Oneflytt Flytt & Städfirma

Oneflytt Flytt & Städfirma

oneflytt.se
  • BadgeTwoYears
4.6

OneFlytt har sedan 2015 varit en del Encas Group och är ett företag som erbjuder flytt- och städtjänster med en kundnöjdhetsgaranti på 99 procent. Vi tar varje uppdrag på största allvar och utlovar städgarantier på våra arbeten samt ansvarsförsäkring som täcker alla flyttar. Vi är en fullservicefirma och vänder oss till privatpersoner...

130 omdömen om Oneflytt Flytt & Städfirma

Kristín Sóley I
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Super happy with the service! I was moving out of the country, and unfortunately my phone subscription was cancelled on the morning of the cleaning, so the cleaners couldn't reach me when they arrived. I didn't realize they had been there until I checked outside around the scheduled time and couldn't see anyone. Once I managed to get in touch with the company, they sorted everything out immediately, came back, and were incredibly kind and understanding about the situation. I had also booked the cleaning with only one day's...

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hi Kristin, Thank you so much for your wonderful review! It truly means a lot to us. We're so happy we could help. We're delighted to hear that both you and your landlord were pleased with the cleaning, and it's an honor that your landlord is interested in using our services in the future. Thank you again for your trust and recommendation. We wish you all the best in your new home and your move abroad! 😊 Best regards, Shirin Oneflytt

Sarah A
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Utmärkt städning och bra kommunikation! Rekommenderar starkt!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej! Stort tack för din fina recension och dina vänliga ord! 🌸 Det betyder mycket för oss att du är nöjd med både städningen och kommunikationen. Tack för att du valde oss och för att du rekommenderar oss. Du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt

Erik D
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Fungerade bra, fick godkänd besiktning.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Erik! Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att allt fungerade bra och att städningen blev godkänd vid besiktningen. Du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Vänliga hälsningar Shirin Oneflytt

Linnea S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Riktigt bra! Blev otroligt nöjd med flyttstäd, inget att anmärka på! Anlita!!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Linnea! Stort tack för din fantastiska recension! 🌸 Det gör oss väldigt glada att höra att du blev så nöjd med flyttstädningen och att allt levde upp till dina förväntningar. Du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt

Hjalmar S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Blev väldigt nöjd med städningen och hade en smidig kontakt med företaget genom hela processen.

Nina S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Flyttstäd. Tydligt vad som ingick och de utförde mycket bra. (Jag är annars kräsen och nästan aldrig nöjd med städning som gjorts vid flytt) De följde upp efteråt att allt var bra. Shirin var trevlig och serviceinriktad, bra att ha att göra med. När jag behövde flytta städningen var det inga problem.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Nina! Stort tack för din fantastiska recension! Det betyder extra mycket att höra från någon som brukar vara väldigt noggrann med flyttstädningar. 😊 Vi är glada att du uppskattade både städningen, kommunikationen och flexibiliteten när datumet behövde ändras. Tack också för dina fina ord om mig – det värmer verkligen. Du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt

Adnan A
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Shirin och hennes team gjorde ett bra jobb med flyttstäden. Dom hade bra kommunikation och jag som kund kände mig väldigt trygg. Rekommenderar starkt!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Adnan! Stort tack för de fina orden och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med flyttstädningen och kommunikationen. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och hoppas få möjlighet att hjälpa dig igen i framtiden. Med vänliga hälsningar Shirin Oneflytt

Saad F
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Flytt och städning gick smidigt. Trevliga medarbetare. Rekommenderar starkt.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Saad! Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att både flytten och städningen gick smidigt och att du är nöjd med vår personal. Tack för rekommendationen, och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Trevligt helg Shirin Oneflytt

Kim S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Trevliga, kommunikativa och städningen blev godkänd på besiktningen av hyreslägenheten. Vi är väldigt nöjda och kommer definitivt anlita Oneflytt igen nästa gång vi behöver få det städat

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att ni är nöjda med vår service och att städningen blev godkänd vid besiktningen. Varmt välkomna tillbaka nästa gång ni behöver hjälp! 😊 Mvh Shirin Oneflytt

Filippa L
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Besiktningen blev med beröm godkänd. Enkel och trevlig kommunikation, vi är nöjda!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Filippa! Tack så mycket för de fina orden! Det gläder oss att besiktningen gick bra och att ni är nöjda med både arbetet och kommunikationen. Tack för ert förtroende och varmt välkomna att höra av er igen i framtiden! Mvh Shirin Oneflytt

Claes H
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Allt fungerade bra. Det var lätt att få kontakt med företaget. Vi var mycket nöjda med städningen.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Claes! Stort tack för er fina recension! Det gläder oss att höra att allt fungerade bra och ni är nöjda med städningen. Tack för förtroendet och varmt välkomna att anlita oss igen! Mvh Shirin Oneflytt

Patrik Ö

Bra jobb, bra kommunikation. 5/5

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Patrik! Det gläder oss att ni är nöjda med både arbetet och kommunikationen. Du är varmt välkommen att anlita oss igen. Trevligt helg Shirin Oneflytt

Frida N
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Bästa flyttstädningen! Så glad att vi anlitade Oneflytt för att flyttstäda åt oss. Anlita dem!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Frida! Stort tack för ert fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att ni är så nöjda med flyttstädningen. Tack för ert förtroende och för att ni rekommenderar oss vidare. Vi önskar er all lycka i ert nya hem! Mvh Shirin Oneflytt

Fredrik B
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Mycket bra. Vänliga och allt blev rent och bra. Besiktning av lägenhet gick igenom direkt.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Fredrik! Stort tack för er fina recension! Det gläder oss att höra att ni är nöjda med både bemötandet och städningen Roligt att lägenheten gick igenom besiktningen direkt. Ni är varmt välkomna att anlita oss igen! Mvh Shirin Oneflytt

Vesna S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Mycke bra städning.Duktig och trevlig personal 😊

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Vesna! Stort tack för de fina orden! 😊 Det gläder oss att höra att ni är nöjda med städningen och att ni uppskattade vår duktiga och trevliga personal. Välkommen åter Shirin Oneflytt

Ingrid F

Nöjd! Väldigt trevliga och tillmötesgående

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Ingrid! Stort tack för ert fina omdöme Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen. Mvh Shirin Oneflytt

Sergej M
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Bokade tid med 2-3 dagars förvarning och det kunde bokas utan problem. Flyttstäd efter 11 års boende. Jag dök upp några minuter sent men inga sura miner. Otroligt brs pris och lämnade nycklarna på angiven plats efter städning. Godkänd besiktning dagen efter. Otroligt bra pris, bra kontakt efter med meddelat stt det är klart. 5/5.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Sergej! Stort tack för ert fantastiska omdöme och för att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse! Det gläder oss att vi kunde hjälpa er med kort varsel och att ni är nöjda med både servicen, kommunikationen och flyttstädningen. Extra roligt att besiktningen blev godkänd direkt dagen efter. Tack för ert förtroende och för de fina orden om vårt arbete. Vi önskar er all lycka framöver och är varmt välkomna att anlita oss igen! Mvh Shirin Oneflytt

Johan F
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Väldigt lätt att ha att göra med innan städningen. Snabba svar etc. Och resultatet av städningen var tipptopp!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Johan! Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss att höra att ni uppskattade den smidiga kommunikationen och de snabba svaren inför städningen. Trevligt att ni är nöjda med städningen. Tack för förtroendet och varmt välkomna att anlita oss igen. Trevligt helg Shirin Oneflytt

Hana B
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Jättenöjd! De var väldigt professionella och förstående, flexibla. Jag är jättenöjd! :)

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Hana! Stort tack för ert fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att ni är så nöjda och att ni upplevde oss som professionella, flexibla och förstående. Tack för förtroendet och varmt välkomna att anlita oss igen! :) Trevligt helg Shirin

Raiana I
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Underbara personal som är villiga att jobba från hela sitt hjärta. Ägaren av denna företag är en medmänniska som lyssnar och bryr sig. /Raiana

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack snälla Raiana för dina fina ord! 🌷 Vi strävar alltid efter att arbeta med hjärtat och skapa trygghet och omtanke för varje person vi möter. Varmt tack för ditt förtroende och din uppskattning! 💛 Mvh Shirin Oneflytt

Cornelia T
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Blev rent och fint. Bra kommunikation. Hade anlitat dem igen.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack för de fina orden! Vad roligt att höra att du är nöjd med resultatet och vår kommunikation. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Mvh Shirin Oneflytt

Tamas P
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Utan problem och resultatet blev bra.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack för din recension! Vad roligt att höra att allt gick smidigt och att du är nöjd med resultatet. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen om du behöver hjälp i framtiden! Mvh Shirin Oneflytt

Veera S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Jättebra bemötande och service, tack!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen. Tack för att du valde oss, och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Mvh Shirin Oneflytt

Lars E
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Mycket bra kontakt och kommunikation under hela processen. Flyttstädningen utfördes effektivt med mycket gott resultat. Precisera vad som ska göras så att förväntningarna infrias. Väldigt nöjd, skulle anlita dem igen.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Lars! Tack för din utförliga och fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både kommunikationen och resultatet av flyttstädning. Vi strävar alltid efter att ha en tydlig dialog kring kundens önskemål för att säkerställa att förväntningarna uppfylls. Tack för förtroendet, och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Mvh Shirin Oneflytt

Hannah Charlotte F
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Smidigt, prisvärt och bra, besiktningen blev godkänd direkt :) Rekommenderar!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Hanna! Tack så mycket för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att flyttstädningen blev godkänd direkt vid besiktningen. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada att vi fick hjälpa till. Varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! Mvh Shirin Oneflytt

Ridha K
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Jag är otroligt nöjd med städningen av min lägenhet! De gjorde ett fantastiskt jobb och var väldigt noggranna med varje detalj. Allt glänser och det doftar så fräscht. Personalen var dessutom mycket trevlig och proffsig. Jag rekommenderar verkligen detta företag till alla som vill ha högsta kvalitet.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Ridha! Tack så mycket för dina fantastiska ord! 🌟 Det gläder oss enormt att höra att du är så nöjd med städningen och att både resultatet och vårt bemötande levde upp till dina förväntningar. Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och kvalitet, så det är extra roligt att få ta del av din upplevelse. Tack för din rekommendation och för förtroendet – du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Mvh Shirin Oneflytt

Angelina V
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Fantastiskt resultat 🌟🌟🌟🌟🌟. Från start till slutfört uppdrag har allt fungerat utmärkt. Vänliga och trevliga. Rekommenderar starkt 👌. Kommer helt klart välja igen.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack så mycket för din fina recension! 🌟 Det gläder oss att höra att du är nöjd med hela processen. Vi uppskattar dina vänliga ord och din rekommendation. Stort tack för förtroendet – vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 😊 Mvh Shirin Oneflytt

Susanne Hedi E
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Mycket bra pålitligaoch noga rekommenderar starkt och

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack så mycket för din fina recension! Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ditt förtroende. Varmt välkommen att anlita oss igen när du behöver hjälp i framtiden! 🌟

Cornelia D
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

God service, fint och effektivt utförande. Kommer definitivt att anlita OneFlytt igen.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Cornelia, Stort tack för de fina orden! 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både service och utförande. Du är varmt välkommen att anlita oss igen. Trevligt helg Oneflytt

Malin N
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Vilket bra bemötande jag fick vid alla tre tillfällen. Jag köpte en flytt, en flyttstädning och en fönsterputsning på ett annat hus.. Flytten gick så bra, de plastade in alla möbler i textilier och flyttade allt så varsamt. Flyttstädningen var perfekt de som flyttade in godkände den. Fönsterputsning på suterränghus 3 våningar alla fönster blev så fina. Mycket nöjda med alla tjänster jag köpte. Jag kommer flytta inom det snaraste igen och då vet jag vem jag ringer oneflytt så klart

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Malin, Stort tack för din fantastiska feedback! 😊 Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med alla delar – både flytten, flyttstädningen och fönsterputsningen. Härligt att allt gick smidigt och att resultatet levde upp till dina förväntningar! Vi ser fram emot att få hjälpa er igen i maj 😊 Tack för förtroendet! 🚛✨

Thea T
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Im super satisfied with the result. The cleaning was so good nothing to complain. I would recommend oneflytt to everyone.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hello, Thank you very much for your kind words! We’re very happy to hear that you’re satisfied with the cleaning. You’re always welcome to contact us again if you need any help in the future! Best regards, Shirin Oneflytt

Sofie D
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Tillmötesgående och trevlig personal! Flyttstädning var väldigt fint och hyresvärden gav mycket beröm! Kommer anlita flera gånger

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Sofie! Stort tack för dina fina ord! 😊 Det gläder oss verkligen att du är nöjd med flyttstädningen och att även hyresvärden var nöjd. Du är varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Mvh Shirin Oneflytt

Mira H
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Teamet var trevligt, men de täppte till köksavloppet och påstod sedan att det hade varit igensatt tidigare. Jag var tvungen att skruva loss rören längst ner och hittade en stålullsdyna som de tydligen hade försökt spola ner i avloppet. Väldigt konstigt. Resten av lägenheten var ren.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Mira! Tack för återkopplingen. Vi beklagar att du upplevde problem med köksavloppet efter städningen. Det var självklart inte vår avsikt och vi tar detta på allvar. Vi kommer att följa upp händelsen internt för att förstå vad som kan ha hänt. Samtidigt är vi glada att höra att resten av lägenheten upplevdes som ren. Mvh Oneflytt

David C

Prisvärd, snabba, tillgänglig

Gordana T
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Otroligt trevliga och måna om att kunden ska bli nöjd

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej, Stort tack för dina fina ord! Vi uppskattar verkligen din feedback och är väldigt glada att höra att du kände dig väl omhändertagen. Kundens nöjdhet är alltid vår högsta prioritet, så dina ord betyder mycket för oss. Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt

Linn Ö
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Jag är jättenöjd med flyttstädningen Oneflytt hjälpte mig med. Shirin och gänget var jättetrevliga och flexibla! Städningen uppnådde alla mina förväntningar. Skulle verkligen rekommendera dem och kommer vända mig till dem igen vid eventuella framtida behov 😊

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Linn, Tack för din fina feedback! 😊 Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd med flyttstädningen.  Du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp i framtiden. Tack för rekommendationen! 🌟 Med vänliga hälsningar Shirin Oneflytt

Darko M
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Professionell service och bra resultat.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack så mycket för de fina orden! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig om du behöver hjälp igen. Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Zanticole M
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Anlitade dem för flyttstäd – allt funkade smidigt och resultatet var mycket bra. Både jag och köparen är nöjda. Rekommenderas starkt!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt och att både du och köparen är nöjda med resultatet. Det betyder mycket för oss att få ert förtroende vid en så viktig del av flytten. Tack för rekommendationen – och varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Magnus S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Bra service. Jag er nöjd. Kan anbefale.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service. Tack för rekommendationen – det uppskattar vi verkligen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp. Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Christina Sandra S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Snabb och fantastisk service! Professionella och allt vart skinade rent. Något jag kan rekommendera för en trygg flytt och städ!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både servicen och resultatet. Vi strävar alltid efter att leverera en trygg och smidig upplevelse med skinande rent resultat. Tack för din rekommendation – och varmt välkommen att anlita oss igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Nelly H
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Ganska oproffsigt kundbemötande m. logistik, men städning gick OK.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att kundbemötandet och logistiken inte levde upp till dina förväntningar – det tar vi på stort allvar. Samtidigt är vi glada att höra att själva städningen fungerade okej. Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Alexander Z
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Jätte profetionell och trevlig personal.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som både professionell och trevlig. Det betyder mycket för oss att få sådana omdömen. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp! Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Siv Miriam J
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Allt fungerade från bokning till hämtning/lämning av nycklar inför städningen som utförts noggrant och utan anmärkning. Väldigt nöjd och kan varmt rekommendera firman!

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Miriam! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt från bokning till hämtning och lämning av nycklar! 😊 Stort tack för dina fina ord om städningen – det gläder oss verkligen att du är nöjd. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver hjälp nästa gång! Mvh Shirin Oneflytt

Marco L
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Bra utfört, enkla att ha och göra med och hade förståelse när jag var tvungen att byta datum Rekommenderar starkt Mvh

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för din fina rekommendation! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet och att du upplevde oss som smidiga och förstående vid datumändringen. Vi vet att saker kan förändras och försöker alltid vara så flexibla som möjligt. Tack för förtroendet – och varmt välkommen att höra av dig igen i framtiden! Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Elinor L
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Mycket fin städning. Lätta att samarbeta med.

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med städningen och att samarbetet fungerade bra. Vi strävar alltid efter att vara smidiga och enkla att ha att göra med. Du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp! Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Mariusz S
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Något jag verkligen var nöjd med var fönsterputsningen. Exemplarisk!

Maria P
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Dom städade helt perfekt. Ingenting att klaga på

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Stort tack för din fantastiska feedback! Vad härligt att höra att du är helt nöjd och att allt blev perfekt. Det betyder mycket för oss att få sådana omdömen. Du är varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp i framtiden! Med vänliga hälsningar, Shirin Oneflytt.se

Veronica D
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Kan tyvärr inte ge ett bra omdömme. Jag bokade flyttstädning och vet inte vad jag faktiskt fick. Jag var tvungen att mejla dem för att bekräfta bokningen och få kopia av bokning/kontrakt (jag skulle ha avbokat här då detta redan visade vad för kvalitet företaget har), själva städningen var riktigt usel och godkändes inte och när jag bad om att de kommer tillbaka och fixar det så kommer de suckandes och himlande med ögonen. En av killarna sa också att "man kan inte städa ovansidan av ugnen" när jag sa att de inte bara kan...

Svar från Oneflytt Flytt & Städfirma

Hej Veronica! Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att flyttstädningen inte höll den standard som förväntas och att du dessutom upplevde ett bristande bemötande. Det är inte acceptabelt och speglar inte hur vi vill arbeta. Vi tar detta på stort allvar och ser över både rutiner och personal utifrån din upplevelse. Som kompensation och för att rätta till situationen har vi därför valt att makulera fakturan i sin helhet. Du kommer alltså inte att debiteras för tjänsten. Vi beklagar uppriktigt den stress och frustration...

Amanda L
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

Supertrevligt bemötande och jättefint resultat! Rekommenderas varmt!

Iskra L
Skrev om Oneflytt Flytt & Städfirma

⭐⭐⭐⭐⭐ Mycket nöjd med flyttstädningen! Trevligt och professionellt bemötande från start till slut. Företaget var lätt att få tag på, tillgängliga och väldigt flexibla efter våra behov. Städningen var noggrant utförd och allt blev godkänt utan anmärkning. Kan varmt rekommenderas!