360Move

360Move

www.360move.nu
  • BadgeFourYears
4.9

Välkommen till 360Move! De flesta flyttar väldigt sällan men vi på 360Move flyttar varje dag. Med över 25 års erfarenhet och kunnande i branschen kan vi erbjuda en flyttservice utöver det vanliga. Den största lärdomen vi har tagit till oss är att du som kund alltid ska bli nöjd med vår service. Våra tjänster: Företagsflytt,...

612 omdömen om 360Move

Sedan starten hos Reco 2020

Jenny S
Skrev om 360Move

Punktliga, trevliga, noggranna, rädda om ens möbler, plastar in och lägger filtar. Vilken härlig upplevelse, och då var detta min 19:e flytt, så jag vet vad jag talar om 👍👍👍👍👍👌, Tack Hans! Jenny och Tony i Ystad

Erika R
Skrev om 360Move

Sen bärhjälp men mycket smidigt att göra bokning och trevlig personal.

Ann-Charlott N

Kände mig stressad när dem kom för att de påstod att jag hade mycket grejer och att det skulle ta tid. Jag hade en dubbelsäng,soffa 3 byråer,1 vitrinskåp och en del lådor,tv och tvbänk s o matsals möbler.Så jag bar en massa grejer bara för att jag inte ville betala mer än det vi kom överens om.Killarna var trevliga men mycket besviken faktiskt

Petra B
Skrev om 360Move

Från min förfrågan tills att allt var på plats fanns det en fantastisk kommunikation. Alex på 360 var väldigt duktig och betryggande i sin roll, han ringde upp så fort han fått förfrågan av mig och därefter var allt sååå smidigt. Killarna som kom och flyttade mina möbler var väldigt proffesionella och sociala. De var även lyhörda för mina önskemål under flytten, väldigt betryggande. Jag kan absolut rekommendera 360Move för den som vill ha ett professionellt företag!

Anders M
Skrev om 360Move

På alla sätt proffsigt och trevligt bemötande

Chedi O
Skrev om 360Move

Finns ingen bättre flyttfirma ån 360 Move. Alltid hög kvalité och trevlig personal.

Birgitta E
Skrev om 360Move

Snabba, proffsiga, trevliga. Rekommenderas.

Melinda L
Skrev om 360Move

Jätte nöjd med killarna som flytta trevliga o positiva gjorde ett jätte bra jobb. Bokat förvaring hos er o hoppas att det är samma killar som kommer leverera till lägenheten möblerna ska till nästa månad. Städet jag köpte till. var också mycket bra utfört. Så jättenöjd kommer rekommenderar till andra 😊 o ett bra bemötande från säljare o ett helt ok pris

Makayla B
Skrev om 360Move

Professionella och trevliga! Rekommenderar starkt denna flyttfirma till alla som behöver hjälp med både flytt och städ!

Björn S
Skrev om 360Move

Trevligt och professionellt bemötande. De tänker på allt omkring flytten och ser till att det blir bra även om något oförutsett dyker upp.

Ragnar F
Skrev om 360Move

Proffsigt, effektivt och snabbt! Trevliga killar! Vi blev imponerade. Även flyttstädningen var proffsig. Mycket bra!

Mikarl K
Skrev om 360Move

Snabbt enkelt o smidigt 👍, rekommenderar

Måns A
Skrev om 360Move

Bra Duktig trevlig personal o ledning

Max N
Skrev om 360Move

Allt proffsigt och snabbt i högsta grad. De flyttade en lägenhet med piano på 200 kg utan några problem.

Aså D
Skrev om 360Move

Hade flytthjälp, tyvärr kom inte lastbilen då det var en miss i kalendern. Väl på plats med två extra pers och två lastbilar gick allting mycket bra. Trevlig och tillmötesgående personal

Charlotte L

Flytthjälp. Mycket trevlig personal. Serviceinriktade. Effektiva.. Hjälpsamma. Hjälpte till med att ta upp de lånade flyttkartongerna från källaren också.

Dan D
Skrev om 360Move

I've moved numerous times, often from country to country. These guys were the best movers by a country mile. Fast, polite, incredibly careful- you could hardly hear them and they didn't touch a single wall when the moved things. And top it all, they were super strong with it... They could probably move a 12ft truck up a flight of stairs!

Susanne G
Skrev om 360Move

Killarna som kom var supertrevliga och utrustade med ett stort tålamod. De plastade in alla möbler och tog väl hand om dem. Inte en skråma på något. De var snabba och effektiva. Kommer att anlita 360Move vid framtida flyttar. Rekommenderar dem verkligen.

Göran S
Skrev om 360Move

Mycket bra , vi tänkte inte på något sådant näv vi anlitade dem men fick en bra känsla när de började arbeta och den visade sig vara riktig vi hade beställt en flyttning och blev mycket nöjda

Kristin H
Skrev om 360Move

Väldigt nöjd med både flytt och städ! Trevligt bemötande, snabb och smidig flytt och skinande rent städat till ett bra pris!

Tim J. F
Skrev om 360Move

Effektiva, serviceminded, tydliga. Även inhyrd städfirma motsvarade våra förväntningar med råge.

Mårten Ö
Skrev om 360Move

Trevliga, snabba och proffsiga. Högsta betyg!

Nadine H
Skrev om 360Move

Super! Trevliga, hjälpsamma och jobbade snabbt.

Amra S
Skrev om 360Move

Mycket bra upplevelse, de var här i tid, lastade på/av allt smidigt, var supertrevliga. Rekommenderar!

Marie F
Skrev om 360Move

Kan bara säga fantastiska killar snabba o hjälpsamma. Rekommenderar er varmt

Hiba A
Skrev om 360Move

They are very helpful, fast, efficient, and nice staff. Highly recommende them.

Maria W
Skrev om 360Move

Vänligt bemötande och flytten gick enligt plan. Vi är mycket nöjda.

Lena S
Skrev om 360Move

Väldigt trevlig och hjälpsam personal! Över förväntan!!

Sofia O
Skrev om 360Move

Proffsig service snabba och trevliga även städningen var vi är super nöjda med det blev så rent och snyggt. vi varmt rekommenderar 360 move

Paulina L
Skrev om 360Move

Fantastisk företag! Flytten gick smidigt och killarna var trevliga, duktiga och verkligen rädd om ens möbler osv. Bra pris och hela arbetet gjordes effektivt! Rekommenderar verkligen till alla som är i behov av en flyttfirma!

Muhammad A
Skrev om 360Move

This was my first move, besides the move in a new building was challenging as a big lot of households were to move the same day. The staff sent by 360Move were professional, courteous, and extremely organized. They made it all so easy for us. My strong recommendation for them, with great regards. I was able to get cleaning services for my previous apartment as well and they did a superb job there as well. With all that they had been considerate to make some concessions as depending on my specific needs, while engaging in a sensible negotiation.

Ann-Christine O

Vi är jättenöjda med företaget. Lätta att få kontakt med, trevliga, utomordentlig hantering av möblerna. Har ingenting att klaga på. Har redan rekommenderat dem till en kamrat!/Kicki o Henry

Midia S
Skrev om 360Move

Jag är väldigt nöjd med min flytt. Det var ingen enkel uppgift med tanke på sekretess och avståndet, ändå kunde flyttfirman tillgodose alla mina behov. Vi fick ett oväntat problem med sängmontering, men det löste de omedelbart. Jag behövde dessutom åka med flyttgrabbarna till destinationen, vilket de lät mig göra, vilket i sig blev en minnesvärd och smidig road trip! Tack Markus och Nick för en mycket trevlig upplevelse! Allt från Axels högklassiga kundservice till bemötandet av flyttkillarna var makalöst bra. Det här är...

Ronny W
Skrev om 360Move

Nogranna, trevliga och flexibla. Inga konstigheter med verken flytt eller flyttstädningen. Kan verkligen rekomender Move 360. Kommer bli mitt självklara val om jag behöver flytta igen. Flytt i Vellinge 2023 06 30

Marina H
Skrev om 360Move

Underbara, de hjälpte mig med allt jag inte kunde bära iväg själv. Tusen tack!

Abbas A
Skrev om 360Move

De är bäst. Väldigt smidigt och alla var trevliga och hjälpsamma

Claes L
Skrev om 360Move

Trevliga, professionella, flexibla, noggranna, bra pris

Karl E
Skrev om 360Move

Effektiva, tydliga och hjälpsamma. Toppen betyg!

Lena K
Skrev om 360Move

Fantastiskt bemötande i en stressad situation som en flytt innebär. Lugna, tydliga och proffesionella. Rekommenderar varmt.

Anna R
Skrev om 360Move

Mycket duktiga killar, jag blev mycket nöjd😊

Kristina I
Skrev om 360Move

Bästa flyttfirman som finns. Trevliga flyttkillar. Trevlig chef som håller kontakten via mobil och Mail. Snabba och effektiva. Plastar in det mesta. Inget kommer till skada. Känns tryggt. Superduperbra!

Simon T
Skrev om 360Move

Fungerade fläckfritt! Hans tog väl hand om oss och hela flytten.

Cecilia G
Skrev om 360Move

Jag har använt 360Move 2gånger under mindre än ett år och är bägge gångerna jättenöjd! Från offert till slutstädning har allt fungerat perfekt .Inte billigast på marknaden men för mig var inte priset det som fällde avgörandet när jag valde första gången...

Anders N
Skrev om 360Move

Smidigt- punktligt- trevlig personal.

Karin R
Skrev om 360Move

Allt gick väldigt smidigt och alla var trevliga och hjälpsamma. Vi hade beställt flytthjälp och det fungerade jättebra.

Alice A
Skrev om 360Move

Trevliga, supergoa killar med driv! Supersnabba och hjälpsamma, visade stort engagemang och bidrog till att underlätta för oss och var noga med hantering och emballering av bohaget. Inte en enda pinal vart repad/krasad. Kan rekommendera varmt!

Oscar L
Skrev om 360Move

Mycket proffsiga och bra att ha att göra med. Rekommenderas varmt

Frida M
Skrev om 360Move

Fantastisk upplevelse av 360Move. Hade äran att få hjälp av Johnny och Nick som inte bara var väldigt duktiga utan också hade ett bra kundbemötande. Flytten gick helt smärtfritt vilket jag uppskattar enormt. Enkelt sätt att betala och bra pris. Rekommenderar verkligen 360Move.

Emilia S
Skrev om 360Move

Proffesionellt skött från beställning, avflyttning till inflyttning. Packningen föredömlig.

Harriet P
Skrev om 360Move

Mycket bra och trevliga människor😊snabba var dom oxå. Jag är supernöjd