Esos Bygg AB

Esos Bygg AB

4.9 / 5 baserat på 137 omdömen
Välkommen till oss på Esos Bygg AB i Malmö!

Vi är ett byggföretag som vill göra våra kunder riktigt nöjda!

Vi riktar oss för det mesta till privata personer och det är viktigt för oss att alla kunder blir nöjda. Esos Bygg AB levererar följande tjänster:

- Nyckelfärdig husbyggnad
- Till- och ombyggnad
- Badrumsrenovering
- Köksmontering
- Snickeri
- Målning
- VVS
- El arbete
Dvs alla sorters uppdrag inom renoverings- och byggsektorn.

Vi siktar alltid mot att du som kund ska vara nöjdast möjligt. Därför erbjuder vi gratis offerter, har konkurrenskraftiga priser på vårt arbete och vårt material samt erbjuder ROT-avdrag. Självklart har vi F-skattsedel. Alla badrumsrenoveringar innehar BKR och säker Vatten kvalitetsdokument.

Kontakta Esvald för rådgivning och kostnadsfri offert på 0761 399 699 eller via info@esosbygg.se

Utmärkelser

Läs vad 137 kunder tycker om Esos Bygg AB 2

Skriv ett omdöme
 • 2022-11-02 Insamlad av företaget
  Utmärkt byggfirma. Mitt badrum blev väldigt fint.

  De på byggfirman är duktiga hantverkare.
  Gilla
 • 2022-10-31 Insamlad av företaget
  Proffsigt bemötande, stämde av allt arbete som gjordes så att inget blev fel, och höll budget.
  Gilla
 • 2022-10-31 Insamlad av företaget
  Håller vad de lovar. De har både byggt ett badrum och en tillbyggnad med stor belåtenhet för oss.
  Gilla
 • 2022-09-06 Spontant omdöme
  I renovated my bathroom with this company in summer 2022. They were helpful to help me to pick the right items for the bathroom, always ready to answer my questions and guide me.
  My new renovated bathroom looks perfect and like I wanted.

  Only con was that it took a long time to do the whole renovation, it could be because I choose to do it in July/August when many people are on holiday or because they were busy with many other clients.
  Gilla
 • 2022-07-14 Spontant omdöme
  Kan verkligen rekommendera att anlita Esos. Esos totalrenoverade vårt badrum våren 2022. Resultatet blev utmärkt. Esvald är noggrann, har öga för det estetiska och "släpper bara igenom" utförande som är riktigt bra. Enda anledningen till att det ej blir full pott är att arbetet tog lite längre tid än planerat. Det berodde på att Esos är ett mindre företag och att de just när vi anlitade dem hade väldigt mycket att göra. Vi hade dock en god kommunikation kring detta och är på det stora hela mycket nöjda!
  Gilla
 • 2022-06-19 Spontant omdöme
  Anlitade Esos under vinter 2018-2019 för badrumsrenovering. De gjorde ett mycket bra jobb, lyssnade på våra krav, fanns alltid tillgängliga för att diskutera frågor vi hade och gav bra förslag på lösningar.

  Efter att ha anlitat andra hantverkare vid senare tillfälle, har jag insett hur fantastiska Esos var.

  Kan starkt rekommendera!
  Gilla
 • 2022-05-12 Spontant omdöme
  Jag anlitade Esos för en badrumsrenovering i min lägenhet.

  Resultatet blev fantastiskt!

  Vid renoveringen har även en oberoende besiktningsman inspekterat tätskikt, helt utan anmärkningar.

  Jag kan varmt rekommendera Esos till alla jag känner och jag kommer definitivt att anlita dem inför framtida projekt.

  Återigen ett stort tack till Esvald & Co för ett gediget arbete - exceptionellt kundbemötande och ett utmärkt badrum.

  På återseende.

  Mvh
  Elias
  Gilla
 • 2022-03-28 Spontant omdöme
  Anlitade Esos Bygg AB för renovering av mitt badrum i min bostadsrätt. Fick ett väldigt professionellt bemötande och bra intryck från första mötet. De utförde ett väldigt bra jobb från början till slut. De höll tidplanen och följde upp arbetet med mig så det blev som vi kommit överens om. Blev supernöjd med det slutliga arbetet och fick alla dokument strax efter arbetet var klart, både BKR och säker vatten. Kan varmt rekommendera byggfirman och vill själv anlita dem igen för framtida renoveringar.
  Gilla
 • skrev om Esos Bygg AB
  2022-03-11 Spontant omdöme
  Anlitade Esos våren 2021 för totalrenovering av kök och uppdatering av elen i lägenheten. Deras prisförslag, utan extra avgifter som en del andra offerter innehöll, i kombination med omdömen gjorde att vi valde Esos. Jobbet utfördes på ett professionellt sätt och vi blev supernöjda med resultatet. Projektledare Esvald och hantverkarna har mycket att göra men ger ändå det lilla extra för att alla parter ska bli nöjda. Som med all renovering underlättar det med tydlig kommunikation och att man är tillgänglig under processen.
  Rekommenderar varmt Esos Bygg!
  Gilla
 • 2022-01-16 Spontant omdöme
  Det är svårt att skriva något som inte redan skrivits, men Esvald med alla fantastiska hantverkare och Lejla på kontoret förtjänar all beröm de kan få. De är helt enkelt de bästa jag hittills haft att göra med. Bryr sig på riktigt. Vill skicka ett extra tack till Aldi.
  Gilla
 • 2021-11-16 Spontant omdöme
  Efter en första kontakt som var väldigt positiv och en bra offert anlitade vi EsosBygg för en renovering av badrum. Det visade sig vara ett väldigt bra val då allt från början till slut gjordes med stor professionalitet. Bra kommunikation, hantverkare, arbetsledare och framförallt slutresultat!
  När badrummet var färdigt anlitade vi även EsosBygg att fixa ett rör i köket och lite annat arbete som behövdes göras i hemmet, allt blev sköt perfekt.
  Tveka inte att anlita detta företag om ni vill ha folk som vet vad de gör och lyssnar på dig som kund och till ett bra pris.
  Gilla
 • 2021-11-12 Spontant omdöme
  Vi är mycket nöjda med Esos Bygg och Esvald. Badrummet blev bättre än vad vi trodde det skulle bli eftersom det är ganska lite utrymme vi har. Fick mycket tips av Esvald. Hantverkarna var alla trevliga o duktiga o glada. Har rekommenderat Esos till vänner o familj och kommer själv att använda dom i framtiden igen när det är dags!
  Gilla
 • 2021-10-22 Spontant omdöme
  Ett otroligt professionellt företag med skickliga hantverkare som dessutom visar ödmjukhet och respekt inför dess kunders hem. Man får bra inspel från hantverkarna vid svåra beslut man måste ta och känner sig aldrig ensam under processen. Vi gjorde om badrummet och sluresultatet blev verkligen över förväntan. Jag kan varmt rekommendera Esos Bygg.
  Gilla
 • 2021-10-18 Spontant omdöme
  Esos Bygg AB gjorde vårt badrum i våras. Vi är mycket glada för badrummet, tycker att det blev mycket vackert och precis så som vi ville ha det. Vi är också tacksamma för att företaget hade möjlighet att specificera offerten och att slutpriset blev det angivna. Varmt tack till Esvald och Esos Bygg?
  Gilla
 • 2021-10-18 Spontant omdöme
  Anlitade ESOS under våren då jag fick bäst offert bland 10+ företag. Mycket proffsig och trevlig kundkontakt redan från första mötet. Underlättar med en projektledare i den alltid tillgänglig och trevliga Esvald. Arbetet genomfördes under sommaren och vi är mycket nöjda över resultatet och kommer anlita de igen framöver.
  Gilla
 • 2021-09-22 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Esos bygg igen eftersom vi var mycket nöjda med det stora badrum de byggde till oss senast. Den här gången var projektet att göra om en liten yta med endast toalett och tvättställ till att även inkludera ett duschutrymme. Det blev ett fantastiskt resultat där både toalettstol, tvättställ och duschhörna planerades in för att skapa så stor rymd och luftig känsla som möjligt. Stilsäkert, funktionellt och utfört på ett toppensätt!
  Gilla
 • 2021-07-28 Spontant omdöme
  Anlitade under våren -21 Esos Bygg AB för omfattande totalentrepenad av Badrum. Slutbetyget kan säkert bli högre om man har mer tid att aktivt delta i den pågående renoveringen. Kontakten under arbetets gång var tidvis stressad och upplevelsen av samförståelse uteblev därmed vid några tillfällen. Stort plus däremot för att de var behjälpliga med att koppla in tvättmaskin i köket så att vi kunde tvätta under pågående renovering samt att det tar ansvar för uppföljning även efter avslutat arbete med de mindre justeringar som krävts.

  Allt som allt ett väl godkänt betyg
  Gilla
 • 2021-07-09 Spontant omdöme
  Jag har anlitat Esos Bygg för total köksrenovering och entreprenad. Efter har fått offert av 8 olika byggföretaget fick vi förtroende av Esos Bygg efter många positiva recensioner och fina bilder på deras arbete . Andra företaget som också lämnade offert hade istället flera tilläggspris och förbehåll för höja priset om något svårighet skulle uppstår under renovation.
  Arbete utförd med mycket profissional sätt från dag 1 med mycket bra bemötande från Admir till sist slut med besiktning av Esvald som under hela arbete höll bra kommunikation. Hantverkare lämnade arbetsplats alltid rena och organiserat i slut av dagen och var trevliga, flexibla och lyhörda, snabba och mycket noggranna och ärliga . Var mycket hjälpsamma för lösa situationer med nya ideer och smarta lösningar och vi fick hjälp från frakt av material och det som saknades i beställning införskaffades utan problem.
  Tidsplan hålls och faktura var inga överraskningar men blev mycket billigare jämför med andra företaget med finsnickeri.
  Vi är supernöjda med vårt nya köket som blev supersnyggt och kommer definitiv anlitar Esos Bygg för kommande projekt!!!
  Gilla
 • 2021-06-26 Spontant omdöme
  Gjorde 2 badrum och är supernöjd. Bra hantverkare och bra service. Höll tidsplanen och alltid en bra kommunikation mellan dem och oss.
  Har fortsatt anlita Esos till att renovera ett källarrum och en walk in closet och är super nöjda. Hantverkarna är jättebra och noggranna. Alltid en bra kommunikation. Sist men inte minst....Esvald en fantastisk person att ha och göra med, svarar alltid och är där om det dyker upp ngt. Vi är supernöjda.
  Gilla
 • 2021-06-16 Spontant omdöme
  Anlitade Esos bygg AB för renovering av badrum och tvättstuga. Ett fantastiskt slutresultat till ett bra pris. Kan absolut rekommenderas och kommer själv anlita Esos igen för framtida projekt.
  Esvald som byggledare är väldigt mån om att kunden ska bli nöjd även om det innebär en hel del extra jobb.
  Tack hela gänget!
  Gilla
 • 2021-06-02 Spontant omdöme
  Köpte en lägenhet 2020 där badrummet renoverades 2019 av föregående ägare som då hade anlitat Esos. 2021 uppstod en spricka i fogen mellan två plattor och lampfästet i badrummet hade börjat släppa lite, och jag kontaktade Esos via mail gällande detta i form av ett garantiärende. Esos åtgärda detta smidigt och snabbt, mycket trevliga att ha att göra med och lagningen blev superbra. Otroligt nöjd med Esos service.
  Gilla
 • 2021-06-01 Spontant omdöme
  Mycket noggrant utförd renovering av badrum våren 2021. Personalen var väldigt kommunikativ, trevlig och seriös. Arbetet utfördes inom avtalad tidsram och för det avtalade priset! Esos Bygg är ett mycket seriöst företag som jag varmt kan rekommendera, jag är sååååå nöjd!
  Gilla
 • skrev om Esos Bygg AB
  2021-05-11 Spontant omdöme
  Jag anlitade Esos Bygg för att totalrenovera mitt badrum. Bland annat innebar detta flytt av brunnen med Unidrain, installation av vägghängd toalett, eldriven handdukstork samt tvättmaskin. Trots en pedantisk kund med mycket krav och specifikationer utfördes arbetet på bästa möjliga sätt. Jag är supernöjd och kommer anlita Esos igen vid framtida renoveringar.
  Gilla
 • 2021-04-19 Spontant omdöme
  Anlitade Esos för att totalrenovera mitt kök (ta bort gammal inredning, koppla el, lägga golv, sätta ihop Ikea-kök, målning, kakel etc.) och är jättenöjd. Kändes som att allt gjordes väldigt noggrant och resultatet blev jättefint. Är oerhört nöjd med Esos och hade anlitat dem igen.

  Pluspoäng att de var så flexibla och att de ansträngde sig det lilla extra för att allt skulle bli bra. Inget slarv.
  Gilla
 • 2021-03-07 Spontant omdöme
  Vi är nyinflyttade till Malmö och har köpt en lägenhet som vi ville totalrenovera; flytta kök, riva bärande vägg - avbärningar, spackla väggar och tak, byta golv, byta ut all el….. Vi var i kontakt med flera byggföretag som räknade på jobbet. Vi fastnade för Esos Bygg AB, de hade ett bra pris samtidigt som de gav ett förtroendefullt intryck.
  Nu är allt klart, vi är supernöjda! Esos Bygg AB får tio poäng på en tiogradig skala.
  Gilla
 • 2021-02-02 Spontant omdöme
  Jag anlitade Esos bygg för en Totalrenovering av vårt badrum på andra våningen.
  Dem är dock inte klara än men jag måste säga att detta företag har dem bästa hantverkarna jag träffat, jobbar effektivt, säkert och 100 % ärligt.
  Med esos bygg kan du lita på att du blir mer än nöjd !
  Gilla
 • 2021-01-05 Insamlad av företaget
  Totalenovering av badrum.
  Mycket bra bemötande
  Nytt fräscht badrum som funkar bra för de behov jag har
  Mycket bra resultat. Bra kontakt under renoveringen.
  Gilla
 • 2021-01-05 Spontant omdöme
  Esvald och hans grabbar var här och renoverade ett av våra badrum våren 2020. Samarbetet med dom var mycket bra och de agerade hela tiden seriöst och professionellt. Det var lätt att diskutera idéer och vi fick flera bra tips. Vidare höll de utlovad tid vilket verkligen uppskattades. Resultatet blev mycket gott och vi älskar vårt nya badrum! Kommer vi att behöva något mer gjort så återkommer vi! Tack skall ni ha!
  Gilla
 • 2021-01-04 Insamlad av företaget
  jag valde att anlita Esos Bygg AB för målning, sätta granitskivor i hallen, lägga spotlights i badrummet samt sätta upp takskenor i lägenheten och jag kan säga att både jag och min man blev oerhört nöjda. Esos Bygg AB är verkligen ett företag med bra personal, ärliga, trevliga, som tänker på kundens bästa och håller tiden. Jag kommer att i fortsättningen anlita dem för att det är verkligen ett företag som jag och min man varmt rekommenderar . Tack bästa Esvald för din ärlighet och för din insats, är verkligen nöjd med ert företag.
  Gilla
 • skrev om Esos Bygg AB
  2021-01-03 Insamlad av företaget
  Esos gjorde en utbyggnad på vårt hus samt renovering invändigt i befintligt hus. Där byggde de badrum och kök bland annat och allt blev superfint!
  Otroligt bra kommunikation och fint bemötande.
  Gilla
 • 2020-12-09 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Esos bygg för att totalrenovera vårt badrum, vilket bl.a. inkluderade att flytta golvbrunnen. Esos bygg var snabba, bra på att ta kontakt vid behov och de svarade snabbt på frågor. Arbetet blev mycket bra utfört och utan några överraskningar i fråga om pris. Jag skulle själv anlita Esos bygg igen vid behov och rekommenderar dem till andra.
  Gilla
 • 2020-10-25 Spontant omdöme
  Esos Bygg är ett mycket seriöst företag med hög servicekänsla. Alltid måna om att kunden ska få det precis som de vill ha det. Flexibla, professionella och enkla att ha kontakt med. Vi är mycket nöjda med vårt nya badrum och wc!
  Gilla
 • 2020-07-31 Spontant omdöme
  För vanligt folk är det ofta ganska vanskligt att låta renovera badrum, bygga om ellet bygga till. Man känner sig ofta väldigt osäker då det rör sig om mycket pengar vanligtvis - i alla fall för vanliga människor med vanliga arbeten. Men med Esos kände jag mig hela tiden helt säker. Under hela resans gång var det inte bara idérika utan gav även förslag på hur arbetats skulle göra helt enligt alla regler men ändå billigare! Resultatet blev mycket bättre än vad vi hoppades på så jag kan verkligen rekommandera Esos! Tack Esvald!
  Gilla
 • 2020-06-30 Spontant omdöme
  Proffsigt bemötande av både Admir och Esvald.
  Esvald har bra känsla för detaljer och att kunden ska bli riktigt nöjd.
  Alla saker vi påpekade fixades till utan problem.
  Det blir en 4 och inte en 5 pga av lite dålig tidsplanering.
  Gilla
 • 2020-06-30 Spontant omdöme
  Vi är mycket nöjda med våra två badrum som helrenoverades under våren 2020. Mycket noggrant utfört och resultatet blev mycket snyggt! Med tanke på att det var under rådande Coronapandemi så löste Esos det alldeles utmärkt inom avtalad tidsram och för det avtalade priset! Vi är som sagt mycket nöjda och kan varmt rekommendera Esos Bygg!
  Gilla
 • 2020-05-25 Spontant omdöme
  Proffsigt utförande enligt tid och pris. Mycket nöjda.
  Gilla
 • 2020-04-28 Spontant omdöme
  Vi är jättenöjda med vårt nytt badrum. Ny planlösning med mycket bra lösningar. Tack
  Gilla
 • skrev om Esos Bygg AB
  2020-04-28 Insamlad av företaget
  Helrenovering badrum och gäst wc
  Redan från första kontakten med Esos Bygg var det ett professionellt bemötande. Då det var ett stort jobb med att nästan samtidigt renovera både ett badrum och gäst wc så har Esos Bygg på ett bra välplanerat sätt hanterat det utmärkt. Med våtrum så är det väldigt viktigt att arbetet utförs rätt och jag känner mig trygg att jag nu har ett badrum som håller flera år. Slutresultatet blev precis som jag önskade och jag kan verkligen rekommendera att anlita Esos Bygg.
  Gilla
 • 2020-04-20 Spontant omdöme
  När vi skulle helrenovera vårt badrum valde vi ESOS bygg. Redan från första kontakten ingav Admir från ESOS förtroende. Detta visade sig stämma genom hela renoveringen. Fantastiskt bra kommunikation med Esvald. Snabba och tydliga svar hela tiden. Väldigt trevliga hantverkare genomgående. Minimalt med nedskräpning under byggtiden och riktigt snyggt slutresultat. Jag kan varmt rekommendera ESOS bygg.
  Per Jarvi, Malmö
  Gilla
 • 2020-03-30 Insamlad av företaget
  Badrumsrenovering 2020.

  Med huvudmål att anlita en pålitlig våtrumsbehörig firma har Esvald och hans team levererat över förväntan. Det har varit ett lätt lyhört samarbete med korta beslutsvägar och problemlösningar. Resultatet blev toppen och avlutades (ingick i offerten) med aoutoriserad besiktningsman och protokoll vilket var perfekt för det kontrollfreaket man är :)
  Ser fram emot nästa renoveringsprojekt med Esos AB!
  Gilla
 • skrev om Esos Bygg AB
  2020-03-29 Insamlad av företaget
  Esos AB utförde takrenovering samt badrumsrenovering åt oss under hösten. De var väldigt lätta att ha att göra med och levererade ett väldigt fint resultat.

  Bra dialog och duktiga hantverkare!
  Gilla
 • 2020-03-22 Insamlad av företaget
  Vi renoverade vår lägenhet tillsammans med Esos bygg.Arbetet gick fort undan,det var lätt att samarbete med dem och vi är mycket nöjda med resultatet.
  Gilla
 • 2020-03-16 Spontant omdöme
  Vi anlitade Esos Bygg AB för köksrenovering, byte av elcentral samt golvslipning. Vi är så otroligt nöjda. Jag har anlitat flera företag i olika sammanhang och Esos Bygg har definitivt varit dem bästa jag har haft att göra med hittills. Redan vid första mötet så vart det väldokumenterad, detaljerad offert och otroligt proffesionella. Jobbet utfördes med bravur och inom tidsramen, lösningsorienterat team och måna om kundens upplevelse och plånbok.
  Gilla
 • ANNA M
  skrev om Esos Bygg AB
  2019-12-30 Spontant omdöme
  Esos gjorde vårt badrum. Vi är nöjda med bemötandet. De var snabba på att svara på våra frågor och skickliga i att hitta lösningar när det behövdes.

  Vi är väldigt nöjda och skulle gärna använda Esos igen.
  Gilla
 • 2019-12-23 Spontant omdöme
  När jag valde hantverkare för mitt badrum var jag noggrann. Samlade in flera offerter. Esos bygg har varit väldigt professionella. Väldigt tydliga offerter, tillmötesgående och har levererat allt som skulle genomföras.
  Gilla
 • 2019-12-23 Spontant omdöme
  Renovering av 2st badrum. Mycket proffsigt och seriöst företag. Kommer att anlita dem fler gånger.
  Gilla
 • skrev om Esos Bygg AB
  2019-12-22 Spontant omdöme
  Esos totalrenoverade vårt badrum. Det är ett litet badrum och det krävdes mycket arbete att få plats med förvaring, tvättmaskin och dusch. Killarna gjorde detta mycket bra. Alla som arbetade i vår läget var vänliga och lätta att samarbeta med. Esvald som äger företaget är enkel att kommunicera med och pålitlig.
  Gilla
 • 2019-12-22 Spontant omdöme
  Esos Bygg hjälpte oss med renovering av vårt badrum i en lägenhet på 4:e våningen. Badrummet behövdes öka i kvadratmeter och moderniseras. Esos Bygg var professionella från första startmötet till överlämning av nycklarna. Vi är mycket nöjda med resultatet som gjordes till ett rimligt pris.
  /Dammfri, Malmö
  Gilla
 • 2019-12-17 Insamlad av företaget
  Vi gav Esos Bygg AB i uppdrag att kakla om en yttervägg i en av våra tvättstugor.

  De började med att plasta in en bit av tvättstugan så att vi kunde använda den medans de arbetade.

  Väggen var i ett dåligt skick men de var kunniga så de putsade om väggen.

  De specialbeställde kakel så att de var nästintill likadan färg som originalet.

  Vi hade en väldigt bra dialog under tiden arbetet pågick.

  Vi är väldigt nöjda och kommer kontakta Esos Bygg igen när vi behöver ha något gjort.
  Brf Magnolia.
  Gilla
 • 2019-12-03 Spontant omdöme
  Renovering av badrum. Mycket proffsig byggledare, och härlig personal som alltid var trevliga. Ställde hellre en fråga för mycket för att allt skulle bli rätt, och lätta att kommunicera med. Supersnygga slutresultat med!
  Gilla