Albex Moving AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
1 458
4.8

Välkommen till Albex Moving AB - Din flyttpartner för hela Sverige och utlandet! Vi erbjuder ett brett utbud av flytt och transporttjänster, flyttstäd och magasinering. Allt detta till högsta kvalitet och noggrannhet. Vi är ett familjeägt företag med ett hjärta som brinner för service och omtanke. Oavsett om du står inför...

1458 omdömen om Albex Moving AB

Sedan starten hos Reco 2022

Alexander S
Skrev om Albex Moving AB

Vi anlitade Albex Moving både för flytthjälp och flyttstädning. Har inte ett enda dåligt ord att säga. Flyttkillarna som kom var supertrevliga och verkliga proffs. De hade stenkoll på allting och plastade in alla flyttsaker. Härliga människor att ha och göra med! Flyttstädet levererade precis som avtalat. Lägenheten såg som ny ut när de var klara. Spotless! Vi är supernöjda med allting som har med Albex Moving att göra! 5 av 5 i betyg!!

Malgorzata L
Skrev om Albex Moving AB

Tack för en fantastiskt arbete Afrim och Osbel mvh Margareta Jag rekommenderar varmt

Liselotte H
Skrev om Albex Moving AB

Helt perfekt flytt från Helsingborg till Köping. Snabba och trevliga killar . Jag kan verkligen rekommendera denna flyttfirma. 5 plus på alla bitar.

Lis-Mari U
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga och noggranna flyttkillar hade vi till hjälp idag. Allt gick smidigt från beställning av flyttbil tills möblerna var på plats, kanonfin service 👍🏼Stort Tack till Abu & Hamza! Från Lis & Maria

Eva Kerstin Karina L
Skrev om Albex Moving AB

Vilka fantastiska killar som hjälpte oss med flytten idag! Proffsiga, noggranna och mycket trevligt bemötande. Vi är supernöjda. Stort tack till Enis och Osbel för er insats idag! Ni är guld värda!

Viktor E
Skrev om Albex Moving AB

Tony och Aboud var suveräna flyttkillar. Kommunikationen var bra från både Albex och flyttgänget.

Kerstin B
Skrev om Albex Moving AB

Professionellt och trevligt bemötande från första till sista kontakt. Flytten genomfördes helt enligt plan av trevlig, glad och samarbetsvillig personal. Kerstin o Rolf.

Åke F
Skrev om Albex Moving AB

Hela flytten gick enligt förväntningarna och bemötandet var bara positivt. Mailet "Bra att veta inför din flytt" kunde skickats liter tidigare än dagen före flytt då allt redan var packat och klart och avisera gärna en stund innan leverans. Flyttgubbarna var snabba och effektiva dessutom mycket trevliga.

Karl L
Skrev om Albex Moving AB

Vi är nöjda med vår flytt. Det sköttes bra med god kommunikation med ledaren av flytteamet. Vi angav för kort sträcka i uppdragsbeskrivningen från flyktbilen till entrén till nya lägenheten och fick betala en rättvis extra avgift för det ökade avståndet. Inget att klaga på.

Marie N
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga killar som jobbar hårt. Väldigt nöjd med flytten. Vi flyttade från Norge till Sverige och allt gick som smort. Bra kontakt på mail på förhand. God uppföljning. Gick att få tag i de på telefon och mail, med snabba svar. Packade in möblerna i plast för att skydda de och tog bort plasten när möblerna placerats på anvisad plats. Rekommenderas starkt! Tack för hjälpen : )

Agneta S
Skrev om Albex Moving AB

Strålande service rakt igenom! Albex både packade och flyttade åt oss och allt hanterades professionellt, respektfullt och hela tiden med fokus på att allt skulle bli så bra som möjligt för oss. Skulle inte kunna vara mer nöjd!

Dan O
Skrev om Albex Moving AB

Underbart bemötande från första kontakten med Isabel till killarna som flyttade. Artiga och flirtiga som få. En stor 3:a på 128 kvm och som dessutom låg på 3:e våningen samt ett överfyllt förråd i källaren flyttade man på 2,5 timme. Imponerande!! Jag bokade även flyttstädning och även här imponerade man när man var tvungen att städa utan el eftersom jag hade av misstag hade stängt av den utan att tänka mig för. Så avslutningsvis, vill ni flytta och inte ha några bekymmer anlita Albex.

Mats K
Skrev om Albex Moving AB

Offert och beställning bra men lite anonymt Kontakt innan flytt var jag tvungen att göra själv dagen innan , man borde bli kontaktad några dagar innan. Inplastning är bra men det skapar en villfarelse att man kan behandla möbler vid flytten lite mer oaktsamt. Vi märkte att på hörnen av soffan var plasten avskavd efter flytt, dvs då var hanteringen för hård.

Lena K
Skrev om Albex Moving AB

Får högsta betyg! Flytten gick snabbt och smidigt! Supertrevliga killar! Och duktiga såklart. Även gott/trevligt bemötande från tjejen jag pratade med när jag bokade. Full information och inget "klydd". Rekommenderar denna firma starkt, bästa flytten ever och då har jag också flyttat en del!

Christoffer E
Skrev om Albex Moving AB

Suverän upplevelse inför och under flytt

Annie Isabelle S
Skrev om Albex Moving AB

Super nöjda! Snabba och duktiga killar! Tack till Afrim, Osbel och Hamza!!

David Michael D

Very happy with the work from Michael Syla Shpejtim

My H
Skrev om Albex Moving AB

Trevlig service, superbra hjälp! Allt gick smidigt vid flytten. Rekommenderar verkligen!

Karl Jonny Olof K
Skrev om Albex Moving AB

Allt var toppen! Dom var väldigt lyhörda och jätteförsiktiga med alla saker. Allt inplastat och strukturerat under flytten. Jag är supernöjd 😄 Abou och Valdet gjorde verkligen vår flytt supersmidig!

Viktoryia A
Skrev om Albex Moving AB

I have used Albex Moving AB for my move from Malmö to Copenhagen this year, and they were fantastic. The team was super professional and made the whole experience completely smooth and stress-free. They showed up on time and got the job done fast without rushing or damaging anything. Highly recommended for your future relocations!

Lisbeth R
Skrev om Albex Moving AB

They were amazing :) we moved form Sweden to Denmark in one day, very effectively

Jakob Lars Magnus W
Skrev om Albex Moving AB

Strålande service, Abo, Afrim och Hamza gjorde ett strålande jobb, plastade allt, professionellt. Mycket nöjd

Sofie C
Skrev om Albex Moving AB

Jag är supernöjd! Trevliga, seriösa och service minded. Följde upp innan flytt med information och svarade om man hade frågor. Goa killar som kom i tid och tog det fint och varsamt med alla lådor och möbler.

Maeva Anne-Laure C
Skrev om Albex Moving AB

Jättenöjd med flytten! Snabba och super effektiva killar! Rekommenderar dem starkt. Tack till er Afrim, Shpetim och Harron! Maeva.

Mrinal P
Skrev om Albex Moving AB

We used Albex Moving Company to move to our new apartment within Malmö, including disassembly and reassembly of our bed. Leonard and Nexhat were fantastic. They worked quickly and efficiently while taking great care of our belongings, and the whole move went smoothly from start to finish. We were very happy with the service and would highly recommend Albex.

Yuan L
Skrev om Albex Moving AB

Very professional and helpful! Highly recommended!

Jennie L
Skrev om Albex Moving AB

Vi valde att boka packning, flytt och flyttstäd av Alves Moving och har varit så imponerade hela vägen. Inför bokningen säkerställde personal att allt var korrekt och att vi förstod vad som skulle hända när. Killarna som skötte packning och flytt var hur trevliga som helst och utförde jobbet fläckfritt. De var i tid, var varsamma om sakerna och blev färdiga i förväg. Perfekt. Detsamma kan sägas om städningen. Trevliga, i tid, utförde jobbet efter förväntan och vi fick inga anmärkningar på städbesiktningen av hyresvärden. 10/10, rekommenderar varmt!

Christopher L
Skrev om Albex Moving AB

Det var jätte bra och trevliga personal

Helén J
Skrev om Albex Moving AB

Suverän service med ett leende! Rekommenderar dem varmt.

Mia L
Skrev om Albex Moving AB

Personlig hjälpsam kontakt fram tills offerten skulle skrivas under. Fick påminnelse innan flyttdag och tips. På flyttdagen kom två super trevliga killar som var snabba, kommunicerade tydligt och var så effektiva. Proffsiga!

Louise K
Skrev om Albex Moving AB

Jag är väldigt nöjd! De hanterade vår flytt väldigt väl. Det var omtänksamma och och väldigt proffsiga killar som flyttade våra grejer. De var väldigt rädda om våra sake roch om vårt nya hus som flytten gick till. Trevliga, lösningsorienterade och väldigt proffsiga. Rekommenderas alla dagar i veckan!

Julija K
Skrev om Albex Moving AB

Fast and can be trusted. People working in Albex are organized and experienced, open to communication to solve any possible problems and to make sure the client's comfort is achieved

Lena O
Skrev om Albex Moving AB

Vi bokade en flyttjänst och blev trevligt och seriöst bemötta från vår första kontakt till och med utförandet. Flytten gick väldigt smidigt med två erfarna och trevliga killar. Vi hade inte någon kännedom om Albex tidigare men kommer absolut att kontakta dem igen vid eventuellt framtida behov. Vi kan rekommendera dem varmt!

Jonas Åke Louis L
Skrev om Albex Moving AB

Professionellt allt igenom. Mycket trevliga och vänliga grabbar, skickliga, tålmodiga och samvetsgranna i sitt jobb, snabba och effektiva. Mycket imponerande! Kunde inte ha gjorts bättre.

Marisol T
Skrev om Albex Moving AB

Tack så mycket för hjälpen. Marisol.

Lars Edward Anthony R
Skrev om Albex Moving AB

Tack, vilken fantastisk upplevelse från första kontakt till flyttdagen. Både kontakten med kontor och de starka flyttmännen som skötte allt med vaddering, inplastningen och många tunga lyft när 4 plan skulle bli 1 plan på nya adressen.

Pernilla
Skrev om Albex Moving AB

Mycket professionell och smidig flytt från början till slut. Trevlig personal, punktliga och väldigt försiktiga med våra saker. Allt gick över förväntan och vi kan varmt rekommendera Albex Moving AB

Andreas J
Skrev om Albex Moving AB

Professionellt utförd flytt, snabba noggranna och effektiva.

Vidar G
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga gubbar, bra tempo och r

Anthony R
Skrev om Albex Moving AB

Jag flyttade i Lund för några dagar sedan och är mycket nöjd med den service jag fick. Personalen var trevlig, vänlig och professionell genom hela flytten. De packade allt noggrant och hanterade våra saker med stor omsorg och försiktighet. Jag kan varmt rekommendera den här firman till alla som söker en pålitlig och professionell flyttfirma.

Marita S
Skrev om Albex Moving AB

Mycket nöjd med denna flytt, trevliga, hjälpsamma, effektiva och noggranna killar. Hade blivit rekommenderad att anlita dom och måste säga, jag har flyttat många gånger med men dessa var absolut dom bästa, rekommenderar dom varmt! Tack ! Marita

Per-Olof E
Skrev om Albex Moving AB

Den bästa flytt jag varit med om, och jag har flyttat en del, allt plastades in för skydd av möbler. Snabbt och effektivt var det 2 man tömde och bar upp i nya lgh på 2,5 timme, fick även lite hjälp med montering av soffan. Helt enkelt en väldigt bra flytt, på en skala på 1-10 skulle jag ge 11 MVH Stefan

Petra H
Skrev om Albex Moving AB

Mycket effektiva och noggranna. Tog väl hand om alla flyttlådor och möbler. Flyttstädningen var också jättebra. Kan varmt rekommendera Albex Moving AB!

Sven D
Skrev om Albex Moving AB

Mycket bra service och bra pris Rekommenderas

Matilda T
Skrev om Albex Moving AB

Allt gick väldigt smidigt. Killarna som gjorde jobbet var snabba, noggranna och duktiga! Inget att klaga på😁

Anne-Li W
Skrev om Albex Moving AB

Vi är supernöjda med Albex, från offert till betalning. Lätta att komma i kontakt med, både på telefon mail och sms, noggranna vid flytten och effektiva. Flexibla och lösningsorienterad när oväntade saker uppstod. Flytten var på en av årets varmaste dagar och trots de höll de tempot uppe. Allt har gått enligt planering och jag kan vart rekommendera dem.

Emmie N
Skrev om Albex Moving AB

Jättesnabba, trevliga och en smidig flytt 👍

Annika L
Skrev om Albex Moving AB

Har flyttat många gånger o har upplevt flera olika flyttfirmor. Den här flytten sköttes exceptionellt bra. Firman hörde av sig dagen innan för att kontrollera att allt var ok. Flyttbilen kom på utsatt tid. De plastade alla möbler. Påpekade om något var trasigt innan flytt. Trevlig o vänlig personal som jobbade hela tiden. Lyfte in alla kartonger o möbler på rätt plats när vi anlände till ny adress. Mycket bra firma. Seriösa.

Anna H
Skrev om Albex Moving AB

Albex Moving var seriösa och förtroendeingivande från första till sista kontakten. Bra i offert- och avtalsläge. Bra muntlig och skriftlig information. Det kändes att de var genuint intresserade av att jag skulle få en bra flyttupplevelse. Kontaktade mig dagen innan flytten via telefon och stämde av om jag hade några frågor. Riktigt tryggt. Flyttkillarna var punktliga, lyssnande, flexibla, seriösa, trevliga och humoristiska. De utförde sitt jobb klanderfritt och var noga med att jag skulle bli nöjd med varje moment. Jag...

Mariola K
Skrev om Albex Moving AB

Mycket bra kontakt från början till slut. Jag fick svar på alla frågor från kontoret och koordinatorn. Flyttteamet var hjälpsamma, artiga och leende, de har gjort sitt jobb noggrant och kreativt. Allt med trevlig pratstund och kommunikation och tidpunkten hölls bättre än jag trodde. Rekommenderas varmt!