Fick en erbjudande att prova , så efter en månad kom dom tillbaks utan att jag tackade Ja eller Nej Lurigt
Eriks Fönsterputs
Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...
9834 omdömen om Eriks Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2018
Jätte nöjd. Trevlig personal o
Väldigt nöjda!!!! Dock missat att torka av några fönsterbleck på baksidan av huset och garaget. Tack från Helene!
Fina och blanka fönster utan ränder
Skönt att komma hem till nyputsade fönster!
Saknar bara att ni inte skickar ett mess innan ni kommer. Inte så kul att stå i kalsonger när ni putsar rutan😀
Hej Michael, tack för ditt omdöme. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper dem dig att lägga in en notering om sms dagen innan. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia kundservice
Hej, d var andra gången de var hos mig, första var i april detta år. Har i avtalet bokat 4 gånger/år. Det rör sig om 11 fönster på första våningen. Vet inte om d ingår att fönster-blecken ska torkas av, men i så fall var d några som inte blev det. Jag är nöjd annars med putsningen.
Bra utfört jobb.Prisvärt.Skönt för en gammal tant att ha fin utsikt.
De har gjort ett bra jo bb .mvh l d
Fönster putsningen var bra denna gång
Hej Magdolna, tack för ditt omdöme. Det är viktigt att du kontaktar vår kundtjänst om du märker att vi tagit sönder något på plats. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Vl blev nöjda med Eriks fönsterputs
Jag är nöjd. De kom som de hade lovat
När försök till kontakt sent omsider kunde återkopplas har det gått bra. Tycker dock att altanfönstren utomhus skall putsas något bättre. Annars ok.
Fina rena fönster. Mycket nöjd.
Var inte hemma när dom var här o putsade mina fönster. Jag visste att dom skulle göra ett bra jobb. Jag ville att dom skulle putsa 3 fönster jag orkade inte med dessa fönster längre så det är fantastiskt att få denna hjälp till en billig peng tack för detta
Hej snabbt, enkelt och bra som vanligt!
Bra bemötande. Fick både SMS och mejl
Mycket nöjd. Bra tidpungt, bra resultat.
I stort sett nöjd med fönsterputsningen,dock kunde man ta fönsterblecken lite bättre. Man blir dock förvånad,att hinna med 15-20 rutor på 15 minuter?? Somliga stora och på hög höjd,kräver stege!!!
Hej Ingrid, tack för ditt omdöme. Om du har några frågor eller funderingar gällande putsningen och vilka redskap som används, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Det blev jättebra! Härligt att komma hem till nyputsade fönster.
De är punktliga och noggranna.
Snabbt och enkelt blir mina rutor putsade
Eriks fönsterputs levde upp till mina förväntningar!
Utmärkt arbete med en extra 🌟 för att Ni meddelar dagen innan att Ni kommer 👍
Det var snabbt, enkelt och snyggt utfört.
Dom blir fina bra när man inte kan själv mycke nöjd
snabbt och bra!........................................
Är jätte jätte nöjd med det arbetet dom görhos mig🙂
Bra putsat, men våra vita småfläckar på fönstrena behöver skrapas bort, ingår det inte ?
Hej Ann-Christine, tack för ditt omdöme. Vad kan de vita småfläckarna bestå utav? Du får gärna kontakta vår kundtjänst så får vi se över ditt ärende. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Trevlig fönsterputsare rent och proffsigt supernöjd. Alltid trevlig personal
Vi är jättenöjda med resultatet. Superduktiga och professionella.
Eriks fönsterputs är något jag skulle anlitat långt tidigare. Aldrig har husets fönster varit så välputsade. Snabbt och fint arbete.
Bra, diskret, snabb och noggrann!
Snabbt, fint resultat, diskret uppförande - nöjd kund
Rena fönster med viss spindelnät kvar 🫣
Kom hit & erbjöd en summa pengar för att göra första tvätten .(han gick tillsammans med oss och räknade hur många fönster vi hade 2 ggr). Vi bestämde en dag , då kom dom inte. Två dagar efter avtalad dag kom dom (som tur är var vi hemma), då sade han som skulle tvätta att alla fönster som var höga/ner till golvet - räknades som 2 st fönster . Det innebär att helt plötsligt skulle vi betala för 10 fönster till. Oseriöst att först skicka hit någon och vi är överens om priset & sedan komma och höja priset. Undrar vad han gjort om vi inte varit hemma? NEJ TACK ! Här får ni inget jobb!
Hej Yvonne, tack för ditt omdöme. Jättetråkigt och höra att ni känner er missledda, det är självklart inte den känslan vi vill att ni ska ha. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig reda ut vissa frågetecken. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Är jätte nöjd kund! Mycket trevlig personal som gör ett toppen jobb! Underlättar vardagen med några gångers extern hjälp med fönsterputs per år. Prisvärt!
Jag fick ett trevligt bemötande när fönsterputsaren kom. Stor stege behöver bäras genom huset, inte lätt, men några stötar blev det. Kanske hade behövd hjälp med den. Mina förväntningar är att fönstren ska bli helt rena utan ränder. De har inga ränder men fortfarande syns prickar efter insekter. Ett fönster i entré dörren glömdes bort. Tjänsten är ganska dyr, och behöver kanske ta lite mera än en kvart att utföra.
Hej Hanne, tack för ditt omdöme. Om resultatet inte motsvarade dina förväntningar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna vidare. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig reda ut vissa frågetecken. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Vi blev väldigt väl bemötta. Förväntade oss rena fönster och det blev dom verkligen. Köpet gällde fönsterputs som utfördes till belåtenhet.
Enkelt, snabbt och jättebra. Bara positiva erfarenheter
Allt perfekt! Se era tips i rutan! 6 fönster på utsidan, i markplan. Välkomna vid nästa puts! Mvh Ann-Inger
Pojkarna som putsar är jätteduktiga men kontoret är sämre. Infon inför putsningen är för kort .Denna gång fick jag sms på sen fredag eftermiddag att vi kommer på måndag. På helgen får man inte tag på någon, detta har hänt flera ggr. Man brukar säga allt för kunden men jag kan tycka att det är tvärtom. Man måste ha mer framförhållning . Tack
Smidigt o lätt, fantastiskt bemötande, snabbt, rent o snyggt! Proffs. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Toppenbra. Bra killar kan tekomderas
Allting var perfekt. Mycket bra på alla sätt.o vis
Vi känner verkligen att vi får det som är utlovat och det vi betalar för.
Killarna och tjejerna är kanon bra och gör ett fantastiskt jobb!
Företaget gör ett bra och effektivt arbete.
Fungerar som det skall, sköter sig själv.👍
Fönsterputs som blev snabbt utförd, kanske lite för snabbt…men är i stort sett nöjd.