Jag är supernöjd med Alis bemötande och med mitt hår. Ali klippte mig & gjorde en nyansering på mitt hår. Tack för jättefin service!
490 omdömen om Ali G
Ali är superbra, alltid nöjda med honom
Kommer från Cityfrisörerna i Valbo och är såå nöjd. Ali är en lyhörd och uppmärksam frisör, litar helt och fullt på hans kunskaper när det gäller frisyrer och färgkunskap. Vare sig jag har eget förslag på frisyr och färg eller säger "Gör nåt kul" så vet jag att han ser till att det blir något som passar just mig. Han är dessutom väldigt trevlig att pratamed. Kan bara rekommendera Ali och Cityfrisörerna i Valbo, salongen är fräsch och lugn miljö, en bra stämning mellan personalen. Alla plus jag behöver för att få en helhetsupplevelse av mitt frisörbesök
Ali på Cityfrisörerna är snabb, noggrann och väldigt skicklig. Alltid bra resultat. Rekommenderas starkt!
Noggrann, lyhörd och trevlig! Rekommenderar verkligen den som funderar på att klippa sig!
Blev supernöjd med min klippning 🤩. Ali är duktig och lyhörd, noggrann och professionell.
Trevligt bemötande , duktig frisör, mycket nöjd/ 👍
Alltid lika trevligt! Vet exakt hur jag vill bli klippt och hur mitt hår fungerar. Suveränt nöjd!
Jag är mycket nöjd med klippning och slingor, Ali är kunnig och trevlig!
Trevligt bemötande. Gott kaffe. Bra kommunikation under behandlingen. Gick "all in" för kunden.