Flyttstäd i Malmö

48 rekommenderade flyttstädare i Malmö kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Fredrik F
    Fredrik F: Supernöjd med hela flytten! Vi anlitade Tetris för vår stora bohagsflytt från Malmö till Limhamn och det var verkligen en toppupplevelse från början till slut. Redan vid offerten var de tydliga, ärliga och flexibla med priset. Killarna som kom var punktliga, extremt trevliga och arbetade effektivt utan att stressa. De hanterade våra möbler med stor omsorg – inte en enda skada eller repa! Allt packades och lossades smidigt, och de var till och med hjälpsamma med att montera sängen på plats. Kommunikationen via telefon och SMS fungerade perfekt hela vägen. Priset kändes helt rimligt för den höga kvaliteten. Vi rekommenderar Tetris varmt till alla som vill ha en stressfri och proffsig flytt. Tack för ett kanonjobb! ⭐⭐⭐⭐⭐
  • Driver du städfirma i Malmö?

• Extra Rent

1,156 omdömen
    Gör din vardag enklare med städhjälp från Extra Rent!
  • Isabella Désirée Nancy C B
    Isabella Désirée Nancy C B: Vill bara skicka en hälsning och TACKA killarna som var här. Så gulliga och trevliga. Man kan alltid lita på er. Killarna som var här var så gulliga. Anlitar alltid er just för ert bemötande och att ni är så fördömt trevliga att ha att göra med!!!
  • Vissa Flytt och Städ AB

148 omdömen
    Ziad A
    Ziad A: Punktlig, noggrann, lyhörd och supertrevlig flyttpersonal. Underbart företag!
  • Vi på Nettoflytt flyttar dig vart du vill i hela Sverige! Till absolut lägst pris och bra service!
    Joakim W
    Joakim W: Vi fick hjälp med en flytt från lägenhet på 105kvm i Malmö till hus i Göteborg. Nettoflytt agerade proffsigt genom hela förfarandet från offert, avstämning och givetvis själva flytten. Nettoflytt kontaktade oss några dagar innan flytten och hade idéer som gjorde att flyttdagen flöt ännu bättre. Detta tyder på att de hade koll och verkligen tog ansvar för att flytten skulle gå smidigt. Vi hade en tidsplan för dagen vilket vi klarade med råge! Tack för en toppen hjälp! Mvh Joakim
  • Effektstäd

110 omdömen
    Effektstäd är en erfaren städfirma i Malmö med över 40 år i branschen, specialiserad på hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för privatpersoner, föret...
    May M
    May M: Ett företag som gör skäl för namnet. . Den trevliga personalen gjorde allt för att resultatet skulle bli utmärkt. Kan verkligen rekommendera.
  • Qvickstep AB

152 omdömen
    Anki R
    Anki R: Serviceminded, mycket nöjd med resultatet- fönsterputs!
  • Klart Rent Malmö AB

868 omdömen
    Välj en lite enklare vardag. Klart Rent är ett ambitiöst städ- och serviceföretag i Malmö- och Lundregionen. Vi är proffs på städning!
    Linda J
    Linda J: Smidigt att få kontakt och väl utfört arbete varje gång!
  • Arrita Städfirma AB

93 omdömen
    Khouloud M
    Khouloud M: Bra städning och trevlig personal. Jag är nöjd och kan absolut rekommendera
  • Oneflytt Flytt & Städfirma

102 omdömen
    Cornelia D
    Cornelia D: God service, fint och effektivt utförande. Kommer definitivt att anlita OneFlytt igen.
  • Flytt City

360 omdömen
    Välkommen till Flytt City, vi erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, magasinering, tunga lyft, städ och flyttprodukter. Vi är stolta över vårt arbete och levererar alltid kvalitet!
    Mats L
    Mats L: Trevligt bemötande, i tid och varsamma. Kommer anlita samma killar igen
  • Ritha L
    Ritha L: Alltid i tid. Om jag ber om något extra gör de det. Underbara flickor. Bra priser Om jag behöver ändra tider får jag snabbt kontakt Mycket nöjd. Har rekommenderat dem till mina grannar som också anlitar dem nu. Jag har städning varannan vecka. Hälsningar Ritha Lindell
  • Tveka inte på att kontakta oss, vi erbjuder alltid fasta priser och gratis offerter!
    Rasmus W
    Rasmus W: Trevliga och effektiva. Löste allt smidigt och mycket bra kommunikation. Rekommenderas starkt!
  • Rios Flytt och Städ AB

70 omdömen
    Alan Lindjan Albin B
    Alan Lindjan Albin B: En bättre upplevelse jämfört med andra firmor vi anlitat, väldigt proffesionellt kundbemötande samt proffesionellt utförande av städ. Kan varmt rekommendera vidare. Mvh Alan Tjörnestig
  • AAA Kvalificerad Städ AB

206 omdömen
    Helya P
    Helya P: Den bästa firman jag någonsin jobbat med! Jag är pedant och dessa underbara människor gör jobbet ännu bättre än jag någonsin kunde föreställa mig! Jag är en ny kund som är jätte nöjd och jag ser fram emot att att jobba med AAA i många år, då jag har äntligen hittat THE Städfirma :) Rekommenderar varmt!
  • All Städ Malmö AB

251 omdömen
    Anna-Lena D
    Anna-Lena D: Tydlig och bra kommunikation. Ställde upp med kort varsel. Prisvärda.
  • Delco AB

139 omdömen
    Magnus L
    Magnus L: Mycket bra bemötande . Hör service.
  • Boka prisvärd och noggrann städtjänst med Garanti! Ett miljömedvetet företag som underlättar din vardag.
    Anna-Karin V
    Anna-Karin V: Oerhört trevligt och proffsigt bemötande. Lösningsorienterade och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!
  • Välkommen till MoveNclean i Malmö! Här vimlar det av olika flyttfirmor, därför lägger vi extra stor vikt vid hög kvalitet och god service.
    Marina H
    Marina H: Andra gången jag anlitar MiveNclean för flytt och flyttstädning och jag kan varmt rekommendera dem. Punktliga, serviceminded och mycket prisvärda. Marina H
  • Rut & Rot Hemservice AB erbjuder tjänster som berättigar både rut- och rotavdrag, både hemstädning och hantverkarjobb. Vi erbjuder kvalitet och mångårig expertis!
    Ted O
    Ted O: Pålitligt, grym service, alltid bra bemött och alltid samma städerska. Tack!
  • Uno N
    Uno N: Jag varväldigt nöjd rent o snyggt och punktliga
  • Britt B
    Britt B: Städningen fungerar utmärkt med Gabriella.
  • Välkommen till Ultra Clean! Vi är städfirman som fokuserar extra på kundnöjdhet och kvalitet. Kontakta oss så sköter vi din städning.
  • Cecilia L
    Cecilia L: Blev vänligt bemött.. Trevliga killar, bra städat. Flyttstädning.
  • Driver du städfirma i Malmö?