Lokalvårdare i Skåne

Burlöv  (1 st)

Topp 25 lokalvårdare i Skåne

• Albex Moving AB

1,118 omdömen
    Välkommen till Albex Moving AB!
    Malin A
    Malin A: Vi anlitade Albex Moving för flytthjälp från Halmstad till Göteborg. Vi är supernöjda. Mycket proffsiga män som var snabba, effektiva och tog hand om våra saker varsamt och tryggt. Trots 5 trappor med pytteliten hiss gjorde de flytten till ett nöje!! Betyg 10 av 10 från oss!! 🌟👏💪
  • Hemrex AB

2,384 omdömen
    Vi hjälper dig i vardagen.
    Gullie G
    Gullie G: Köpte prova på städning blev helt till mln belåtenhet Vi kommer att ta kontatakta hemrex igen. Fullt belåtna
  • 858 omdömen
    Anita M
    Anita M: Vi valde företaget efter en runda med offertförfrågningar. Fyra trevliga killar gjorde sitt bästa att flytta vårt bohag varsamt och snabbt.
  • Klart Rent Malmö AB

848 omdömen
    Välj en lite enklare vardag. Klart Rent är ett ambitiöst städ- och serviceföretag i Malmö- och Lundregionen. Vi är proffs på städning!
    Linda J
    Linda J: Smidigt att få kontakt och väl utfört arbete varje gång!
  • AlexRo Service

211 omdömen
    Varmt välkommen till AlexRo Service!
    Marie D
    Marie D: Städtjänst. Proffsiga. Snabb respons. Bra utfört arbete. Lätt att kontakta o få svar. Toppen. Rekommendar varmt
  • Arrita Städfirma AB

84 omdömen
    Atia A
    Atia A: Jag behövde hjälp med flyttstädning och fick snabbt svar. Allt gick smidigt till och resultatet blev en bra och professionell städning. Jag är tacksam för den snabba hjälpen och för ett rent och bra jobb från teamet!
  • Effektstäd

75 omdömen
    Effektstäd är en erfaren städfirma i Malmö med över 40 år i branschen, specialiserad på hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för privatpersoner, föret...
    May M
    May M: Ett företag som gör skäl för namnet. . Den trevliga personalen gjorde allt för att resultatet skulle bli utmärkt. Kan verkligen rekommendera.
  • 128 omdömen
    Eki E
    Eki E: Jag har anlitat Nitas städtjänster (bl a flyttstädning) flera gånger till största belåtenhet. Nu har vi även haft deras hjälp med flytttjänst som de genomförde effektivt och professionellt. Ett företag jag har stort förtroende för, högsta betyg! Hälsningar Eki
  • All inclusive städfirma

249 omdömen
    Pia L
    Pia L: Trevliga och pålitliga, anlitar dem gärna på nytt.
  • Farmartjänst Österlen

76 omdömen
    Per-Arne L
    Per-Arne L: Utförde ett bra jobb på vår fastighet..
  • Bli Städ AB

55 omdömen
    Malin O
    Malin O: Mycket duktiga och noggranna. Vi är väldigt nöjda med deras tjänster.
  • Mtn Privat&företags Städ AB

37 omdömen
    Sandra M
    Sandra M: Jag har bokat Mtn Städ flera gånger, och de levererar alltid! Det känns så fint att komma hem till ett rent och fräscht hem när de varit där! Flyttstädningen var fläckfri och godkändes utan anmärkning. Proffsiga, trevliga och pålitliga! :)
  • Delco AB

112 omdömen
    Magnus L
    Magnus L: Mycket bra bemötande . Hör service.
  • Cleanlux AB

93 omdömen
    Agnetha D
    Agnetha D: Jag har vid två tillfällen anlitat Cleanlux vid flyttstädning. Båda gångerna har jag fått med beröm godkänt av personerna som utfört besiktningen. Vänlig i kontakten och perfekt utfört jobb. Rekommenderas varmt!
  • TR Miljöservice AB

174 omdömen
    TR Miljöservice levererar städservice och närliggande tjänster av högsta kvalité i Skåne. Kontinuerligt kompetensutveckling för personalen och god kommunikation med kunderna.
    Rosalina D
    Rosalina D: De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)
  • 3LUX

42 omdömen
    Ida T
    Ida T: Proffsiga, välplanerat och fint städat. Väldigt nöjd. Rekommenderar detta företag vidare till andra.
  • Five Star Städ i Skåne AB

32 omdömen
    Agneta B
    Agneta B: Noggranna omtänksamma och trevliga.
  • Dagmar Å
    Dagmar Å: Mycket bra städfirma! Trevlig personal o nogranna. Om det uppstår problem,löser det det på väldigt bra sätt o det är viktigt. Mycket flexibla o tillmötesgående. Kan o vill verkligen rekommendera de.
  • Välkommen till MoveNclean i Malmö! Här vimlar det av olika flyttfirmor, därför lägger vi extra stor vikt vid hög kvalitet och god service.
    Marina H
    Marina H: Andra gången jag anlitar MiveNclean för flytt och flyttstädning och jag kan varmt rekommendera dem. Punktliga, serviceminded och mycket prisvärda. Marina H
  • Home Helper Skåne AB

29 omdömen
    Fredrik I
    Fredrik I: Vi har samarbetat med Home Helper i många år och är otroligt nöjda. Kan bara rekommendera.
  • 63 omdömen
    Maths M
    Maths M: Seriös och trevligt bemötande. Bra utfört uppdrag till rimligt pris.
  • Christoffer L
    Christoffer L: Alltid trevligt. Noga, mycket bra resultat. Ser vad som behövs göra. Är jätte nöjd. Rekommenderar verkligen.
  • Kenth A
    Kenth A: Bra. Inget att klaga på.Ett litet men. Att kommunicera med vår städerska är svårt . Ingen klagan på hennes arbetsutförande.