Creative Headz Odengatan 75

En del av Creative Headz creativeheadz.se
  • Badge2023
4.5
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Creative Headz Odengatan 75 - Din Kreativa Frisörsalong i Stockholm Välkommen till Creative Headz Odengatan 75, din kreativa frisörsalong belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder innovativa och trendiga frisör- och skönhetsbehandlingar som får dig att känna dig fantastisk. Vårt team av erfarna frisörer och stylister är...

311 omdömen om Creative Headz Odengatan 75

Sedan starten hos Reco 2023

Margareta B

Hon är jättebra!!! 👌👌👌👌 Jättetrevligt! Jag är jättenöjd

Wenche M
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Proffsig, trevlig & kreativ för att hitta den lösning jag ville ha! ⭐️

Elise B
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Det var jätte trevligt att vara där. De lyssnade på vad jag ville ha och levererade det, vilket känns jätte skönt. Alla var trevliga och jag hade en bra tid där.

Ruby M
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

She’s very nice and I love my new hair.

Mattias E

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Anette L
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Duktig, trevlig och noggrann. går gärna tillbaka till henne.

Alva R
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Älskar deras tjänst blowdry vardagar, 400 spänn för tvätt och styling. Vardagslyx!

Ella N
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

Cirene var otroligt duktig och trevlig. Både klippning och färgresultatet blev precis som jag tänkt mig.

Madelene E
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Sofia är Grym - andra gången jag går till henne och rekommenderar varmt.

Charlie V
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Väldigt trevliga och lyssnade verkligen på vad man ville ha.

Maria O
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Duktig och lyhörd frisör. Hon stylade mig inför ett bröllop 23/9 och jag var väldigt nöjd med resultatet.

Zeana M
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Extremt duktig, genuin, varm och jobbar snabbt men noggrant!

Vendela A
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Första 20 minutrarna gick åt till att frisöen skulle fylla i något slags formulär på en iPad om mitt besök, vilket kändes som otroligt bortslösad tid. Kände mig dessutom inte alls i säkra händer eftersom frisören frågade mig och sina kollegor vad och hur hon skulle göra. Fick inte det jag bad om eftersom håret blev mycket ljusare än vad jag bett om. Frisören klippte dessutom flera centimeter kortare än det vi kom överens om. Frisören pratade inte med mig alls under hela besöket förutom när det handlade om vad vi skulle göra...

Jenny G
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Kanita förstod precis vad jag var ute efter och nailade det på pricken. Så nöjd med bemötande och resultat.

Martin B
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Kanita gjorde ett jättebra jobb och bemötte mina önskemål bra, samt kom med bra egna initiativ. Däremot var hon försenad ca 10 minuter. Inte nödvändigtvis hennes fel såklart, men inte så bra för mig. Jag kommer att gå till Creative Headz igen. Har blivit nöjd med alla tre medarbetare som klippt mig.

Suzanne F
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Super duktig på att föna lockigt hår

Karolina H
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Toppen och jättenöjd med kurbehandling och klippning! Kunnig frisör och mycket trevlig! Riktigt bra tips om hårprodukter med värmeskydd också! Vi har redan bokat nästa tid och kommer tillbaka igen.

Gustav K
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Bra bemötande. Duktig med sina verktyg. Överträffade förväntningarna. Herrklippning.

Åsa B
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Kanita är toppen och lyssnar in vad jag vill göra. Alltid mycket nöjd när jag går därifrån. Jag gör slingor och klipper mig.

Jan B

Trevlig och duktig. Supernöjd

Johanna B
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag är supernöjd med Cirene . Hon var trevlig, glad och vi hade ett trevligt samtal under hela besöket. Hon va lyhörd gällande vad jag var ute efter och jag blev mycket nöjd över resultatet.

Klara Ö
Skrev om Jenny en del av Creative Headz Odengatan 75

Hon är fantastisk och fattar vad jag vill ha när jag beskriver dåligt. Hon vågar också säga till vad hon tycker och rekommenderar, jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår som efter att jag började gå till Jenny! Hon är också såååå trevlig!

Bengt J
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Allt funkade grymt bra . Alla är trevlig när man kommer dit

Hanna R
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Har alltid varit nöjd när jag gått till Creative Headz och det var jag även den här gången. Jag visste inte exakt vad jag ville ha när jag gick dit men gick därifrån nöjd 😊

Angelica H
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Bästa barnklippningen mina barn fått. Tog sig tid och inkluderade barnen i alla steg. Både barn och föräldrar blev nöjda 😊

Anna P
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag är väldigt nöjd med mitt besök! Sofia var väldigt trevlig, lyhörd och noggrann! Jag kommer definitivt gå tillbaka och klippa mig hos henne framöver :)

Kristoffer H
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Väldigt bra och trevligt bemötande!

Frida G
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Trevligt bemötande men klippte förfärligt. Beskrev att jag ville ha kvar min frisyr och bara klippa det slitna och sen lite mer på håret kring ansiktet. Gick därifrån gråtandes med en helt annan frisyr än vad jag kom dit med. Jag har nu gardinlugg som jag inte hade innan samt att den är inklippt i håret på ett sätt som gör att det ser ut som att jag har en pottfrisyr. Hon toppade allt med att föna håret som om jag var mamman i that 70ths show. Kommer inte släppa ut mitt hår tills det vuxit ut. Blev så chockad när jag såg...

Svar från Alexandra

Hej Frida! 🌸 Det är super trist att läsa att du känner dig missnöjd med klippningen och vi hoppas kunna hjälpa dig på info@creativeheadz.se. Vi hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz 💕

Hanna C

Fantastiska! Alla på Creative Headz är så professionella och omtänksamma

Mike L
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

She is amazing, attentive, fun to talk to!

Frida H
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Kanita är utan tvekan den bästa frisören jag gått till. Hon kan sina produkter, färg, form och att klippa lockigt/självfall. Hon har en sprudlande energi och ett superfint bemötande och jag är alltid supernöjd när jag går därifrån.

Anette A
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Mycket väl bemött och nöjd med resultatet.

Durim B
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Super proffsig! Alltid trevlig men framförallt duktig på sitt jobb.

Malin Alicé Catrin M
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Har klippt mig på Creative heads i snart 7 år men då min frisör har slutat blev jag rekommenderad till Sofia. Första gången jag var hos henne i veckan och jag är supernöjd. Härlig, avslappnad och duktig. Blev jättenöjd med mitt hår :)

Leah B
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag är så nöjd med håret och Cirene lyssnade på mina önskemål!!! Riktigt professionell och trevlig och kommer absolut tillbaka😊😊😊

Annelie B
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag gavs möjlighet att beskriva hur jag upplevde håret nu och önskeläge där jag sedan fick ett förslag som var professionellt och högt kompetent, vilket var en total makeover men som såg högst naturlig ut, utan att slita på håret. Är otroligt nöjd med mitt besök på salongen och med Alexandra.

Svar från Alexandra

Hej Annelie! 😊 Gud vad kul att du känner dig nöjd med besöket och med vår frisör Alexandra, hon är grym! Tack snälla för din fina kommentar och för att du tog dig tiden att skriva till oss. Varmt välkommen åter. Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌸

Lina S
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

5/5 stjärnor - färg / klipp / sling begåvad! Effektiv, snabb, färgsäker, lättsam och varm!

Svar från Kanita

Hej Lina! Vad glada vi blir över att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! 😍🌟

Emma E
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag bad om väldigt askigt hår. Det är gult/orange där det är nyslingat

Svar från Alexandra

Hejsan Emma! ⭐️ Det är väldigt tråkigt att du inte känner dig nöjd med besöket. Vi är väldigt måna om dig som kund och hoppas kunna hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Kram! ❤️

Caroline S

Bästa Sofia som jag gått hos ett antal år 😍

Svar från Sofia

Hej Caroline! Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss och med Sofia! VI uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️

Paulina K
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

Blev så himla nöjd med resultatet!

Svar från Cirene

Hej Paulina! 🌟 Tack för din fina recension och att du tog dig tiden att skriva till oss! Vad glada vi blir att du känner dig nöjd med besöket! Önskar dig allt gott, Creative Headz 🌸

Pia T
Skrev om Alexandra en del av Creative Headz Odengatan 75

Anser mitt hår förstördes, satt för länge och för varmt fick säga till andra frisörer som tog bort värmen. Håret skulle bli solkysst blev brunt och risigt. Generellt mkt spring o stress av samtliga frisörer som hade som mål att pracka på kunderna produkter aldrig mer😑

Svar från Alexandra

Hej Pia! Tack för din feedback. Vi blir så ledsna att höra att du känner dig missnöjd efter ditt besök hos oss på Creative Headz. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se! Önskar dig allt gott 🌟

Elin K
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

Bokade tiden dagen innan besöket och fick ett fint bemötande. Cirene lyssnade på mina önskningar och gjorde sitt bästa för att matcha inspo-bilderna till min hårtyp och längd. En noggrann klippning! :)

Svar från Cirene

Hej Elin! Så himla kul att du känner dig nöjd med besöket hos oss. VI uppskattar din kommentar och att du tog dig tiden att skriva till oss! Du är alltid välkommen! Stora kramar, Creative Headz 🤩❤️

Nathalie L
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Jordnära och kompetent. Fick mig att känna en trygghet i att göra en stor förändring.

Svar från Sofia

Hej Nathalie! Vad härligt att du känner dig nöjd med besöket hos oss! Tack för din fina kommentar, den uppskattar vi massor! Hoppas att få se dig fler gånger i framtiden! Bästa hälsningar, Creative Headz ❤️😊

Viktor B

Jätteduktig och jättetrevlig!!!!!!!!!

Adam S
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Bra klippning och genuin människa

Niklas A
Skrev om Kanita en del av Creative Headz Odengatan 75

Som alltid professionell, trevlig och extremt duktig

Anna B
Skrev om Jenny en del av Creative Headz Odengatan 75

Jenny är fantastisk! Efter varje besök är jag supernöjd med resultatet. Hon är otrolig på att tolka mina beskrivningar över vad jag vill, hon är tydlig när hon ger input och förklarar vad hon gör. Rekommenderar henne starkt!

Martina T
Skrev om Sofia en del av Creative Headz Odengatan 75

Mycket trevlig och proffsig! Supernöjd med klipp och färg.

Catarina H
Skrev om Jenny en del av Creative Headz Odengatan 75

Jenny är noggrann och proffsig. Hon förstår verkligen vad man vill göra med håret och ger användbara tips.

Gunilla U
Skrev om Cirene en del av Creative Headz Odengatan 75

Klippte mig. Hade lite svårt att förklara hur jag ville bli klippt eftersom allt skulle beskrivas på engelska. Jag försökte men det var lite svårt också att förstå föreslagna behandlingar, Hade varit bra att få reda på innan, att det var engelska som gällde, För övrigt var hon jätte gullig, men kanske inte riktigt vad jag hoppats på. Bubbel innan var trevligt, men räddade tyvärr inte upp allt.

Svar från Cirene

Hejsan Gunilla! ⭐️ Det är tråkigt att du inte känner dig nöjd med besöket. Vi är väldigt måna om dig som kund och hoppas kunna hjälpa dig vidare på info@creativeheadz.se. Bästa önskingar! 💕