Flyttstäd i Skåne

Tomelilla  (1 st)
Höör  (1 st)
  • Albex Moving AB

1,506 omdömen
    Välkommen till en av Sveriges ledande flyttfirmor – där kvalitet, trygghet och service står i fokus
    Ingrid Malin Kristina A
    Ingrid Malin Kristina A: Vi anlitade Albex Moving för flytthjälp från Halmstad till Göteborg. Vi är supernöjda. Mycket proffsiga män som var snabba, effektiva och tog hand om våra saker varsamt och tryggt. Trots 5 trappor med pytteliten hiss gjorde de flytten till ett nöje!! Betyg 10 av 10 från oss!! 🌟👏💪
  • Hemrex AB

4.3
    2,763 omdömen
    Vi hjälper dig i vardagen.
    Gullie G
    Gullie G: Köpte prova på städning blev helt till mln belåtenhet Vi kommer att ta kontatakta hemrex igen. Fullt belåtna
  • Välkommen till Totalflytt Sverige AB!
    Maria L
    Maria L: Snabba, god service, jättebra!
  • Katharina Å
    Katharina Å: Anlitade Tetrisflytt genom en rekommendation och vi blev så nöjda. Supertrevliga och duktiga killar som kom. Kommer verkligen rekommendera er vidare. Om ca två veckor så kommer flyttstädningen och hoppas att dom är lika fantastiska. 5⭐av 5 möjliga.
  • Extra Rent

4.5
    1,234 omdömen
    Gör din vardag enklare med städhjälp från Extra Rent!
    Werner U
    Werner U: Alltid vänligt och professionellt bemött från Extra Rent representanter. Dock finns det missar i kommunikationen vad avser ändringar i tider och kan förbättras. Extra Rent motsvarar mina förväntningar vad avser städningen och deras städerskor gör ett bra jobb. Dock blir de ofta tidigare färdiga med städningen än vad planerats och lämnar tidigare än den tid jag betalar, 3 timmar varannan vecka. De borde stanna tiden ut och göra andra jobb och inte ha så brått att komma iväg. Det finns alltid små städuppgifter som kan göras för att fylla upp tiden, som debiteras.
  • Välkommen till SBS flytt och städ AB - Vi hjälper dig med allt inom städ, flytt och transport!
    Sylvia L
    Sylvia L: Flytt 25 mil med tjänsten att även slänga ett piano. Arbetet genomfördes i tid, smidigt och skickligt. Personalen var trevlig och tog även med saker jag trodde inte skulle få plats.
  • Lena F
    Lena F: Vi är jättenöjda med Möbelkillarna. Allt har fungerat bra från packning till flytt. Även hjälpen med körning till tippen och städning av vårt hus är professionellt utfört. Trevliga både vid telefonkontakt samt duktiga och hjälpsamma medarbetare. Vi rekommenderar dem med värme.
  • Vissa Flytt och Städ AB

204 omdömen
    Karin S
    Karin S: Snabb och problemfri flytt till ett mycket bra pris. Trevliga killar. Har rekommenderat firman till en vän som också ska flytta. Väldigt nöjd .
  • 4.9
    892 omdömen
    Janne M
    Janne M: Flyttning och städ snabba och trevliga killar jobbar bra hjälpsamma med sätta ihop möblerna.
  • Effektstäd

136 omdömen
    Effektstäd är en erfaren städfirma i Malmö med över 40 år i branschen, specialiserad på hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för privatpersoner, föret...
    May M
    May M: Ett företag som gör skäl för namnet. . Den trevliga personalen gjorde allt för att resultatet skulle bli utmärkt. Kan verkligen rekommendera.
  • Vi på Nettoflytt flyttar dig vart du vill i hela Sverige! Till absolut lägst pris och bra service!
    Joakim W
    Joakim W: Vi fick hjälp med en flytt från lägenhet på 105kvm i Malmö till hus i Göteborg. Nettoflytt agerade proffsigt genom hela förfarandet från offert, avstämning och givetvis själva flytten. Nettoflytt kontaktade oss några dagar innan flytten och hade idéer som gjorde att flyttdagen flöt ännu bättre. Detta tyder på att de hade koll och verkligen tog ansvar för att flytten skulle gå smidigt. Vi hade en tidsplan för dagen vilket vi klarade med råge! Tack för en toppen hjälp! Mvh Joakim
  • Oneflytt Flytt & Städfirma

140 omdömen
    Nedim D
    Nedim D: Vi är supernöjda med flyttstädningen! Resultat över förväntan med ett proffsigt bemötande. Rekommenderar starkt Oneflytt för alla som funderar på att anlita flyttstäd.
  • Qvickstep AB

173 omdömen
    Jeanette N
    Jeanette N: Proffsigt och tydlig kommunikation
  • 4.8
    373 omdömen
    Bo F
    Bo F: Mycket bra service snabbt och säkert jag kan rekommendera den här flyttfirman.
  • Arrita Städfirma AB

4.9
    110 omdömen
    Mikael B
    Mikael B: Mycket bra städning! De är noggranna med allt.
  • Klart Rent Malmö AB

887 omdömen
    Välj en lite enklare vardag. Klart Rent är ett ambitiöst städ- och serviceföretag i Malmö- och Lundregionen. Vi är proffs på städning!
    Mats S
    Mats S: Seriöst, pålitligt och kompetent
  • Stefan N
    Stefan N: Nöjda! Kan rekommenderas! Utförde vad som förutsattes!
  • Farmartjänst Österlen

4.5
    145 omdömen
    Ulrika H
    Ulrika H: De jag träffat har varit trevliga och det har blivit ett bra resultat på det jag vet dem om.
  • Rios Flytt och Städ AB

110 omdömen
    Alan Lindjan Albin B
    Alan Lindjan Albin B: En bättre upplevelse jämfört med andra firmor vi anlitat, väldigt proffesionellt kundbemötande samt proffesionellt utförande av städ. Kan varmt rekommendera vidare. Mvh Alan Tjörnestig
  • Joannas Städfirma AB

113 omdömen
    Peter L
    Peter L: Jätte Trevligt bemötande och snabb hjälp, dvs kom med kort varsel. Resultatet av städningen var strålande och perfekt, högsta betyg men priset var kanske i överkant för min smak. Jag kan varmt rekommendera Johannas städfirma.
  • GREDOX AB

152 omdömen
    Björn L
    Björn L: Snabba och professionella 🤗, tack
  • Flytt City

380 omdömen
    Välkommen till Flytt City, vi erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, magasinering, tunga lyft, städ och flyttprodukter. Vi är stolta över vårt arbete och levererar alltid kvalitet!
    Mats L
    Mats L: Trevligt bemötande, i tid och varsamma. Kommer anlita samma killar igen
  • AlexRo Service

241 omdömen
    Varmt välkommen till AlexRo Service!
    Marie D
    Marie D: Städtjänst. Proffsiga. Snabb respons. Bra utfört arbete. Lätt att kontakta o få svar. Toppen. Rekommendar varmt
  • Höganäs Flyttfirma AB

77 omdömen
    Cecilia Ö
    Cecilia Ö: Super trevligt och proffesionellt hanterande och agerande genom hela flyttprocessen. Rekommenderas stark.