Plåtslagare i Gävle

2 rekommenderade plåtslagare i Gävle kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Plåtslagare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Furuviksplåt AB

Verifierat företag
    4.8
    18 omdömen
    Elisabeth B
    Elisabeth B: Vilket fantastiskt trevligt och proffsigt företag! Vi är jättenöjda med vår ”nya” skorsten som verkligen blev så fin med ny plåtbeklädning. Vi vill verkligen rekommendera Furuviksplåt till dem som behöver få ett plåtarbete utfört och vi har blivit stamkunder 😀
  • Driver du plåtslageri i Gävle?

• Tony Jonas K
    Tony Jonas K: Jag är otroligt nöjd med Franzéns Plåt, från första kontakt till färdigt resultat. Professionellt bemötande, bra kommunikation och framför allt ett riktigt snyggt och väl utfört arbete med skorstenen, tröskelplåten och snörasskyddet. Tyvärr varade glädjen bara en dag innan takfirman som impregnerade takpannorna förstörde utseendet på den nylackerade skorstenen. När jag påtalade problemet blev jag som kund ifrågasatt och anklagad för att själv ha orsakat problemet. Därefter användes handsprit på den nylackerade plåten och senare Topcoat för att täcka missfärgningarna. Enligt min uppfattning förvärrade detta situationen. Det mest anmärkningsvärda är att takfirman dessutom gjort ett mycket kraftigt påslag på Franzéns arbete, trots att jag själv skött kontakten och samordningen med Franzéns. Vi pratar om nästan det dubbla priset. Franzéns Plåt rekommenderar jag däremot varmt. Jag hade utan tvekan anlitat dem igen!