Eriks Fönsterputs

eriksfonsterputs.se
  • BadgeElevenYears
9 834
4.3

Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...

9834 omdömen om Eriks Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2018

Blerim Z
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fick en erbjudande att prova , så efter en månad kom dom tillbaks utan att jag tackade Ja eller Nej Lurigt

Inga Linnea Elisabet C

Jätte nöjd. Trevlig personal o

Helene E
Skrev om Eriks Fönsterputs

Väldigt nöjda!!!! Dock missat att torka av några fönsterbleck på baksidan av huset och garaget. Tack från Helene!

Yvonne J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fina och blanka fönster utan ränder

Marie B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Skönt att komma hem till nyputsade fönster!

Michael B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Saknar bara att ni inte skickar ett mess innan ni kommer. Inte så kul att stå i kalsonger när ni putsar rutan😀

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Michael, tack för ditt omdöme. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper dem dig att lägga in en notering om sms dagen innan. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia kundservice

Britt-Marie B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Hej, d var andra gången de var hos mig, första var i april detta år. Har i avtalet bokat 4 gånger/år. Det rör sig om 11 fönster på första våningen. Vet inte om d ingår att fönster-blecken ska torkas av, men i så fall var d några som inte blev det. Jag är nöjd annars med putsningen.

Anita C
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra utfört jobb.Prisvärt.Skönt för en gammal tant att ha fin utsikt.

Lisbeth D
Skrev om Eriks Fönsterputs

De har gjort ett bra jo bb .mvh l d

Magdolna L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fönster putsningen var bra denna gång

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Magdolna, tack för ditt omdöme. Det är viktigt att du kontaktar vår kundtjänst om du märker att vi tagit sönder något på plats. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Kurt Olle M
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vl blev nöjda med Eriks fönsterputs

Jytte Vestergaard N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag är nöjd. De kom som de hade lovat

Ann N
Skrev om Eriks Fönsterputs

När försök till kontakt sent omsider kunde återkopplas har det gått bra. Tycker dock att altanfönstren utomhus skall putsas något bättre. Annars ok.

Richard J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fina rena fönster. Mycket nöjd.

Angela J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Var inte hemma när dom var här o putsade mina fönster. Jag visste att dom skulle göra ett bra jobb. Jag ville att dom skulle putsa 3 fönster jag orkade inte med dessa fönster längre så det är fantastiskt att få denna hjälp till en billig peng tack för detta

Ove J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Hej snabbt, enkelt och bra som vanligt!

Cecilia G

Bra bemötande. Fick både SMS och mejl

Anna Christina A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mycket nöjd. Bra tidpungt, bra resultat.

Ingrid L
Skrev om Eriks Fönsterputs

I stort sett nöjd med fönsterputsningen,dock kunde man ta fönsterblecken lite bättre. Man blir dock förvånad,att hinna med 15-20 rutor på 15 minuter?? Somliga stora och på hög höjd,kräver stege!!!

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Ingrid, tack för ditt omdöme. Om du har några frågor eller funderingar gällande putsningen och vilka redskap som används, är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Marianne L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blev jättebra! Härligt att komma hem till nyputsade fönster.

Daniel P
Skrev om Eriks Fönsterputs

De är punktliga och noggranna.

Ingrid S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabbt och enkelt blir mina rutor putsade

Ulla Margareta N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Eriks fönsterputs levde upp till mina förväntningar!

Ingrid Herta Karin L

Utmärkt arbete med en extra 🌟 för att Ni meddelar dagen innan att Ni kommer 👍

Eva A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det var snabbt, enkelt och snyggt utfört.

Elisabeth L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Dom blir fina bra när man inte kan själv mycke nöjd

Kjell A

snabbt och bra!........................................

Marie Viola Elisabeth A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Är jätte jätte nöjd med det arbetet dom görhos mig🙂

Ann-Christine H
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra putsat, men våra vita småfläckar på fönstrena behöver skrapas bort, ingår det inte ?

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Ann-Christine, tack för ditt omdöme. Vad kan de vita småfläckarna bestå utav? Du får gärna kontakta vår kundtjänst så får vi se över ditt ärende. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Angele S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Trevlig fönsterputsare rent och proffsigt supernöjd. Alltid trevlig personal

Frida O
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi är jättenöjda med resultatet. Superduktiga och professionella.

Karin Ulla Christina N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Eriks fönsterputs är något jag skulle anlitat långt tidigare. Aldrig har husets fönster varit så välputsade. Snabbt och fint arbete.

Madelene W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra, diskret, snabb och noggrann!

Lisbeth Ann-Marie M
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabbt, fint resultat, diskret uppförande - nöjd kund

Jenny O
Skrev om Eriks Fönsterputs

Rena fönster med viss spindelnät kvar 🫣

Yvonne Madeleine G
Skrev om Eriks Fönsterputs

Kom hit & erbjöd en summa pengar för att göra första tvätten .(han gick tillsammans med oss och räknade hur många fönster vi hade 2 ggr). Vi bestämde en dag , då kom dom inte. Två dagar efter avtalad dag kom dom (som tur är var vi hemma), då sade han som skulle tvätta att alla fönster som var höga/ner till golvet - räknades som 2 st fönster . Det innebär att helt plötsligt skulle vi betala för 10 fönster till. Oseriöst att först skicka hit någon och vi är överens om priset & sedan komma och höja priset. Undrar vad han gjort om vi inte varit hemma? NEJ TACK ! Här får ni inget jobb!

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Yvonne, tack för ditt omdöme. Jättetråkigt och höra att ni känner er missledda, det är självklart inte den känslan vi vill att ni ska ha. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig reda ut vissa frågetecken. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Claudia L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Är jätte nöjd kund! Mycket trevlig personal som gör ett toppen jobb! Underlättar vardagen med några gångers extern hjälp med fönsterputs per år. Prisvärt!

Hanne V
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag fick ett trevligt bemötande när fönsterputsaren kom. Stor stege behöver bäras genom huset, inte lätt, men några stötar blev det. Kanske hade behövd hjälp med den. Mina förväntningar är att fönstren ska bli helt rena utan ränder. De har inga ränder men fortfarande syns prickar efter insekter. Ett fönster i entré dörren glömdes bort. Tjänsten är ganska dyr, och behöver kanske ta lite mera än en kvart att utföra.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Hanne, tack för ditt omdöme. Om resultatet inte motsvarade dina förväntningar är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna vidare. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig reda ut vissa frågetecken. Du når oss på kundtjanst@eriksfonsterputs.se alternativt 0771 - 42 42 42 så hjälper vi dig vidare. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Krister A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi blev väldigt väl bemötta. Förväntade oss rena fönster och det blev dom verkligen. Köpet gällde fönsterputs som utfördes till belåtenhet.

Susan S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Enkelt, snabbt och jättebra. Bara positiva erfarenheter

Anna Inger P
Skrev om Eriks Fönsterputs

Allt perfekt! Se era tips i rutan! 6 fönster på utsidan, i markplan. Välkomna vid nästa puts! Mvh Ann-Inger

Birgitta K
Skrev om Eriks Fönsterputs

Pojkarna som putsar är jätteduktiga men kontoret är sämre. Infon inför putsningen är för kort .Denna gång fick jag sms på sen fredag eftermiddag att vi kommer på måndag. På helgen får man inte tag på någon, detta har hänt flera ggr. Man brukar säga allt för kunden men jag kan tycka att det är tvärtom. Man måste ha mer framförhållning . Tack

Joakim F
Skrev om Eriks Fönsterputs

Smidigt o lätt, fantastiskt bemötande, snabbt, rent o snyggt! Proffs. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Anne-Britt W

Toppenbra. Bra killar kan tekomderas

Christina N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Allting var perfekt. Mycket bra på alla sätt.o vis

Inger O
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi känner verkligen att vi får det som är utlovat och det vi betalar för.

Charlotte L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Killarna och tjejerna är kanon bra och gör ett fantastiskt jobb!

Magnus N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Företaget gör ett bra och effektivt arbete.

Bujar H
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fungerar som det skall, sköter sig själv.👍

Karin Lisbeth Yvonne N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fönsterputs som blev snabbt utförd, kanske lite för snabbt…men är i stort sett nöjd.