Jättefin service! Allt kändes väldigt strukturerat och bra. Vi fick en genomgång inför flytten; flyttlådor och snabb hjälp med hela flytten! Rekommenderas verkligen! Daniel
360Move
Välkommen till 360Move! De flesta flyttar väldigt sällan men vi på 360Move flyttar varje dag. Med över 25 års erfarenhet och kunnande i branschen kan vi erbjuda en flyttservice utöver det vanliga. Den största lärdomen vi har tagit till oss är att du som kund alltid ska bli nöjd med vår service. Våra tjänster: Företagsflytt,...
869 omdömen om 360Move
Sedan starten hos Reco 2020
Utmärkt genomförd flytt i tvåvånings radhus. Skicklig personal som organiserade på ett utmärkt sätt. Transporterade soffa och sänggavlar till sopcentral. Några möbler behövde flyttas ner från våning två men som inte skulle med i bilen. Det fixade de utan problem. Städningen var fantastiskt genomförd. Allt var rent och glänste. Kan rekommendera 360Move med flytt och städ!
Trevliga och hjälpsamma killar. Var rädda om bohaget och noggranna att lasta det
Väldigt tillmötesgående handläggare och personal. Var villiga att se till att jag fick ett så billigt alternativ som möjligt. Det kom först två personer och när det var dags att bära ner den kom även deras chef. Inget gnäll fast jag berättade att byrån var tung och skulle ner för trappan som är svängd. Några trappsteg på väg ner föreslog jag att de skulle använda bärsele och då gjorde de det direkt.
Hela flytten gick lätt och smidig, från beställning till allt var klart. Supertrevliga killar som var jätteduktiga, vi är helnöjda och kommer att rekommendera er 😃👍😃
Bra kommunikation, vi är mycket nöjda.
Jag köpte flytt och flyttstäd.Jag och min fru blev imponerade att möta sån trevlig och proffsig personal på både flytten och städningen. 10 plus. Kommer verkligen att rekommendera er firma! Tusen tack!🤙😜🙏
Trevligt bemötande, kunniga och snabba.
Jättebra! Allting gick smidigt och fort. Inga skador på någonting. Trevligt bemötande av alla. Tusen tack 👍👍
Snabba, trevliga och helt okej pris för jobbet 👍🏾
Från bokning på nätet till slutförande absolut nöjd. Fick svar omgående om tid plats och kostnad. När ni väl kom ut så skickar ni två underbara grabbar som är så trevliga och duktiga Super tack Med vänlig hälsning Darko
Duktiga, snabba och trevliga. Gick i ett nafs att flytta. Tog hand om alla möblerna. Gjorde en "besiktning" innan för att stämma av vad vi hade och sen ett fastpris. Lätt kanske dyrare än andra initialt men från att ha använt andra flyttfirmor innan där det alltid slutar med att de tar längre tid och blir lika dyrt eller dyrare i slutändan
Bra, vänlig attityd, snabba och effektiva
Smidiga, snabba o hjälpsamma.
Väl bemött, stora förväntningar som helt infriades
Mycket bra bemötande från flyttkillarna. De var väldigt effektiva/metodiska. Kan starkt rekommendera andra att anlita 360Move.
Proffsiga, raska och med glatt humör hjälpte de oss att flytta ännu en gång. När hissen var för liten lyckades de ändå få upp mitt piano, på högkant. Rekommenderar dem varmt! Jg hade höga förväntningar som infriades väl. Jag köpte enbart flytt, och tack vare rut-avdraget blev det definitivt värt det!
Serviceminded Vänlighet Kompetens Tillmötesgående
Bra jobbat av killarna o trevliga
Hej vi köpte flytttjänst plus flyttstäd, blev väldigt trevligt bemött av samtliga som vi träffade, blev angenämt överraskad av allt dom gjorde tog ner lamporna, gardiner,tavlor och mycket annat. Kan verkligen rekommendera 360 Move och har redan gjort det till flera, så stort tack till er för ett väl utfört jättejobb. Ni gör ert jobb med klass TACK Från Irene o Bengt 🌹
Mycket professionella, flexibla och smidiga allt för att vår verksamhet skulle påverkas så lite som möjligt.
Mycket proffsigt bemötande och utförande. Man tog hänsyn till våra speciella önskemål och flytten gick mycket smidigt.
Jättetrevliga killar som var snabba och rädda om mina saker.
Otroligt vänlig, förstående och effektiv personal. Otrolig smidig flytt på alla vis - från själva bokningen och hela vägen fram till att ni hämtade de tomma flyttkartongerna. Kommer att rekommendera er varmt. Tusen tack!
Tack 360 för att ni gjorde vår flytt enkel och smärtfri. 10/10!
Hade fått fem stjärnor om städföretaget som ni 360Move anlitar, hade hittat hem till mitt gamla hus som skulle städas. Men dom städade bra. Är mycket nöjd med allt / Marcus
Mycket bra och effektivt Smidigt. Prisvärt. Bra bemötande.
Really good service and easy to contact and communicate.
It was a smooth moving with 360. They took care my things and so professional ~ The whole process was quick, highly recommend~
Mycket trevliga människor som arbetade snabbt och metodiskt. Har rekommenderat er till flera som ska flytta. Fick också er på rekommendationen. Tack Mvh Monica och Hans
Vi fick bästa möjliga service av 360move. Mycket smidig flytt!
Snabba Trevliga Kommunikation var mycket bra
Flytt av bohag från 50m2 lägenhet till hus 20 mil bort. Allt gick smidigt, möbler och saker blev väl inpackade och varsamt hanterade. Trevligt bemötande från "flyttgubbarna", väldigt tillmötesgående och service-minded. Rekommenderas!
Jag blev mycket nöjd med flytten! Väldigt trevliga och gjorde ett fint jobb. Dessutom snabb och bra kommunikation innan själva flytten.
Redan vid bokningen kändes det bra. Man visste ju inte vad det skulle sluta med men vi hade fått rekommendationer. Sedan kom 2 fantastiskt effektiva killar som gjorde allt rätt o dessutom hade ett trevligt sätt. Har bara gott intryck o kommer att rekommendera 360Move till alla som ska flytta.
Vi använde oss av flytt och städ och vi är supernöjda med båda.
Nice guys! Packed, moved and placed everything carefully
Supernöjd Trevligt bemötande från början till slut. Stort tack grabbar.
Mycket trevliga killar som hjälpte mig att flytta . Kommer verkligen anlita er igen
Mycket nöjd Ni är värda ett stort Tack
Bra snabbt och säker hantering av allt gods
Kanonbra flytt med trevlig personal!
Jag flyttade utan möbler (hade bokstavligen bara en möbel) och hade mindre än 20 lådor med tillhörigheter packade så det var en väldigt liten flytt. Jag uppskattar att de var professionella, punktliga och vänliga. De gav mig också ett fantastiskt pris. Jag rekommenderar det starkt!
Stort tack för hjälpen med leveransen!
Det kändes smidigt och effektivt med flytten!
All went well and on time. Satisfied clients.
Blev trevligt bemött, håll tiden, effektiva, bara att rekommendera.
Enkelt, smidigt och mycket trevliga "flyttgubbar" . Grymt bra helt enkelt👍
Trevlig och serviceminded personal. Snabba och gör ett bra jobb och ser till att allt placeras enligt kundens önskemål. Rekommenderas varmt.
Bra kontakt med Axel med förberedelserna för flytten av ett Keramikbord på 300kg från en trädgård inkl flytten Lund-Nyhamnsläge. 3 flyttkarlar som gjorde ett förnämligt arbete och kranlyftet över huset ner på gatan sköttes förnämligt av kranföraren. Väl uppe i Nyhamnsläge sattes bordet på förberedd plats. Inga skador allt säkert packat. Tack