Aktiv Bygg I Malmö AB

Aktiv Bygg I Malmö AB

4.9 / 5 baserat på 110 omdömen
Funderar du på att köpa nytt kök? Eller är det kanske dags att renovera ditt badrum? Här hos Aktiv Bygg I Malmö AB utför vi alltid kvalitetsjobb till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi utför både renoveringar och fasadentreprenad. Allt från tapetborttagning till spackling, målning eller montering. Huvudsakligen jobbar vi i Skåne men vi kan även flytta på oss vid behov.

Vi är en kostnadseffektiv partner vid din renovering, vars framgångssaga bygger på goda referenser och rekommendationer. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ditt byggprojekt!

Utmärkelser

Läs vad 110 kunder tycker om Aktiv Bygg I Malmö AB 2

Skriv ett omdöme
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-07-20 Insamlad av företaget
  Aktiv Bygg i Malmö AB håller vad de lovar. De har duktiga yrkesmän - och punktliga. Lätt att komma i kontakt med Dennis.
  Trevligt bemötande. Jag är nöjd med mitt nya badrum.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-07-19 Insamlad av företaget
  Det som utmärker Aktiv främst är att de är lyhörda, lättjobbade, flexibla och lätta att kommunicera med. Plus att de värdesätter kvalitet och förstår, utan att man behöver påpeka, att vi som kunder sätter stort värde i detaljerna.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-29 Spontant omdöme
  Har haft kontakt med många företag men aktiv bygg stack ut bland mängden i bemötande samt service. Fick ett jätte trevligt hembesök av Kim och sedan har jag haft kontakt med Dennis per telefon som lyssnade på mina behov och levererade service som få företag kan göra!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-29 Insamlad av företaget
  Toppen återkoppling och service då mitt badrum blev renoverat. Jobbet blev gjort inom utsatt tid och pris. Skulle verkligen rekommendera Aktiv Bygg i Malmö.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-23 Insamlad av företaget
  Pålitlig, proffsig och skicklig jobb. Kommunikationen gick inte alltid så smidig men de gjorde det de skulle göra, relativt snabbt, mycket snyggt och till ett bra pris. Definitivt rekommenderat.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-23 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Aktiv Bygg i Malmö AB för att lägga klinker, putsa väggar & tak i vår källare samt full entreprenad för att bygga ut och totalrenovera ett badrum. Vi är mer än nöjda med både arbetet & personalen som gjorde ett mycket bra jobb, återkopplade snabbt när vi hade frågor samt höll sig till överenskommen tidsplan. Vi kommer garanterat att använda Aktiv Bygg igen och kan varmt rekommendera dessa för era bygg & renoveringsprojekt!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-22 Insamlad av företaget
  Grym service, strukturerat och kvalitativt arbete! Vi på Bureca anlitade Aktiv bygg för renovering av vårt gym och dess toaletter och dusch och de gjorde ett toppen jobb. Dessutom var det under byggnation väldigt rent och välplanerat.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-21 Insamlad av företaget
  Bra och snabb svarsförmåga.Byggde nytt badrum med kaklingsarbeten, som utfördes till full belåtenhet och rimlig kostnad.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-20 Insamlad av företaget
  Bästa byggföretag!!!!
  Bra kvalitet på arbetet bra kommunikation snabbt utförde arbete enligt avtalet!!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-19 Insamlad av företaget
  Totalrenovering av vår lägenhet. Vi slog ihop två lägenheter och målade om, satte in plattor i hallen, tog fram planlgolv, slipade golvet, satte in nya lister och stuckaturer, lyfte taket, gjorde en öppning i en vägg m.m. Aktiv bygg höll tidplanen och var lätta att kommunicera med. De gjorde ett bra arbete.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-06-16 Insamlad av företaget
  Vi har anlitat AktivBygg som totalentreprenör för en ganska omfattande renovering av vårt hus, inkl. badrum, trägolv, golvvärme, el, m.m. Dennis och Serif har varit tillgängliga och lätt att kommunicera med under hela processen. Både var lyhörda för våra frågor, flexibla för ändringar och alltid hittade en lösning om det behövdes.

  Hantverkarna har varit trevliga och otrolig snabba i sitt arbete, som genomfördes mycket noggrann. Vi uppskattade även att de tog med sig allt avfall från dagen och alltid gjorde ren efter arbetet.

  Arbetet utfördes inom tidsramen och med mycket hög kvalitet.

  Vi kommer absolut att anlita AktivBygg igen och kan varmt rekommendera deras tjänster.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-05-13 Insamlad av företaget
  Detta är tredje eller fjärde gången jag använder Aktiv Bygg och jag blev precis lika nöjd denna gång som de förra. De är väldigt lyhörda och lösningsorienterade. Att det är en totalentreprenad gör att jag inte behöver projektleda och elda på hantverkare för att saker ska bli gjorda, vilket är skönt. Att de färdigställde jobbet inom tidsramen och budgeten de lovade är ett gigantiskt plus!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-05-04 Insamlad av företaget
  Arbejdede hurtigt og effektivt med udmærket kvalitet. Føretaget levde op til mine forventninger. Kan absolut rekommenderas. Nyt plåttak med undertakduk og vindskivor mm.
  Gilla
 • JULIANA P
  skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-04-30 Spontant omdöme
  Fantastiskt resultat för en svår och komplex badrumsrenovering.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-04-29 Insamlad av företaget
  Vi totalrenoverade (inkl ny el och VVS), byggde takkupor och satte in nya fönster på vår sjuttiotalsvilla. Vi är väldigt nöjda med Aktiv Byggs arbete och har känt oss trygga genom hela processen. Serif och Dennis är trevliga, proffsiga, svarar alltid snabbt, håller vad de lovar och har ett öga för detaljer. De är dessutom lösningsorienterade och kom med råd och förslag på förbättringar, vilket vi verkligen uppskattade då det var många beslut att ta. Arbetet är noggrant utfört i alla delar och resultatet blev riktigt bra. Vi anlitar dem gärna igen och kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-03-24 Insamlad av företaget
  Anlitade Aktiv Bygg för golvslipning, kan inget annat säga än att vi är supernöjda med kontakten vi haft med företaget samt resultatet av golvet.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-02-08 Insamlad av företaget
  Behövde akut hjälp med en badrumsrenovering mitt i sommaren. Aktiv Bygg hjälpte oss när ingen annan kunde. Vi fick ett mycket bra bemötande av Dennis och resten av gänget. Badrummet blev super fint!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-01-14 Insamlad av företaget
  Väl utfört arbete av totalrenoveringen av vår lägenhet.Höll tidsplanen, var lätta att ha och göra med och inget krångel vid tillägg eller ändringar. Kan verkligen rekommendera.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-01-14 Insamlad av företaget
  Malmös bästa byggföretag! Skickade iväg ett mejl i höstas & Serif ringde ett par dagar senare, efter det har allt fungerat mycket smidigt! Vi anlitade Aktiv Bygg för att total renovera vår källare och vi är mer än nöjda. Serif och hans anställda är mycket proffsiga. De som varit här och jobbat har skött sitt arbete och visat respekt för oss nu när vi arbetat hemifrån. Offerten stämde med slutfakturan och allt som har dykt upp på vägen har kommunicerats tydligt från Serif. Varje gång jag har behövt få tag på Serif har jag skickat ett sms och han har alltid ringt tillbaka nästa omgående. Dennis på kontoret var enkel att ha att göra med och tillmötesgående. Vi kommer definitivt anlita Aktiv Bygg fler gånger!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2022-01-07 Insamlad av företaget
  Aktiv Bygg hjälpte oss med att renovera badrummet. Bra resultat och bra bemötande genom hela processen!

  Vi bor i ett gammalt hus och under demonteringen så vibrerade det fram lite sprickor inne hos grannen. Aktiv bygg åtgärdade detta som en självklarhet och grannarna blev själva så nöjda att de använder Aktiv Bygg för sin kommande renovering.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-12-20 Spontant omdöme
  Vi anlitade Aktiv Bygg för att renovera vårt badrum.
  Vi kunde inte vara nöjdare med hur smidigt allt gick. De höll alltid undan efter sig och allt gick snabbt och utan problem. De blev dessutom klara tidigare än vad vi förväntat oss och resultatet får toppbetyg av oss.
  Vi har inget att anmärka på och rekommenderar starkt Aktiv Bygg.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-10-06 Insamlad av företaget
  Vi hade som förväntningar när vi renoverade vårt uterum att det skulle vara professionellt samt kvalité på den firman som tog på sig uppdraget, dessa förväntningar levde Aktiv Bygg upp till!
  Superduktiga samt trevliga hantverkare som gjorde ett riktigt bra jobb!

  Vi kommer att anlita Aktiv Bygg på nästa projekt också, känner stor tillit till företaget!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-10-01 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Aktiv Bygg för att renovera badrummet i min bostadsrätt. Resultatet blev precis så som jag önskat, kanske till och med bättre! Företaget höll allt som de lovat och kommunikationen under projektets gång var mycket god. De höll den tidsplan som de givit mig vilket var väldigt uppskattat. De kostnader utöver offerten som tillkom under projektets gång kommunicerades tydligt innan några beslut togs vilket kändes tryggt. Serif är en väldigt trevlig person och mycket bra på att finna lösningar. Det var många mindre beslut som behövdes tas under projektets gång och jag uppskattade verkligen att Serif tog sig tid att diskutera alternativen och ge förslag. Det arbete som utfördes var av mycket god kvalitet och alla killar som kom förbi var mycket trevliga och professionella. Serif kom förbi ofta för att kontrollera att allt såg bra ut och att jag var nöjd med arbetet. Den kundservice jag fick var på en ovanligt hög nivå vad gäller hantverkartjänster. Jag kan varmt rekommendera Aktiv Bygg för er som funderar på att renovera!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-10-01 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Aktiv Bygg för en totalrenovering av min lägenhet, 96 m2 fördelat på tre plan belägen i en gammal historisk byggnad. Renoveringen omfattade bl a nytt kök och badrum, nya golv (inklusive riktning av lutande golv), renovering av trappor med heltäckningsmatta på stegytorna, målning av alla ytskikt, värmegolv samt nya radiatorer.
  Dennis, Serif och alla deras anställda är proffessionella, kunninga och mycket trevliga. De är också fantastiskt flexibla för ändringar under arbetets gång. Ingenting är omöjligt, de hittar alltid en lösning! Kvaliteten på arbetet är verkligen utmärkt in i minsta detalj.
  Dialogen både före och under arbetet har skötts utmärkt. Dennis är alltid tillgänglig för frågor/diskussioner, vilket gör att man känner sig trygg genom hela processen. De har också hela tiden kommit med förslag på förbättringar, vilket gjorde att slutresultatet blev ännu bättre. Hela renoveringen tog, som utlovat, 2 månader och kostnaden blev som offererat.

  Alla mina förväntningar har överträffats med råge och jag är verkligen supernöjd. Kan varmt rekommendera Aktiv Bygg!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-10-01 Insamlad av företaget
  We needed to add a wall and a door to our living room.
  Aktiv Bygg were finished in one day and did an amazing job. They were very friendly as well.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-09-30 Insamlad av företaget
  BEMÖTER PÅ BÄSTA MÖJLIGA SÄTT, ÅTERKOMMER SNARAST VID KONTAKTBEHOV. STORT BERÖM TILL DENNIS SKORIC VÅR KONTAKTPERSON.
  ARBETSFÖRLOPPET ÖVERTRÄFFADE VÅRA FÖRVÄNTNINGAR, TYDLIG PLANERING OCH UPPFÖLJNING. ARBETSPLATSEN ALLTID I STÄDAT SKICK EFTER DAGENS SLUT.
  OFFERTEN INNEHÖLLS TILL FULLO OCH SÅ ÄVEN KOSTNADEN.
  VÅR BADRUMSRENOVERING BLEV MYCKET LYCKAD, PROFFSIGT UTFÖRD PÅ ALLA SÄTT.
  VI REKOMMENDERAR MYCKET GÄRNA AKTIV BYGG I MALMÖ AB TILL VEM SOM HELST.
  Gilla
 • Linda C
  skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-09-30 Insamlad av företaget
  Seriöst företag som häll sina löften.
  Tog endast 3 veckor för en totalrenovering av badrum.
  Trevligt bemötande av alla. Kan inte vara nöjdare och finns apsolut inget att klaga över. Rekommenderar starkt Aktiv Bygg.

  Linda
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-09-01 Insamlad av företaget
  Jag byggde om en oinredd tredje våning till boyta. De är professionella, var på plats varje dag under byggnationen. Aktivbygg är duktiga på att projektleda vilket innebär att de kommer när de har sagt att de ska göra och gjorde vad vi kommit överens om. Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-08-13 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Aktiv Bygg i Malmö för flera mindre renoveringsjobb. Det gällde både el, VVS, ventilation och byte av tak m.m. Allt utfördes i enlighet med offert och på ett snyggt och proffsigt sätt. Bra kommunikation och trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-07-29 Insamlad av företaget
  Under en stor badrumsrenovering som fick avlsutas pga obefintlig kommunikation fick jag kontakt med Aktiv bygg som avslutade vårt projekt med ett resultat vi är väldigt nöjda med.

  Har vi behov av ytterligare renoveringar framöver kommer vi absolut att kontakta Aktiv bygg igen.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-07-28 Insamlad av företaget
  De är lyhörda, flexibla och ställer upp för kunden. Lätta att ha att göra med, även om de ibland missar att ringa tillbaka. De totalrenoverade vårt badrum och har skickliga och nogranna hantverkare. som även grovstädade efter sig, med undantag för deras VVS-underentrepenör.
  Gilla
 • Karina E
  skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-07-21 Insamlad av företaget
  Pålitliga firma, de håller vad de lovar, duktiga hantverkare. Kan varmt rekommendera dem de är väldigt lyhörda och duktiga på att lösa olika problem som uppstår under vägens gång!
  Vi köpte ett hus som vi renoverade från grunden, nästan allt revs ner förutom ytterväggarna! Resultatet var super och de jobbade på snabbt, effektivt och noggrant.
  Kan inget annat än att ge dem högsta betyg!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-07-20 Insamlad av företaget
  Professionellt, snabbt och ordentligt utfört arbete med att inreda en vindsvåning. Vi är mycket nöjda!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-07-20 Insamlad av företaget
  Personlig service, flexibel och tillmötesgående. Mycket nöjd med jobbet
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-06-17 Insamlad av företaget
  Det man kommer överens fixar dom det.
  Punktliga och lämnar goda råd där det behövs.
  Lagnings och putsning av vägar l källaren.
  Hjälp vid beställningen ,mättning, montering av nya
  fönster- 16 st som monterades utan någon skada.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-06-15 Insamlad av företaget
  Mycket bra bemötande av Dennis, Anto och resten av killarna. De levererade arbetet helt enligt överenskommen tidsplan och kostnadsbild.
  Serviceinriktade och duktiga hantverkare!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-05-17 Insamlad av företaget
  Ett stort tack till hela teamet på Aktiv Bygg i Malmö. Vi är supernöjda med slutresultatet (köksrenovering samt annat) och alltigenom hela processen. De är proffsiga och otroligt duktiga och specialister inom olika hantverksområden. Ett särskilt tack till Ivek som gjorde fantastiskt finsnickeri arbete. Vi rekommenderar dem varmt!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-05-09 Insamlad av företaget
  Aktiv Bygg totalrenoverade vårt badrum. Väldigt duktiga, trevliga och proffsiga killar. Alltid tillmötesgående. Dök det upp några problem under renoveringen såg de till att lösa det på bästa sätt i samråd med oss. Dennis såg till att arbetet flöt på och hade man frågor var han alltid snabb med att svara. Arbetet blev även färdigt innan utsatt tid. Vi är jättenöjda med slutresultatet och kan varmt rekommendera Aktiv Bygg.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-04-11 Insamlad av företaget
  Lägenhetsrenovering i centrala Malmö. Mycket bra bemötande och väl utfört arbete. Rekommenderas!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-02-27 Insamlad av företaget
  Aktiv Bygg i Malmö hjälpte oss med vår badrumsrenovering här efter nyår. Vi är supernöjda med utfallet och tycker det gått smidigt rakt igenom. Typexempel på ett snyggt genomförande med god kommunikation och med en snabb korrigering av ett mindre fel efter extern besiktning.

  Den externa besiktningsmannen var för övrigt imponerad av kvaliteten på jobbet vad gäller både kakelsättningen, avloppet och rördragningen. Full pott!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-02-24 Insamlad av företaget
  Andra gången jag anlitat företaget för renovering. Detta är proffs rakt igenom. Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-02-23 Insamlad av företaget
  golvslip, lack
  bra bemött
  bra utfört arbete
  Gilla
 • Jonas Petter Lars N
  skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-02-23 Insamlad av företaget
  Gjorde badrum och tvättstuga i källare. Bilade upp golv, isolerade och lade vattenburen golvvärme.

  Engagerade i bygget. Problem uppstår alltid i ett projekt men Aktiv Bygg var snabba med att åtgärda.

  Höll offererat pris och inget tjafs om extra kostnader.

  Blev klara i tid.

  Stort plus till plattsättarna som hade en imponerande kvalité. Inga språng eller stora fogar.

  Litet minus för rörläggaren som hade flera mindre fel, kom lite när de behagade osv.

  Kan varmt rekommenderas.
  Gilla
 • Maes J
  skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2021-01-11 Insamlad av företaget
  Proffsiga, trevliga, detaljerade och otroligt kunniga! Vi är super nöjda med aktiv byggs arbete med vår köksrenovering, golv- och kakelsättning. Vi har och kommer att fortsätta rekommendera de varmt. Håller verkligen vad de lovar med tid, budget och arbete. De överträffade alla våra förväntningar.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2020-11-16 Spontant omdöme
  Renovering av kök, målning, golvläggning, montering av köksfläkt m.m. Dennis är supertrevlig och lätt att ha att göra med. Mycket nöjd med resultatet, köket blev toppenfint.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2020-11-11 Insamlad av företaget
  Vi anlitade Aktiv Bygg för en totalrenovering av vårt hus och vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi hade en bra kommunikation genom hela renoveringen och deras bemötande var trevlig, ärlig och positiv. De kom i tid, höll tidsplanen och var noga med detaljer. Uppskattade extra mycket den täta dialogen och slutbesiktningen som vi gjorde tillsammans.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2020-10-03 Insamlad av företaget
  Mitt badrum skulle renoveras efter en vattenskada och min förening anlitade Aktiv Bygg. Jag kom i kontakt med deras ägare och vi planerade ihop hur vi skulle gå tillväga med material och tidsåtgång. Jag fick ett professionellt, vänligt och ärligt bemötande. Därefter sattes arbetet igång och bara på två veckor var gamla badrummet rivet och nytt klart. Jag följde arbetet dagligen och man kunde se att arbetarna var noggranna och effektiva. Vi fick ett nytt badrum exakt som vi hade önskat oss. Kommer inte att tveka att anlita dem själv när jag behöver det.
  Gilla
 • Petra C
  skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2020-09-21 Insamlad av företaget
  Jag anlitade Aktiv Bygg till att montera ett kök till mig.Deras bemötande var proffsigt och det var aldrig några problem med att få kontakt med dem. De kom i tid och meddelade vad som skulle ske från dag till dag.Det enda jag kunde sakna var någon form av slutbesiktning på arbetet där man kunde gå igenom eventuella frågor.
  Min totala upplevelse av Aktiv Bygg I Malmö var positiv.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2020-09-10 Insamlad av företaget
  Ett fantastiskt gäng som levererade exakt det jag hade förväntat mig. Jag rekommenderar dem varmt.
  Gilla
 • skrev om Aktiv Bygg I Malmö AB
  2020-09-07 Insamlad av företaget
  Vi totalrenoverade vår lägenhet och är mycket nöjda med resultatet. Vi blev under hela processen mycket korrekt bemötta. Alla var sevicemedvetna och måna om oss som kunder. Vi kan verklig rekommendera företaget.
  Gilla