Frisör i Stockholm

310 rekommenderade frisörer i Stockholm kommun

I Stockholm kryllar det av bra frisörer. Du kanske vill gå till en salong där de klipper snabbt nära ditt arbete, en hipstersalong på söder eller så vill du gå till en mer exklusiv salong där de serverar kaffe eller champagne till din klippning. Oavsett vad du söker kan vi hjälpa dig. Här på Reco.se kan du hitta och boka frisörer och salonger i Stockholm, oavsett om du är i city, innerstans Kungsholmen, Södermalm eller Östermalm; eller exempelvis Bromma, Hägersten/Liljeholmen.

Läs mer »
  • Monas Klippotek i Bromma erbjuder helhetslösningar med allt från hårvård, styling och skönhet. Professionell personal med mångårig kunskap och hög service känsla.
    Naghmeh R
    Naghmeh R: Jag har gått till Mona i flera år nu och jag är alltid lika nöjd varje gång! Hon är otroligt skicklig, lyhörd och noggrann i sitt arbete. Jag känner mig alltid i trygga händer och går därifrån med ett leende på läpparna. Hon är inte bara en fantastisk frisör, utan också en varm och härlig person som får en att känna sig välkommen varje gång. Jag rekommenderar Mona varmt till alla som letar efter en riktigt duktig och professionell frisör!
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• O Frisör är centralt belägen. Här får du en professionell frisör som fixar din drömfrisyr. Välkommen!
    Gustav F
    Gustav F: Fredrik är grym. Inte tvekat sedan första besöket för många år sedan.
  • 119 omdömen
    Ellinor P
    Ellinor P: Fick den klippning och färg som jag önskade och resultatet blev tom lite över förväntan. Personligt och trevligt bemötande! Härlig lokal med bästa utsikten
  • 300 omdömen
    Sebastian S
    Sebastian S: Supertrevlig personal, frisyren blev precis som tänkt, alltid nöjd efter ett besök på Novo.
  • Vår kompetens och passion finns inom klippning, hårfärg och styling för både män och kvinnor. Vi gör vårt bästa för att du ska få komma hit och koppla av och få en stund av njutning.
    Malin A K G
    Malin A K G: Jag har gått hos Tanja många år och följer henne var hon än jobbar någonstans. Det finns ingen bättre frisör. Hon är mycket kunnig, lyhörd för mina önskemål och jag känner mig så fin i håret när jag går därifrån. Hon är dessutom en varm och ödmjuk människa.
  • Välkommen till oss på Lazy Barber! Vi erbjuder massor av frisörtjänster och har ett stort utbud av hårvårdsprodukter.
    Oskar B
    Oskar B: Har klippt mig hos Lazy Barber sen 2018, skulle aldrig gå till någon annan. Det bästa är att det inte spelar någon roll vilken barberare man väljer utan resultatet är alltid det samma, exceptionellt!
  • 109 omdömen
    PER P
    PER P: Perfekt klippning! Väldigt trevligt bemötande!
  • 180 omdömen
    Thérèse Giertta A
    Thérèse Giertta A: En trevlig salong och Meryem är superproffsig och tar verkligen väl hand om mig när jag är där! Åtekrommande kund sedan många år som är mycket nöjd.
  • 65 omdömen
    Filippa S
    Filippa S: Trevlig och kunnig frisör. Blir alltid nöjd
  • Anita H
    Anita H: Helnöjd med mitt senaste besök, då jag permanentade mitt hår. Lugn och behaglig miljö med kunniga frisörer. Permanentfärgade även mina ögonfransar. Rekommenderar verkligen salongen. Mvh Anita Hoonk
  • 518 omdömen
    Salong Kamelonten på Östermalm har frisörerna som sätter vardagslyx på kartan. Professionell service, exceptionella produkter och hög kompetens!
  • 125 omdömen
    Anette Josephine E
    Anette Josephine E: Härligt på alla sätt. Förutom att Beba är en superbra frisör är hon också en varm mysig människa. Kommer gärna åter. Anette från Huskvarna
  • 181 omdömen
  • 120 omdömen
    Jenny E
    Jenny E: Har varit ”stammis” hos DOM sedan starten och har Alltid varit supernöjd då dom Alltid håller väldigt hög standard! Boka tid hos vem som helst och du blir lika nöjd och väl bemött av alla frisörerna. Alla vänner bekanta jag rekommenderat under årens lopp har varit lika nöjda och belåtna. Klippa färga eller slinga spelar ingen roll för här finns bara proffs med kontroll!
  • 92 omdömen
    anna d
    anna d: finns inga ord för den professionella servicen som jag fick! Hade tidigare varit på en salong (nämner inget namn!) och råkat ut för ett fruktansvärt försök till färgning o klipp o va sjukt missnöjd! Tårarna flödade så fort ja lämnade salongen. Min vän hade hört talas om denna nyöppnade salong Cupcake mitt nere i city. Jag hade vägarna förbi och hoppade då in, frisören Jennie tog en blick på mig och kom verkligen till min undsättning! Herregud! från disaster till mirakel! såååå sjukt nöjd! Servicen är på topp, humörn och allt därtill! Kan varmt, extremt och otroligt mycket rekommenderas! En kund för livet! Tack!!
  • 178 omdömen
    Marja A
    Marja A: Hårklippning Lena Grönberg är den bästa och trevligaste hårfrisörskan ever.
  • 70 omdömen
    Siamand B
    Siamand B: Klippt mig där +1,5 år och har haft olika frisörer/barberare, är extremt nöjd med Sami och co. Klar 5:a!
  • 50 omdömen
    Veronica S
    Veronica S: Michelle på salong Lombard är en driven och engagerad frisör utöver det vanliga, hon är inte rädd för att göra det där lilla extra för ett lyckat hår och en glad kund! Hon är också väldigt lugn, lyhörd och trevlig i sitt bemötande och har alltid varit mycket professionell. Jag är extremt nöjd med Michelle som min frisör och rekommenderar henne starkt!
  • 35 omdömen
    Maria I
    Maria I: Ida är en mycket trevlig och duktig frisör som jag har gått hos ett tag efter rekommendationer av flera vänner. Får alltid massor av komplimanger när jag klippt mig hos henne. Nu har hon även lyckats klippa håret på mina, högst motvilliga, barn, som minns frisörbesöket som något trevligt och positivt! Gillar även Idas nya mysiga salong och eko-konceptet. Kan varmt rekommendera Ida och Shortcut!
  • Elisabeth A
    Elisabeth A: Bra engagerad frisör som gärna ger tips och ideer.
  • 314 omdömen
    Annika W
    Annika W: Jag har gått till Lena och klippt och färgat mig hår regelbundet de senaste 10 åren. Hon har alltid bemött mig med engagemang och professionalitet. Med god konsultation och dialog har vi lärt känna varandra och hon vet vad jag uppskattar. Lena får mig att känna att jag är i trygga händer och jag litar verkligen på henne då jag alltid får ett fint resultat. Oavsett om vi testar något nytt eller kör på det ”vanliga”. Jag kan varmt rekommendera andra att boka tid hos Lena, om det finns någon ledig tid ;).
  • 64 omdömen
    Annika F
    Annika F: Jag har besökt Crystal Clear Beauty Center flera gånger och kan varmt rekommendera dem
  • 100 omdömen
    Carl Magnus L
    Carl Magnus L: Tack för en fin frisyr. Bästa frisören Nazanin.
  • 241 omdömen
    Lisa P
    Lisa P: Fina lokaler och duktiga frisörer. Jag kan främst rekommendera Jonas som är super. Extra plus för att man får en av stans grymmaste lattes medans man väntar på att håret ska torka.
  • Driver du frisörsalong i Stockholm?

• 153 omdömen
    Hannes B
    Hannes B: Nöjd med mina senaste besök, däremot i överkant vad gäller pris. Men ligger också bra till, varpå jag gissar att det är rimligt ändå! Men kan varmt rekommendera de två frisörer jag besökt.
1234...13
Områden i Stockholm