Väldigt bra bemötande. Arbetet utfördes i enlighet med den överenskomna tidsplanen. Mycket nöjd med slutresultatet. Överlag professionella och trevliga!
Access Hus & Hem Bygg AB
Från vision till verklighet – Din helhetspartner inom bygg i Malmö Att renovera handlar om mer än bara gips och kakel; det handlar om att skapa ett hem där du trivs. Vi på Access Bygg har under sju års tid förvandlat skånska bostäder genom hantverk präglat av precision och passion. Med Malmö som bas hjälper vi dig hela vägen...
6 omdömen om Access Hus & Hem Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2026
Alltid. punktliga och noggranna. Lätta att komunisera med.
Rekommenderas! Noggranna, måna om gott resultat, håller tidsplan.
Hej Lennart! Det var en fröjd att få jobba hos er. Ett stort tack både till dig och din kära fru. Mvh Access Bygg
Ett professionellt företag som utför ett bra arbete till stor belåtenhet. Håller angivna tider för arbetet och har alltid ett mycket gott bemötande. Agneta Knutsson
Tack så mycket Agneta. Ditt badrum blev väldigt luftigt och vackert. Nu ser vi till att göra likadant med din tvättstuga. Mvh Access Bygg
Mycket duktiga och seriösa . Kommer verkligen fortsätta använda mig av dom .
Tack så mycket. Ni är alltid varmt välkomna. Mvh Access Bygg
Allt var verkligen jättebra. Vi är så nöjda med renoveringen!
Hej Daniel! Tack så mycket för dina vänliga ord. Det var ett sant nöja och inspiration att se hur ert nya boende formades till något spektakulärt. Slutresultatet blev verkligen en wow faktor. Inte bara pga alla inblandade hantverkare utan även av alla noggrant utvalda materialval av er. Mvh Access Bygg