All inclusive städfirma
Välkommen till All Inclusive Städfirma!
Vi har en stor kundstock i hela Skåne som vi har arbetat med sedan starten. Vårt mål är att leverera högkvalitativa städtjänster till dig som kund.
Våra tjänster:
Flyttstädning, Hemstädning, Fönsterputsning, Storstädning, Kontorsstädning, Trappstädning m.fl.
✔️ Alltid 100%-nöjd kund garanti i 7 dagar.
✔️ Erfarna proffs inom städbranschen leder städningen.
✔️ Följer stöldskyddsföreningens riktlinjer i säkerhetsfrågor.
✔️ Vi är ISO-certifierade - en självklarhet för oss.
✔️ Våra tjänster utförs alltid med minsta möjliga miljöpåverkan.
Varmt välkommen att höra av dig till oss på All Inclusive Städfirma!
Våra tjänster:
✔️ Alltid 100%-nöjd kund garanti i 7 dagar.
✔️ Erfarna proffs inom städbranschen leder städningen.
✔️ Följer stöldskyddsföreningens riktlinjer i säkerhetsfrågor.
✔️ Vi är ISO-certifierade - en självklarhet för oss.
✔️ Våra tjänster utförs alltid med minsta möjliga miljöpåverkan.
Varmt välkommen att höra av dig till oss på All Inclusive Städfirma!
Utmärkelser
151 omdömen om All inclusive städfirma
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om All inclusive städfirma
Sean and his team are very professional and exceptionally great on the service they have provided. The apartment is in pristine condition as it was the first time we have received it. Thank you so much for your hard work and excellent service. We will definitely going to get your service again and recommend you to our friends.
skrev om All inclusive städfirma
Bemötandet har varit guld värt sedan dag ett. En väldigt trevlig person vid namn Sean har varit otroligt behjälplig och snäll med alla frågor som ställdes.
Arbetet var perfekt utfört och precis enligt beskrivningen som gavs.
Mina förväntningar är verkligen uppnådda och jag kunde inte varit nöjdare. Rekommenderar! -
skrev om All inclusive städfirma
Vi rekommenderar varmt all inclusive som städfirma, trevliga och effektiv personal. Vi är mycket nöjda med storstädningen, det blev verkligen skinande rent och fräscht i hela huset. Vi kommer definitivt att anlita dem igen.
skrev om All inclusive städfirma
Sämsta städfirman jag har anlitat. Begär betalt när dom inte ens torkat av alla ytor inte delat fönsterna och putsat emellan. Spindelväv är kvar i tak och på väggar. Verken jag min mäklare eller köpare har sett så dålig städning.
skrev om All inclusive städfirma
Hej. Jag vill börja med att jag blev jättebra bemött av företaget både på mail och i det verkliga livet. Jag hade svårt med att ha förväntningar, men jag vill bara säga att pojkarna gjorde ett jättebra jobb, jag köpte deras städtjänst och både jag och personerna som kom för att godkänna städningen blev supernöjda över städningen. Jag kommer att rekommendera städfirman till andra som behöver städat.
Med vänlig hälsning Ulf Hultén i Staffanstorp -
skrev om All inclusive städfirma
Mycket trevliga, duktiga och noggranna!
skrev om All inclusive städfirma
All inclusive städfirma levererade ett skinande hem och strålande resultat. Väldigt professionellt bemötande från start till slut. Vi kunde inte vara nöjdare!
skrev om All inclusive städfirma
Blev mkt bra bemött. Fått klara besked om vad som ingick i städningen. Leverera de som blivit lovat. Kan varmt rekommendera detta företag.
skrev om All inclusive städfirma
Jag rekommenderar All Inclusive Städfirma vidare! Professionellt och kompetent firma med en fantastisk känsla för riktigt god service, som lever upp till namnet!
Jag och min fru är mycket nöjda och kommer använda All Inclusive Städfirma nästa gång vi flyttar också! -
skrev om All inclusive städfirma
Jag är mycket nöjd och kan rekommendera All inklusive städfirma.
skrev om All inclusive städfirma
Snabbt och noggrant. Klanderfritt resultat. God kommunikation.
skrev om All inclusive städfirma
Lägenheten blev väldigt bra städad. Ugnen såg ut som ny!
skrev om All inclusive städfirma
Jeg er godt fornøyd! Det var en flyttevasking, og den nye eieren av leiligheten var også godt fornøyd.
skrev om All inclusive städfirma
Very good job! Well done! Use it for second time and will use again!
skrev om All inclusive städfirma
Lämnade fettiga fingeravtryck på micro och spis. På speglar långa rinnmärken. Inte dammsugit. Lämnat utspillt kaffe i ett skåp. Det sista man behöver är merjobb när man flyttar.
Hej Tanja,
All inclusive städfirma
Missar är något vi strävar mot att förebygga i alla branscher!
Just minimering av merarbete för våra kunder något vi prioriterar väldigt högt. Vi kallar detta för ”100% städgaranti” och var någonting som du tyvärr inte ville nyttja hos oss, (helt kostnadsfritt).
Just städgarantin är en de anledningarna till att vi har en av branschens högsta kundnöjdhet, det är vi väldigt stolta över.
Mvh
Elisabeth -
skrev om All inclusive städfirma
Jag är helnöjd! Bra bemötande, noggrant genomfört. Väldigt proffesionella!
Jag bokade en flyttstädning och besiktningsmannen var positivt överraskad och imponerad! -
skrev om All inclusive städfirma
Noggranna, bra städat. Trevliga.
skrev om All inclusive städfirma
Flyttstädning. Snälla, noggranna duktiga killar, snabbt o effektivt gjort. Jätte nöjd med deras jobb o lägenheten blev godkänd. Bra pris också.
skrev om All inclusive städfirma
Mycket gott bemötande vid bokning, så serviceminded informationsmässigt, mycket bra jobb utfört. Känner mig så trygg med detta arbete de utförde, så jag rekommenderar dem varmt. Kommer använda deras tjänster fler gånger ❤️
Johanna, mycket nöjd kund. -
Trevliga, punktliga och effektiva
skrev om All inclusive städfirma
Blev rekommenderade dem via min gamla kontakt. Bokade en flyttstädning och var nöjd. En miss rättades till direkt och både jag och nya ägaren blev helnöjda. Mycket trevligt bemötande. Lätta att få tag på.
skrev om All inclusive städfirma
Noggranna och seviceminded! Enkel och okomplicerad dialog. Mycket nöjda med flyttstädningen.
skrev om All inclusive städfirma
Vänligt, smidigt och tillmötesgående bemötande med snyggt, rent och prydligt resultat
Hej Åsa, Tack snälla för ditt omdöme! Ingenting gör oss företagare lyckligare än recensioner som denna, kul att höra att du är nöjd! Vi tackar för att du tog dig tiden att skriva detta till oss :) Önskar dig en fin dag och varmt välkommen åter i framtiden! Allt gott! Mvh, Sean A
All inclusive städfirma -
Trevlig personal bra kommunikation
Rekommenderar ✅Hej Sophia, Tack snälla för ditt omdöme! Ingenting gör oss företagare lyckligare än recensioner som denna, kul att höra att du är nöjd! Vi tackar för att du tog dig tiden att skriva detta till oss :) Önskar dig en fin kväll och varmt välkommen åter i framtiden! Allt gott! Mvh, Sean A
All inclusive städfirma -
skrev om All inclusive städfirma
Ett mycket trevligt bemötande.
Glömde ett par ytor som jag fick påminna om.
Fönsterputsningen var inte godkänt!
Det var en okej städning men inte mer.
Jag köpte en storstädning -
skrev om All inclusive städfirma
Vi fick ett mycket bra bemötande av personalen. Vi beställde en storstädning och blev mycket nöjda med den.
Bra personal och ett mycket bra utfört arbete. Jag kan varmt rekommendera företaget. -
skrev om All inclusive städfirma
The company was easy to communicate with. Everything was done on time. The apartment was cleaned perfectly. We are very happy with the service.
skrev om All inclusive städfirma
Jättenöjd med trevlig personal och superfin städning!
skrev om All inclusive städfirma
Bra uppfyllande av avtalat arbete
skrev om All inclusive städfirma
Oerhört vänliga och tillmötesgående. En fin sak är att killarna förstår vad som behöver göras utan att man beskriver allt i detalj. De har överträffat mina förväntningar och då har de ändå fått utföra flera helt olika städningar. Jag rekommenderar dem varmt, oavsett vilken sorts städning det gäller!
skrev om All inclusive städfirma
Världens bästa städfirma. Blev trevligt bemöt och städningen var fantastiskt väl utförd, så himla nöjd😄 kommer anlita dem igen och har redan rekommenderat till flera. Stort Tack!
skrev om All inclusive städfirma
Snabbt, smidigt, och proffsigt utfört arbete! Rekommenderas!
skrev om All inclusive städfirma
Höll tiderna, städade fantastiskt fint och allt gick som smort.
skrev om All inclusive städfirma
Flyttstädning utfördes inom avtalad tid, har inte fått några synpunkter från nya ägarna på städningen.
Hej Johan,
Tack för ditt omdöme!
Glada över att allt gick så smidigt och att de nya ägarna inte hade några synpunkter alls på det 360 kvm stora huset. Det låter som att alla parter är otroligt nöjda över flexibiliteten och det höga slutresultatet - hoppas inget annat ligger till grund för ditt 3* betyg.
Vi önskar dig varmt välkommen åter!
Mvh
Sean A
All Inclusive Städfirma -
skrev om All inclusive städfirma
Vänliga och trevliga super jobb dom gör bara positivt kan verkligen rekommendera dom Mvh. Leif Nilsson
skrev om All inclusive städfirma
Flyttstädning på hög nivå. Snyggt och rent. Trevligt bemötande från personalen. Kan verkligen rekommendera dem.
skrev om All inclusive städfirma
Punkliga, proffsigt städat och vänliga.
Det har aldrig varit så fint tidigare. Allt var perfekt! -
Trevliga, tillmötesgående och välstädat
skrev om All inclusive städfirma
Bra bemötande, städning utförs enligt överenskommet schema. Trevliga och bra på alla sätt.
skrev om All inclusive städfirma
Vi har bara fått bra bemötande och är nöjda med utförda tjänster så här långt.
Trevligt bemötande.
Då jag, trots min ålder, aldrig nyttjat städtjänst så hade jag
inga speciella förväntningar. Det var en flyttstädning av villa.
Var nöjd med resultatet och priset. -
Trevligt bemötande
Utmärkt städjobb
Anlitar gärna AllInclusive igen
/Ulf, Lund -
skrev om All inclusive städfirma
Efter att ha fått hela vårt hus rejält storstädat av All inclusive Städfirma kan vi nu starkt rekommendera dem. De var från första stund frekventa med kommunikationen, ordnade så att vi snabbt fick städhjälp och allting rullade på precis så som man vill att det ska göra. Vårt hus blev skinande rent!
Hej Carl,
All inclusive städfirma
Tack snälla för ditt omdöme!
Önskar dig en fin dag och varmt välkommen åter i framtiden!
Allt gott!
Mvh,
Sean A -
skrev om All inclusive städfirma
Alltid ett proffsigt bemötande. Enkla att föra dialog med och har flexibilitet kring ombokning av städtillfällen pga tex VAB etc
Rekommenderas!
/ OlleHej Olle,
All inclusive städfirma
Stort tack för ditt omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår service! Vi vet att saker kan komma upp som man inte förväntat sig och därför försöker vi alltid vara flexibla :-)
Tack för rekommendationen och varmt välkommen åter!
Allt gott!
Mvh,
Sean A -
skrev om All inclusive städfirma
Ett tips… hånles kunden innan och gå igenom vad ni kommer att höra och om det tar längre tid än ni räknat med…
skrev om All inclusive städfirma
Anlitade bolaget för flyttstädning studentlägenhet, ett trevligt bemötande riktigt nöjd, kan rekommendera all inclusive städfirma.
,....................................
skrev om All inclusive städfirma
Väldigt prisvärda och även lyhörda för att med kort varsel ändra städdatum (kom en söndag!). Kan rekommenderas.
skrev om All inclusive städfirma
Proffsiga och noggranna. Vi kontakta All inclusive städfirma för olika typer av städuppdrag och vi är alltid lika nöjda med resultatet.
skrev om All inclusive städfirma
Bra och löste det som inte blev godkänt väldigt snabbt och smidigt!