10/10 bästa frisören i hela stan
230 omdömen om Amanda A
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Amanda.
Kan verkligen varmt rekommendera creative headz och Amanda som jag var och slingade håret hos. Salongen var så trevlig. Bra musik, cool inredning och good vibes. Fick ett så trevligt bemötande av Amanda. Hon lyssnade på vad jag hade för önskemål och gav en bra konsultation för vad som skulle passa bäst för mitt hår och resultat vart DUNDER!! är så nöjd med hela upplevelsen och med håret. 😍
Tack för din fina recension! Vi är glada att du är så nöjd med Amanda och hela upplevelsen hos oss.
Kanonbra och duktig på att klippa korta frisyrer - som jag har :)
Tack för din fina recension! Vad roligt att klippningen blev som du önskade.
Trevlig, kompetent och serviceinriktad Amanda kan sitt jobb och kan inget säga mer än att jag blev väldigt nöjd och kommer tillbaka
Tack för din fina recension. Vad härligt att höra att du är nöjd med ditt besök hos Amanda. Vi ser fram emot att välkomna dig igen.
Jag är jättenöjd med min klippning av Amanda! Supertrevligt bemötande, väldigt uppmärksam på mina önskemål och behov samt noggrann klippning. Kan varmt rekommendera att klippa er hos henne :)
Tack för din fina recension. Så roligt att höra att du är så nöjd med både klippningen och bemötandet från Amanda.
Hon är proffsig och trevlig. Jag är mycket nöjd.
Tack snälla för din fina recension! 🌟 Så roligt att höra att du är nöjd och kände dig väl omhändertagen – varmt välkommen tillbaka! ✂️💛 /Creative Headz
Väldigt vänlig och service minded!!
Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du uppskattade bemötandet.
Otroligt duktig på sitt jobb och väldigt kompetent,lyhörd och förstår precis vad man ber om. Väldigt mysig frisör och får en att känna sig bekväm hela vistelsen! Kan starkt rekommendera ❤️
Tack för din fina recension! Vad härligt att höra att du är nöjd med både bemötande och resultat – tack för rekommendationen!
Så bra! Fick rekommendation utifrån det jag berättade att jag ville ha (färg och klipp) och det blev precis som önskat och lite bättre.
Tack för din fina recension! Fantastiskt att höra att färg och klipp blev precis som du ville!
Super! Blev så bra, är väldigt nöjd.
Tack snälla för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med resultatet.