproffsigt. Tvättningen gjordes inte i...
Vi beklagar verkligen att ditt besök inte motsvarade dina förväntningar. Mejla gärna oss så ser vi över vad som hänt och vad vi kan göra för att hitta en bra lösning💕❤️
Trevlig kunnng och lyhörd, proffsigt bemötande och snabb! Tack!
Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Fantastiskt! Inlyssnande och otroligt duktig på färg o form! Rekommenderas!
Tack för din fina feedback! Vad roligt att du är så nöjd med både färg och form. Varmt välkommen tillbaka!
Härlig tjej som lyssnade in mitt önskemål. Jättenöjd och kommer definitivt boka igen.
Tack för din fina feedback! Vad roligt att du är nöjd och att du vill boka igen. Varmt välkommen tillbaka!
Samuel är mycket duktig, talangfull och noggrann frisör, med ett fantastiskt öga för detaljer. Fick en utmärkt hårklipning. Rekommenderas varmt.
Stort tack! Vi uppskattar verkligen din feedback! 😊
Superduktig och supertrevlig. Klippt både mina långa och korta frisyrer och det blir alltid bra.
Tack för den fina recensionen! Välkommen tillbaka! 😊
Kom igen nu. Har extremt låga krav på och förväntningar när jag går till en frisör. Spelar inte någon roll om det är en billig eller lite dyrare och en frisör med bra renommé Men denna gång tänkte jag att jag ska bli bra klipp och fick tips om Creatice Headz på Odenplan. Bokade klippning i fredags. Kommer dit. Träffar frisören som ett inte pratar svenska och hackig engelska. Visar en bild på mig hur jag ville bli klippt ungefär. En icke allt för kort fade, typ 10mm. Hon sa att det var två cm och börjar tvätta med supervärmt...
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi beklagar att besöket inte levde upp till dina förväntningar. Du är välkommen att kontakta oss på info@creativeheadz.se så ser vi gärna närmare på det.
Som vanligt levereras Lucy 100% upp till förväntningar.
Tack snälla för din fina recension! 💛 Så roligt att höra att vi levde upp till dina förväntningar. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Trevlig och professionell. Toppenbetyg!
Tack för din fina recension! Kul att höra att du var nöjd med upplevelsen.
hon är duktig och lyhörd, samt snäll och trevlig att prata med. gillade verkligen att ha henne som frisör.
Tack för din fina recension! Kul att höra att du uppskattade upplevelsen.
Laura var otroligt professionell, lyhörd och noggrann. Hon lyssnade på mina önskemål, gav ärliga råd och fick mig att känna mig trygg genom hela behandlingen. Jag kom in med tanken att jag ville göra en balayage, men efter att vi pratade igenom mina önskemål insåg vi att det jag egentligen var ute efter var tunna slingor över hela håret. Laura förstod precis vilken känsla jag ville uppnå och skapade ett resultat som blev mycket bättre än det jag först hade tänkt mig. Hon var noggrann hela vägen och såg till att färgen utvecklades...
Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen och att ni tillsammans hittade den behandling som passade dig bäst. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka vid ditt nästa besök! ✨
Jag har färgat håret i 2-3 år och har aldrig varit riktigt nöjd med resultatet förrän nu. I flera månader letade jag efter den perfekta färgen, nyansen och stilen, men kunde inte hitta något som kändes helt rätt. Bojana förstod direkt vad jag var ute efter, innan jag ens själv hade lyckats sätta ord på det. Jag kom in och trodde att jag visste vad jag ville ha, men hon hjälpte mig att inse vad som faktiskt skulle passa mig bäst. Laura utförde färgningen och gjorde ett fantastiskt jobb. Hon var noggrann, kollade flera gånger...
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är så nöjd med både resultatet och upplevelsen hos oss. Tack för ditt förtroende och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka vid ditt nästa besök!
Bojana gave me a great haircut. She showed that she is an experience hairstylist by giving me suggestions and sharing her knowledge. I will definitely go back to get my hair done by Bojana. She gets my top points!
Thank you for your wonderful review! We're so happy to hear that you enjoyed your visit with Bojana. We look forward to seeing you again soon! 😊
Lucy är grym på att lyssna in, förstå vad jag är ute efter och jag känner mig alltid supernöjd när jag går därifrån.
Tack snälla för din fina recension🌺 det ska jag se till att ta vidare till Lucy ✨
Det var mycket trevligt! Lite väl dyrt, men det är väl så allt ser ut nu för tiden!
Tack för din recension! 💕 Vad roligt att höra att du hade en trevlig upplevelse hos oss. Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart igen! ✨
Skulle bara göra en enkel klippning och fräscha upp toppar inför sommaren, men blev positivt överraskad över hur nöjd jag blev över Majas uppklippning av mina längder!
Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd!
Den som klippte mig hette nog inte Maja utan Bojana (enligt påminnelse-SMS:et) och hon gjorde ett jättefint jobb!
Tack för din recension, vad kul att du blev så nöjd hos Bojana!
Mycket duktig och professionell!
Tack för din feedback, vi blir glada att höra att du är nöjd med besöket! Du är varmt välkommen tillbaka 🌸
Supertrevlig och duktig på sitt jobb!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Supertrevlig och kunnig, blev väldigt bra precis som jag ville ha det.
Tack för din feedback, vad kul att höra att du blev så nöjd med ditt besäk! Du är varmt välkommen åter 🫶
Otroligt trevlig och kompetent. Klippning och slingning med ett så fint resultat på kort tid. Jag är jättenöjd!
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med resultatet.
Overall, it was a disappointing experience. The stylist was unable to complete the haircut and eventually handed me over to another colleague. She did not appear confident or skilled in carrying out what I consider a fairly straightforward haircut, short on the sides and slightly longer on top. At one point, more hair was cut off than I had requested. After noticing my dissatisfaction, she decided to have someone else finish the haircut. While I appreciated that decision, it did not leave me with confidence in her abilities....
Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry to hear that your experience did not meet your expectations. We take all feedback seriously and would appreciate the opportunity to learn more about what happened. Please feel free to contact us at info@creativeheadz.se so we can discuss your experience further and address your concerns.
Bojana är bäst, underbar frisör!
Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd!
Jag har klippt mig hos Samuel på Creative Headz i flera år nu. Väldigt proffsig, trevlig och lyhörd. Det är skönt att ha en frisör som man kan lita på och går alltid nöjd därifrån. Kan varmt rekommendera till andra att gå till Samuel.
Stort tack för dina fina ord och ditt förtroende! 🌟 Vad roligt att höra att du är så nöjd med Samuel.🩷
Väldigt noggrann och såg till att jag blev nöjd med klippningen.
Tack för din fina recension! Härligt att du är nöjd med resultatet.
Hon var underbar! Lyssnade på vad man hade att säga, förstod vad jag menade även fast jag verkligen inte kan förklara saker i frisörtermer. Jag blev så nöjd!
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du hade en så positiv upplevelse hos oss.
Han är bäst ! Jag litar på honom eftersom han känner mig och det gör att jag alltid är nöjd.
Tack för din fina recension, vad kul att du blir nöjd hos Samuel.
Klippte min dotter med noggrannhet och engagemang
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Samuel vet exakt vad mitt hår behöver. Denna gång var det dags för slingor, som vanligt väljer han ut rätt nyans utifrån årstid. När håret ska stylas vid en blowdry eller efter en klippning varierar han stylingen i samråd med mig som kund. Håller på att spara ut mitt hår något som kan kännas olidligt långsamt. Samuel ser till att jag har en frisyr även när håret långsamt blir längre. En annan sak som Samuel är bra på är att testa nya produkter. Han väljer noggrant ut vilka kunder som han provar vilka produkter på utifrån...
Stort tack för din fantastiska recension! 💕 Det värmer verkligen att höra att du känner dig så väl omhändertagen av Samuel och att du alltid lämnar salongen med en "Fa-bu-lous" känsla. ✨ Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till honom, de kommer att betyda mycket. Tack för ditt förtroende genom åren, och varmt välkommen tillbaka! 🌸
Toppenbra, gjorde precis som jag ville ha det 😊
Tack för din fina recension! 😊 Så roligt att höra att resultatet blev precis som du önskade. Varmt välkommen tillbaka! ✨
Nöjd med klippning och bemötande
Tack för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du är nöjd med både klippningen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! 😊
Brukar bli nöjd men nu känns det slarvigt och färgen blev inte fin
Tack för din feedback. Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd den här gången. Hör gärna av dig till oss på info@creativeheadz.se så tittar vi närmare på detta och hjälper dig vidare. ✨
Halva tiden gick till annan kund pga förseningar.. inget prisavdrag eller extra service som kompensation.
Tack för din feedback. Vi beklagar att ditt besök inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår att det kan vara frustrerande när ett besök inte blir som planerat och vi skulle gärna vilja veta mer om din upplevelse. Vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se så att vi kan följa upp ärendet och bemöta dina synpunkter på bästa sätt.
Lucy var duktig, smidig och vänlig. Klippningen var dock lite dyrare än förväntats.
Vad roligt att höra att du är nöjd med Lucy ❤️ Vi ska självklart hälsa henne det vidare. Våra frånpriser finns på hemsidan.
Det var mitt 10-åriga barnbarn som hade en klippning. Blev superfint. Det enda som jag undrar lite över är priset för barn, borde nog sänkas en aning för barn under 12. Klippning tog bara 20 minuter. Men det är ju inte Bojana som sätter priserna. Vi var supernöjda, hon är väldigt noggrann och glad och lättsam att prata med. Tack
Tack snälla för din fina recension ❤️ Vad roligt att höra att ni blev så nöjda med besöket hos Bojana. Vi uppskattar även din feedback kring priserna och tar den med oss. Varmt välkomna tillbaka!
She's the best! A real professional!
Thank you so much, that’s so lovely to hear 🥰 We’ll definitely pass it along! 😊
Bästa frisören! Får mig alltid att känna mig så fin!
Tack för din fina recension! Så fint att höra att du känner dig så fin efter ditt besök hos oss! 😊
Samuel är vänlig och inlyssnande. Han har hittat en frisyr som passar mig.
Tack för din fina recension! Det gläder oss att du känner dig väl omhändertagen och nöjd med både bemötandet och frisyren.
Mycket nöjd med mitt besök och utförandet av mitt önskemål!
Tack för din fina recension! Så härligt att höra att du är nöjd med både besöket och resultatet.
Samuel skapade ett nytt jag, är mycket nöjd med klippningen. Kommer definitivt klippa mig hos Samuel igen.
Tack för din fina recension! så kul att du är nöjd 😀
Lucy styled my hair exactly the way I explained I wanted it. She was very attentive, professional, and made sure every detail was perfect. I’m really happy with the result and would recommend her!
Thank you so much for your kind review! We are so happy to hear that!
Mycket trevlig salong, trevliga som jobbar där, trivsamt, man lär sig lite Amerikansk Engelska från kollegor, stor salong med fina bilder på väggarna, fin musik, mycket hjälpsamma, hjälpte med Rollstolen in till salongen, lovade fixa Ramp till nästa besök, min fru är mycket nöjd med hårfärgen, duktig och trevlig Maja , glömde paraplyet i salongen, fick meddelandet om det, allt var super bra, önskar er trevliga dagar och lycka till, vänliga hälsningar
Stort tack för er fina recension! Vad roligt att höra att ni trivdes hos oss och att ni är nöjda med både bemötandet och resultatet. Varmt välkomna tillbaka! ✨
Alltid service minded och bra styling och klipp med Bojana. Rekommenderar
Tack snälla för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd!
Varje gång jag bokar tider så måste dom justeras med 30 min vilket känns lite konstigt & ibland funkar det inte pga tids press så då får jag boka av, senast så bokades en av mina barns tider om 30 min & sedan när vi kom så fick vi veta att det måste skjutas fram 15 min. Det funkar men det blir ofta stökigt då man bokar en tid som passar för att hinna ta barn till idrotten eller att man själv har inte så mycket tid att spela på tyvärr. Klippning vart barnen denna gång nöjda med!
Tack snälla för din feedback och för ditt tålamod. Vi förstår verkligen att det blir svårt när tider behöver flyttas och beklagar att det orsakat stress för er. Vi tar självklart med oss detta framåt och är samtidigt väldigt glada att barnen blev nöjda med sina klippningar.
Ganska otrevligt och onitresserat bemötande. Hade tänkt maila Creative heads pga detta. Kändes mest som att jag var i vägen, hon hade bråttom och var inte noggrann. Förväntade mig absolut mer för 900kr.
Tack för din recension! Vad tråkigt att din upplevelse inte kändes helt bra. Vi vill såklart att alla våra kunder ska känna sig nöjda efter sitt besök. Du får gärna maila oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare! ❤️
Han gör underverk. Jag är supernöjd igen. Färgen är perfekt.
Tack för din fina recension! Så roligt att du är nöjd!