Albex Moving AB

Albex Moving AB

albexmoving.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Välkommen till Albex Moving AB! Vi på Albex Moving AB erbjuder flytt till hög kvalitet och noggrannhet. Vi är alltid extremt försiktiga med dina flyttsaker, det viktigaste är trots allt att dina saker kommer fram i samma skicka som de lämnades. När du ska flytta kan det vara nog med saker att stå i. Därför erbjuder vi även...

160 omdömen om Albex Moving AB

Sedan starten hos Reco 2022

Jean B
Skrev om Albex Moving AB

"chefen" var myket duktig, hårrt abetande och omtänksam. Övriga ej särskilt bra. Flyttlåda glömdes i trapphall i frånflyttningshus. Ett skåp tömdes till hälften. Nycklar till låsta skåp lades i flyttlådor.. Mvh Jean och Gunnel Braconier

Annica R
Skrev om Albex Moving AB

Superbra service! Ambitiösa killar med stor serviceanda under flyttdagen. Rekommenderas starkt!

Bengt N
Skrev om Albex Moving AB

Snabba och effektiva. Fungerade exakt som avtalat. Kontaktpersonen ( Linda ) skötte allt från start till mål! Rekommenderas!

Jesper H
Skrev om Albex Moving AB

Mycket bra, snabb leverans, och väldigt trevlig personal

A/c S
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt trevliga och hjälpsamma med allt man behöver få gjort. Mycket försiktiga med ömtåliga och värdefulla saker. Emballerarar kristallkronor, tavlor och speglar mycket professionellt De bästa rekommendationer

Sylvia T
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt trevliga och duktiga killar. Allt fungerade som de ska. Rekommenderar varmt detta bolag.

Camilla B
Skrev om Albex Moving AB

Blivit väl bemött vid bokning och förfrågning inför flytten. De var trevlig, hälsade och presenterade sig. Det var bra att de plastade in saker och möbler som extra skydd.

Anna Z
Skrev om Albex Moving AB

Skulle jag flytta igen kommer Albex Moving vara ett självklart val. Trevliga, punktliga, effektiva, varsamma o väldigt måna. Absolut värt varenda krona! Kan varmt rekomenderas! Stort Tack! :)

Andreas A
Skrev om Albex Moving AB

Vi fick en smidig flytt från Belgien till Stockholm. Proffsigt bemötande och smidigt och varsamht arbete vid själva flytten.

Anna S
Skrev om Albex Moving AB

Bra kommunikation, trevlig personal, snabbt och säkert.

Jane J
Skrev om Albex Moving AB

Blev mycket väl bemött, mycket väl packat utom en del. vad gäller flyttningen av mina möbler så verka männen som kom med dem väldigt trötta.

Aneta K
Skrev om Albex Moving AB

Bästa service, bästa bemötande, super trevliga killar, professionell information från Linda.Jag är mycket tacksam och önskar Albex Moving AB all framgång. En mycket nöjd Aneta Krukiewicz

Mikaela Å
Skrev om Albex Moving AB

Jag flyttade från Uppsala till Tyskland med fullt bohag. Det innebär en hel del stress och funderingar. Dock helt i onödan då Albex ordnade allt så fint! Jag är väldigt nöjd med flytten; allt från kommunikation, flexibilitet, prisvänligt, tid för flytt från A till B, vänlighet av alla involverade etc. Särskilt uppskattade jag flexibiliteten vid oväntade händelser och att det var inga problem att justera det planerade. Jag rekommenderar varmt Albex.

Carl-Gustaf B
Skrev om Albex Moving AB

Bästa pris! Excellent service!

Isabelle W
Skrev om Albex Moving AB

Oftast snabba svar i kontakten. Trevliga, nogranna och snabba under själva flytten.

Ahmad Kamal Rashid R
Skrev om Albex Moving AB

Vill man ha en problemfri och enkel flyttprocess är det här företaget man ska anlita. Inga klagomål, inga konstigheter och framför allt inga förseningar. Personalen hjälpte till med allt som man kan tänkas behöva hjälp med och gjorde flytten till en rolig och positiv upplevelse. Kommer definitivt att kontakta dessa människor igen vid behov av flytt och kan starkt rekomendera.

Darya R
Skrev om Albex Moving AB

Flytt från Falun till Göteborg med flera stopp som hanteras väldigt professionellt och bekymmerfritt. Trevlig och väldigt tillmötesgående personal som var lyhörd till mina behov och önskemål Kan varmt rekommendera företaget . 5+

Nils A
Skrev om Albex Moving AB

Flytt til Norge. trevelig personal og god service

Lena K
Skrev om Albex Moving AB

Trevligt bemötande o snabba flyttkillar!

Karen O

Bra service Otroliga städerskor!!! 100% nöjd

Tommy T
Skrev om Albex Moving AB

Jättebra och snabba Använder er nästa gång också vid behov.

Camilla H
Skrev om Albex Moving AB

Superbra service, snabba o effektiva.

Alice M
Skrev om Albex Moving AB

Killarna som kom var professionella och mycket duktiga. Arbetet med att flytta även de tyngsta möblerna löste dom galant. Imponerande. Vi kommer att rekommendera Albeks till vänner och bekanta som står i begrepp att flytta.

Jakob V
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt trevliga och professionella. Skyddade alla möbler väl och var försiktiga med sakerna.

Bie H
Skrev om Albex Moving AB

Fint bemötande och bra jobb utfört till rimligt pris

Agnes U
Skrev om Albex Moving AB

Superproffsiga och allt gick snabbt och smidigt!

Ann S
Skrev om Albex Moving AB

Proffsig och snabb hjälp. Håller vad de lovar. Flytt från hus till hus med trappor.

Beatrice S
Skrev om Albex Moving AB

Väldigt professionella och service inriktade. Hela processen gick smidigt, tryggt och bra! Rekommenderas starkt!

Isabelle M
Skrev om Albex Moving AB

Använde Albex Moving för att flytta, jag är helnöjd med allt från kontakten med företaget till flyttkillarna som gjorde ett fantastiskt jobb. Flyttkillarna var mycket trevliga och de tog väldigt bra hand om alla våra saker under flytten.

Anna K
Skrev om Albex Moving AB

Albex gjorde ett superbra jobb från offert till färdig flytt, trevlig personal och professionella.

Lars L
Skrev om Albex Moving AB

punktliga och trevliga. noggranna snabba allt till belåtenhet

Atia A
Skrev om Albex Moving AB

Hej! Jag ville uttrycka min tacksamhet för den enastående flyttservice ni tillhandahöll. Ert team var professionellt, punktligt och effektivt. Mina ägodelar hanterades med omsorg, och hela processen var problemfri. Tack för att ni gjorde min flytt till en positiv upplevelse. Vänliga hälsningar, Atia

Victoria O
Skrev om Albex Moving AB

Mycket trevliga och hjälpsamma och bra service

Karina M
Skrev om Albex Moving AB

Trevlig personal, tog väl hand om mina saker. De frågade vid osäkerhet och de var väldigt flexibla. Nöjd

Monika R
Skrev om Albex Moving AB

Fantastisk service vid bokning av Linda ❤️ Dock saknade jag upplysning om att Albex outsourcat flytten till ett annat företag. Inget som störde, men hade varit bra att veta 😊 I det stora hela är jag otroligt nöjd med både bokning och genomförande 😊😊😊 Rekommenderas varmt!!!!!

Jolanta M
Skrev om Albex Moving AB

Den 25 juli fyra fantastiska, starka, snälla och effektiva killar flyttade vår bohag mellan två städer i Skåne. Så nöjda blev vi! Allt gjordes väldigt proffsigt med glädje på läpparna. Stort plus att allt var ordentligt plastad av killarna för att skydda bra våra saker. Nästa dag kom ett gäng för flyttstäddning och samma här vi var väldigt, väldigt nöjda! Alltid trevligt bemötande när man ringde kontoret. Så eloge till alla som jobbar på firman👏 Vi ska använda oss av Albex Moving AB nästa år, när vi flyttar igen och varmt rekommenderar firman till alla andra!

Rita O
Skrev om Albex Moving AB

Uppskattade mycket att jag fick prata men en person direkt varje gång! Flyttkillarna var mycket duktiga, effektiva och försiktiga med två antika möbler. Jag är helnöjd med flytten och även med flyttstädningen så tack 🙏

Juan N
Skrev om Albex Moving AB

Communication and scheduling of the moving was great, also the amount of material required by us for the move was delivered before time so we could prepare our things. The moving day was very smooth and organized and everything got to our new home in the same condition as it was before. We had one small issue with the cleaning schedule as there was some miscommunication but it was solved and the cleaning was also great. I would use again Albex and would recommend it to my friends.

Lars Ingemar N
Skrev om Albex Moving AB

De var professionella, duktiga och effektiva. Plastade in möbler för att skydda dem och var noga att man inte gjorde något själv då de ville sköta allt själva. Rekommenderar dem vid flytthjälp och flyttstäd.

Jenny J
Skrev om Albex Moving AB

Mycket trevliga killar. De jobbade snabbt. Är jättenöjd med flytten.

Mats H
Skrev om Albex Moving AB

Trevligt kundmottagande. Fortlöpande kontakt fram till flyttdagen och uppföljning efteråt. Flyttkillarna hade ett positivt bemötande och jobbade fantastiskt. De hade ett stort säkerhetstänkande och var mycket försiktiga med vårt bohag. Rekommenderar verkligen Alex Moving

Sedi B
Skrev om Albex Moving AB

completely professional! They were fast and took great care of all my stuff, with a fair price.

Lena A
Skrev om Albex Moving AB

Trevliga och tillmötesgående. Snabbt o effektiva. Mycket nöjd. Kan varmt rekommendera Albex. Både flytt och städning

Maria Ö
Skrev om Albex Moving AB

Jag är väldigt nöjd med allt:) Kontakten med kontoret Daniel och "närmare " kontakt med Linda super ... hjälpsam och så trevlig:) Med flytten.... super med de med....trevliga, vänliga och så hjälpsamma ( Sead och tyvärr kommer inte jag ihåg namnet på den andra kille som jobbade med den dagen) Med flyttstädning... duktiga och städa och så trevliga de :) Jätte nöjd på alla sätt! Kommer absolut att rekommendera Er:) Mvh M.Örnerfors

Janove J
Skrev om Albex Moving AB

Mycket proffsigt utfört arbete. Snabba och trevliga killar. Kan varmt rekommendera Albex Moving AB

Petter H
Skrev om Albex Moving AB

Flytt av del av bohag ca 90 mil Sverige - Norge. Bra kommunikation före och ett väl utfört arbete. Rekommenderas utifrån denna erfarenhet.

Charlotta H
Skrev om Albex Moving AB

Jag är supernöjd. Tack Linda för att du lotsade mig fint genom förberedelserna inför flytten och ett stort tack till killarna som hjälpte mig att flytta. Mycket bra och alla har varit både professionella och trevliga. Jag kan varmt rekommendera Albex moving.

Annette N
Skrev om Albex Moving AB

Noggrann a o trevlig personal. Vi är super nöjda.

Lars A

Trevlig och otroligt hjälpsam

David W
Skrev om Albex Moving AB

All kontakt med företaget funderade väldigt smidigt, både före och under flytten. Flyttkillarna var mycket professionella, snabba samt försiktiga med bohaget. De var dessutom väldigt trevliga! Kan varmt rekommendera denna firma!