Fantastisk jobb med vårat badrum. Det absolut bästa var rekommendationerna och expertisen 🙏
Access Hus & Hem Bygg AB
Från vision till verklighet – Din helhetspartner inom bygg i Malmö Att renovera handlar om mer än bara gips och kakel; det handlar om att skapa ett hem där du trivs. Vi på Access Bygg har under sju års tid förvandlat skånska bostäder genom hantverk präglat av precision och passion. Med Malmö som bas hjälper vi dig hela vägen...
13 omdömen om Access Hus & Hem Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2026
Hej Aleksander! Tack för dina varma ord. Ni är alltid välkomna i fall ni behöver våra tjänster igen. Mvh Access Hus&Hem bygg
Vi renoverade vårt badrum och är väldigt nöjda med resultatet. Det blev precis som vi önskade. Vi blev väl bemötta. Trevliga hantverkare god kontakt med Cengiz som arbetsledare, som var tillgänglig för frågor och synpunkter, och snabb med svar. Vi fick hjälp med tips och idéer av de olika hantverkarna. Vi rekommenderar Access Hus & Hem Bygg AB! Kristina
Hej Kristina! Så roligt att ni är nöjda av resultatet, våra hantverkare och av vår projektledare Cengiz. Hoppas ni kan njuta av ert nya badrum i många år framöver. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Punktliga, noggranna, hade bra förslag, håller sig vid tidsplanen, trevliga.
Hej Vladimir! Ni hade en garderob och ett badrum som vi slog ihop och gjorde till ett stort och rymligt badrum med både badkar, duschhörna, inbyggd nisch och nya anpassade fönster. Tack vare 3D ritningar på olika planlösningar fick ni idéer och och en klar bild på hur ni till sist ville ha det. Resultatet blev väldigt välplanerad och lyxigt. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Bra pris, offert konkurenskraftig. Chengiz är ärlig och pålitlig och trevlig att ha att göra med. Mycket väl utfört arbete, är mycket nöjd med resultatet. Tidplanen hölls väl. Plattsättaren är supertrevlig och duktig. Inga orimliga påslag för extra arbete. Enda litet minus: Cengiz kan ibland bli stressad och blir då frånvarande och lyssnar dåligt. Men sammantaget toppbetyg, och en fin renoveringsupplevelse.
Hej Albert! Tack för dina vänliga och ärliga ord. Jag tar med mig detta till framtida entreprenader. Vi kan bara bli bättre genom att lyssna på våra kunder. Uppskattar dina synpunkter högt och är tacksam att du delat med dig av hela upplevelsen du haft med oss från början till slutet. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Toppen! Punktligt och proffesionellt företag med stor kompetens.
Stort tack Happy! Ni har anlitat oss vid flera tillfällen. Både i ert tidigare boende med badrum och utemiljö och nu även i ert nya hus med ett väldigt exklusivt badrum. Det är extra kul när man har återkommande kunder och ni är alltid varmt välkomna om ni behöver vår kompetens/tjänster i framtiden. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Professionell och effektiv. De alltid verkade lyssna på vad våra önskemål hade varit.
Hej Orfeas! Ni hade en visuell bild på hur ni hade tänkt att ert nya badrum skulle se ut. Efter en gemensam konsultation och en okulär översyn på plats så gjorde vi vissa ändringar då de plattor ni först hade tänkt er på en och samma vägg hade olika tjocklek vilket hade påverkat slutresultatet negativt. Med de nya plattorna blev det en harmonisk övergång mellan plattorna som gav en behaglig atmosfär. En väl planerad och noggrant genomtänkt förarbete är nyckeln till ett lyckad slutresultat. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Mycket mycket nöjd Från första samtalet Till rådfrågning vid val av inredning etc Alla steg som skulle utföras följdes av Cengiz och anställda Fick en tidsplan och den va klockren Och gav mig en trygghet som kund Stor eloge för ett mycket fint utfört arbete
Hej Patrik! Tack så mycket för dina vänliga ord. Alltid roligt när en kund uppskattar både resultatet och hantverkarna som utfört entreprenaden. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Väldigt bra bemötande. Arbetet utfördes i enlighet med den överenskomna tidsplanen. Mycket nöjd med slutresultatet. Överlag professionella och trevliga!
Hej Tess! Tack så mycket för dina vänliga ord. Det var en del fråga tecken kring wc stolen och befintlig placering, men allt gick att ändra enligt dina önskemål. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Alltid. punktliga och noggranna. Lätta att komunisera med.
Hej Olle! Kommunikationen är A och O för att utföra och slutligen lämna över en entreprenad enligt kundens förväntningar. Jag är glad att det blev så även i ditt fall och att du visar din uppskattning genom att skriva en recension. Mvh Access Hus&Hem Bygg
Rekommenderas! Noggranna, måna om gott resultat, håller tidsplan.
Hej Lennart! Det var en fröjd att få jobba hos er. Ett stort tack både till dig och din kära fru. Mvh Access Bygg
Ett professionellt företag som utför ett bra arbete till stor belåtenhet. Håller angivna tider för arbetet och har alltid ett mycket gott bemötande. Agneta Knutsson
Tack så mycket Agneta. Ditt badrum blev väldigt luftigt och vackert. Nu ser vi till att göra likadant med din tvättstuga. Mvh Access Bygg
Mycket duktiga och seriösa . Kommer verkligen fortsätta använda mig av dom .
Tack så mycket. Ni är alltid varmt välkomna. Mvh Access Bygg
Allt var verkligen jättebra. Vi är så nöjda med renoveringen!
Hej Daniel! Tack så mycket för dina vänliga ord. Det var ett sant nöja och inspiration att se hur ert nya boende formades till något spektakulärt. Slutresultatet blev verkligen en wow faktor. Inte bara pga alla inblandade hantverkare utan även av alla noggrant utvalda materialval av er. Mvh Access Bygg