Dags att putsa dina fönster? Välkommen till oss på Eriks Fönsterputs! Vi fixar dina fönster på abonnemang. Hög kvalitet och självklart inga bindningstider.
Inger Birgitta L:
Fönsterputs är allt nöjd med resultatet.
Våra personliga och engagerade medarbetare erbjuder professionell fönsterputsning, höghöjdsarbeten, fasadtvätt samt takskottning. Välkommen till Ultraputs!
Lottie W:
Bra och trevliga. Utför arbetet på ett utmärkt sätt.
Gör din vardag enklare med städhjälp från Extra Rent!
Werner U:
Alltid vänligt och professionellt bemött från Extra Rent representanter. Dock finns det missar i kommunikationen vad avser ändringar i tider och kan förbättras. Extra Rent motsvarar mina förväntningar vad avser städningen och deras städerskor gör ett bra jobb. Dock blir de ofta tidigare färdiga med städningen än vad planerats och lämnar tidigare än den tid jag betalar, 3 timmar varannan vecka. De borde stanna tiden ut och göra andra jobb och inte ha så brått att komma iväg. Det finns alltid små städuppgifter som kan göras för att fylla upp tiden, som debiteras.
Ingrid L:
Hej!
Vid senaste besöket kom mina två rara favoritkillar och utförde fönsterputsningen ut- och invändigt snabbt och till full belåtenhet. - Vid de första putsningarna av firman hade jag i ärlighetens namn en del att anmärka på men efter konstruktiva samtal med Ola får allt nu högsta betyg!
Barncancerfonden behöver alla tillskott -stort tack!
Mvh Ingrid
Asaleia F:
Otroliga! Vilket teamwork! Flytten blev försenad och de löste allt trots problem som uppstod. De är lösningsorienterade och supersnabba! Trevlig och skön personal som vet precis vad de gör. Kommer definitivt boka dem nästa gång jag behöver flyttstäd. Så fint städat. Rekommenderar starkt!
Tobias W:
Jag anlitade Arrita för flyttstädning av min hyreslägenhet. Städningen överlag var mycket bra, hyresvärden anmärkte på enstaka småsaker vilket Arrita kom tillbaka och ordnade inom kort.
På minussidan så hörde städarna av sig när de egentligen redan skulle varit på plats, och frågade om de kunde komma senare. Dessutom tog de på eget bevåg med sig 2 av 3 ugnsplåtar som inte kunde rengöras ordenligt med motiveringen ”att man behöver bara ha en plåt”. Hyresvärden accepterande inte detta, men folket på Arrita var åtminstone behjälpliga med att lämna tillbaka plåtarna till nästa hyresgäst.
Ingrid Bigi Susanne H:
Mycket bra städat, noggranna och mycket trevliga. Har aldrig haft så rent. Bra kommunikation med kontoret, snabba svar. Rekommenderas innerligt.