Byggföretag i Trelleborg

6 rekommenderade byggföretag i Trelleborg kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Jörgen N
    Jörgen N: Installation av ny värme anläggning utfördes på ett mycket professionellt sätt och till vår stora belåtenhet. Nedmontering av den gamla anläggningen och bortforsling av denna fungerade klanderfritt, snabbt och effektivt. Ett mycket trevligt bemötande utav montörerna. Så våra förväntningar är mer än väl till belåtenhet.
  • Driver du byggföretag i Trelleborg?

• Ola L
    Ola L: Trevliga och arbetsamma byggare samt ett gott arbete utfört, bara + från mig
  • Dorota W
    Dorota W: Väldigt duktiga, pålitliga killar. De levererar vad de lovar. Snabbt, rent och smidigt. Vi är jätte nöjda och rekommenderar varmt Dorota Wojda
  • John B
    John B: Anlitat företaget för rivning av bärande vägg, omläggning av papp på garagetak, målning, putsning, borttagning av golv (inklusive slipning). Har bara positivt att säga om företaget, otroligt vänliga, punktliga och duktiga yrkesmän. Jag kan med gott samvete rekommendera dessa till alla er som letar efter seriösa prisvärda hantverkare.
  • Sanna Ida Sofia S
    Sanna Ida Sofia S: Så fantastiska och trevliga. Sjukt flexibla när mina leveranser krånglade och jag fick boka om dem flertalet gånger, men lika trevliga och tillmötesgående varje gång. De monterade en pergola och satte i glas partier, resultatet blev perfekt. Jag kan varm rekommendera Söderns byggtjänst och jag kommer definitivt att anlita dem igen när jag behöver pålitliga och kunniga hantverkare.
  • Driver du byggföretag i Trelleborg?

• Britta B
    Britta B: Vi fick gjort en supersnygg rostfri diskbänk till köket, 3 m lång och med infällda diskhoar och infälld glashäll. Billigt! Dessutom en snygg trappa i smide med steg i ek till vår ovanvån. Vi är jättenöjda!