Byggföretag i Malmö

31 rekommenderade byggföretag i Malmö kommun

Vill du hitta ett byggföretag i Malmö? Här på Reco.se finner du en lista över massor av företag och deras omdömen.

Läs mer »
Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Peter W
    Peter W: Jag kan varmt rekommendera MABO Bygg och Plåt AB och vill uttrycka min uppskattning för arbetet de utfört. De hjälpte mig med diverse plåtarbeten på och i anslutning till hustaket som en tidigare entreprenör inte klarat av. Arbetet utfördes mycket professionellt och till full belåtenhet från början till slut. Man hade önskat att det fanns fler aktörer i branschen som är lika kunniga och seriösa som MABO. Stort tack till Khalil och plåtslagarna!
  • Driver du byggföretag i Malmö?

• Peter M
    Peter M: Fick vårt badrum renoverat av E-H Home. Resultatet blev fantastiskt bra. Killarna som var här får toppbetyg av oss. Dom var superskickliga och noggranna samt mycket måna om att allt skulle bli bra. 2 killar var här hela tiddn och sprang inte iväg hela tiden som andra hantverkare brukar göra. Bahman som är chefen var alltid tillgänglig och servicemindefd. Slutbetyget blir lätt 5 stjärnor. Peter Marschall Malmö
  • Vi på Esos bygg i Malmö tar alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn. Välkommen att kontakta oss för rådgivning!
    Karin  L
    Karin L: Mycket nöjd! Badrummet blev över förväntan och allt har gått smidigt under byggtiden. Har hela tiden hört av sig och berättat vad som händer och stämt av materialval m.m. Rekommenderar verkligen!
  • Är det dags för en köks- eller badrumsrenovering? Eller behöver du renovera fasaden? Kontakta oss på Aktiv Bygg I Malmö AB så hjälper vid dig med ditt byggprojekt!
    Anders F
    Anders F: Redan från första mötet upplevde jag dem som mycket seriösa, kunniga och detaljfokuserade. Dem ville få en nogrann och tydlig beskrivning av arbetet för att kunna lämna en riktig offert. Dem höll alla sina löften under byggtiden och jagade inga ÄTA-kostnaden utan tog fram lösningar för att få ett så bra resultat som möjligt även om dey betydde mer jobb för dem. Dem var otroligt måna om resultatet från dag 1. Dem höll tiden precis som dem lovadr, tom lite snabbare. Dem var alltid lyhörda under processen och tog inga egna initiativ utan att dem stämde av med oss först. Tiden och kostnaden höll perfekt och resultatet blev fantastiskt!
  • Ge ditt kök ett helt nytt liv till låg kostnad. Byt ut dina gamla köksluckor, lådor och bänkskivor. Behåll dina gamla skåpsstommar, vi måttanpassar nya luckor och lådor så att de passar dina befintl...
    Mats J
    Mats J: Jag köpte en uppfräschning av mitt kök, dvs nytt kakel, nya köksluckor mm Jag har under hela processen blivit mycket bra bemött. Man har svarat på sms, svarat på mail, hållt tiderna som utlovats, likaså priserna. Mina förväntningar var höga och de har uppfyllts. Innan jag valde MIWA pratade jag med 2 andra köksrenoverings företag. Nu efteråt kan jag säga att jag är mycket nöjd med mitt val av MIWA , vad gäller kvalitet, pris och inte minst slutresultat.
  • Mz Bygg & Renovering AB

Verifierat företag
    36 omdömen
    Vi är det jordnära byggföretaget med fokus på dina drömmar!
    Marika J
    Marika J: MZ Bygg & Renovering AB renoverade vårt badrum från grunden hösten 2024. Allt fungerade verkligen supersmidigt. Från första till sista kontakt har bemötandet varit professionellt, lyhört, följsamt och lösningsfokuserat. Vi har känt att våra önskemål har blivit omhändertagna i stort och smått, samtidigt som Mahir och hans medarbetare när det behövts kunnat föreslå bättre lösningar än de vi kommit på själva . Arbetet har utförts noggrant och snyggt, byggarna som varit hemma hos oss har verkligen bemödat sig om att hålla rent och varit vänliga och smidiga i alla kontakter. Vi har haft full insyn och inflytande under hela processen. Alla frågetecken har rätats ut genom god kommunikation och full transparens från MZ Bygg och Mahir vilket har gett oss både trygghet och möjliggjort god planering även vid mindre och oundviklig försening. Vi kan varmt rekommendera MZ Bygg & Renovering AB och ser fram emot att anlita dem igen för framtida jobb!
  • Poolkemisten Sverige

Verifierat företag
    303 omdömen
    Välkommen till Poolkemisten, vi erbjuder de bästa priserna och den bästa servicen. Vi har över 10-års erfarenhet i branschen och är den ärliga pool- och spabutiken!
    Dennis I
    Dennis I: Proffsigt bemötande och supertrevlig personal som är superkunniga på alla ämnen som berör pool grejer!
  • Maryam N
    Maryam N: Genom sina professionella hantverkare och känsla för detaljer förverkligades min vision för ombyggnation av vårt badrum via Dufab hus. Planeringen gicks igenom steg för steg. Tidsplan hålls och arbetet utfördes med kvalitet och yrkesstolthet. De var ytterst proffsiga i sitt bemötande och hänsynstagande då vi var hemma under hela renoveringen med 2 barn under sommar lovet.
  • Dina L
    Dina L: If you want exceptional service and work then you can without a doubt hire Kakelsättaren. They made a complete reconstruction and renovation of our bathroom and toilette. They are custom orientated, from supporting a customer while choosing the tiles and sanitary products to fixing small things and making all the ideas work. We had so far renovated few apartments and we are very satisfied by the professional attitude and work made by Kakelsättaren.
  • terese j
    terese j: Stefan Jönsson,en pärla i företaget. Anläggare och snickare som ger det lilla extra. Han har en hög kompetens och väldigt bred kunskap. Kommer med bra tips och utfärdade arbetet med perfekt kvalitet.
  • Anna Therese P
    Anna Therese P: Svenska byggexperten med Volkan är otroligt duktiga! Snabba, effektiva, vänliga, prisvärda. Jag hade en stor fuktskada i det gamla badrummet från 1949 som spridit sig till tre omkringliggande rum. Svenska byggexperten rev ned allt det gamla och fuktskadade, och gjorde alla rum jättefina. De gjorde ett nytt, proffsigt badrum till mig! De satte även in nytt golv i hallen, spacklade väggar, installerade nytt garderobssystem. Och hjälpte mig att borra upp saker på väggarna. Volkan är mycket hjälpsam och vänlig. Han lyssnade in mina önskemål och kom med bra förslag. Resultatet blev väldigt proffsigt, med fina detaljer. Rekommenderas varmt!
  • Ester Maria Catarina S
    Ester Maria Catarina S: Stadig Bygg sätter kunden främst. Kundnöjdhet är det viktigaste för entreprenören och projektledaren Latifa. Med sitt lugna sätt och vänliga bemötande känner man sig som kund i goda händer. Vi är mycket nöjda med resultatet av renoveringen.
  • Knut Ingvar C
    Knut Ingvar C: Har Du pool….! Du kan jag verkligen rekommendera POOLSTAR i Limhamn! Kunnig och trevlig personal De har ett STORT utbud av allt man kan begära! Gör även nybyggnad och renovering!
  • Cecilia B
    Cecilia B: Helt fantastiskt! Är såååååå nöjd
  • Charlotta Christin N
    Charlotta Christin N: Utgrävning/anlägga pool. En stor eloge och ett varmt tack till företaget Grävomera, David och hans team. Ett professionellt utfört arbete under förväntad tid. Lyhörda med ett gott bemötande. Under en krissituation med annan okompetent byggherre, löste David och hans team situationen på ett snabbt, smidigt och ett tryggt sätt hela vägen. David håller vad han lovar! Imponerad! /Charlotta
  • Robert
    Robert: Blev trevligt bemött och fick svar på alla mina frågor, fick även tag på det jag sökt.
  • Robert Y
    Robert Y: Man är säker på att jobbet utföres med största noggrannhet och yrkesskicklighet. Anlitar man Lasse vet man att man får ett välutfört jobb vilket jag anser vara det viktigaste när man ska välja hantvrkare. Vi har anlitat Lasse flera gånger och har varit lika nöjda var gång. Kan bara ge mina varmaste rekommendationer!
  • Sebastian  E
    Sebastian E: Martin Thomas, Skönaste killen ever, han gör allt och han gör det bra ! Finns inget Martin inte klarar
  • Karin M
    Karin M: Väldigt trevligt och engagerat bemötande! Inga långa väntetider. Plockade in de övriga hantverkare som krävdes för jobbet utan att man själv behövde engagera sig. Vi fick det vi efterfrågat; ett nytt garagetak. Vi är mycket nöjda och rekommenderar detta företag varmt!
  • Ami H
    Ami H: Jag kan inte bedömma hur väl de bygger, men jag gillar ATT man bygger! Visserligen ställer det till lite oreda här och var i stan och visst är det stöktigt just nu men det är något man får "offra" för att få det gjort. Det jag kan bedömma är på det sätt som bygget presenteras på de olika byggplatserna, genom sin utställning vid Gustav Adolfs torg och genom de återkommande kvartalsutskicken till Malmöborna där de berättar om byggets framväxt. Det är intressant och spännande och får en att ha överseende med kaoset!
  • Pernilla O
    Pernilla O: Hej vi har använt byggnads AB Per Wall i många år det har alltid fungerat jättebra priser tider service kunskap samt tar alltid kontakt om ev problem uppstår senaste projektet var i somras ett jobb som var rätt så omfattande. det blev jättebra har man ev använt sig av "utländskt" arbetskraft så förstår jag att man kan bli "bitter" men låt det ej gå ut över seriösa företsag som Byggnads Ab Per Wall dom jobbar åt försäkringsbolag mm det kan man ej göra om man inte sköter sig så bry er inte om enstaka "gnällisar" dom finns tyvärr alltid (orättvist) vi har o kommer att rekommendera Per Wall till alla vänner o bekanta Boende på Näset
  • Viktoria E
    Viktoria E: Jag har inget förtroende för Otto bygg nej. Dom hade nåt avtal med stena fastigheter i lomma där jag bor och vi var sjuka i covid med lunginflammation. Det struntade Joakim totalt i och tjatade o ville byta fönstren ändå när vi låg sjuka. Mitt i en pandemi. Då har man inte fattat vad som är viktigt i livet. Det här är MÄNNISKORS HEM. inte främst en byggarbetsplats för otto bygg.
  • Janolov T
    Janolov T: Vi anlitade Bellevue snickeri efter att ha köpt nytt hus. Mycket bra arbete och omedelbar kundkontakt. Rekommenderas.
  • Thore S
    Thore S: .................................
  • Driver du byggföretag i Malmö?

• xxx x
    xxx x: En firma som inte svarar på email.. oseriöst om man ska anse det vara en riktig affärsverksamhet, men eftersom det är en hantverkare så är det kanske ok?

Byggföretag i Malmö

Att bygga nytt tak, ny altan eller renovera en villa från grunden kräver att byggarna vet vad de sysslar med. Det finns massor av regler att följa för att bygget ska hålla bästa klass, och dessutom ska det ju se snyggt ut. Ett byggprojekt kostar en hel del tid och pengar och därför är det viktigt vilket företag du väljer.

Här på Reco.se kan du jämföra byggföretag i Malmö och läsa deras rekommendationer från tidigare kunder. Att bygga hus ska inte behöva vara krångligt!