Arrita Städfirma AB

Arrita Städfirma AB

xn--arritastdfirma-dib.se
  • BadgeTwoYears

Arrita Städfirma i Skåne erbjuder professionell städning inklusive hem-, flytt- och byggstädning med fokus på effektivitet och kundnöjdhet. Vi kombinerar högkvalitativa tjänster med personlig service och miljömedvetenhet. Vår välutbildade personal arbetar snabbt och effektivt med bästa utrustningen för att säkerställa perfekta...

82 omdömen om Arrita Städfirma AB

Sedan starten hos Reco 2023

Petra Maria C
Skrev om Arrita Städfirma AB

Väldigt nöjd med flyttstädning🤩 Trevligt och proffsigt bemötande i kontakten både i start och återkoppling i kundnöjdhet. Rekommenderar varmt deras tjänster!

Petra Maria C och Arrita Städfirma gillar detta
Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Petra :) Stort tack för ditt fina omdöme. Det betyder jättemycket för oss 🙏 Vi är glada att du blev nöjd med flyttstädningen, och du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver hjälp igen. Önskar dig allt gott! Alba 🌺 / Arrita städfirma AB

Emma L

Mycket nöjd med flyttstädningen

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack Ema för din kommentar – den är kort men har stor betydelse. Vi är också väldigt tacksamma för att du har valt oss för de två andra flyttstädningarna. Jag är säker på att även de kommer att bli godkända.😍 Mvh Alba 🌺

Frida R
Skrev om Arrita Städfirma AB

Super duper nöjd! Kommer ringa för hjälp vid nästa flytt!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej hej Frida :) Stort tack för ditt fantastiska omdöme 🙏🏻. Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med vårt arbete. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när det är dags för nästa flytt – vi hjälper dig gärna igen. Önskar dig en riktigt fin dag! Alba 🌺/ Arrita Städfirma AB

Lina N
Skrev om Arrita Städfirma AB

Profesionella och mycket duktiga. Man får snabb återkoppling ifall man behöver hjälp med något. Beställde flyttstäd så jag fick mycket bra pris för det jobbet som krävs mycket städning. Rekommenderar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Lina :) Tusen tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både servicen och priset för din flyttstädning. Vi uppskattar ditt förtroende och din rekommendation ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 🙏🏻 Varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen! Vänliga hälsningar, Alba🌺 Arrita Städfirma AB

Siv Barbro Irene N
Skrev om Arrita Städfirma AB

Nu har jag riktigt riktigt rena och fina fönster som är utfört på ett proffsigt sätt, och ett trevligt bemötande. Ordning och reda är det, svarar på sms utan lång väntan på att få svar. Kan varmt rekomendera detta proffsiga städbolag. Ire’ne

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack snälla Ire’ne för dina fina ord 🙏🏻Det betyder jättemycket för oss att du är nöjd med fönsterputsningen och med vår service. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig när du behöver hjälp igen.🌸 Alba/ Arrita städfirma AB

Miranda B
Skrev om Arrita Städfirma AB

Endast haft en storstädning hittills men duktig och lyhörd kvinna som städade. Nöjd med städningen! Dessutom så var firman väldigt flexibel och ordnade så vi kunde få storstädning snabbt efter önskat datum. Rekommenderar!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Miranda :) Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌟 Jag uppskattar det verkligen verkligen 🙏🏻 Vi ses efter 3 veckor! Vänliga hälsningar, Alba🌺

Frida Hanna Linnea R
Skrev om Arrita Städfirma AB

Tack för hjälpen med flyttstäd, det blev jättefint, gick jättesnabbt och jättetrevliga!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Frida :) Tusen tack för dina fina ord 😊 Vi är så glada att du blev nöjd med städningen! Du är alltid varmt välkommen tillbaka – du är en riktigt härlig och söt kund! 🌸 Vänliga hälsningar, Alba

Damir M
Skrev om Arrita Städfirma AB

Hej!Har anlitat Arrita för städ och flytt av mina gamla föräldrar.Först körde de grejer som var över till typen,sen flyttade de hela lägenheten.När allt var i det nya lägenheten utförde de flyttstädning.Allt var perfekt gjort.Nu i framtiden för var del gäller det bara Arrita städfirma.Vi ger de en 11 av 10 möjliga 👌👌👌🙏🙏

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Damir 🤗 Vilken glädje att få hjälpa din familj, särskilt dina föräldrar! Tack för ert stora förtroende och de fina orden – det betyder verkligen mycket för oss 🙏 Vilken fantastisk familj ni är 🤗 Vi ses hos er den 20 november 🍂 Vänliga hälsningar, Alba Arrita Städfirma AB

Faysal Abdisamad H
Skrev om Arrita Städfirma AB

Jag är supernöjd med städningen! Allt blev skinande rent och de var både noggranna och effektiva. Väldigt trevlig personal och enkel kommunikation hela vägen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha ett riktigt bra resultat!

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack så mycket, Faysal! 🙏 Att vakna och läsa ditt fina omdöme gav mig verkligen en fantastisk start på dagen – full av positiv energi! Jag är så tacksam för ditt förtroende! Från oss alla på Arrita städfirma AB – vi har lovat att alltid ge vårt bästa resultat, och därför går allt så fantastiskt bra! 🙏 Önskar dig en underbar dag fylld med glädje och motivation! 💫 /Alba – Arrita städfirma AB

Fatlume R
Skrev om Arrita Städfirma AB

Otroligt bra bemötande och riktigt nöjd med resultatet. Arrita städfirma Ab gjorde fönsterputsningen både enkel och prisvärd – jag är supernöjd. Fatlume, Staffanstorp

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack snälla Fatlume för din fina recension! 💫 Vi är jätteglada att du blev nöjd med fönsterputsningen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka – och vill du slippa boka varje gång, kan du bli abonnemangskund hos oss och få regelbunden service till ett förmånligt pris. 🌿 Mvh Alba 🌺

Minna L

Fantastiskt bra arbete med mina fönster 🤩👍. Så fina & inte ett märke någonstans

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Minna :) Tack snälla för dina fina ord! 🤩🙏 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med fönsterputsningen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 🌟 Alba&Teamet på Arrita städfirma AB ✨

Frida Maria Zerlina C H
Skrev om Arrita Städfirma AB

Mycket flexibla och otroligt ödmjuka inför feedback kring tider och städning. Otroligt välstädat och verkligen en firma som gör det lilla extra!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Frida :) Först och främst vill jag säga att jag är väldigt tacksam över att ha er som abonnemangskund – det gläder oss mycket! 💚 I början, innan vi lär känna kundens önskemål fullt ut, kan det ibland uppstå små missförstånd, men det viktigaste för mig är att alltid förbättra och rätta till direkt. 🌟 Jag är jätte tacksam för dina fina ord! 🙏💚 Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt arbete. Vi strävar alltid efter att vara flexibla, lyhörda och göra det lilla extra för våra kunder 🌟 Mvh Alba 🌺

Bilal Jakob R
Skrev om Arrita Städfirma AB

Seriös och noggrann företag. Trevlig personal

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Bilal :) Tack så mycket! Det är väldigt viktigt för oss att vara seriösa och flexibla för våra kunder. Jag uppskattar verkligen samarbetet som vi har påbörjat mellan våra företag, särskilt med tanke på att du har flera fastigheter att ta hand om. Vänliga hälsningar, Alba / Arrita städfirma AB

Anette H
Skrev om Arrita Städfirma AB

Anlitade Arrita Städfirma till flyttstädning. Väldigt nöjd med slutresultatet och skulle välja dem igen om jag behövde.

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Annet :) Tack så mycket för dina fina ord! Vi blir verkligen glada att du är nöjd med slutresultatet. Välkommen tillbaka när du behöver våra tjänster igen! Vänliga hälsningar, Alba🌺 / Arrita städfirma AB

Helena Marie S
Skrev om Arrita Städfirma AB

Jag är så nöjd och rekommenderar varmt Arrita stöd. Trevliga och tillmötesgående. Skinande rent. Återkommer hädanefter regelbundet. ♥️

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Helena 🤗 Dina ord berörde mig verkligen när du sa: "När jag såg skillnaden som du gjort, nästan började jag gråta." Det är sant att förändringen var så dramatisk, och när man jobbar med engagemang går allt mycket bättre. Du sprider bara positivitet och är en av de personer vi verkligen uppskattar! Du kommer alltid att vara uppskattad av oss, och du kommer alltid att ha mitt stöd, både professionellt och personligt om det skulle behövas. Vänliga hälsningar, Alba🌺 / Arrita städfirma AB

My L

Bra service och bra städat 🧹 🧼🧼🧼🧼🧼

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej My 🤗 Tack för din återkoppling! Jag är glad att vi kunde lösa situationen på ett bra sätt, trots att det först uppstod ett missförstånd. Vårt mål är alltid att ge bästa möjliga service och göra våra kunder nöjda. Vänliga hälsningar, Alba🌺🙏 / Arrita städfirma AB

Gzim H
Skrev om Arrita Städfirma AB

Hej. Jag kan säger bara bra ord om arrita städfirma. Dom städade min läghenet dom vad katastrof och sen sftet städningen den vad helt annat. Mycket nöjd jag är sven med prisset. Tack en gång till . Jag hade rekomanderat till alla som behöver städfirma Arrita städfirma.

Gzim H och Arrita Städfirma gillar detta
Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Gezim! Tusen tack för dina fina ord 🙏Det betyder verkligen mycket för oss att du är nöjd med städningen! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du blev så nöjd med resultatet. Vad bra att Heimstaden godkände den direkt! Tack för ditt förtroende – du är alltid välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp 🌟 Vänliga hälsningar, Alba Arrita städfirma AB

Cornelia T
Skrev om Arrita Städfirma AB

Så tacksam för den fina städningen! Det märks att de lägger omtanke i sitt arbete – allt från badrummet till köket var perfekt gjort. Känns underbart att komma hem till ett så rent och fint hem.

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Cornelia :) För mig är det mer än bara ett jobb. När jag ser hur glada våra kunder blir över vår service ger det oss ännu mer motivation att alltid fortsätta ge samma utmärkta service. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp 🤗 Vänliga hälsningar, Alba 🌺

Stefan Klas Ragnar S
Skrev om Arrita Städfirma AB

Vi är mycket nöjda med flyttstädningen Ni har gjort ett mycket bra jobb Hälsningar Lena o Stefan

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Lena och Stefan, Tack så mycket för er fina feedback! Jag är säker på att ni egentligen gärna skulle ha gett 5 stjärnor, kanske blev det bara ett misstag vid betygsättningen. Vi är glada att ni är nöjda med flyttstädningen och uppskattade vårt arbete. Ni är varmt välkomna att höra av er igen om ni behöver hjälp i framtiden! Vänliga hälsningar, Alba 🌺

Paul Morgan L
Skrev om Arrita Städfirma AB

En mycket bra och hjälpsam firma som snabbt kunde göra ett bra jobb och som ställer upp. Jag kan varmt rekommendera dem för liknande uppdrag!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Morgan, Tack så mycket för det fina omdömet – det betyder mycket för oss! Vi är glada att du blev nöjd med arbetet och uppskattar verkligen ditt förtroende. Om du behöver hjälp igen framöver, är du alltid varmt välkommen att kontakta oss. Önskar dig en fortsatt fin vecka! Vänliga hälsningar, Alba Arrita Städfirma AB

Jonas W
Skrev om Arrita Städfirma AB

Mycket bra genomförd flyttstädning. Tydligt innan, under, och efter.

Svar från Arrita Städfirma AB

Tusen tack, Jonas, för ditt fina omdöme! 🙏 Det gläder oss att du är nöjd med flyttstädningen och vårt arbete genom hela processen. Du är varmt välkommen att höra av dig om ni är intresserad för hemstädning :) Mvh Alba

Marita K
Skrev om Arrita Städfirma AB

Mycket bra service och mycket noggranna med sin städning. Mycket fint bemötande. Kan varmt rekommendera dem.

Svar från Arrita Städfirma AB

Tusen tack, Marita, för dina fina ord! 💐 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service och bemötande. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen! 🌸 Vänliga hälsningar, Alba – Arrita städfirma AB

Vxthuset K
Skrev om Arrita Städfirma AB

Arrita städfirma levererar alltid noggrann städning, med trevlig service och hög kvalitet. Vi är mycket nöjda och rekommenderar dem varmt!

Svar från Arrita Städfirma AB

Tusen tack Anders och Jessica för ert fina omdöme och för att ni rekommenderar oss vidare! 💐 Vi uppskattar verkligen ert förtroende och är så tacksamma för all hjälp och stöd ni gett oss. Tack vare er har vi fått fler uppdrag – det betyder mycket för oss! 🙏✨ Hoppas att vi, med ärlighet och hög kvalitet, fortsätter att växa och utvecklas tillsammans på marknaden🙏🏻 Vänliga hälsningar, Alba – Arrita städfirma AB

Monika Grazyna O
Skrev om Arrita Städfirma AB

Tack Alba för att jag fick hjälp med fönstren! Jag är verkligen nöjd och ser fram emot nästa vecka när ni kommer för storstädningen. Jag uppskattar verkligen den speciella maskinen du lovade för elementen, särskilt nu när vädret börjar bli kallt. Tack igen för ett noggrant och proffsigt arbete

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Monica, Tack så mycket för de fina orden! Vi blir verkligen glada att du är nöjd med fönsterstädningen. Vi ser fram emot att komma nästa vecka och göra storstädningen – vi tar självklart med den speciella maskinen för elementen så allt blir riktigt rent. Vi ses snart! 🌺 / Alba & teamet på Arrita Städfirma AB

Linda Madeleine Angelika B
Skrev om Arrita Städfirma AB

Proffsigt bemötande och super service när vi bad om att komma tillbaka och göra om i duschen.

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Linda, Tack för ditt meddelande! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du är nöjd med vår service. Med vänlig hälsning, Alba 🌺 Arrita Städfirma AB

Kristofa T
Skrev om Arrita Städfirma AB

Jag är jätte nöjd med Arrita Städfirma AB Jag ska stark rekomandera de. Tack min syster Monica att du gav kontakt me Alba 🌹

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack så mycket, Kristofa! 🌸 Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med vårt service. Det betyder mycket för oss — tack för ditt förtroende! 🙏 Hälsa gärna Monica också 💐

Mathias A
Skrev om Arrita Städfirma AB

Noggranna och effektiva med jättefint resultat. Rekommenderar de för all städning.

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Mathias! 😊 Stort tack för din fina rekommendation! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med resultatet. ✨ Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. 🙏🏼 Vänliga hälsningar, Alba Arrita Städfirma AB 🌸

Maysam K
Skrev om Arrita Städfirma AB

Rekommenderar stark denna städfirma, serösa och väldigt noga när det gäller städning 👌

Svar från Arrita Städfirma AB

Tusen tack Maysam för din fina rekommendation! 🙏 Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att ni är nöjd med vårt arbete. Det betyder mycket för oss! Mvh Alba

Lars Håkan C
Skrev om Arrita Städfirma AB

Snabb service och proffsigt bemötande

Svar från Arrita Städfirma AB

Stort tack Lars för ditt fina omdöme! Vi uppskattar din återkoppling och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med samma service och kvalitet framöver. Vänliga hälsningar, Alba Arrita Städfirma AB

Lejla M
Skrev om Arrita Städfirma AB

Imponerande helt enkelt. Vår nyköpta lägenhet var skinnande ren, det var som ett trolleri... till och med spisen som vi trodde var bortom räddningen återfick sin forna glans. Fantastiskt verkligen! Proffsigt, noggrant, tillmötesgående, trevligt. Allt man hoppats på. Stort tack och kram på er alla. hälsningar Lejla

Lejla M och Arrita Städfirma gillar detta
Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Lejla :) Tusen tack för dina fina ord! ❤️ Det värmer verkligen att höra att ni blev så nöjda och att lägenheten fick den där magiska känslan. Vi är glada att vi kunde överraska er även med spisen! För mig är den bästa känslan när våra kunder uppskattar när vi gör det där lilla extra. Det är något som alltid följer med oss och gör att vi själva känner oss ännu mer nöjda – att kunna ge lite extra stöd och omtanke till våra kunder betyder mycket för oss. Kram tillbaka från oss på Arrita Städ AB 🌸 /Alba

Danijel I
Skrev om Arrita Städfirma AB

Fin service och engagemang, även trevlig personal

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Danijel, Stort tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen att du upplever vår service och engagemang som bra!Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera på samma höga nivå framöver 🙏🏻 Mvh Alba

Christian A
Skrev om Arrita Städfirma AB

Perfect - the best service ever - always on time - apartment is like new. Nice and friendly Can only give the best recommendations

Svar från Arrita Städfirma AB

Hi Christian :) Thank you so much for your lovely feedback today! 🙏 It truly makes us happy to know you're satisfied – that’s always our goal: to leave only when everything feels just right for you. We really enjoy taking care of your home every other week and always do our best to make it clean, fresh, and welcoming. See you again soon! Mvh Alba

Claire P
Skrev om Arrita Städfirma AB

Utmärkt städning och stöd. Personalen är helt fantastiskt och har hjälpt mig så väldigt mycket! Jag ska fortsätta och uppskattar deras förståelse och empati för mina situation också. Tusen tack Alba och Sabi! ❤️🌟🌟🌟🌟🌟❤️

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Claire :) Tack så mycket för dina fina ord och för det förtroende du visar oss! 🙏 Det betyder mycket för oss att få hjälpa dig och att du känner att vi tar hand om dig på bästa sätt. Vi ser dig inte bara som en kund, utan som en viktig del av vår verksamhet. Vi är alltid här för att stödja dig och göra vårt bästa för att du ska känna dig nöjd och trygg. Med vänliga hälsningar, Alba ❤️🌺🙏🏻

Michaela W
Skrev om Arrita Städfirma AB

När jag fick ett offert för flyttstäd så upptäcktes inte att min address la utanför deras verksamhetsområde - trots att offerten bekräftade min address med egna ord, inklusive link på google maps. På dagen som städningen skulle utföras fick vi ingen notis, utan det var helt enkelt ingen som dök upp. Vi fick inte tag i företaget när vi försökte ringa och skriva epost, utan fick ett samtal från en tjänsteman på eftermiddag dagen därpå, där man förklarade att städarna fick "fel" address. (Jag fick senare höra att jag borde...

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Michaela, Jag vill börja med att be om ursäkt för den upplevelse du har haft. Det var det andra företaget – en underentreprenör i din stad – som jag hittade i sista stund för att hjälpa dig, som tyvärr inte utförde städningen korrekt vid första tillfället. Det var alltså inte vår egen personal som var på plats. Jag har alltid försökt hålla vad jag lovar och hitta lösningar när något går fel. Tyvärr levde inte denna lösning upp till dina förväntningar, och det är jag verkligen ledsen för. Jag förstår att bristerna...

Ardiana I
Skrev om Arrita Städfirma AB

Jätte nöjd med deras städning, starkt rekommendation

Svar från Arrita Städfirma AB

Vad härligt att höra! Jag visste att du skulle bli nöjd 😊 Tack för ditt förtroende – vi uppskattar det verkligen 🙏🏻 Alba 🌺

Astrid N
Skrev om Arrita Städfirma AB

När du är sjuk och du får besök av vänner du inte sett på länge…….. Tog kontakt med Alba (Arrita Städfirma), Vi kommer om en timme” Så oerhört tacksam, superrent och trevlig personal…och nu har dom fått en ny kund❤️

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Astrid :) Tack snälla för dina fina ord – det värmer verkligen! ❤️ Det glädjer mig att du blev nöjd, särskilt när du inte mår helt bra och ändå får besök. Vi finns alltid här för dig när du behöver hjälp – och du är såklart varmt välkommen som ny kund hos oss! 🌟 Krya på dig och ha en riktigt fin dag! /Alba – Arrita Städfirma AB

Mohammed H
Skrev om Arrita Städfirma AB

Bästa städ firma alltid ren o fint Tack för allt

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Mohammed! Tack så mycket för de fina orden! Vi är glada att du är nöjd med städningen och ser fram emot att fortsätta hjälpa dig med ett rent och fint hem. Tack för att du väljer oss🙏🏻

Damir M

Riktiga profs från början till slut. Rekommenderas starkt. 10 av 10

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack så mycket, Damir! Vi uppskattar det verkligen. Vi önskar dig lycka till med försäljningen av huset! Mvh Alba

Emma Johanna W
Skrev om Arrita Städfirma AB

Bra kontakt och noggrann städning. Lyxigt att komma hem till ett nystädat hem.

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack så mycket, Emma! Så kul att du är nöjd. Lycka till i ditt nya hem! Mvh Alba :)

Zeynab A
Skrev om Arrita Städfirma AB

De gjorde ett fantastiskt arbete. Prisvärd, effektiv, noggrant städning och flytning. Jag kommer att tipsa er till dem som behöver hjälp med en supereffektiv flyttstädning. En speciell tack från mig till dig, bästa Albana!

Svar från Arrita Städfirma AB

Åh, tack snälla! Det betyder så mycket för oss. Vi är så glada att du är nöjd! Ett extra stort tack tillbaka till dig, bästa Zeynab! 💖✨ Mvh Albana

Kartik K
Skrev om Arrita Städfirma AB

I recently used Arrita Städfirma AB for a deep cleaning, and I couldn't be more satisfied with the results. Alba was very professional and responsive throughout the entire process. The team did an excellent job, thoroughly cleaning every corner of my home. Everything looked spotless and refreshed. I highly recommend their services to anyone in need of a detailed and reliable cleaning service. Will definitely use them again!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hello Kartik :) Thank you so much for your kind words and positive feedback! We’re thrilled to hear that you were satisfied with our deep cleaning service. Your recommendation means a lot to us, and we’re delighted that everything met your expectations. We look forward to assisting you again in the future! Respect Alba :)

Birthe P
Skrev om Arrita Städfirma AB

Dom var helt underbar jag har ingenting och klaga på är det någon som jag får höra behöver städning skulle jag helt klart rekommendera arrita städfirma dom var noga och snabba och mycket trevliga mvh birthe

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Birthe 🤗 Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och service, och det gläder oss att du skulle rekommendera oss vidare. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen i framtiden! Med vänlig hälsning, Alba 🌺 Arrita Städfirma AB

Amjad A
Skrev om Arrita Städfirma AB

Vi anlitade företaget för vår flyttstädning och kunde inte vara mer nöjda! De var otroligt professionella och noggranna, och resultatet överträffade våra förväntningar. Hela bostaden blev skinande ren och även svåråtkomliga ytor var fläckfria. Teamet var punktligt, trevligt och kommunikationen var smidig genom hela processen. Vi fick även godkänt på städningen utan några anmärkningar från de nya ägarna. Rekommenderar varmt till alla som söker en pålitlig och prisvärd städfirma!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Amjad :) Tack så mycket för det fina omdömet! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vårt arbete och att vi kunde överträffa era förväntningar. Det betyder mycket för oss att veta att ni uppskattade vår noggrannhet och professionalism. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa möjliga servicen, och det är fantastiskt att få sådan positiv feedback. Tack för att ni valde oss för er flyttstädning, och varmt välkomna tillbaka i framtiden! Med vänliga hälsningar, Alba

Sudhakar C
Skrev om Arrita Städfirma AB

This is our second time. We are satisfied with your services and we will be using your services regularly more often. Highly recommended!!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hello Sudhakar :) Thank you so much for your kind words and for leaving such a wonderful review! We are thrilled to hear that you are satisfied with our services. Your support means a lot to us, and we look forward to serving you more often in the future. Best regards, Alba 🌺

Karl Edgar W
Skrev om Arrita Städfirma AB

Positiva, effektiva, proactiva och lyhörda!

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Edgar :) Trevligt att jobba för er, verkligen! Jag hoppas ni alltid ska vara nöjda med oss 🙏 Mvh Alba

Seifaldin A
Skrev om Arrita Städfirma AB

Fantastiskt jobb och väldigt fint städat efter vår flyttstäd blev alla parter nöjda. Tack till Arrita Städfirma.

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Seifaldin, Tack så mycket för dina fina ord! Vi är väldigt glada att höra att ni är nöjda med flyttstädningen, och det är alltid vårt mål att se till att alla parter blir helt tillfredsställda. Jag ska också framföra din uppskattning till teamet – de kommer bli väldigt glada :) Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med framöver. Varma hälsningar, Alba Arrita Städfirma AB

Perica J
Skrev om Arrita Städfirma AB

Mycket väl utfört arbete, mycket professionell personal.Varmt rekommenderar

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Pero :) Stort tack för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete och vår personal. Vänliga hälsningar, Alba

Hazbi L
Skrev om Arrita Städfirma AB

Vi anlitade Arrita Städfirma AB för en omfattande städning av vårt hem och vi kunde inte vara mer nöjda med resultatet. Från början till slut var kommunikationen tydlig och professionell. Städteamet var punktligt, noggrant och visade stor omsorg för detaljer. De gjorde verkligen sitt bästa för att se till att varje yta var skinande ren och lämnade hemmet i perfekt skick. Jag uppskattar särskilt deras flexibilitet och vilja att anpassa sig efter våra önskemål och behov. De använder också miljövänliga produkter, vilket...

Svar från Arrita Städfirma AB

Hej Hazbi, Tack så mycket för din fantastiska återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med resultatet och att du trivdes med vår personal. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Arrita Städfirma AB

Liridona L
Skrev om Arrita Städfirma AB

Jag är verkligen imponerad av Arrita Städfirma AB! De gjorde ett fantastiskt jobb med min flyttstädning. Allt var skinande rent, från fönster till kök och badrum. Jag behövde inte oroa mig för någonting, och besiktningen gick igenom utan problem. Dessutom var personalen trevlig och professionell. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en pålitlig städfirma. Dona

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack så mycket för dina fina ord! Vi är jätteglada att du är nöjd med vår flyttstädning och att allt gick smidigt. Det betyder mycket för oss att få höra att vårt arbete uppskattas. Varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen! Med vänliga hälsningar, Arrita Städfirma AB

Bashkim S
Skrev om Arrita Städfirma AB

Supernöjd med Arrita Städfirma AB! De gjorde ett noggrant och effektivt jobb. Hemmet blev skinande rent, och de var dessutom väldigt trevliga och lätta att ha att göra med. Kommer definitivt anlita dem igen! Bashkimi

Svar från Arrita Städfirma AB

Tack så mycket för din härliga feedback! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och att allt blev skinande rent. Ser fram emot att få hjälpa dig igen! Med vänliga hälsningar, Arrita Städfirma AB