Blev supernöjd med min klippning 🤩. Ali är duktig och lyhörd, noggrann och professionell.
Cityfrisörerna Gävle
Välkommen till Cityfrisörerna Gävle! Vi är din frisör i Gävle och vi har funnits i över 20 år för att se till att Gävleborna håller sina frisyrer uppdaterade. Våra frisörer har gesällbrev och den utbildning som krävs för att få kalla sig professionell frisör. Tjänster: Klippning, färg, permanent, slingor, skägg, styling och...
3015 omdömen om Cityfrisörerna Gävle
Sedan starten hos Reco 2022
Hej ! Chantelle H färgade mitt hår och klippade bort litegrann. Hon gorde ett jättebra jobb. Färgen blev vellykad. Hon lyckades färga mitt hår i min naturliga färg. Det blev jättefint. Hon är noggrann och trevlig mot kunden. Mvh nöjd kund
Duktig frisör, Glad och trevlig, Bra bemötande.. Rekomenderas👍👍⭐
Min son var supernöjd med klippning och styling!
Fantastisk rakning av skägget. Minutiös och noggrann i alla detaljer från skägg och mustasch till hårlinjen vid öron och nacken. En helt annan nivå än vanlig rakning. Den klart bästa rakningen jag upplevt.
Trevligt bemötande , duktig frisör, mycket nöjd/ 👍
Jättebra, superduktig och lyssnar verkligen på vad du exakt vill ha för frisyr.
Otroligt duktig tjej, fint kundbemötande & väldigt trevlig! Resultatet vart precis som jag önskade!
Trevlig kille och duktig frisör
Det var en väldigt bra klippning hos city frisören. Man kände sig väldigt välkommen och frisören Tog väl hand om mig. Han frågade hur jag ville bli klippt och var otroligt noga. Resultatet blev jättebra och jag är nöjd. Jag kommer gärna tillbaka till honom
Alltid lika trevligt! Vet exakt hur jag vill bli klippt och hur mitt hår fungerar. Suveränt nöjd!
Jag är mycket nöjd med klippning och slingor, Ali är kunnig och trevlig!
Blev precis som jag ville ha det :-)
Fick bra hjälp och är supernöjd med nya frisyren
Inlyssnande, professionell & bra
Trevlig och duktig frisör. Kan varmt rekommenderas.
Han var väldigt noggrann och varsam. Jag gick därifrån positiv och nöjd.
Duktig frisör oxh lyhörd - jag blev nöjd!
Bra bemötande och mycket bra klippt.
Trevligt bemötande. Gott kaffe. Bra kommunikation under behandlingen. Gick "all in" för kunden.
Toppenbra klippning……………………………………
Bra klippning och trevlig kille
Nice guy and great barber Got exactly what I asked for no issues
Trevlig och bra, gav tips på vad som skulle se bra ut.
Var lyhört och kommunicera med oss föräldrar hela tiden under klippningen på vår ettåring. Grymt jobbat!
Mycket bra service och utförd klippning.
Lyhörd och trevlig. Bra klippning
Kunnig, trevlig, gav bra råd, mycket välklippt resultat. Jag går gärna till honom igen
Proffsig frisör som alltid levererar
Duktig, professionell och väldigt trevlig
Snabb och noggrann trevligt bemötande
Ali är mycket skicklig och trevlig.
Trevligt bra klippt. Trevligt bemötande mötande
Grymt social och lyhörd på hur jag ville ha det👏 Blev riktigt bra klippt, supernöjd! 💯
Han levde upp till mina förväntningar
Toppenupplevelse! Kiyan kommer att bli en utmärkt frisör.
Mycket trevlig och kunnig frisör. Lämnar alltid salongen mer än nöjd. Rekommenderar starkt!
Väldigt duktig. Han var superschysst.
Bra jag vart jätte nöjd.
Erfaren frisör, klipper fräscht och snyggt
Trevlig och kunnig! Lyhörd till önskemål. Klippte mitt långa och tjocka hår alldeles perfekt.
Mycket trevlig och skicklig frisör.
Jag är nöjd med klippningen. Som junior tog han hjälp vid behov
I liked the hair cut she did a lot. She immediately understood what I wanted and done it. She is also a very nice person and I enjoyed having the conersation with her during the hair cut.
Noggrann, bra på färg. Trevlig. Artistiskt handlag.
Kunnig frisör, duktig på balayage tekniken.
Noggrann, klipper efter mitt önskemål. Han kommer även med förslag med klipp inför utväxt av lugg. Lugn och trevlig stund. Det är även billigt att klippa sig där!
Vänligt bemötande . Jag hade beställt klippning och Hazhar levde upp till mina förväntningar.
Väldigt proffsigt å bra, hade bra koll på vad han gjorde
Trevlig och duktig. Trevlig miljö