Fantastisk service av flyttgrabbarna. Snabba, starka, noggranna, försiktiga och trevliga. Kundservicen var även dem trevliga och hjälpsamma. Rekommenderas till alla.
Albex Moving AB
Välkommen till Albex Moving AB - Din flyttpartner för hela Sverige och utlandet! Vi erbjuder ett brett utbud av flytt och transporttjänster, flyttstäd och magasinering. Allt detta till högsta kvalitet och noggrannhet. Vi är ett familjeägt företag med ett hjärta som brinner för service och omtanke. Oavsett om du står inför...
865 omdömen om Albex Moving AB
Sedan starten hos Reco 2022
Trevliga och noggranna medarbetare som fixade arbetet med ett smil på läpparna!
Flyttarna var trevliga, snabba, effektiva. Allt gick som smort!
Trevligt bemötande framförallt via telefon, men också av flytt killarna. Vad vi tycker snabb och noggrann flytt.
Fantastiska på alla sätt , bra kommunikation innan flytten skulle ske , trevliga killar kom på utsatt tid och gjorde flytten väldigt smidig. Snabba och effektiva och överträffade mina förväntningar! Kommer anlita Albex om jag ska flytta igen, utan en minsta tvekan! Finns ingen anledning att göra slitet själv när där finns proffs.
Allt var supersmidigt med Albex Moving. Enkel och tydlig bokning, kontakt innan flyttdagen för att säkerställa att allt går rätt till och att jag hade all nödvändig info. Flyttkillarna är jättetrevliga, snabba och försiktiga med sakerna. Plastade och filtade in ömtåliga saker och möbler. Jag är helnöjd, kunde inte varit bättre. Sammanfattningsvis en riktigt bra flyttfirma helt enkelt.
Smidig och prisvärd flyttfirma med flyttstädning!
Mkt bra och direkt kontakt. Klara besked om priset, och det gick att få en bra uppskattning angående flyttvolymen via foto/video, vilket gjorde priset exakt. Konkurrenskraftigt pris. Allt gick helt smidigt hela vägen!
Everything went well and i will use Albex again when need arises.
Arianit, Xhimi och Albo hjälpte mig flytta idag och det var otroligt smidigt. Schyssta grabbar med högt tempo och bra humör! Jättenöjd!
Man kom på utsatt tid med 3 flyttbilar, oklart varför. Varje bil tar 30 kubik. När första bilen var full återstod några mindre saker, ville vi använda en bil till skulle vi betala mer. Vi valde att ta resten själva. Alla 3 bilarna följde med till nya adressen. Killarna tog många (rök)pauser. Alla flyttkillarna var jättetrevliga. Allt gick bra och vi är nöjda.
Albex Moving har överraskat otroligt positivt! Hade ingen tidigare erfarenhet av flyttfirmor och blev så otroligt bra bemött, redan från första kontakten. Personalen som kom ner till Frankrike med vårt bohag var extremt trevliga, trots en lång resa för dom, så var dom hela tiden trevliga och tjänstvilliga. Toppenkillar!! Jag har bara gott att säga om Albex Moving!!
Proffsigt bemötande, höll vad de lovade och uppdraget utfördes på bästa sätt. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem vidare!
Jättebra flyttfirma allt flöt på bra,från beställning till utförande. Snabba och duktiga killar.
Vi hade lite speciella behov med vår flytt då en del av flyttlasset skulle köras till vår nya (tillfälliga) lägenhet, medan en del behövde lagras i väntan på att vårt nya boende skulle bli klart. Albex gav oss ett fantastiskt fint bemötande från första stund och kunde erbjuda oss en flexibel helhetslösning som innehöll allt från flytthjälp och flyttstäd till magasinering. Under själva flytten var personalen vänlig, noggrann och proffsig och tvekade inte att göra det lilla extra för att upplevelsen skulle bli så bra som möjligt....
The people from the company were professional and helped me with loading my prepackged boxes to the truck. All the stuff were safely delivered although a day later that we agreed on. There were also quick with processing any changes from my side and to accommodate my requests. In the end it was a pleasant experience working with them and I would choose them again for any future moves.
Bra bemötande via Linda i Eslöv. Snabb och bra - precis - transport. Snabb packning plus transport men slarvig uppackning. Packare dålig på svenska. Städning tror jag blev bra eftersom jag inte fått höra någon kritik. Med en grannes hjälp får städarna extra beröm eftersom lägenheten vid städningstillfället saknade ström. Göran Ahlberg
Vilka Legender alltså !!! Allt gick jättesmidigt & snabbt men samtidigt väldigt nogranna. Killarna plastade in exakt alla möbler snabbt innan dem började bära dem. Inga märken eller skador på varken möblerna eller på min trånga & nymålade trappa på ovanvåningen där dem fick bära upp flera stora & tunga möbler, som tex: dubbelsäng, enkel säng och flera stora skänkar & byråer. Mkt trevilga & ordentliga killar, bättre än så här kan det inte bli. Ska rekomendera Albex Moving till exakt alla jag känner 🤩🤩🤩
Jättebra firma! Överlag bra intryck och väldigt bra kommunikation och lätt att få tag på kring frågor om flyttlådor etc. Dom körde ut flyttlådor till mig en månad innan flytt, ringde på dagen vid flytt och frågade om möjligheten att flytta några timmar tidigare (vilket jag verkligen ville!), kom på utsatt tid, var snabba, trevliga och noga med mina saker. Rekommenderar!
Punktliga, trevliga och aktsamma killar.
Flexibla i planeringen, och trevliga flyttkillar. Bra med hjälp från kontoret vad gäller frågor. Snabba med att svara på mejl och telefon. Flyttkillarna var hjälpsamma och effektiva. Ett tips är att vara uppmärksam på antal kvadratmeter per lastbil. Vår offert om en lastbil på 26 kubik till 80kvm var inte tillräckligt och vi fick betala extra för ytterligare lastbil. Ta höjd för det vid bokning.
Super trevliga killar, allt gick snabbt och smidigt. Är väldigt nöjd :)
Hej. Jag fick hjälp av Mohammed och Micheal under flytten. Jag var super nöjd med dom då de arbetade väldigt effektivt och var super trevliga. Främst försiktiga med våra möbler och lägenhet. Jag hade anlitat er igen utan tvekan. 100/100 <3 Tack för er service.
Allt funkade super! Rekommenderas :)
Vi anlitade ALBEX Moving och Städ i samband med vår flytt från vår gård utanför Löberöd och är mycket nöjda med hela upplevelsen. Flytten genomfördes snabbt och effektivt av två medarbetare som både var professionella och trevliga. Alla känsliga möbler och föremål hanterades varsamt, vilket gav oss en trygg känsla genom hela processen. Killarna visade dessutom god serviceanda och hade glimten i ögat, vilket gjorde flyttdagen lite lättare. Städningen som utfördes efteråt var minutiös – varje hörn, list och yta var noggrant...
Anlitade Albex moving inför en flytt. Fick snabbt en skriftlig offert och via telefon, av Linda, information om flyttprocessen. Dagen innan flytten ringde Linda återigen och undrade om jag hade några funderingar. På flyttdagen kom killarna i god tid och vi gick igenom bohaget och jag beskrev hur jag ville ha det. Lastningen gick supersnabbt och säkert liksom avlastningen. Alla jag kommit i kontakt med har varit väldigt trevliga och tillmötesgående. Bra pris. Kort sagt så är jag väldigt nöjd med allt. Tryggt, säkert och smidigt till ett bra pris.
Mycket nöjd med flytten. Väldigt snälla. Snabbt och och täcker möblerna mycket bra. Tackar. Marlene.
Trevligt bemötande från början till slut! Förväntningarna var att få flytta smidigt och utan problem. Killarna gjorde ett super bra jobb👍 det var ett nöje och de de jobba ihop, trevliga mot varandra! Killarna var trevliga och med ett leende på läpparna under hela flytten. Gjorde flytten till ett nöje istället för att kännas jobbigt. Kan varmt rekommenderas 👍
Jag flyttade från Uppsala till Kokkedal, Danmark. Trodde jag skulle behöva köra med hyrbil själv och bära alla lådor upp o ned - men fick en otrolig bra service av Albex. Tog ca 30 min för dom att bära ut allt och sen 45 min att bära upp (allt på samma dag). Helt fantastiskt när man redan är flyttstressad med allt - värt varenda krona. Tusen tack för allt!
Mycket professionella och hjälpsamma. När vi flyttar nästa gång så kommer vi att anlita dem igen!
Allt fungerade klockrent Bra bemötande och service
Prisvärd och smidig flytt av mina möbler. Tillmötesgående personal.
Allting funkade perfekt vi är jättenöjda.
Extremt bra kommunikation! De har alltid gett konkurrenskraftiga pris. Bra avstämning inför flytten 😊 Killarna som hjälpte med flytten var snälla, punktliga, uppmärksamma och noggranna 💯 De tog väl hand om ömtåliga saker och förflyttade dem med försiktighet! Jag har använt mig av flera flyttfirmor hittills, MEN kommer i närheten av ALBEX MOVING, måste jag säga 💯💯💯
Jätteduktiga killar som var snabba och noga med att plasta in ömtåliga möbler. Väldigt trevligt bemötande så vi är mkt nöjda
Trevliga , artiga , snabba och tillmötesgående .Rek varmt Albex Moving till er som ska flytta .
Super bra allt funkade så bra plasta in alla stora möbler bra killar. JAG BLEV SUPER NÖJD JAG REKOMMENDERAR DENNA FLYTTFIRMA 😃🚚
Snabba, trevliga och glada. De kämpade hårt med utan hiss på fjärde våningen.
Bemötande mycket bra. Duktiga medarbetare snabbt och bra, Lite synd att man tappade greppet så att repan kom till på nyslipat/lackat golv. Men Ringer för nästa flytt när vi har tidpunkt. Mycket nöjd Mvh Mats Johansson Mats Johansson
Är nöjd efter en mycket bra flytt. Trevliga flyttkillar som var hjälpsamma och flexibla, ställde upp med ett extrastopp trots att det inte var överenskommet. Noga med att plasta in möblerna så att allt skulle vara rent och helt. Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma. Dessutom var priset lägre än många andra flyttfirmor. Väldigt nöjd.
Köpet gällde en flytt mellan Hässleholm till Ängelholm. Killarna var mycket trevliga, positiva, snabba, noggranna och visade hjälpsamhet till mig. Har bara det positiva att säga., likaså till kontoret. Mvh/Ingrid
Mycket nöjd. Rekommenderar varmt.
Jättebra bemötande och levde upp till förväntningarna och jag rekommenderar albex moving för de var Jättebra på flyttstädningen också
Snabba, noggranna, hjälpsamma och trevliga. Nästa gång vi flyttar kommer vi definitivt att anlita Albex igen
Seriösa, trevliga, proffsiga och pålitliga! Allting gick hur bra som helst, och båda flyttgubbarna var hur trevliga som helst. Kan starkt rekommendera!
Hej Tyckte de tre killarna som kom var fantastiska. snabba och problem tycktes inte finnas Dessutom vänliga och tillmötesgående. Rekommenderas varmt!!!
Toppen, snabbt o smidigt! Rekommenderas!
Efter flera olika offerter valde vi Albex efter både omdömen och klart konkurrens-kraftiga pris på flytt av 55 kvm från Solna till Malmö. God uppföljning, tydlig faktura och trevligt bemötande från första början. På flyttdagen var personal och flyttbil på plats i god tid, där bemötandet var professionellt och lastning gick undan. Vi fick en bil om 24.5 kubikmeter, vilket kändes på gränsen redan från början. Därför blev vi mycket imponerade över hur man lyckades pussla ihop allt utan några som helst klagomål. Dessutom...
Trots utmaningar med en trasig hiss och flytt till 5:e våningen så löste Albex moving det på ett bra sätt. Killarna som skötte flytten var trevliga och lätta att samarbeta med.
Mycket duktiga killar som gjorde själva flytten med magasinering och bortforsling av allt skräp. Också ett mycket positivt och trevligt bemötande från Linda på kontoret. Allt detta till ett mycket rimligt pris.