Pratar inte för mycket. Avslappnande miljö.
Cityfrisörerna Gävle
Välkommen till Cityfrisörerna Gävle! Vi är din frisör i Gävle och vi har funnits i över 20 år för att se till att Gävleborna håller sina frisyrer uppdaterade. Våra frisörer har gesällbrev och den utbildning som krävs för att få kalla sig professionell frisör. Tjänster: Klippning, extensions, färg, permanent, slingor, skägg,...
960 omdömen om Cityfrisörerna Gävle
Sedan starten hos Reco 2022
Blev välbemött och vänligt, men håret jag har sparat 4 månader, blev för kort och inte som jag önskade , asymmetriska klippning. Hade en bild med mig, men det blev inte i närheten av den! Ledsen ! Tarik var noga men det blev alldeles för kort!
Trevligt bemötande av kunnig personal😊
He so nice, we talking about a lot topics, and he was second guy, who made very good haircut in my life, so thanks !
Trevligt bemötande. Duktig tjej.
Dom är serviceminded. Bra för oss funktionshindrade att ta sig dit. Lyhörda för hur man vill ha frisyren. Damklippning.
Toppen, sonen blev väldigt nöjd.
Mycket proffsig och inlyssnande frisör.
Det var ett trevligt besök och jag blev bemött bra Han som klippte mig va lyhörd och lyssna på mina önskemål
Han var trevlig,duktig,nogrann. Min son blev så himla snygg i håret. Rekomenderar hazhar o cityfrisören i Valbo.
Trevligt bemötande och jättebra klippt
Bästa skalpmassagen någonsin! Trevlig och tillmötesgående. Nöjd med färgningen.
Bra bemötande. Bra klippresultat. Kan varmt rekommendera.
Sådan fin först klippning för vår dotter. Engagerad, lyhörd och varm. Duktig frisör!
100 % professionell! Vi var väldig nöjda. Tack!
Jättetrevlig och lätt att prata med 👍
Fantastiskt bemötande och proffsigt utfört och min dotter äntligen nöjd! Hit kommer vi igen.
Jätte trevlig, jobbade snabbt och blev jätte nöjd med resultatet
Det gick snabbt att få tid för klippning och jag fick den frisyr jag ville ha. *** Tack!
Jag tyckte Chantelle gjort ett bra intryck, uppmärksam, vänlig och förstod hur jag ville bli klippt. Jag är nöjd. Hon får gärna klippa mig igen. Hälsa henne det. Harriet
Mycket bra och noggrann frisör.
Fint bemötande. Noggrant klippning.
Alldeles utmärkt bemötande. Jag hade fått tips om Ali och Cityfrisörerna med goda vitsord och besöket bekräftade vad jag fått höra. Jag köpte en vanlig hårklippning. Mvh Magnus
Väldigt trevlig tjej. Duktig frisör. Kommer att boka fler behandlingar med henne.
Trevligt bemötande, Cityfrisörerna motsvarade mina förväntningar. En behaglig upplevelse och en mycket duktig och noggrann frisör Hazhar H, samt att jag fick vara med och tycka till om min Herrklippning.
Trevligt bemötande och är helt nöjd med frisören som klippte mig.
Klippning första gången. Mycket nöjd. Hon lyssnade på mina idéer som jag tycker är mycket viktigt
Efter att ha haft samma frisör i 40 år måste jag nu byta. Mycket nöjd. Tack.
Fantastiskt bemötande mot min son och jättefint klippt
Blev klippt av en mycket trevlig manlig elev. Han tog sig tid att lyssna på hur jag ville ha det och klippte sen håret mycket noggrant. Jag är mycket belåten med hur han tog hand om mitt hår
Hej Sara var jätteduktig och jag är supernöjd med min klippning hos henne. Hälsningar Sara
Trevligt bemötande och noggrann.
Jag är mycket nöjd med Hazhar H, bra utfört jobb och mycket trevlig.
Duktig kille. Mån om sina kunder
Riktigt trevlig aldrig varit så nöjd han är grym
Duktig att klippa, trevlig,är service inriktad.
väldigt trevlig tjej, väldigt bekvämt att prata med och väldigt duktig
Lyhörd, trevlig och förstående. Mycket nöjd! Kommer fortsätta anlita Sara.
Helt otroligt trevlig och duktig frisör. Rekommenderas starkt.
Jättenöjd med Hazhar. Duktig och gav bra tips! Vill gärna bli klippt av honom i fortsättningen!!!
Bra bemötande bra tips och råd Lätt att få tid Uppskattar att man kan välja tyst klippning Alltid nöjd med resultatet
Trevligt bemött av kunnig yrkesman
Som alltid nervös när man besöker en ny frisör men killen med det stora vågiga håret gjorde sitt yttersta och fick mig att glänsa! Kudos till dig and i Will be back!
Bra Bemötande. Och bra service. 🌸
Trevlig personal fick tid med detsamma för håltagning i öronen. Bra och saklig info.
Super trevlig å proffsig bemötande
Mycket trevlig person . Kunnig och hjälpsam
Har bara positivt att säga om Hazhar mycket trevlig kille, kommer att klippa mig fler ggr hos honom.
Duktig frisör som även bjöd på ett trevligt samtal.
Bra service, trevlig personal. Blir alltid nöjd efter ett besök hos dem. Klippning. Uppnådde mina förväntningar.