Noggrann, professionell och jättetrevlig. Jag rekommenderar!
44 omdömen om Laura
Laura är fantastisk. Bra färg, bra klippning. Härlig atmosfär. Jag rekommenderar.
Supernöjd! Blev klippt så som jag önskade!
Toppen! Hon förstod precis vad jag ville ha och jag blev jättenöjd.
Varje gång jag kommer dit får jag perfekt service och ett resultat som alltid överträffar förväntningarna. Klippningen blir exakt som jag vill ha den, och hon är alltid noggrann och professionell. Hon har massor av bra idéer och är väldigt kunnig – både när det gäller frisyrer och vilka produkter som passar bäst för just mitt hår. Jag uppskattar verkligen att hon alltid tar sig tid att förklara och ge råd som faktiskt gör skillnad. Det är en frisör man kan lita på. Jag går alltid därifrån nöjd och känner att håret ser riktigt bra ut. Kan verkligen rekommendera henne!
Det blev nog otydligt med vad jag ville ha för frisyr för det blev helt fel, förmodligen miss kommunikation. Dessutom så har hon klippt ojämt. En annan allmän sak är att man inte vill ha produkter i håret när jag säger att jag inte brukar ha produkter i håret.
Tack för din recension! Vi beklagar att resultatet inte motsvarade dina förväntningar och tar din feedback på allvar. Kontakta gärna info@creativeheadz.se så vi kan hjälpa dig vidare.
Jättenöjd med mitt besök hos Laura! Duktig och lyhörd och kom med bra förslag på hur vi skulle klippa för att få till mer av en frisyr men fortfarande enkelt att styla för en småbarnsmamma med lite tid. Kommer absolut att gå tillbaka till henne!
Tack för din fina recension! Härligt att höra att du är nöjd med både klippning och tips. Välkommen tillbaka!
Jag är så otroligt nöjd med mitt besök hos Laura! Hon är verkligen skicklig på sitt hantverk och gjorde ren magi med mitt hår och hårfärg – resultatet blev bättre än jag ens vågat hoppas på! Hon tittade noggrant på min referensbild och förstod precis vad jag var ute efter – och lyckades göra det ännu finare än jag hade föreställt mig. Färgen blev helt magisk. 😍 Dessutom tog hon sig tid att ge massor av bra tips och tricks för hur jag kan sköta håret hemma och behålla färgen längre. Professionell, lyhörd och supertrevlig...
Tack för din fina recension. Det gläder oss att du är så nöjd med både resultat och bemötande.
Trevlig frisör och fantastiskt klippning! Supernöjd!
Tack för din fina recension. Härligt att klippningen blev så lyckad och att du trivdes hos oss.
Trevlig service. Nöjd med resultatet!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med både service och resultat.