Eriks Fönsterputs

eriksfonsterputs.se
  • BadgeTenYears
9 377
4.3

Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...

9377 omdömen om Eriks Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2018

Birgitta Elisabet H
Skrev om Eriks Fönsterputs

De gör ett bra jobb. Fönster blir superfina när de varit här. Hjälpsam och trevlig administrativ personal och lätt att komma fram via mobil. Är väldigt nöjd med Eriks fönsterputs och de arbete de utför.

Gerd Miriam J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Effektiva ,noggranna och har trevligt bemötande

Karin D
Skrev om Eriks Fönsterputs

Smidigt och prisvärt. Fin service vid kontakt med kundtjänst. Fönstren blev perfekta!

Lilian N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fantastiskt att vakna upp titta ut med nyputsade fönster. Bra jobbat rena fina fönster👍

Sandra L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Kom en försäljare och knackade på och vi gick med på en fönsterputsning och att det inte skulle vara något abonnemang. Ändå blev det något abonnemang eftersom att jag helt plötsligt fick ett SMS att ”nu är fönsterputsningen klar” och kort därefter fick vi en faktura att betala. 1. Vi hade inte beställt mer fönsterputs. 2. Det var ingen som kom och putsade våra fönster då jag arbetade hemifrån och det hade inte kommit någon. Kommer aldrig mer ta hjälp av er på grund av ovanstående. Även om själva fönsterputsningen (den som vi faktiskt beställde) blev bra.

Sabine A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Trevliga o bemötande gör ett bra jobb🤣

Karin Maria R
Skrev om Eriks Fönsterputs

Utmärkt bemötande. Fina fönster.

Louise Rose-Marie J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blir både snyggt och fint gjort. Bra jobbat👍

Ingvar Stefan A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Allt vore toppen om de kom den dag vi önskar för de måste gå inom huset sas. Själva putsningen får alla rätt.

Gerd Inger B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Putsning ok men mindre bra att hålla tiden. Ingen rapport att man inte kommit på avtalad tid. Bättre gången efter.

Anna Margaretha H
Skrev om Eriks Fönsterputs

Alltid lika trevliga och snabba.

Carina F
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fick mycket fina fönster , trevlig personal

Margareta R
Skrev om Eriks Fönsterputs

Är nöjd med fönsterputsningen.

Maud Inger Elaine J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blev bra och det var en trevlig kille här

Jannette M

Väldigt bra,o Kundtjänst svarar snabbt👍

Eva-Lena Å
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det är ok men det går väldigt fort när man putsar fönsterna Skulle uppskatta om man gnider lite mera på fönsterna

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Eva-Lena! Tack för din recension. Så tråkigt att du fått denna upplevelsen. Våra putsare är snabba och effektiva, men det är viktigt att resultatet blir 100 % och att du känner dig helt nöjd. Kontakta gärna vår kundservice så ordnar vi med en reklamation - så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Bo M
Skrev om Eriks Fönsterputs

ett korrekt bemötande med bra information om vad de kan erbjuda samt priser. förväntade mig ett bra arbete vilket det visade sig vara rätt. överenskommelsen omfattar putsning utvändigt tills vidare. kan bli aktuellt invändigtockså

Lennart A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra kommunikation Smidigt utförande Renare fönster men inte 100%igt, några fläckar här och där men kanske blir bättre framöver

Gullan Marianne S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi fick besök av Janina och Navid: mycket professionella och organiserade och fint arbete - vi är mycket nöjda….. Mvh Gullan Sterner

Ulla-Kajsa S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Tyckte hon var noggrann och det blev jättebra

Anette K
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det gick mycket fort och jag upplever att det missades 2 fönster.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Anette! Tack för din recension. Så tråkigt att 2 fönster verkar ha blivit missade. Kontakta vår kundservice så ska vi se över vad som hänt samt ordna med en reklamation så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se - så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Anna W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra. Det som orsakar att de inte blir högsta betyg är att höjningar av priset inte kommuniceras med kund och ett oproffsigt hanterande av felaktiga fakturor Med vänlig hälsning, Anna

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Anna! Tack för din recension. Det är tråkigt att höra att er upplevelse inte motsvarat förväntningarna. Vänligen kontakta vår kundservice så kan vi gå igenom ärendet och säkerställa att processen fungerar korrekt framöver. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Mvh, Elin

Gunnel K

Rena fönster. Väldigt rena fönsterbleck. Därför är jag väldigt nöjd

Margareta N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det gick snabbt och smidigt.Vänligt bemötande.

Ulla A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Blev fint men då det regnade påverkades ju resultatet efter en stund tyvärr

Marie F
Skrev om Eriks Fönsterputs

Trevlig personal, jobbar snabbt o snyggt

Ella Kristina N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra utfört, snabbt och snyggt resultat

Ann-Charlotte G
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det är mitt icke permanenthus så jag är bara på plats på helgerna men det ser alltid bra ut och uppskattar responsen på sms att fönsterputsning är klar varje gång..

Agnesa V
Skrev om Eriks Fönsterputs

Gott bemötande och bra utförande av fönsterputs! Jag är nöjd!

Mona-Lisa N
Skrev om Eriks Fönsterputs

De är alltid lika vänliga, det är inga problem om man glömt ändra o vill ha fler fönster putsade. Putsningen är alltid lika bra.

Christer B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Kanske inte alls uselt men med ranke på vädret fullständigt onödigt.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Christer! Tack för din recension. Vi putsar i de flesta väder eftersom regn i sig inte ska påverka resultatet. Skulle du ändå känna dig missnöjd, är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med en reklamation och åtgärdar det som behövs. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Mvh, Elin Kundservice

Anna J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blir gjort. Men kan tycka att det slarvas en del. Alla fläckar är inte borta och fönsterkarmarna är inte avtorkade. Fönsterkarmarna löser jag såklart. Men flugbajs och annat finns kvar på glaset. Det är lite trist. Men i stort är jag nöjd.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Anna! Tack för din recension. Vad roligt att du i det stora hela är nöjd! Samtidigt är det förstås viktigt för oss att resultatet blir helt felfritt och att du känner dig 100 % nöjd efter din fönsterputsning. Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper vi dig att göra en reklamation, så att vi kan åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vid dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Gunnel Kristina N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Hade bara putsning utomhus, gick snabbt och blev bra. Träffade därför inte putsaren, endast en vink. Tycker nog att det skulle räcka att ha putsning 4-5 ggr per år

Elon S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Goa killar och tjejer, bra jobb, kan rekommendera Eriks fönsterputs.👍

Lena L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Tydligt svar vid telefonkontakt. Snabbt utförande och superrena fönster.😊

Terese L
Skrev om Eriks Fönsterputs

De fönster som putsades är vi nöjda med, dock uppstod någon miss så fönsterna på baksidan blev inte putsade. Trevligt bemötande vid telefonkontakt som utlovade att skicka tillbaks någon att slutföra putsningen, tyvärr kunde det löftet inte hållas så en kompensation gjordes istället. Tråkigt då jag hade sett fram emot att få rena fönster till advent.

Linda J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blev inte helt rena fönster på övervåningen. Det är nog svårt när man inte riktigt ser vad man gör. Men bättre än om de inte vore putsade alls.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Linda! Tack för din recension. Så tråkigt att resultatet på ovanvåningen inte blev som du förväntat dig. Kontakta vår kundservice så ska vi ordna med en reklamation, så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Monica Gunilla S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Han kom och putsade fönstren, det blev bra

Jonas L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Smidigt och snabbt med bra resultat. Professionella när familjen var hemma i huset samtidigt.

Terese E
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det är ok. Dock tycker jag det är konstigt att inte fläckar från flugor tas bort. Bara lite extra skrubb som behövs.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Terese! Tack för din recension. Det är viktigt för oss att resultatet blir 100% och att du känner dig helt nöjd. Kontakta vår kundservice så ska vi ordna med en reklamation, så vi kan komma tillbaka för att åtgärda det som inte blev bra. Du når oss via telefon 0771-42 42 42 eller via mail kundtjanst@eriksfonsterputs.se, så hjälper vi dig vidare. Mvh, Elin Kundservice

Elisabet K
Skrev om Eriks Fönsterputs

De är både snabba och noggranna.

Gun A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mycket nöjd med arbetet. Välkommen tillbaka.

Ingmarie J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Trevlig personal och det blir fina fönster

Karin N

Noggranna och snabba i tid. Trevliga Bra jobbat

Monica E
Skrev om Eriks Fönsterputs

Trevlig kille som gjorde ett jättebra jobb.

Gunnar B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det är bekvämt och enkelt att få sin fönster putsade utan att man behöver vara hemma och passa specifika tider. Resultatet blir dessutom väldigt bra

Emma W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jätte nöjd med fönsterputsningen. Hade varit toppen om ni kunde meddela strax innan ni är på plats så man inte skräms på hemmakontoret av att det låter på andra sidan huset :)

Göran Karl Vilhelm N
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabb leverans av erbjudandet.Trevligt bemötande.Jättebra utfört jobb!

Cissi S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag är supernöjd. Hög kvalitet på putsningen. Jag har hund lös på tomten och får alltid ett sms dagen innan så att han inte är ute då. Hjälpsam personal när jag ringer och har frågor.

Eva-Lena Å

Bra med SMS så man vet vilkenndag. Rent och snyggt