Putsa fönster i Skåne

Bjuv  (1 st)
Örkelljunga  (1 st)
Svalöv  (1 st)

Topp 25 fönsterputsfirma i Skåne

• Dags att putsa dina fönster? Välkommen till oss på Eriks Fönsterputs! Vi fixar dina fönster på abonnemang. Hög kvalitet och självklart inga bindningstider.
    Inger Birgitta L
    Inger Birgitta L: Fönsterputs är allt nöjd med resultatet.
  • Interputs AB

1,421 omdömen
    Anders P
    Anders P: Vi är mycket nöjda snabbt och proffsigt utfört fönsterputsning av er trevliga personal. Tack & God Jul så återkommer vi!
  • Hemrex AB

2,363 omdömen
    Vi hjälper dig i vardagen.
    Gullie G
    Gullie G: Köpte prova på städning blev helt till mln belåtenhet Vi kommer att ta kontatakta hemrex igen. Fullt belåtna
  • INGEN SMUTS BARA PUTS AB

750 omdömen
    Pär L
    Pär L: Trevliga killar och snabba, men hade önskat att besöket hade varit tidigare på dagen. Då de kom när det börjat mörkna och det är lättare att putsa fönster i dagsljus. Jag fick torka av fönsterbrädorna från smutsigt vatten. Tror att hade det varit ljust så hade killarna sett dett själv.
  • Putsväck Fönsterputs AB

274 omdömen
    Sandra S
    Sandra S: Otroligt bra service och fönsterna blev så fina, rekommenderas varmt!
  • Extra Rent

1,092 omdömen
    Gör din vardag enklare med städhjälp från Extra Rent!
    Monica R
    Monica R: Vi har varit kunder en lång tid nu och är nöjda med den städtjänst de hjälper oss med. Vi fortsätter gärna att anlita dem.
  • Lindvalls fönsterputs AB

304 omdömen
    Christian B
    Christian B: En utmärkt firma som vi varmt rekommenderar.
  • Stark Service Fönsterputs

756 omdömen
    Åse Annika F
    Åse Annika F: Jag beställde fönsterputs och det var smidigt och lätt. Utmärkt och snabbt utfört.
  • Våra personliga och engagerade medarbetare erbjuder professionell fönsterputsning, höghöjdsarbeten, fasadtvätt samt takskottning. Välkommen till Ultraputs!
    Carlberg B
    Carlberg B: Hej!! Ny kontakt våren 2025. Tredje gången gillt. Alla tre gångerna till belåtenhet. Första gången alla fyra sidorna av medarbetare som gjorde ett mycket bra jobb. Tyvärr glömt namnet. Andra gången utvändigt. Tyvärr regn och storm dagen efter. Mycket nöjda. 27/11 Lorenzo - fantastiskt jobb. Mycket bra varumärke med sin person och sätt att vara.TREVLIGA HELGER
  • RNFNSTR Putsat i Sverige AB

104 omdömen
    Ingrid L
    Ingrid L: Hej! Vid senaste besöket kom mina två rara favoritkillar och utförde fönsterputsningen ut- och invändigt snabbt och till full belåtenhet. - Vid de första putsningarna av firman hade jag i ärlighetens namn en del att anmärka på men efter konstruktiva samtal med Ola får allt nu högsta betyg! Barncancerfonden behöver alla tillskott -stort tack! Mvh Ingrid
  • Klart Rent Malmö AB

843 omdömen
    Välj en lite enklare vardag. Klart Rent är ett ambitiöst städ- och serviceföretag i Malmö- och Lundregionen. Vi är proffs på städning!
    Linda J
    Linda J: Smidigt att få kontakt och väl utfört arbete varje gång!
  • Jonna A
    Jonna A: CaMa har varit proffsiga hela vägen. Trevliga och informativa inför flytten. De som sen flyttade mitt bohag var trevliga, punktliga och tog väl hand om mina grejer. Rekommenderar varmt!
  • NVS Fönsterputs AB

96 omdömen
    marina s
    marina s: Mycket bra, fint bemötande. Bara positivt.
  • AlexRo Service

211 omdömen
    Varmt välkommen till AlexRo Service!
    Marie D
    Marie D: Städtjänst. Proffsiga. Snabb respons. Bra utfört arbete. Lätt att kontakta o få svar. Toppen. Rekommendar varmt
  • Effektstäd

74 omdömen
    Effektstäd är en erfaren städfirma i Malmö med över 40 år i branschen, specialiserad på hemstädning, kontorsstädning och trappstädning. Vi erbjuder skräddarsydda städtjänster för privatpersoner, föret...
    May M
    May M: Ett företag som gör skäl för namnet. . Den trevliga personalen gjorde allt för att resultatet skulle bli utmärkt. Kan verkligen rekommendera.
  • Arrita Städfirma AB

82 omdömen
    Petra Maria C
    Petra Maria C: Väldigt nöjd med flyttstädning🤩 Trevligt och proffsigt bemötande i kontakten både i start och återkoppling i kundnöjdhet. Rekommenderar varmt deras tjänster!
  • Ulf H
    Ulf H: Snabbt och ett mycket bra jobb på fönsterna mycket nöjda
  • GREDOX AB

120 omdömen
    Ieva S
    Ieva S: Gredox har ansvarat för städning av vårt semesterhus som hyrs ut via airbnb under några års tid nu. Bättre firma kan vi inte få. Gredox personal är mycket kunnig, noggrann, ansvarsfull och alltid trevlig. Huset vi hyr ut är stort både ute och inne med många rum och vi har mycket höga krav på städning av boendet mellan gäster. Gredox klarar städningen galant. Vi får många svar från våra gäster att huset är så fint och välstädat. När man hyr ut hus via airbnb uppkommer det en hel del oväntade situationer mellan in- och utcheckningar. Varje gång det har uppkommit något har Gredox personal tagit stort ansvar och hjälpt till att lösa situationer på bästa sätt. Vi har mycket stort förtroende för Gredox och är så otroligt glada och nöjda att vi har möjlighet att samarbeta med de. Är ni ute efter en städfirma som är kunnig, ansvarsfull, otroligt trevlig och noggrann - då är Gredox givna valet. Vi ger de högsta betyget! Stefan och Ieva Andersson
  • Smartputs Sverige AB

85 omdömen
    Per D
    Per D: Proffsiga och socialt kompetenta!
  • Virgo Städ AB

63 omdömen
    Nedim K
    Nedim K: Jag har haft Virgo städ sedan dess begynnelse och varit nöjd. Otroligt punktliga och noggranna anställda. Om schemat ändras, pga semester och/eller sjukdom, har de snabbt varit i kontakt om lösning, även ställt om ifall VI varit iväg eller sjuka. Detta gör mig väldigt bekväm dem.
  • All Städ Malmö AB

239 omdömen
    Kevin N
    Kevin N: Bra städning fastighetsägaren jätte nöjda
  • All inclusive städfirma

248 omdömen
    Pia L
    Pia L: Trevliga och pålitliga, anlitar dem gärna på nytt.
  • Anki Wohlfart H
    Anki Wohlfart H: Fönsterputs Rengöring av fasad terassgolv Mycket trevlig och duktig