Klipper mig sedan ett år tillbaka hos Amanda och är supernöjd!
284 omdömen om Amanda A
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med dina besök hos oss. Varmt välkommen igen till Creative Headz! ✨
Proffsig, snabb och trevligt bemötande
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen igen till Creative Headz! ✨
Amanda klippte en tapered flow på mig och resultatet blev fantastiskt! Hon var lyhörd och förstod direkt vad jag ville få till med håret. Dessutom var hon otroligt trevlig. Rekommenderas lika varmt som hon kommer ha det i Alicante på semestern!
Tack snälla för din härliga recension! Vad roligt att höra att du blev så nöjd med din klippning hos Amanda.🌸💕
Alltid trevlig och klippningen är alltid top notch
Stort tack för de fina orden! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka!
Amanda är superduktig och jag har varit kund på salongen i tio år och är jättenöjd
Tack för din fina recension och för ditt förtroende genom åren! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Amanda. Varmt välkommen tillbaka!💞🌸☺️
Jag har gått hos Amanda i ca 18 månader och har alltid fått ett väldigt trevligt bemötande. Alltid glad och positiv och får en att känna sig välkommen. Jag är alltid väldigt nöjd med resultatet, brukar både klippa och färga håret. Hon anpassar åtgärderna till det hon ser behövs.
Tack för dina fina ord! Vad roligt att du är så nöjd med Amanda. Varmt välkommen tillbaka!🌸🌸
Amanda klippte en Wolf cut på mig och jag blev verkligen supernöjd! Superduktig och supertrevlig 🌟🙂↕️
Tack snälla för dina fina ord! 🌟 Vad roligt att höra att du blev så nöjd. Vi hälsar Amanda och varmt välkommen tillbaka! 💛
Trevlig, bra klippning och ordentlig fransfärg
Tack så mycket! 🌸 Vad roligt att du är nöjd. Varmt välkommen tillbaka!
Hon var jätteduktig frisör och klippte precis så som jag ville ha det. Mycket trevlig!
Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet och resultatet. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!
Topp! Supertrevlig! Duktig! Noggrann!
Tack för din recension, vad kul att du blev nöjd!