Amanda A

267 omdömen om Amanda A

Paula N

Amanda gjorde ett helt fantastiskt jobb! Jag kom in med orange/gula toner efter tidigare misslyckat besök hos annan frisör, som jag försökt rädda upp med blåshampo vilket hade gjort halva mitt hår blått. Amanda lyckades få bort samtliga blå och orange toner och fick till en otroligt fin, ljus, askig brun färg. Otroligt gott bemötande och väldigt kunnig!

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension, vad kul att du blev så nöjd hos Amanda!

Lovisa M

Jättenöjd med mitt besök hos Amanda, hon var lyhörd och proffsig! Jag gick därifrån mycket nöjd med vad hon åstadkommit med mitt hår 😊

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension!🌸😀

Erik H

En mycket professionell och trevlig frisör.

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Så roligt att höra att du är nöjd med ditt besök

Andrej P

Duktig, lyhörd och jättetrevlig tjej!

Svar från Amanda A

Tack snälla för din fina recension! Vad glada vi blir att du är så nöjd 😀🌸

Molly C

Jag blev väldigt nöjd hon förklarade alla steg bra

Tack för din fina recension! Det uppskattar vi 😀

Thea T

Amanda är FANTASTISK! Jag är sååå nöjd med resultatet<33

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Det gläder oss att du är så nöjd 😀🌸

Martin J

Supertrevlig och superbra! Amanda för högsta betyg!

Svar från Amanda A

Hej Martin, Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Amanda, vi håller med om att hon är fantastisk ✂️❤️ Varmt välkommen tillbaka till oss!

Lovisa H

Supertrevlig och jätteduktig frisör. Uppskattade hela klippningen där Amanda var noggrann och pedagogisk genom varje steg. Kom med tips och info kring hur man tar hand om håret, samt tips på produkter att använda. 10/10 upplevelse!

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension! Härligt att höra att du hade en 10/10 upplevelse! 😀

Johan O

Alltid trevlig och service-minded. Blivit nöjd med klippningen varje gång också!

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension. Kul att höra att du är nöjd med både upplevelsen och resultatet.

First-Name L

Blev supernöjd med sling och klipp!

Svar från Amanda A

Tack för din fina recension, vad kul att du blev supernöjd!