Supernöjd med mitt besök hos Laura! Hon gjorde exakt som jag ville ha det.
103 omdömen om Laura
Tack för din fina recension! ✨ Vad roligt att höra att du blev så nöjd med Laura. Varmt välkommen tillbaka! 🌸
Laura was fantastic. A very talented colourist and stylist. The time went super fast, but she was consultative, talked through different options and was extremely knowledgeable. Really pleased I choose Laura. I will be back.
Thank you for your lovely review! We’re so happy to hear you had a great experience with Laura. We look forward to welcoming you back!
Laura bemötte mig väldigt bra! Hon var trevlig och gjorde ett riktigt bra jobb med mitt hår. Kommer definitivt boka en tid hos henne igen.
Tack för din fina recension, vad kul att du blev nöjd!
Visade en bild hur jag ville ha mina slingor och vilken nyans. Resultatet blev tvärtom. Jättetråkigt! Var dessutom oförsiktig när hon drog ut folien ur håret fastän jag sade att det gjorde ont. Men det tråkigaste är resultatet :(
Tack för din recension, vad tråkigt att ditt besök inte blev som önskat. Vänligen maila in till info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare därifrån.
Jätte gullig och trevlig tjej. Blev jätte nöjd med resultatet💕
Tusen tack för dina fina ord! 💕 Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet. Varmt välkommen tillbaka!
Laura var så lyhörd och kompetent. Rekommenderar om du vill ha en vacker blond färg. Hon förstod precis hur jag ville ha det med naturliga slingor och borttagning av utväxt. Verkligen så fin blond färg - jättenöjd
Tack för din fina recension! 🌸 Vad roligt att höra att du är så nöjd
Klippte ojämnt, tunnade ut mitt hår utan att fråga. Fruktansvärt dåligt överlag. Varit på creative headz innan och alltid varit nöjd men detta gör nog att jag kommer leta ny frisörsalong helt.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är tråkigt att höra att ditt besök inte motsvarade dina förväntningar. Vi vill gärna få möjlighet att se över ditt ärende, vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se så hjälper vi dig vidare. 💛
Laura var lyhörd och för att vara mitt första besök hos hennes, vart jag supernöjd över resultatet! Kommer garanterat tillbaka
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök och resultatet. Varmt välkommen igen till Creative Headz! ✨
Stressad, en aningens hårdhänt vid schamponering.
Tack för din feedback, vi tar till oss dina synpunkter och hoppas få välkomna dig tillbaka för en ännu bättre upplevelse. 💛
Blev så oerhört nöjd med slutresultatet efter klipp och sling hos Laura. 10/10 ⭐️
Stort tack för din fina recension, så roligt att höra att du är så nöjd med ditt besök hos Laura, varmt välkommen tillbaka! ✨