HAIR36
Liten personlig salong i i hemmiljö i hjärtat av Spånga och Solhem. Endast 5 minuter med bil från Spånga Centrum.
Här erbjuds allt inom hårvård för hela familjen, gammal som ung.
Här kan du även fixa fransar och bryn, vaxning, ta hål i öronen, spraytan, bli sminkad och få håret uppsatt till en fest eller till bröllopsdagen! Här är alltid kunden i fokus och du är med största sannolikhet ensam kund i salongen vilket bidrar till en lugn och harmonisk miljö. Varmt välkomna vill jag säga till alla gamla och nya kunder! /Rebecca
Här erbjuds allt inom hårvård för hela familjen, gammal som ung.
Utmärkelser
16 omdömen om HAIR36
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om HAIR36
Alltid supernöjd. Jag har gjort lashlift, färgat ögonbryn osv och min dotter har klippt sig och även gjort hål i öronen på Hair36.
skrev om HAIR36
Trevligt bemtande och proffsigt arbete mycket bra
skrev om HAIR36
Rebecka är inlyssnande och kunnig. Hon förstår hur du vill ha det och du känner dig fab när du går därifrån! 🙌
skrev om HAIR36
Otroligt proffsigt och trevlig bemötande. Så skönt med en frisör som kommer med egna förslag och som ser vad som kommer passa och inte. Har ett ”svårfärgat” hår som kan bete sig lite hur som helst, men Rebecca lyckas bemästra det varje gång. Blir alltid supernöjd med resultatet och dessutom har man väldigt trevligt under tiden.
skrev om HAIR36
Mysig hemmasalong där man blir väl omhändertagen :)
En frisör som lyssnar och själv kommer med förslag, har alltid varit mer än nöjd efter besök hos Rebecca
Är så glad att jag hittade hit för x antal år sen nu. Kommer aldrig byta ❤️ -
skrev om HAIR36
Ett otroligt trevligt bemötande och så proffsig frisör
Bästa frisören vi någonsin träffat -
skrev om HAIR36
Bästa bemötandet och så nöjd med resultatet. En hårfrisörska jag inte byter ut i första taget!
skrev om HAIR36
Så nöjd med klippning och fina slingor. Ser helt naturligt ut och fungerar med blivande utväxt.
skrev om HAIR36
Mycket duktig frisör som klipper och färgar mitt hår.
Alltid trevligt bemött. -
skrev om HAIR36
Tonårsklippning som blev superbra! Lyhörd, noggrann och mysig liten salong!
skrev om HAIR36
Personligt och bra, bra vi lokal och utrustning !
skrev om HAIR36
Jag är alltid nöjd efter mina besök hos Rebecca!
skrev om HAIR36
Har klippt mig hos HAIR36 sedan Rebecka började med utomhusklippning under pandemin.
Hon har skickligt hanterat mitt tunna och spretiga hår. Alltid vänligt bemötande.
Bokningssystemet jättebra och fint med pensionärstider/priser. -
skrev om HAIR36
Trevligt bemötande och mycket bra jobbat
skrev om HAIR36
Jag uppskattar hair36 för att det är en liten salong. Alltid vänligt bemött och bra service. Ingenting är omöjligt. Jag känner mig väl omhändertagen när jag är där. Gör olika behandlingar och köper även hår och smink produkter
skrev om HAIR36
Trevlig avslappnat och jag får den omsorg jag behöver