Upplevelse kundkontakt som mycket professionell och fick svar på mina frågor om saltklorinator och köpte de till min kund. Tackar
Poolkemisten Sverige
Välkommen till Poolkemisten. Vi säljer pooler, spabad, pooltillbehör och spabadstillbehör. Vi har över 10 års erfarenhet och vår målsättning är att hela tiden ha dig som kund i fokus och endast erbjuda produkter av absolut högsta kvalitét. Vi är Sveriges första officiella Astral-partner och kan därmed erbjuda hela deras sortiment...
334 omdömen om Poolkemisten Sverige
Sedan starten hos Reco 2016
Kontaktade Poolkemisten för eventuella samarbeten, vilka blev mycket bra!. Samt snabba på att komma ut när det varit något arbete gällande pooler vi behövt assistans med.
Kan verkligen sina saker, bred kunskap och super service, med ett mycket trevligt bemötande! Rekommenderas starkt för alla med pool eller spabad.
Tack då har vi uppfyllt era krav av service mm. Jenny
Väldigt bra bemötande och kunnig personal.
Det tackar vi för. Jenny Poolkemisten
Tusen tack för all hjälp! Jag är supernöjd. Köpte mitt första Hydropool swimspa och allt fungerade perfekt. Bra service och bra information om hur allt fungerade. Det kändes tryggt att köpa swimspaet från Poolkemisten. En mycket nöjd kund.
Vi blev jätte glada att ni skrev om oss och att ni var så nöjda med Poolkemisten Jenny Poolkemisten
Proffsigt och enkel upplevelse
Det tackar vi för. Jenny Poolkemisten
Bara enkelt o trevligt, alltid mycket bra bemötande och professionellt beteende med information och kunskap! // Sille
Stort tack för ert svar och vi uppskattar det jätte mycket. Jenny Poolkemisten
Snabb service och väl utfört jobb till bra pris
Stort tack för ert svar och att ni tycker att vi uppnår era förväntningar från Poolkemisten. Hoppas vi ses i gen snart. Jenny Poolkemisten
Förfärlig serviceavdelning. Tar inget ansvar för utfört arbete och vill bara fakturera vidare utan att göra en grundläggande undersökning från början. Undvik.
Poolkemisten Sverige AB strävar alltid efter att lämna högsta möjliga service till våra kunder. I ert fall så har vi skickat orderbekräftelse med felsöknings kostnad på läckage av pool till er som ni godkänt. Enligt överenskommelse i samtal med dig Alexander så konstaterade vi att vi gör felsökningen i stegvis och du har blivit informerad ifall första steget inte skulle fungera så går vidare till nästa steg som är ett större arbete. När vi gjorde felsökningen så märkte vi att bägge inloppen var sönder och saknade packningar,...
Bästa stället i Sverige Jag skulle rekommendera det till alla
Poolkemisten är den bästa stället man kan vända sig till när man behöver hjälp inom pool. spabad mm, jag är mer än nöjd med de sedan år 2018, varje gång jag behöver hjälp de finns tillgänglig samt ganska bra pris. men upplägget som helhet fungerar hos de som ingen annanstans, stark rekommendation Poolkemisten med en proffsigt personal som har leendet varje gång man kliver i affären man känner sig välkommen :) .
Vad trevligt att ni känner är välkomna mm när ni kommer till Poolkemisten.
Väldigt trevliga och bemötande. Känner sig alltid välkommen och emottagen på bästa sätt. En butik jag vänder mig till så fort jag behöver något eller hjälp i alla former!
Stort tack och vi är väldigt tacksamma för att vi uppnår den kvalitet och servicen ni önskar hos Poolkemisten.
VI KOMMER ABSOLUT ALDRIG ATT HANDLA PÅ POOLKEMISTEN IGEN! När du väl betalt så skiter de i dig! Jag har under de senaste två åren köpt både ny cirkulationspump och ny värmepump hos Poolkemisten. Vi har handlat där de senaste 15åren och alltid varit nöjda. Något måste ha hänt för detta är en katastrof. Mycket arrogant bemötande och inget ansvarstagande alls! Värmepumpen fungerade inte, levererades utan el och manualen var bara på finska. När jag visade den finska manualen sa de att det måste ha funnits en annan. När jag...
Hej Jan Vi skickade en offert till er 15/8 som ni skulle godkänna pga om det var ett garanti på produkter eller inte . Poolkemisten måste först se eller skicka produkten till leverantören för att se om det är et garanti eller handhavande fel på produkten . Vi hade kommit ut till er om ni hade godkänt offerten och installerat en ny pump efter det så kan man då ta ett beslut om det var garanti eller handhavande fel . Är det så att det skulle visa sig vara ett handhavande fel så måste kunden själv stå för ny pump och installationen....
Bra service och trevlig personal. Kunniga och man får bra hjälp.
Professionellt bemötande om än det ibland kan ta lite lång tid för återkoppling
Bra grejer och support, snabb insats vid problem
Tack för detta omdöme, vi försöker alltid hjälpa till
Verkar vara ganska proffsiga men absolut hopplösa att få kontakt med ringer nästan aldrig upp trots många samtal och lämnade sms
Hej Irene Tack för ert omdöme Förstår din frustration över att vi inte hinner svara men det beror på hög belastning både i butik och per telefon. Vi försöker verkligen återkomma så mycket vi kan men med hundratals samtal varje dag är det svårt att besvara eller ringa tillbaka till alla. Enklast är att skicka mail till info@poolkemisten.se så återkommer alltid så fort som möjligt.
Mycket bra service, tog tag i mitt ärende direkt
Jag måste säga att jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick att laga min pool. Visst att dom hade mycket att göra och att det tyvärr tog lite tid men jobbet och bemötandet är toppen. Det enda ni behöver jobba på är att tydligt kommunicerar när saker kommer ske. Men tillsammans löste vi detta jättebra. Tusen tack.
Mycket bra bemötande. Bra kunskap. Service mind. Engagemang. Ställer frågor.
Stort tack vi gör vårt bästa .
Bra service och vänligt bemötande
Tack Gert Det uppskattar vi på Poolkemisten
Väldigt bra bemötande i butik och för beställning. Fick sedan kontakt av personlig tekniker som gav väldigt hög service och trevligt bemötande både gällande installation och instruktion.
Då är vi nöjda att vi har gjort er nöjda som kund.
Bra service Såg till att poolen kom igång Höll lovad kostnad
Stort tack vi är glada att ni är nöjda då har vi gjort ett bra jobb.
Får alltid bra service när man behöver något Har bokat lite pool jobb och dom har duktigt folk
Robin is the pool king. Tack för bra service
Svarar sällan i telefon. Levererar alltid för sent. Håller inte vad de lovar. Tar mycket mer betalt än vad de skall göra. Mycket opålitliga. Vi har nog gett upp.
Då vi inte svara i telefonen när vi har mycket folk i butiken det säger vi även i telefonen , Att du tycker priserna är höga är vi ledsna att du tycker . Leveranserna kan vi tyvärr inte styra över.
Fantastisk service och väldigt bra bemötande!
Mycket bra bemötande, löste mitt problem på ett snabbt och smidigt sätt.
Kanon service, och alltid ett vänligt bemötande, och hjälpsamma
Monterar in ny maskin idag, helt ok
Tack Lars Vi gör bästa för att göra kunden nöjd Hoppas allt kommer funka nu annars är det bara till att höra av sig till oss.
I have dealt with Poolkemisten for many years now- they are always very helpful, knowledgable and easy to deal with. Can absolutely recommend them.
Tack David Poolkemisten gör vårt bästa vi kan.
Bra produkter och fantastisk service. 10 poäng!
Hej Costin Tack för du använder Poolkemisten och att du är så nöjd med oss.
Fick ett pris i telefon som fick mig att anlita fefalturan kom och de va på 3 gånger så mycket Jobbet va inte gjort som fe skulle och på fakturan stod där fel innehåll.
Hej Marcel Det måste vara ett missförstånd mellan oss .
Proffsig och prisvärd firma. Trevligt bemötande.
Hej Johan Det var roligt att höra att vi proffsiga och trevliga .
Började bra med trevligt mottagande i butik men sen gick det utför. Fördärvade matta då de gick in med leriga skor, färdigställde inte jobbet utan påminnelse och skickar en faktura som inte är enligt muntlig överenskommelse i butik (ingen orderbekräftelse skickades).
Bra produkter till bra priser, kunniga och fantastisk service till kunderna.
Köpte två pumpar med installation. Uppgörelsen i er affär om arbete och kostnad, stämde inte alls med vad som ni sedan tvingade oss att betala via er faktura!!! Så jävla svagt och lågt att behandla en kund så här!!! kommer aldrig att ha något med er att göra och kommer såklart inte rekommendera er för någon!!! Snarare tvärtom!!!
Hjälpsamma och med kunden i fokus.
bra bemötande och bra service. Fantastiskt bra på att rätta till det som gått fel
Stort tack det värmer oss . Välkomna tillbaka .
Ärendet ligger nu hos allmänna reklamationsnämnden.
Hej Asim Jag har skickat ett mail till er ang att du skulle skicka papper där det står vad ni hade kommit överens om och det har jag inte fått av er. Istället skickar ni till ARN väldigt dålig still av er. Då vi inte kan hjälpa er förrän det är gjort.
Det va ett jätte bra bemötande vi fick snabbt hjälp med det vi önskade.
Stort tack det värmer oss . Välkomna tillbaka . tack
Snabb och bra service speciellt som det var första gången.
Stort tack det värmer oss . Välkomna tillbaka .
Lite svårt att komma i kontakt med servicedelen men dock trots det snabb och bra hjälp
Stort tack det värmer oss . Välkomna tillbaka .
Hade en frysskada på poolutrustning inköpt 2023 hos ett annat företag, vände mig till poolkemisten och fick hjälp väldigt snabbt och proffesionellt av Mike och Robin. Vi är väldigt nöjda med arbetet och bemötandet.
Stort tack det värmer oss . Välkomna tillbaka .
Snabb o bra service. Även av deras samarbete med de som utförde arbetet. Det fungerad bra o arbetet utfördes med belåtenhet
Stort tack det värmer oss. Välkomna tillbaka .
Alltid trevligt o kunnigt bemötande
Stort tack det värmer oss. Välkomna tillbaka .
Sakerna jag har beställt har inte levererats ännu, så jag kan inte uttala mig
Vi ber om ursäkt att det tog sån lång tid. Vi strävar för att bli bättre .
Trevligt bemötande.. Bra information angående varan och snabb åtgärd. Humana priser!’ Återkommer säkert dit…igen. Kan varmt rekommendera poolkemisten..
Stort tack det värmer oss. Välkomna tillbaka .
Är mycket nöjd med servicen och bemötandet kan rekommendera Poolkemisten till alla som funderar på att skaffa pool!
Stort tack det värmer oss. Välkomna tillbaka .
Högsta betyg på alla punkter. Trevlig säljare. Verkar vara en proffsig firma på alla sätt. Betyget drogs ner av att jag fick faktura innan jag ens fått ett datum när jobbet kan utföras. Verkar lite girigt. Men i övrigt toppbetyg.