Laura

117 omdömen om Laura

Monika P

Laura var mycket noggrann och letade efter gamla recept så jag kunde få tillbaka min gamla färg. Mjuka händer och noga att jag satt bra vid hårtvätten. Vi (jag) talade om allt möjligt och jag kom ihåg hur trevligt jag haft på Odenplansalongen ända sedan 2005. Polen avhandlades, hundar, koncentrationsläger (som Polen - SÅ generöst (ironi) - fick av Tyskland under kriget och som JAG ännu inte besökt. Allt kan således hända och avhandlas hos frisören. Nöjd kom jag ut efter 2+ timmar, åtminstone 10 år yngre! Ny tid bokades!

Svar från Laura

Tusen tack för den härliga recensionen! 🌸 Så roligt att höra att Laura tog sig tid att leta fram din gamla färg och att du kände dig så väl omhändertagen. Och visst kan man avhandla det mesta hos frisören! 😄 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!

Sarah W

Laura var professionell och hjälpte mig med beslut innan hon gjorde en fantastisk färgning och klippning.

Tusen tack för de fina orden! 🥰 Så roligt att du är nöjd med Laura! 🌸

Madelene H

Tyvärr inte bra. Mitt besök blev ombokat till 11:00 från 11:45. Trots detta var frisören 50 min sen. En annan frisör fick hjälpa mig med hårtvätt och jag fick sitta i tvättstolen i ca 40 min innan frisören själv kunde ta emot mig. Håret såg bra ut efter styling men när jag kom hem och har tvättat håret så är det väldigt hackigt, till den grad att jag inte kan ha fram håret, och jag har gjort en reklamation på detta. Vet dock inte när jag ska kunna få detta åtgärdat då mitt arbete inte tillåter mig att gå ifrån mitt på arbetsdagen.. Överlag tråkig upplevelse när man betalat 1200kr för klipp och kur.

Svar från Laura

Tack för din recension, vad tråkigt att besöket inte blev som du hoppats. Vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.

Sofie M

Så duktig och trevlig frisör! Blev helnöjd med håret, gjorde slingor och bottenfärg, kommer tillbaka!

Monica D

Jag är mycke nöjd med Laura Håret fick en vacker färg och nytt liv Jag kommer med glädje tillbaka till henne Hon kändes proffsig och var mycket tydlig med vad hon skulle göra och det blev utmärkt gjort Så Tacksam♥️

Lina L

Jättebra!

Anita S

Laura var så professionell, hon kunde beskriva vad som passade mitt hår bäst och det blev så bra! Hon förklarade vilka produkter hon använde och varför dom var bra och rekommenderade några till mig. Väldigt varm och fin människa som var inlyssnande på mina önskemål! Har redan bokat en ny tid hos henne!

Stina F

Lyhörd, kompetent och noggrann frisör.

Svar från Laura

Tack snälla för den fina recensionen! 🌸 Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka! ✨😊

Alice F

Laura var så lyhörd och förstod precis hur jag ville ha håret klippt! Väldigt trevlig! Rekommenderar varmt :)

Svar från Laura

Tack för den fina recensionen! 😊 Vad roligt att höra att du blev så nöjd. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! ✨

Alexander P

Svar från Laura

Tack så mycket för ditt omdöme! 😊 Varmt välkommen tillbaka!