Creative Headz Odengatan 75

• BestInSweden2026
2 043
4.6
Boka tid Ring 0103-30 20 25 Dela

Creative Headz Odengatan 75 - Din Kreativa Frisörsalong i Stockholm Välkommen till Creative Headz Odengatan 75, din kreativa frisörsalong belägen i hjärtat av Stockholm. Vi erbjuder innovativa och trendiga frisör- och skönhetsbehandlingar som får dig att känna dig fantastisk. Vårt team av erfarna frisörer och stylister är...

2043 omdömen om Creative Headz Odengatan 75

Sedan starten hos Reco 2023

Visar 2043 omdömen med 4.6 i snittbetyg
Sumjaj M
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Jätte trevligt och hon kan sitt jobb

Olof L
Skrev om Raymond en del av Creative Headz Odengatan 75

Enda frisören jag klipper mig hos. Snabb, effektiv och alltid perfekt resultat

Martin B
Skrev om Raymond en del av Creative Headz Odengatan 75

Mycket proffsig klippning. Dessutom väldigt punktlig, vilket underlättar.

Svar från Raymond

Tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är nöjd med klippningen och att du uppskattar att vi håller tiderna. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Annika H
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Trevlig, proffsig och vänligt bemötande!

Svar från Samuel

Tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du uppskattade både servicen och bemötandet. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Yvonne F
Skrev om Fatou en del av Creative Headz Odengatan 75

Snabb hjälp, kom in ifrån gatan Det blev jättefint, fick flera komplimanger Av gamla vänner spm inte håller inne med vad de tycker

Svar från Fatou

Tack för din fina recension! 🌸 Så roligt att höra att du fick snabb hjälp och blev så nöjd med resultatet att du dessutom fått flera komplimanger! ✨ Varmt välkommen tillbaka!

Sara R
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Duktig och erfaren frisör, grym!!

Svar från Bojana

Tack för den fina recensionen! 🌸 Vad roligt att höra att du är så nöjd och uppskattar frisörens erfarenhet och arbete. Varmt välkommen tillbaka! ✨

Liza L
Skrev om Raymond en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag upplevde Raymond som jätte kompetent och han förstod verkligen mitt hår! Jättefint, avslappnat och härligt bemötande. Han va lättsam, trevlig och ”tvingade sig inte på” med stela frågor som vissa ibland kan göra. Jag uppskattade besöket jättemycket hos Raymond!

Svar från Raymond

Tack för din fina och utförliga recension! 🌸 Vad roligt att höra att du kände dig väl omhändertagen och uppskattade både resultatet och bemötandet. Vi blir så glada att du hade en så trevlig och avslappnad upplevelse hos oss! ✨ Varmt välkommen tillbaka!

Monika P
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Laura var mycket noggrann och letade efter gamla recept så jag kunde få tillbaka min gamla färg. Mjuka händer och noga att jag satt bra vid hårtvätten. Vi (jag) talade om allt möjligt och jag kom ihåg hur trevligt jag haft på Odenplansalongen ända sedan 2005. Polen avhandlades, hundar, koncentrationsläger (som Polen - SÅ generöst (ironi) - fick av Tyskland under kriget och som JAG ännu inte besökt. Allt kan således hända och avhandlas hos frisören. Nöjd kom jag ut efter 2+ timmar, åtminstone 10 år yngre! Ny tid bokades!

Svar från Laura

Tusen tack för den härliga recensionen! 🌸 Så roligt att höra att Laura tog sig tid att leta fram din gamla färg och att du kände dig så väl omhändertagen. Och visst kan man avhandla det mesta hos frisören! 😄 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Nina S
Skrev om Weronika en del av Creative Headz Odengatan 75

Väldigt nöjd med resultaten! Weronika är snäll och lyhörd. Jag kommer tillbacka!

Svar från Weronika

Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du blev så nöjd med resultatet hos Weronika. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Tindra V
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag blev ombedd att komma tidigare, trotts detta blev min tid sen. Vid schamponering rev hans naglar in i mitt skalp, jag fick heller ingen massage och det hela kändes stressat. Under själva klippningen kändes det stressat och jag kände mig oprioriterad. Flera gånger under klippningen ringde hans telefon, han svarade i telefon och gick iväg för att prata. Men han svarade också i telefon och klippte mitt hår samtidig, han ursäktade sig inte vilket kändes oprofessionellt. Jag blev också tillsagt att jag hade valt fel hårlängd...

Svar från Samuel

Hej! Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du blev nöjd med själva klippningen, men det du beskriver kring bemötandet, stressen och hygienen är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar dina synpunkter vidare internt och hoppas att du vill ge oss en ny chans att ge dig den service och upplevelse du förväntar dig. 🌸

Nelly K
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Jättetrevlig och jättefint resultat! Rekomenderar starkt!!

Svar från Bojana

Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka! 😊

Åsa D
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Samuel är helt fantastisk! Kreativ, väldigt kompetent och har mångs bra förslag. Du kommer inte bli besviken!

Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så kul att du är nöjd med Samuel! ☺️

Nelly K
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Jättetrevlig upplevelse. Maja är supergullig och lyhörd till ens behov, lyssnar och frågar alltid så det blir rätt. Rekomenderar starkt!

Svar från Creative Headz Odengatan 75

Tack snälla för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Maja och att du känner dig lyssnad på och väl omhändertagen. Vi uppskattar verkligen dina fina ord! ✨

Oliver H
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Super! Kommer absolut komma tillbaka.

Sarah W
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Laura var professionell och hjälpte mig med beslut innan hon gjorde en fantastisk färgning och klippning.

Tusen tack för de fina orden! 🥰 Så roligt att du är nöjd med Laura! 🌸

Jacob J
Skrev om Weronika en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag är inte en person som klagar i första taget men upplevelsen jag hade där och då var mindre bra. Hade bokat klipp och slingor, går fram till receptionen och hon säger fundersamt ” So you want highlights? okeey. Ja eller är det nått fel med det frågar jag? ”Oh I never done highlights on a guy before so I’m a bit shooked…” Okej vad tryggt känner jag då. Och väl på plats så hade jag alldeles för kort hår för att göra folieslingor och det fattar jag och hon erbjöd mig att bara göra topparna ”ice tops”. Men jag sa att vi...

Svar från Weronika

Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vi är verkligen ledsna att ditt besök hos oss inte kändes bra och framför allt att du kände dig osäker och obekväm under besöket. Det är självklart inte den känsla vi vill att någon kund ska lämna oss med.Vi tar din feedback på stort allvar och kommer att följa upp detta internt. Tack för att du uppmärksammade oss på det.

Madelene H
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Tyvärr inte bra. Mitt besök blev ombokat till 11:00 från 11:45. Trots detta var frisören 50 min sen. En annan frisör fick hjälpa mig med hårtvätt och jag fick sitta i tvättstolen i ca 40 min innan frisören själv kunde ta emot mig. Håret såg bra ut efter styling men när jag kom hem och har tvättat håret så är det väldigt hackigt, till den grad att jag inte kan ha fram håret, och jag har gjort en reklamation på detta. Vet dock inte när jag ska kunna få detta åtgärdat då mitt arbete inte tillåter mig att gå ifrån mitt på arbetsdagen.. Överlag tråkig upplevelse när man betalat 1200kr för klipp och kur.

Svar från Laura

Tack för din recension, vad tråkigt att besöket inte blev som du hoppats. Vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.

Sofie M
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Så duktig och trevlig frisör! Blev helnöjd med håret, gjorde slingor och bottenfärg, kommer tillbaka!

Mariola K
Skrev om Weronika en del av Creative Headz Odengatan 75

Weronika var väldigt vänlig och serviceinriktad. Hon lyssnade verkligen på mina önskemål, rekommenderade bra produkter och gjorde ett fantastiskt jobb med min styling. Jag är väldigt nöjd med resultatet och hade en mycket bra kundupplevelse. Rekommenderas varmt!

Monica D
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag är mycke nöjd med Laura Håret fick en vacker färg och nytt liv Jag kommer med glädje tillbaka till henne Hon kändes proffsig och var mycket tydlig med vad hon skulle göra och det blev utmärkt gjort Så Tacksam♥️

Susann N
Skrev om Weronika en del av Creative Headz Odengatan 75

Duktig, noggrann, lyhörd och trevlig.

Svar från Weronika

Tusen tack för dina fina ord! 🌸 Så roligt att höra att du är så nöjd. ☺️

Elin G
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Så bra, färgen var helt fantastisk

Christian S
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Blir alltid väl omhändertagen och får bra tips och råd

Elise M
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Jättebra och trevlig! Kommer absolut gå tillbaka och önska henne!

Angelica V
Skrev om Weronika en del av Creative Headz Odengatan 75

Jätteduktig frisör. Frisyren blev ännu bättre än jag tänkt mej. Försiktig med borstningen uppskattades då jag är lite håröm.

Annija P
Skrev om Weronika en del av Creative Headz Odengatan 75

Hej! Weronika var väldigt trevlig! Jag gick till salongen utan att veta vad jag riktigt ville med håret, men vi pratade lite och jag visade några insparations bilder/videon på det jag tänkte ha ungefär. Jag är jätte nöjd med resultaten och defenetivt kommer tillbaka! Tusenn tack!

Lina L

Jättebra!

Anita S
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Laura var så professionell, hon kunde beskriva vad som passade mitt hår bäst och det blev så bra! Hon förklarade vilka produkter hon använde och varför dom var bra och rekommenderade några till mig. Väldigt varm och fin människa som var inlyssnande på mina önskemål! Har redan bokat en ny tid hos henne!

Anton L
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Maja var toppen, visade en bild och hon gav mig en toppenfrisyr!

Stina F
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Lyhörd, kompetent och noggrann frisör.

Svar från Laura

Tack snälla för den fina recensionen! 🌸 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊

Frida H

Jättenöjd!! Kan verkligen rekommendera att gå till Samuel

Svar från Samuel

Tack för den fina rekommendationen! 🌸 Så roligt att höra att du blev jättenöjd. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊

Emmeli H
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Så nöjd, Samuel är proffs på det han gör!!

Kristina J
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Är jätte nöjd med frisyren jag fick. Fått höra att jag är fin i håret. Samuel är lugn och trevlig, kommer med förslag hur man kan klippas. Återkommer gärna nästa gång det är dags att klippas.

Johan B
Skrev om Bojana en del av Creative Headz Odengatan 75

Trevligt bemötande och bra tips

Axel K
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Kanon! Bra klippning och trevligt.

Nazanin P
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag är väldigt nöjd med klippningen. Han är väldigt trevlig och proffsig.

Alice S
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Så nöjd, lyhörd och proffsig! Fick exakt de jag önskade

Alice F
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Laura var så lyhörd och förstod precis hur jag ville ha håret klippt! Väldigt trevlig! Rekommenderar varmt :)

Svar från Laura

Tack för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du blev så nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨

Alexander P

Svar från Laura

Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Varmt välkommen tillbaka!

Lars-Åke O
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag har god erfarenhet av Samuel och stämde även denna gång. Jag kommer gärna tillbaks.

Svar från Samuel

Tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att du återkommer till oss på Creative Headz och är nöjd även denna gång. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨

Nina H
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Trevlig och duktig frisör med gott bemötande

Nicole R
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Jag gjorde en föning och mitt hår var fortfarande blött när jag lämnade salongen. Bemötande var bra men det blev inte alls bra, har tidigare gjort på Odengatan 35 och har alltid varit nöjd där.

Svar från Creative Headz Odengatan 75

Tack för din feedback. Vad tråkigt att du inte blev nöjd med föningen den här gången. Maila gärna till info@creativeheadz.se så hjälper vi dig vidare därifrån.

Marie Josephine B
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Very kind staff and conditions very clean. I got what I asked for with my hair-cut. Thank you and I will see you in the future.

Svar från Creative Headz Odengatan 75

Thank you so much for your lovely review! We’re happy to hear that you were pleased with your haircut and enjoyed the clean and welcoming environment. We look forward to seeing you again!

Pernilla T
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Stress stress stress.Ombokning av min tid och ändå sen. Hela hårbotten, pannan täckt med färg, stress och dålig schamponering ,öron med hårfärg och mer hårfärg kvar lite här och där . Min familj undrade vad som hade hänt här.Snabbt över till annan kund knappt klar med mig så dåligt.inte värt 3000.-

Svar från Laura

Tack för din recension, vad tråkigt att du inte blev nöjd. Vänligen maila oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.

Sofia H
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Bra klippt och det blev riktigt bra tack vare en senior kollega som fick rycka in när den yngre inte kunde ta emot feedback. Stressad stämning, känns som att man klipps på löpande band.

Svar från Creative Headz Odengatan 75

Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd och tack för din feedback!

Margaereta O
Skrev om Laura en del av Creative Headz Odengatan 75

Jag blev trevligt bemött och besöket gick snabbt och resultatet blev bra

Svar från Laura

Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!

Sara T
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Blir alltid lika nöjd efter klipp/färg av Maja.

Elisabeth N
Skrev om Creative Headz Odengatan 75

Gått där länge , alltid bra, fint bemötande, fick quick fix , tvätt ochfön av Sara, jättebra!

Hedvik E
Skrev om Samuel en del av Creative Headz Odengatan 75

Samuel är ett riktigt proffs! Han lyssnar verkligen in vad man vill ha och är superbra att diskutera med. Han ger jättebra råd och resultatet, i mitt fall klippning och färgning av långt hår, blir ännu bättre än man kunnat ana! Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera Samuel!

Svar från Samuel

Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd hos Samuel!

Leandro D

Bra, kunnig, rekommenderas mycket