Hårförlängning i Vasastan

9 rekommenderade företag inom hårförlängning i Vasastan, Stockholm

• Creative Headz Odengatan 75

1,188 omdömen
    George Z
    George Z: Bra klippare, bra mottagande, snabbt arbete. Rekommenderas!
  • Driver du hårförlängning i Vasastan?

• Creative Headz Odengatan 32

913 omdömen
    Christer K
    Christer K: Super frisör och verkligen gör snyggt jobb och skillnad för dig som kund .han ser och lyssnar till kundens behovv. Jag kan verkligen rekommendera Elie
  • Sandvik / Domeij

458 omdömen
    Välkommen till vår mysiga salong! Vi är två lyhörda och välutbildade frisörer som älskar att jobba med hår och skapa frisyrer som passar just dig!
    David Å
    David Å: Ingen klipper bättre än Antonia Domeij. Jag har gått till henne i 10 år och har inga planer på att sluta. Testa henne ni kommer inte att bli besviken
  • 298 omdömen
    Sebastian S
    Sebastian S: Supertrevlig personal, frisyren blev precis som tänkt, alltid nöjd efter ett besök på Novo.
  • 75 omdömen
    Caroline T
    Caroline T: Jag har klipp och slingat mig hos Jenny två gånger nu och har varit otroligt nöjd båda gångerna! Hon är inte bara jätteduktig som frisör rent tekniskt, utan är även konsulterande och trevlig :) Alla som arbetar på Hair Fashion är väldigt gulliga och det är en härlig och glad stämning bland personal och kunder. /Caroline T
  • 45 omdömen
    Magnus R
    Magnus R: Den frisör som gett mig bäst service och dom absolut bästa klippningarna/frisyrerna. Extremt professionella och kompetenta.
  • 125 omdömen
    Matilda S
    Matilda S: Klippt mig hos Sanne i några år nu, blev rekommenderad av en familjevän. Har aldrig gått därifrån missnöjd, inte ens halvnöjd. Hon är fantastiskt duktig, lyhörd på mina önskemål men ger också gärna tips eftersom mina idéer inte alltid är helt realistiska :P Jag får massa komplimanger och känner mig fin. Finns inget att anmärka på! Hejja tjejerna på at.!
  • 101 omdömen
    Linda J
    Linda J: På Fringe blir man alltid så härligt välkomnad och omhändertagen! De löser alltid tider som passar. Ja är så glad över att jag hittat Fringe och Sandra!
  • Driver du hårförlängning i Vasastan?

• 32 omdömen
    Rebecca E
    Rebecca E: Very nice salon. Suzan is very professionel and always up to date concerning styling and products. She made my bridal hairstyle which looked lovely. I can also recommend the hair extensions in this salon. Very good quality!