Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

4.9

Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB – Din helhetspartner för bygg, fastighet och städ Hos PPFSS får du inte bara en leverantör — du får en proffsig partner som kan allt från byggnadsplåtslageri till städtjänster, och allt däremellan. Vi är specialister på: Byggnadsplåtslageri och isoleringsplåt Takarbeten och totalrenoveringar...

7 omdömen om Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Niklas E
Skrev om Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Jag anlitade detta företag för ett mindre plåtarbete. De var enkla att komma i kontakt med och lämnade snabbt ett bra pris och jobbet utfördes snabbt och professionellt. Jag är mycket nöjd och kan starkt rekommendera dem

Vedrana V

Tillmötesgående, snabb och effektiv

Dario A
Skrev om Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Mycket trevlig och duktig personal. Jättenöjda med hemstädningen.

Sasa N gillar detta
Tatjana J
Skrev om Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Jag anlitade Premium Plåt & Fastighetsservice Syd för renovering av kupa efter läckage.Professionel bemötande,lyhörda,kund i fokus.Rimlig pris,håller det de lovat ,tillmötesgående. Varm rekommendation. Efter utförd arbete köpte jag deras städ service.Jag blev så nöjd att hag använder städ hus hjälp varannan vecka👍👍👍Topp klass🌟🌟🌟🌟🌟

Sasa N och Tatjana J gillar detta
Ross Rouzbeh V
Skrev om Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Jag anlitade Premium Plåt och Fastighetsservice Syd AB som en del av en större renovering. Jag uppskattade verkligen hur de samarbetade med de andra entreprenörerna och tog mer ansvar än vad som egentligen krävdes. Jag kände mig väldigt trygg med deras arbete och kan varmt rekommendera dem.

Sasa N gillar detta
Marlene P
Skrev om Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Vi har anlitat Premium Plåt & Fastighetsservice Syds personal i många år och alltid varit nöjda. De är pålitliga, punktliga, trevliga och gör ett mycket bra jobb.

Imad M
Skrev om Premium Plåt & Fastighetsservice Syd AB

Trevligt bemötande. Blev inte rätt första gången, men han gjorde om jobbet så att det blev rätt.