Laura

60 omdömen om Laura

Iga Elzbieta K

Laura gjorde MAGI med mitt hår ✨ Klippningen är så fin och färgen blev helt perfekt 😍 Precis som jag ville! Så noggrann, superduktig och med känsla för detaljer. Är såå nöjd och kommer 100 % tillbaka 💇‍♀️💖 Rekommenderar starkt!

Svar från Laura

Tack för din fina recnesion. Vad roligt att höra att du är så nöjd med både klippning och färg!

Johanna K

Laura lyssnade noga, mötte mina behov på ett fint sätt och levererade ett resultat som jag är mkt nöjd med. Heja Laura!

Svar från Laura

Tack för din fina recension. Vi uppskattar din feedback och är glada att du kände dig väl omhändertagen.

Hanna S

Skulle spenderat lite längre tid på just konsultationen, tycker inte riktigt resultatet blev likt bilden/videon jag visade. Bör kanske till en annan frisör om ni är ute efter en ”wolf cut”.

Svar från Laura

Tack för din recension. Vi uppskattar din feedback och tar till oss dina synpunkter för att kunna förbättra oss. Vänligen maila in till info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.

Kajsa S

Min bokning var en vanlig klippning för medellångt hår. Bemötande och service var ok. Men klippningen blev inte alls som jag förväntade mig, eller likt dom bilderna jag visade. Jag visade 14 st bilder och videos på hur mitt hår såg ut min senaste klippning av min gamla frisör och var tydlig med att jag ville ha samma frisyr nu. Övre delen av håret blev för kort och inte klippt på det sättet jag visade. Jag upptäckte även några dagar efter klippning att det är märkbart ojämnt. Vänster sida av håret är kortare än höger sida....

Svar från Laura

Vi är ledsna att besöket inte blev som förväntat, vänligen maila in till info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån!

Lily J

Väldigt trevligt, ställer rätt frågor när hon klipper och lyssnar bra på instruktioner. Är ganska nöjd med min besöket.

Svar från Laura

Tack för din fina recension. Kul att läsa att du kände dig lyssnad på under ditt besök.

Anna F

Laura är trevlig och väldigt bra frisör!

Svar från Laura

Laura är trevlig och väldigt bra frisör!

Louise B

Gillade att Laura berättade vad hon tänkte o tyckte samt tog med vad jag kände o hjälpte mig komma fram till hur vi skulle göra. Resultatet blev så bra, bästa på länge! Bokat ny tid med Laura :).

Svar från Laura

Stort tack för din fina recension! 💛 Vad härligt att höra att du kände dig delaktig och blev så nöjd med resultatet – vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka till Laura ✨

Omar S

Laura gjorde mitt hår exact hur jag villle det. Mitt enda klagomål var att hon klippte det för kort. Men hur hon klippte mitt hår var perfect, proportionerna var exact hur jag ville ha dem i mitt hår.

Svar från Laura

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Vad roligt att höra att du var nöjd med formen och proportionerna i klippningen. Samtidigt tar vi till oss din feedback kring längden – tack för att du uppmärksammar oss på det.

Heléne L

Hon lyssnade på mig och jag fick vara med att fatta beslut om mitt hår. Super nöjd med Laura!

Svar från Laura

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du kände dig delaktig och blev nöjd med Laura.

SANDRA T

Otroligt proffsig & lyhörd. Lyssnade verkligen på vad jag ville ha och klippte därefter med egna förslag för att de skulle bli så bra som möjligt. Allt förankrades med mig innan klippning vilket uppskattades jättemycket. Fick även med mig väldigt mycket tips :) rekommenderar!

Svar från Laura

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade både proffsigt bemötande och tipsen du fick.