Skalpro AB

Skalpro AB

skalpro.se
  • Badge2026

Skalpro: Vi är Skånes allproffs på städning Vi på Skålpro är din trygga och lokala städfirma som hjälper både privatpersoner och företag runt om i Skåne att få en renare, fräschare och enklare vardag. Vi vet att ett rent hem eller en städad arbetsplats bidrar till både ökad trivsel och mindre stress. Därför sätter vi en ära...

30 omdömen om Skalpro AB

Sedan starten hos Reco 2026

Eva W
Skrev om Skalpro AB

Har haft dom i många år. De är väldigt pålitliga både med att komma när dom ska och att man kan lämna dom själva . Om det är något så tar hon tag i det medesamma. Är väldigt nöjd

Christine A
Skrev om Skalpro AB

Får alltid bra service och alla är vänliga. Alla gör det där lilla extra. Alltid nöjd när de har varit och städa hos oss. Har rekommenderat Skalpro till flera av mina vänner.

Britt Kickan P
Skrev om Skalpro AB

Jag har varit kund sen skalpro startade Jag är väldigt nöjd med städningen ,trevlig personal ,snabba och noggranna Jag kan verkligen rekommendera skalpro 👍

Gunni S
Skrev om Skalpro AB

Bra bemötande och nöjd med städningen

Fabian K
Skrev om Skalpro AB

Otroligt nöjda med städningen som Skalpro genomför hemma hos oss.

Anie P
Skrev om Skalpro AB

Vi är otroligt nöjda med SkalPro! De har verkligen gjort stor skillnad för oss och levererar ett fantastiskt resultat varje gång. Utan deras hjälp hade vi inte fått ihop livspusslet – nu kan vi istället fokusera på det som är viktigast för oss som familj. De är pålitliga, professionella och flexibla, och vi känner oss alltid trygga med deras arbete. Kan varmt rekommenderas!

Fredric L
Skrev om Skalpro AB

Proffsigt bemötande och bra utfört arbete

Dan Gert Krister P

Duktig personal. Alltid rent och snyggt .

Ann N
Skrev om Skalpro AB

Positiv upplevelse, ordning och reda, rent och fint, trevliga tjejer.

Johanna H
Skrev om Skalpro AB

Bra service och bra städning. En gång blev det missförstånd men det kompenserades. Rekommenderar er

Monica E
Skrev om Skalpro AB

Trevligt bemötande och flexibla. Bra städning och noggranna. Väldigt nöjd.

Yvonne W
Skrev om Skalpro AB

Bra och snabb rengöring varje gång

Peter P
Skrev om Skalpro AB

Bra städning, med bra resultat .

Jerker P
Skrev om Skalpro AB

Bra service o trevlig personal och gör ett bra jobb 👍👍

Stina S
Skrev om Skalpro AB

Alltid mycket professionella. Jobbar snabbt och det blir alltid rent och fint. Rekommenderar dem gärna!

Jenny A
Skrev om Skalpro AB

Skalpro är bra och enkel städ. SMS kontakt och de kommer när de skriver. OM något är konstigt eller går sönder (mycket sällan) skriver de direkt och är ärliga! Har ALDRIG försvunnet något, allt är rent och fräscht när man kommer hem. De städar själva utan att jag är hemma så de går att lita på!

Michelle H
Skrev om Skalpro AB

Trevlig personal. Skönt att komma hem till ett städat hem. Få hjälp med sådant jag själv har svårt för

Karin A
Skrev om Skalpro AB

Pålitliga o rent hus! Vi är jättenöjda!

Sara O
Skrev om Skalpro AB

Mycket bra!! Skulle absolut använda dom igen!

Karina N
Skrev om Skalpro AB

De svarade väldigt snabbt när jag frågade om de kunde komma och städa vårt hus, även om jag uppgav fel kvadrat meter så blev jag inte dissad utan de skickade en ny offert på det riktiga,tack snälla .Tänkte att de skulle städa alla ytor men blev så glad när även vår kamin var städad hade tänkt att det får vi göra innan vi överlämnar men den var fixad och även att de hade torkat av fönster mot gatan 🤩så tacksam för att vi valde er 😊 vi vill gärna ha ett nytt samarbete med er om vi flyttar, vilket vi gör då och då 😊 TACK än en gång 👍🏻

Everth L
Skrev om Skalpro AB

Jag köpte en städning av hela huset och resultatet blev t o m bättre än högt ställda förväntningar. Snabbt, positivt bemötande, professionellt, effektivt. Jag blev särskilt imponerad av hur man tog tag i alla detaljer, t ex att man demonterade ugnsluckan för att ugnsrengöringen skulle bli perfekt. Jag återkommer som vanligt.👍

Augustin R

Mycket bra städfirma Mycket trevliga

Kristina E
Skrev om Skalpro AB

Jag har haft Skalpro under flera år nu och de som städar är mycket duktiga. När de varit i mitt hem känns det rent överallt även i luften. Har haft andra städerskor före Skalpro. Men de var både dyrare och definitivt mycket sämre. Är glad att jag nu har Skalpro.

Marcus N
Skrev om Skalpro AB

Supper nöjd med skalpros servis och gör ett kanon jobb

Madeleine D
Skrev om Skalpro AB

Alltid bra städat och trevligt bemötande!

Annika O
Skrev om Skalpro AB

Professionella, alltid välstädat, noggranna, trevligt bemötande, god service

Eva O
Skrev om Skalpro AB

Mycket trevlig o duktig personal. Lätta att kommunicera på engelska med. Från början lite svårt att få en fast veckodag i månaden men har löst sig bra. Varierande klockslag men inget problem.

Charlotte N
Skrev om Skalpro AB

Rekommenderas, väldigt nöjd med detas utförande. Flexibla.

Kim H
Skrev om Skalpro AB

Dom fixar och gör vad man ber om

Annci christin D

Vi har nu haft Skalpro AB i flera år och är extremt nöjda med dem.