Byggföretag i Lund

14 rekommenderade byggföretag i Lund kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Byggföretag nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Jonas H
    Jonas H: Vi är mycket nöjda. Allt funka som det skulle. Extra beröm till kakel killen som gjorde mera än man kan förväntasig. Bra jobbat.
  • Driver du byggföretag i Lund?

• Henrietta S
    Henrietta S: Jag köper städtjänster av d.b städ, de erbjuder en helthettänst och anpassar efter kundens behov. Man blir alltid vänligt och tillmötesgående bemött. Jag önskar att få mötas av lyhörda personer som kan sitt jobb och det gör jag på d.b städ. Tack för gott arbete!
  • JOHAN H
    JOHAN H: BÄST i Norra Europa på att renovera ditt badrum. Noggrann, Pålitlig och alldeles Utmärkt!
  • Jens-Erik R
    Jens-Erik R: MW Bygg AB har varit ansvarig för att ersätta våra gamla fönster och innerdörrar i vårt hus. Vi har varit mycket nöjda både med samarbete med Markus Wagner (som äger företaget) och det arbete de har gjort. Vi beställde fönstren genom Pog Woody Bygghandel. Tveka inte att kontakta mig om du behöver ytterligare information. Detta är min e-post: stayinlund@gmail.com.
  • Jimmy A
    Jimmy A: Måste gillas! Se Dom på www.vsmab.com eller på facebook.com/vsmab
  • terese j
    terese j: Stefan Jönsson,en pärla i företaget. Anläggare och snickare som ger det lilla extra. Han har en hög kompetens och väldigt bred kunskap. Kommer med bra tips och utfärdade arbetet med perfekt kvalitet.
  • Joel K
    Joel K: Är det någon som vet om denna firma, Pawlik Service, är bra? Jag funderar på att anlita dem och vill höra om lite tidigare jobb de har gjort. Någon som vet?
  • Peter K
    Peter K: Rekommenderar inte Emilia. Målade om vårat hus med ett resultat som jag lätt hade gjort bättre. Fula lagningar av gamla hål, färgrinningar, ingen målarfog på sprickor, flammig målning av fönsterbleck, ingen slipning av trä-defekter innan målning.
  • Anna Maria B
    Anna Maria B: Skulle du ta hjälp av ett byggföretag: 1. Som tar över sju månader på sig att färdigställa två badrum? 2. Som inte lyckas med ett enda av fallet i golven i tre våtrumsutrymmen (de två badrummen och en tvättstuga)? Och som sen bara korrigerar det ena? 3. Som med den svarta fogen missfärgar ett vit-och-svartrutigt klinkergolv? Och som trots överenskommelse, struntar i att byta ut klinkern? 4. Som totalt misslyckas att lägga ett "extra starkt och bra" flytgolv, tre gånger dyrare än normalt? Ett golv vilket omedelbart börjar spricka, bölja och bli helt prickigt, och därefter applicerar man ytterligare fem lager, som alla spricker? Se bild. Golvet blir till slut så högt att man även "måste" höja ytterdörren ... 5. Som lämnar arbeten efter sig i halvfärdigt skick, våtrumsduk som fladdrar fritt vid övergång lämnad utan tröskel och skumgummifog som fastnat i flytet vid ytterligare en övergång lämnad utan tröskel? Se bild. 6. Som själva erkänner att hantverkarna de skickat oss, inte är "riktiga hantverkare"? 7. Vars medarbetare klart och tydligt håller med om att vårt byggprojekt (för en ynka miljon ...), aldrig varit prioriterat över "de stora jobben" på nybyggen i Malmö? 8. Som vägrar svara på kontakt i ett helt års tid? 9. Som påbörjade arbetet hos oss i april 2020 och ej ännu avslutat det ... 10. Som direkt efter att då de blir stämda av oss, startar upp i nytt namn, från Byggtjänst i Veberöd till Byggtjänst i Vellinge? 11. Som sätter det gamla företaget i konkurs, med tre tvister på gång, endast dagar efter att kallelsen till möte i Lunds Tingsrätt kom. Smidigt sätt att slippa ersätta de knappt 400.000:- som advokat, besiktare samt olika nya offerter kommit fram till att det kommer att kosta oss att få allt korrigerat som Byggtjänst inte klarat av att fullgott slutföra. Och märk väl, detta är bara de stora felen ... Är detta vad ni vill lägga era pengar på, så välj då för all del Byggtjänst. Besiktningsprotokoll på allt finns. PS: Företaget går fortfarande även under det gamla namnet. Samma websida går till både Vellinge och Veberöd.
  • Daniel N
    Daniel N: Dränering Haft många hantverkare men här gick vi på en nit. Allt som man inte vill ska hända hände. Dyrare än offert Arbete som behövde göras om Konstanta förseningar Arbete som ej följer regler, tex inkoppling el etc Rekommenderar er välja en annan hantverkare
  • Johannes D
    Johannes D: En mardröm! Thage i Skåne stod för renoveringen av fasader och balkonger i vår förening. Arbetet skulle ha tagit några veckor våren 2010 men drog ut i 8 år och gjordes inte ens färdigt. Oberoende byggkonsulter från SydArk konstaterade att arbetet var undermåligt och inte följde Teknisk Beskrivning. Nu har även HSB:s expert konstaterat att det måste göras om från grunden. Thage har inte dokumenterat arbetet genom egenkontroll eller på annat sätt. De vägrar t o m berätta för oss vilka material eller vilka typer av färg man använde när vi nu planerar att göra om arbetet. Thage använde enbart billiga ungersktalande arbetare som inte fick tillräcklig handledning. De misslyckades med arbetet så att balkonggolven spricker, färgen flagnar och räckena rostar. Murbruket hade fel färg. De balkongskärmarna så att vi blev tvungna köpa nya. I grannföreningen med likadana hus gjorde en annan firma samma arbete våren 2017 utan problem. Thage underlät att åtgärda flertalet kvarstående punkter i slutbesiktningen och påstod att entreprenaden var avslutad genom ett avtal med SBC som skötte upphandlingen och kvalitetskontroll. När vi velat se avtalet svarar man inte. SBC förnekar att man ingått något sådant avtal och även om man gjort det hade det ändå inte varit bindande för oss. Det är vår förening som är motparten, inte SBC. Thage vill inte diskutera en prisreduktion. När vi framförde en rad allvarliga klagomål till ledningen fick vi till svar att vi var oförskämda och ”kastade skit på Thage”. Egentligen var det inte skit utan våra pengar vi kastade bort på Thage när vi anlitade dem. Balkonggolv, målning, socklar är sämre än före renoveringen. Under mina 25 år i styrelsen har jag stött på både bra och dåliga firmor, men ingen som kan jämföras med Thage. Man har inte ens försökt framstå som en seriös firma. Entreprenaden har varit rena mardrömmen och att göra om arbetet från grunden kommer att kosta omkring 2 miljoner helt i onödan. Thage, däremot, tjänade stora pengar på att anlita underbetald (enligt Byggnads) arbetskraft från GMM. Vi rekommenderar därför inte Thage. Efter det här omdömet har det lagts ut några femstjärniga betyg på Google reviews. Jag vet att fyra av dem arbetar på Thage (IT, arbetsledning, fastighetsförvaltning och plåtslagning). En av dem är dessutom gift med en av ägarna. Skulle inte förvåna om även de övriga arbetar för Thage.
  • Joakim N
    Joakim N: VARNING DENNA FIRMA SÄLJER NYPRODUKTION-LÄGENHETER MED MINDRE YTA. Sen när man yrkar på avdrag så stämmer dom en på över 2 MILJONER KRONOR!!! KÖP ALDRIG AV VEIDEKKE STOR VARNING 🚨 Dessa bedragare har skickat in en stämningsansökan om ca 2.050.000kr för en lägenhet de sålt till underpris under tiden vi varit i förhandling.. DELA DETTA TILL ALLA NI KÄNNER. INGEN BÖR KÖPA AV NORDR SOM DE NU HAR BYTT NAMN TILL!!!
  • Marie S
    Marie S: Välj någon annan som är ansvarsfull gentemot kunden när det blir fel. Överenskommelser tas det ingen hänsyn till. Slutar lätt i rätten.
  • Driver du byggföretag i Lund?

• Tomas B
    Tomas B: Varje människa får göra sina val. Men vill ni ha ung,snabb,prisvärd,byggfirma så råder jag er att välja någon annan.