Städhjälp i Skåne

Sjöbo  (1 st)
Lomma  (1 st)
  • Albex Moving AB

1,254 omdömen
    Välkommen till en av Sveriges ledande flyttfirmor – där kvalitet, trygghet och service står i fokus
    Malin A
    Malin A: Vi anlitade Albex Moving för flytthjälp från Halmstad till Göteborg. Vi är supernöjda. Mycket proffsiga män som var snabba, effektiva och tog hand om våra saker varsamt och tryggt. Trots 5 trappor med pytteliten hiss gjorde de flytten till ett nöje!! Betyg 10 av 10 från oss!! 🌟👏💪
  • Hemrex AB

2,534 omdömen
    Vi hjälper dig i vardagen.
    Gullie G
    Gullie G: Köpte prova på städning blev helt till mln belåtenhet Vi kommer att ta kontatakta hemrex igen. Fullt belåtna
  • Fredrik F
    Fredrik F: Supernöjd med hela flytten! Vi anlitade Tetris för vår stora bohagsflytt från Malmö till Limhamn och det var verkligen en toppupplevelse från början till slut. Redan vid offerten var de tydliga, ärliga och flexibla med priset. Killarna som kom var punktliga, extremt trevliga och arbetade effektivt utan att stressa. De hanterade våra möbler med stor omsorg – inte en enda skada eller repa! Allt packades och lossades smidigt, och de var till och med hjälpsamma med att montera sängen på plats. Kommunikationen via telefon och SMS fungerade perfekt hela vägen. Priset kändes helt rimligt för den höga kvaliteten. Vi rekommenderar Tetris varmt till alla som vill ha en stressfri och proffsig flytt. Tack för ett kanonjobb! ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Extra Rent

1,156 omdömen
    Gör din vardag enklare med städhjälp från Extra Rent!
  • Välkommen till SBS flytt och städ AB - Vi hjälper dig med allt inom städ, flytt och transport!
    Sylvia L
    Sylvia L: Flytt 25 mil med tjänsten att även slänga ett piano. Arbetet genomfördes i tid, smidigt och skickligt. Personalen var trevlig och tog även med saker jag trodde inte skulle få plats.
  • Putsade Fönster Lund AB

221 omdömen
    Jacob R
    Jacob R: Mycket bra och snabb hjälp! Trevliga dessutom
  • Yvonne Kim Elise B
    Yvonne Kim Elise B: Snabba och trevliga. Smidig flytt.
  • Effektstäd

108 omdömen
    Effektstäd är en erfaren städfirma i Malmö med över 40 år i branschen, specialiserad på hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för privatpersoner, föret...
    May M
    May M: Ett företag som gör skäl för namnet. . Den trevliga personalen gjorde allt för att resultatet skulle bli utmärkt. Kan verkligen rekommendera.
  • Richard B
    Richard B: Duktiga killar som kunde stuva bra. Missade att få med allt p.g.a dålig info från mig. Men löste det på ett bra sätt, så att jag slapp åka långt för att lösa det. Kan verkligen rekommendera företaget! Lösningsinriktade! /Richard
  • Klart Rent Malmö AB

865 omdömen
    Välj en lite enklare vardag. Klart Rent är ett ambitiöst städ- och serviceföretag i Malmö- och Lundregionen. Vi är proffs på städning!
    Linda J
    Linda J: Smidigt att få kontakt och väl utfört arbete varje gång!
  • Qvickstep AB

152 omdömen
    Anki R
    Anki R: Serviceminded, mycket nöjd med resultatet- fönsterputs!
  • AlexRo Service

220 omdömen
    Varmt välkommen till AlexRo Service!
    Marie D
    Marie D: Städtjänst. Proffsiga. Snabb respons. Bra utfört arbete. Lätt att kontakta o få svar. Toppen. Rekommendar varmt
  • Arrita Städfirma AB

91 omdömen
    Almira Z
    Almira Z: Jag är jätte nöjd med Er. / Tack så mycket en gång till!
  • Oneflytt Flytt & Städfirma

101 omdömen
    Malin N
    Malin N: Vilket bra bemötande jag fick vid alla tre tillfällen. Jag köpte en flytt, en flyttstädning och en fönsterputsning på ett annat hus.. Flytten gick så bra, de plastade in alla möbler i textilier och flyttade allt så varsamt. Flyttstädningen var perfekt de som flyttade in godkände den. Fönsterputsning på suterränghus 3 våningar alla fönster blev så fina. Mycket nöjda med alla tjänster jag köpte. Jag kommer flytta inom det snaraste igen och då vet jag vem jag ringer oneflytt så klart
  • GREDOX AB

129 omdömen
    Ieva S
    Ieva S: Gredox har ansvarat för städning av vårt semesterhus som hyrs ut via airbnb under några års tid nu. Bättre firma kan vi inte få. Gredox personal är mycket kunnig, noggrann, ansvarsfull och alltid trevlig. Huset vi hyr ut är stort både ute och inne med många rum och vi har mycket höga krav på städning av boendet mellan gäster. Gredox klarar städningen galant. Vi får många svar från våra gäster att huset är så fint och välstädat. När man hyr ut hus via airbnb uppkommer det en hel del oväntade situationer mellan in- och utcheckningar. Varje gång det har uppkommit något har Gredox personal tagit stort ansvar och hjälpt till att lösa situationer på bästa sätt. Vi har mycket stort förtroende för Gredox och är så otroligt glada och nöjda att vi har möjlighet att samarbeta med de. Är ni ute efter en städfirma som är kunnig, ansvarsfull, otroligt trevlig och noggrann - då är Gredox givna valet. Vi ger de högsta betyget! Stefan och Ieva Andersson
  • Call2Clean i Skåne AB

69 omdömen
    Ritha L
    Ritha L: Alltid i tid. Om jag ber om något extra gör de det. Underbara flickor. Bra priser Om jag behöver ändra tider får jag snabbt kontakt Mycket nöjd. Har rekommenderat dem till mina grannar som också anlitar dem nu. Jag har städning varannan vecka. Hälsningar Ritha Lindell
  • Farmartjänst Österlen

91 omdömen
    : Farmartjänst Österlen vårstädade min trädgård tipp topp. De är så proffsiga, vänliga och glada!
  • Virgo Städ AB

73 omdömen
    Nedim K
    Nedim K: Jag har haft Virgo städ sedan dess begynnelse och varit nöjd. Otroligt punktliga och noggranna anställda. Om schemat ändras, pga semester och/eller sjukdom, har de snabbt varit i kontakt om lösning, även ställt om ifall VI varit iväg eller sjuka. Detta gör mig väldigt bekväm dem.
  • Joannas Städfirma AB

74 omdömen
    Jörgen T
    Jörgen T: Strålande resultat till mycket prisvärt pris. Här står kunden i fokus. Vi har speciella krav och önskemål som man gör allt för att uppfylla 🙏
  • Anki Wohlfart H
    Anki Wohlfart H: Fönsterputs Rengöring av fasad terassgolv Mycket trevlig och duktig
  • AAA Kvalificerad Städ AB

206 omdömen
    Helya P
    Helya P: Den bästa firman jag någonsin jobbat med! Jag är pedant och dessa underbara människor gör jobbet ännu bättre än jag någonsin kunde föreställa mig! Jag är en ny kund som är jätte nöjd och jag ser fram emot att att jobba med AAA i många år, då jag har äntligen hittat THE Städfirma :) Rekommenderar varmt!
  • Rios Flytt och Städ AB

65 omdömen
    Alan Lindjan Albin B
    Alan Lindjan Albin B: En bättre upplevelse jämfört med andra firmor vi anlitat, väldigt proffesionellt kundbemötande samt proffesionellt utförande av städ. Kan varmt rekommendera vidare. Mvh Alan Tjörnestig
  • Bli Städ AB

64 omdömen
    Malin O
    Malin O: Mycket duktiga och noggranna. Vi är väldigt nöjda med deras tjänster.
  • Sandra S
    Sandra S: De städar ordentligt, lyssnar på kritiken. Det är lätt att når dem.
123...6