Fungerar smidigt och bra. Det vore bra att få påminnelser att dom kommer två dagar innan dom kommer om man behöver ta ner spröjs.
Eriks Fönsterputs
Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...
9587 omdömen om Eriks Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2018
Bra med regelbunden fönsterputs utomhus. Någon enstaka gång har man glömt ett fönster. Vi är nöjda. Mvh
Mycket vänligt bemötande, otroligt rena och fina fönster.
Snabba och effektiva men utför arbetet mycket bra, vi är nöjda.
Fint! Helt enkelt! Allt funkadeså så som ska👍
Proffsigt och personligt från bokning till utförande.
Jag är nöjd med Eriks fönsterputs.
Finns absolut inget att.klaga på. Snabbt och väl utfört arbete. Mvh Ulf C
Mycket nöjd, rekommenderas varmt!
Trevlig man som utför ett bra arbete gällande spröjs och fönster
Fönster som borde putsas glöms bort. Är inte nöjd denna gång, annars har det varit bra.
Putsningen går väldigt fort och det finns skarvar lite här och där
Supernöjd med resultatet, trevliga och flexibla
Snabbt o bra ja o man verkar kunna lita
Eriks Fönsterputs erbjuder en professionellt utförd tjänst med tydlig kommunikation och punktlighet. Arbetet sker effektivt och utan ansträngning, med ett skinande rent resultat och stor noggrannhet. Ett pålitligt val för en smidig upplevelse.
Fönstren är rena, men jag skulle verkligen uppskatta om spröjsen sattes tillbaka ordentligt
Putsar med hyfsat resultat. Ibland ränder kvar på rutan. Kommer ut var femte vecka. Dock går det inte att kommunicera kring vilka fönster man vill ha putsade. Känns inte vettigt att få ekonomibyggnaders fönster putsade var femte vecka. Men tydligen finns det inget sätt att anpassa detta.
Trevligt bemötande. Utsidan av fönsterna fina, väntar på att även insidan kan putsas i detta område.
Smidigt och rena fönster. Hade uppskattat en heads-up vilken dag de skulle dyka upp annars supernöjd.
Bra och trevliga killar som putsar fönster som blir klara och fina på utsidan
Skriver när de ska komma. Nogranna, snabba trevliga och vi får rena fönster och meddelar när de är klara. Vi är mycket nöjda.
En bra känsla med nyputsade fönsterrutor! Trevligt bemötande och en trygghet med återkommande putsning (abonnemang) vi är verkligen nöjda!
Rent och fina fönster Bra att inte passa tider/utomhus-puts Duktiga putsare/utför sitt arbete på bästa sätt Trevlig affärside
När ordinarie personal är här 2 pers. är det bra, inte vid ersättning och bara 1 pers. Mvh Susan
Bra putsning fina rutor trevligt
Vänliga, fint putsade fönster 👍
Dåligt. Inga rena fönster. Var här max 5 min
Hej Marika! Tack för din recension. Det är jätteviktigt för oss att du blir nöjd med resultatet, så jag ber dig kontakta kundservice så att vi kan ordna med en reklamation. Med vänlig hälsning, Jennifer Kundservice
Jag fick inte något SMS ang när de skulle komma. Plötsligt stod vid mitt hus och jag hade inte tagit ned spröjsarna. Men de var väldigt trevliga och hjälpte mig.
Mycket bra skinande rent🤩❤️ Mycket bra kundtjänst med trevligt bemötande
Bra utfört arbete av putsaren !
Vi var inte hemma förra gången de var här. Önskemål..att få veta när de kommer.
Snabb och effektiv putsning. Mvh Eva.
Hej. Jag har ringt flera gånger men kommer inte fram. Jag har skickat mail omgående att jag vill inte ha tjänsten nu längre. Den skickade 13 eller 14 mars. Tack
Hej Vladimir! Tack för din recension. Beklagar verkligen att du inte kommit fram, vi har inget känt fel på telefonlinjen, men vi kommer se över detta. Jag har försökt söka efter ditt mail i vår mailinkorg, men utan framgång dessvärre. Vänligen skicka mail till kundtjanst@eriksfonsterputs.se och hänvisa till denna recensionen så hjälper vi dig vidare. Med vänlig hälsning, Jennifer Kundservice
Känns ju helt bra. Använder fönsterputs utvändigt. Skulle gärna också ha invändigt men förstår problematiken.
Hade beställt fönsterputs inne/ute. Två personer jobbade snabbt under 1,5 timme. Totalt pris SEK 8274 (före avdrag) förefaller väldigt högt då slutresultatet inte blev helt perfekt. Uppskattar insatsen och hastigheten men lite mindre slarv hade varit önskvärt.
Hej Caroline! Tack för recensionen och för att vi fick hjälpa dig med dina fönster. Det är jätteviktigt för oss att du blir helt nöjd med resultatet, så jag ber dig kontakta kundservice så att vi kan ordna med en reklamation. Med vänlig hälsning, Jennifer Kundservice
De gorde det bra så jagär nöjd
Uppfyller förväntningarna= perfekt= nöjd
Det blev jättebra resultat. Jätteskönt att komma hem och veta att fönsterna är putsade. Bra sevice
Dom var Snabba och effektiva.
Vi får hjälp med fönster på altan och vardagsrumsfönster, som är höga och vi måste stå på stege för att nå dem. Vi är över 80 år och vill inte utsätta oss för det. Eriks sköter om det för oss och vi har inget att klaga på. Vi är nöjda med dem
Ett väl utfört arbete. Som kund är jag glad om jag inte blir pushad hela tiden med reklam om putsning oftare. Som husägare i många år vet jag hur jag vill ha det och till vilket pris.
Besviken! Jag fick bara halva husets fönster putsade. Min innergård med12 fönster är lika oputsade som innan.
Hej Kerstin! Tack för din recension. Beklagar verkligen att putsningen inte blev som du tänkt dig. Kontakta gärna kundservice så att vi kan hjälpa dig vidare och hitta en lösning. Med vänlig hälsning, Jennifer Kundservice
Supernöjd! Alltid noggrant utfört arbete.
Allt bra yycker jag. Jag ligger på sjukhuset så mycket mer kan jag inte säga. Lena Segaeus Hult
Toppen! Funkar bra med allting!
Ett seriöst företag med trevliga medarbetare. Gör "jobbet" snabbt och bra.
Enkelt och smidigt till ett bra pris.
Jag är nöjd med fönsterputsningen.
Snabba ,vänliga med bra resultat
Vänliga, diskreta, effektiva, smidigt.