Hela processen gick väldigt smidigt, från första kontakten till avlastning av våra saker. Albex var väldigt tillmötesgående och flexibla, vi behövde exempelvis ändra datum för leverans och magasinera våra saker i ett antal veckor, vilket Albex ordnade utan problem. Våra saker packades in i lastbilen med omsorg och lastades sen av effektivt men också med stor försiktighet. Vi kan varmt rekommendera Albex och kommer med säkerhet välja dem igen!
Albex Moving AB
Välkommen till Albex Moving AB - Din flyttpartner för hela Sverige och utlandet! Vi erbjuder ett brett utbud av flytt och transporttjänster, flyttstäd och magasinering. Allt detta till högsta kvalitet och noggrannhet. Vi är ett familjeägt företag med ett hjärta som brinner för service och omtanke. Oavsett om du står inför...
1512 omdömen om Albex Moving AB
Sedan starten hos Reco 2022
5/5 bättre bra! Grabbarna som hjälpe os flytta va professionala, snabba och trevliga, hjälpte oss med det där lila extra! Rekommenderar starkt, och kommer göra! -Andreas
The service was very good and professional! It’s just that I was directed by the staff to help carry some smaller stuff, felt slightly weird because I paid full price for the service.
Hej. Jag är mycket nöjd med Albex Moving AB, hur de utfört arbetet. med flyttning. Det har varit enkelt från, förfrågan till offert och utförande. Trevlig personal. Jag kommer rekommendera företaget till andra som skall flytta. Tack för hjälpen.
Flytthjälp. Proffsiga och trevliga.
Härlig upplevelse med bra service från både kontor och flyttpersonal. Snabbt, effektivt och prisvärt. Förstår varför dem blev rekommenderade till mig.
Det var en smidig och effektiv flytt. Kändes professionella.
Lite försenad. Ok byte av dag Albex ville byta inga problem. Men svårt med tiden kl 14 blev näst 15:30. Men ordna sig trevlig person. Som bad om ursäkt för förseningen. Bra o rent städat tack.
Mycket proffsig flyttfirma med väldigt duktiga flyttkillar. De var så snabba och effektiva! Vi är så tacksamma för att de ställde upp möblerna i vår nya lägenhet så fint. De var så lätta att komma överens med och vi är så nöjda!
Noggranna, i tid Lite svårt med kommunikationen pga språkbrist men trevliga
Gjorde ett bra jobb. Lastningen och avlastningen gick snabbt men utan stress. Grejer hamnade på rätt ställe. Lite transportskador på isär skruvade möbeldelar, här borde man akta mer på emballagen.
Ett jättefint arbete utfört av Albert. Inga transportskador, trevlig och snabb personal. Kan rekommenderas på det bästa
Bästa flytten någonsin med fantastisk personal.
Bra bemötande och hanterade flytten enligt mina förväntningar. Rekommenderas varmt!
Sympatisk personal, bra packning och stor försiktighet med att få in möblerna i våningen
Flytten var välplacerad och gick smidigt! Fina grabbar som visade hänsyn och bra kunskap. Jag blev rekommenderad detta företag och kan i min tur rekommendera vidare! Albex går att lita på till 100%
Vi vart väl omhändertagna igenom hela processen från början till slut, det kändes väldigt tryggt, flyttade från Sörmland till Skåne. Killarna som hjälpte oss att flytta var helt fantastiska och mycket proffsiga dom är värda all beröm. Vi rekommenderar starkt Albex Moving AB
Så nöjd med flytt och städ. Extremt professionella och så bra bemötande i hela processen.Rekommenderar dem samt kommer vid behov anlita dem igen.
Mycket trevliga och effektiva killar som var försiktiga med allt och även hjälpte till med småsaker som var utanför uppdraget. De kunde bara engelska men allt flöt på bra ändå.
Proffsiga, Fantastiska killar, värda alla beröm.
Mycket goa flytt och städgubbar o gummor! Flyttade och städade bra. Var rädda om grejorna och ja, gjorde ett bra jobb. Kom lite senare än bokat men det löste sig.👍
Väldigt professionellt och duktigt team. Flytten gick fort och de var försiktiga med alla möbler och grejer. Kan rekommendera företaget för flytt.
Allt funkade hur bra som helst
We booked a full-service (including packing and unpacking) household removal within the city. Generally, we were satisfied with the provided service, though based on our previous multiple experiences, some parts could have been organized better . Communication with the office - generally very good. One needs to know, however, the questions to ask and better clarify even small things up front. Like what "full service" means, for example. Moving services on the scheduled removal days - professional, friendly, hard-working...
Bra support från första kontakt till fullföljd flytt.
TREVLIG personal på kontor utanför.Arbetskunniga lätta att kommunicera med. Städningen var bra i mitt tycke men inte av besiktningsmannen MVH Ann-Helén Ska verkligen rekommendera er🙏👍
Bra kontakt under hela flyttprocessen. Snabba svar på mina frågor, Snabba och mkt trevliga ”flyttgubbar”. Humant pris. Rekommenderar Albex utifrån min erfarenhet
Fantastiska killar som flyttade, hjälpsamma långt utöver vad de hade behövt vara. Väl inslagna och paketerade möbler (de känsliga sakerna som tv, säng etc).
Flytten var jättebra. Vonär nöjda med service och pris av albex moving AB. Det vore kanske bra att säkerställa att det finns gott om plastfolj/makulatur i lastbilen. Till slut tog de mina saker för att skydda TV:en etc. Allt har varit i god tid och bohag har kommit fram i god tid också. Kan rekommendera företag.
Helt OK ! Vänligt bemötande, inget att klaga på. Att återkomma till kunden per mejl eller liknande och bekräfta etc är viktigt.
Bra och tydlig kommunikation. Väldigt trevliga och professionella, både de jag talade med i telefon och de som kom och städade. Gjorde ett mycket bra jobb!
Bra och trevlig flyttfirma. Hade tydlig kommunikation inför flytten och bra instruktioner. Killarna som genomförde flytten var effektiva, nogranna och duktiga. Allt gick smidigt och bra och jag skulle rekommendera dem till andra.
Funkade kanon! Flyttade 25 mil på typ 10h
Excellent service. Would recommend for anyone.
Kom i tid. Var väldigt noggranna, hjälpsamma och trevliga. Inget att anmärka på och har rekommenderat Allbex till vänner och till fastighetsmäklare.
Vi bokade en flytt mellan Malmö - Göteborg på ett helt bohag. Bokning och kontakt har varit smidig hela vägen. Flyttkillarna var jättevänliga och gjorde ett effektivt och professionellt jobb. Allt har levt upp till förväntan, rekommenderas starkt!
Mina varmaste rekommendationer! Allt perfekt, från första kontakten till nyckelöverlämningen. Vi är så otroligt nöjda! 💖
Riktigt bra service och supertrevliga. Bra packning, trygg flytt och pålitlig städning. Kan definitivt rekommendera.
Kan bara rekommendera detta bolaget starkt.
Bra och snabbt flyttat! Väldigt enkla att ha och göra med
Oerhört seriösa från offert till utförande. Redan vid offert kommer alla villkor och information och inget dyker upp i efterhand. Vänliga och ser ditt bohag som något att vara rädd om. Möbler inplastades och allt fotograferas så att man vet hur det såg ut från början. Mycket bra! Rekommenderar Albex Moving varmt
Vi är jättenöjda med flytt och flyttstäd av Albex Moving AB och kan varmt rekommendera företaget! Offerten kom snabbt från Christoffer och han hörde av sig veckan innan och stämde av så att allt var under kontroll inför flytt. Abu och Hamza hjälpte oss med flytten och Agnesa med flyttstädning. De är mycket professionella och trevliga! Anette och Hans
Jag tyckte det var mycket bra. Mvh Nicklas
Proffsiga, snabba och inte minst väldigt trevliga!
Väldigt trevliga och duktiga gubbar som hanterade flytten snabbt och enkelt. De hanterade allt varsamt. Dock så råkade de skada mitt matbord av misstag. Inte enkelt att se vart man ska greppa om prylarna när allt är inplastad. Så någon bräda lossnade. De bar till och med ner vår soffa som ej fick plats i hissen från 10e våning i en jobbig spiral trappa. Kan bara rekommendera detta bolaget starkt. Vijay
Vi gillade,den tillmötesgående, vänliga och sakliga tonen hos dem vi hade kontakt med i vår gemensamma planering av transporten från Helsingborg och Uppsala. Vi uppskattade också det goda samarbetet med chauffören vid in- och urlastning,. Allt gick faktiskt jättebra. Bästa hälsningar, Lars
Väldigt duktiga, försiktiga och noggranna.
Jag är jätte nöjd med flytthjälpen från Albex Moving. De var mycket trevliga och professionella. De hanterade mina möbler varsamt.
Trevlig personal som gjort ett toppenjobb! De fick till och med bort de ingrodda rostfläckarna på handfatet.
Jag är väldigt nöjd med flytten och kan varmt rekommendera företaget. Killarna som hjälpte mig var trevliga, glada och hade ett imponerande tålamod genom hela dagen. De packade allt väldigt omsorgsfullt och jag kände mig trygg med att mina saker togs om hand på bästa sätt. Stort tack för ett riktigt bra jobb – och jag hoppas att ni fick en härlig semester efteråt! 😊