Laura

76 omdömen om Laura

Louise L

Osocial, tar in två kunder samtidigt vilket gör att hon är stressad och blekningen sitter alldeles för länge. Klippningen är inte rak och behövde fixa själv hemma. Är så trött på creative Headz som bara blir sämre.

Fanny A

Skriver on behalf av min pojkvän då han ej orkar bry sig men iom att mailet kom till mig passar jag på att dela feedback. Vore toppen om ni ringer och frågar om man är OK med en annan frisör än den man bokat tidigare. Detta inser min pojkvän på plats då det är en helt annan frisör som ska klippa honom och hon tar också mer i betalning än vad han annars betalar. ang klipp, han ber denne endast använda sax, EJ rakapparat. Han har ”långt hår” som går ner lite i nacke osv, självfall så lite lockar. Han kommer hem rakad med lite längd kvar på huvudet. Blir tyvärr ingen mer bokning hos er.

Svar från Laura

Tack för din recension. Vi är ledsna att klippningen inte blev som önskat. Ni är varmt välkomna att maila oss på info@creativeheadz.se så hjälper vi er vidare. Om man vill ha en specifik frisör kan man markera sig som stammis vid bokning.

Amanda B

Superduktig, inlyssnande och proffsig!

Svar från Laura

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att du upplevde både professionalism och omtanke.

Erica T

Trodde att det var Lucy som klippte mig? Inte helt nöjd med "formen" av frisyren

Svar från Laura

Tack för din recension. Vi beklagar att du inte är helt nöjd med formen på frisyren. Vänligen maila oss på info@creativeheadz.se så hjälper vi dig vidare.

Tilia J

Jätte nöjd! Nöjd med både klippningen och servicen vi fick!

Svar från Laura

Tack för din fina recension. Vi är glada att både resultat och bemötande motsvarade dina förväntningar.

Klara W

Mycket duktig och noggran! Blev så nöjd med mitt hår och kommer gå tillbaka.

Svar från Laura

Tack för din fina recension. Härligt att höra att du uppskattade både noggrannheten och resultatet. Vi ser fram emot att se dig igen!

August R

Laura var trevlig men uppenbarligen väldigt stressig. Hon har gjort en taperfade på sidorna som är väldigt slarvigt gjort och behövt gå till en frisör för att fixa alla slarvfel

Svar från Laura

Vi är ledsna att besöket inte blev som tänkt, vänligen kontakta oss på info@creativeheadz.se så kan vi hjälpa dig vidare!

Anina I

Bra konsultation i förväg med vad jag faktiskt gillade och inte med olika referensbilder jag hade med mig

Svar från Laura

Tack för din fina recension. Vad roligt att höra att konsultationen fungerade bra och att dina önskemål togs tillvara!

Annelie K

Otroligt nöjd med min klippning hos Laura!

Svar från Laura

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med din klippning hos Laura.

Karin T

Hon lyssnade in mina önskningar och kom själv med förslag och visade inspobilder. Hon var noggrann och berättade vad hon gjorde. En positiv upplevelse. Kommer besöka henne igen! Har bara ett litet minus och det var att det luktade mycket cigarettrök vilket jag har svårt för.

Svar från Laura

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade hennes noggrannhet och inspiration under besöket. Vi tar även till oss din feedback kring lukten.