Eriks Fönsterputs

eriksfonsterputs.se
  • BadgeElevenYears
9 737
4.3

Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...

9737 omdömen om Eriks Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2018

Mona S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blev säkert jättebra men just när putsarna varit hos oss började det regna. Så det var lite svårbedömt.

Mikael G
Skrev om Eriks Fönsterputs

Saknar faktura. Skickar mail till mig och faktura i min frus namn. Varför måste man öppna upp en enkel faktura med BankId? Se till att skicka med faktura i PDF, så att man enkelt kan se den.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Mikael, tack för ditt omdöme. Oftast kan du bara scrolla ner på sidan för att se betaluppgifterna utan att behöva logga dig in. Skulle du mot förmodan inte hitta de så kontakta gärna vår kundtjänst. Du når oss på 0771-424242 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Erika G
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mina fönster är helt randiga efter putsning.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Erika, tack för ditt omdöme. Om putsningen inte möter dina förväntningar får du gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare i ärendet. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Jan H
Skrev om Eriks Fönsterputs

Det blev mycket bra Men kommer för ofta

Lars Bertil E
Skrev om Eriks Fönsterputs

Inga problem. Var inte hemma då. Sköter sig själva. Bra bemött av kundservice.

Catarina B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Är jättenöjd! Abonnerar numera!

Henrik G
Skrev om Eriks Fönsterputs

Resultatet på fönsterputsningen är inte 100, men en smidig lösning för att lösa putsningen.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Henrik, tack för ditt omdöme! Om putsningen inte möter dina förväntningar så får du gärna kontakta vår kundtjänst så får vi kika på ditt ärende. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Vi vill självklart att ni ska vara nöjda med ett fint resultat! Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Maravgi S
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi befanns inte på plats när fönsterputs ägde rum. Efter att fönstren putsades kom mycket regn varför vi har inte kunnat bilda os en uppfattning om kvaliteten på putsen.

Majrid K
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra resultat, fina fönster, effektiva.

Leif C
Skrev om Eriks Fönsterputs

trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete

Gunilla A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Väldigt trevlig och proffsig personal. Puts utvändigt och altan ute och inne. Har alltid varit nöjd.

Inger H
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag har fönsterputs utvändigt. hade även hoppats på invändig putsning. Håller alltid tiden(dagen) som vi bestämt. Alltid noggranna.

Emelie Kristina T
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vi har anlitat Eriks Fönsterputs tidigare och då varit nöjda. Denna gång höll inte Fönsterputsningen den kvalitet vi förväntade oss, flera fönster var inte ordentligt rena. När vi kontaktade företaget för att påtala bristerna blev vi dessutom mycket besvikna på bemötandet. I stället för att lyssna och försöka lösa problemet upplevde vi att våra synpunkter inte togs på allvar. Som trogen kund hade vi förväntat oss bättre service och ett mer professionellt bemötande. Tyvärr gör den här upplevelsen att vi inte kommer att anlita Eriks Fönsterputs igen.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Emelie, tack för din feedback. Jättetråkigt och höra din upplevelse kring ditt bemötande. Självklart vill vi att ni ska få ett bra resultat efter vi varit på plats. Vi vill självklart göra rätt för oss och därför ber jag dig vänligast kontakta vår kundtjänst igen och se om vi kan komma fram till en annan lösning. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Jag hoppas att vi kan hitta en lösning som passar båda parter. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Cecilia E
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fint arbete, trevlig och gick snabbt

Torbjörn M
Skrev om Eriks Fönsterputs

Hej! Att kalla Eriks besök för en "upplevelse" känns konstigt för min del. Det är fråga om ett affärsmässigt uppdrag som jag kommit överens om med Erik. När Eriks representant utförde fönsterputsningen häromdagen kändes det som ett led i detta uppdrag. Såvitt jag kunnat konstatera är fönstren nu putsade på utsidan och det känns tillfredsställande att slippa göra det själv. Hälsningar Torbjörn Molander

Rita F
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mycket svårt att svara på, då det regnade och blåste förfärligt när de putsade eller direkt efter, ser därför inte snyggt ut.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Rita, tack för ditt omdöme. Jättetråkigt och höra att vädret förstörde dina rena , nyputsade fönster. Om det inte är allt för långtid sedan den utfördes kan du alltid kontakta vår kundtjänst och se om vi kan hitta en lösning på problemet. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Lillemor Margareta B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Toppen bra affärsidé! Snabba o duktiga o trevliga

Jeanette A
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bemötandet är bra trevlig kille som putsar. Rena fina fönster.

Inger Maria L

Mycket nöjd Kom som utlovat Glänsande fina gönsyer

Ingegärd L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra service och fina blir fönstret

Hugo M
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jag är nöjd med insatsen och fortsätter abonnemanget på yttre putsning.

Johanna P
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabba och bra putsade fönster

Susanne L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mycket nöjd med putsningen. Alla fönster runt huset plus mina glasräcken runt altanen. Ser helt nya ut igen.

Ingela R
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mycket nöjda. När spröjsarna slits ut kommer de och byter dem. Haft dem i flera år.

Lucie W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Har fungerat jättebra hittills! Men jag har redan svarat på det här mejlet från reco tidigare och det börjar bli tjatigt!

Staffan O
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fortfarande (efter flera månader!) har jag inte hört något svar från mitt accepterande av erbjudandet om fönsterputs. Under all kritik. Staffan Olzon Österrikevägen 45 277 35 Kivik 070 685 0 685

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Staffan, tack för ditt omdöme. Jag kikade på ditt kundkort men jag kan inte se att vi fått någon beställning ifrån dig. Hur och när gjorde du den? Om den inte har nått oss har vi svårt att återkoppla. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig självklart! Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Nicolas L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra putsning vi är nöjda med resultatet

Ulla B
Skrev om Eriks Fönsterputs

Fönstren blir jättefina. Jag är väldigt nöjd med arbetet

Christina B
Skrev om Eriks Fönsterputs

snabba putsare o fint resultat

Inge-Merete Sho R
Skrev om Eriks Fönsterputs

helt ok men alldeles för dyr. Jag önskar att avbryta abonnemanget

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Inge-Merete, tack för ditt omdöme. Det kanske finns ett annat upplägg som passar dig bättre? Om ni vill kika på ett annat upplägg eller avsluta så behöver du kontakta vår kundtjänst. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundsvervice

Ann-Charlotte R
Skrev om Eriks Fönsterputs

Genomgående proffsigt, trevligt och kunnigt bemötande. Bra resultat på arbetet, snabbt går det och bra priser.

Maiken L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Jeg tycker at det går lite for snabbt. Mine fönster bliver inte helt bra!

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Maiken, tack för din feedback. Jättetråkigt och höra att ni inte blev nöjda. Vi tar tacksamt emot feedback om putsningen inte möter dina förväntningar. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig se över ditt ärende. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Dag C
Skrev om Eriks Fönsterputs

Funkar generellt, någon enstaka skavank kan så klart hittas men det är sällan! Saknar dock autogiro!

Gun Inger L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Mycket duktig o snabb vänlig mvh Guninger

Lisbet Marianne P
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra bemötande proffsigt utfört gott resultat

Kerstin Lilian M
Skrev om Eriks Fönsterputs

Trevliga och gjorde ett bra genomfört arbete

Simon J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Använt Eriks fönsterputs 2 gånger för utsida , Glaset är fint och rengjort , Däremot är fönsterblecken rengjorda slarvigt samt även fönsterbågarna utsida fläckar ifrån vatten , har svarta bleck med fönster så syns extra tydligt ,

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Simon, tack för ditt omdöme. Jättetråkigt att helhetsresultatet inte mötte dina förväntningar. Fönsterblecken ska torkas av i samband med putsningen. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig i ärendet. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Marie L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vänligt trevligt bemötande! Väldigt fina fönster och bläck!

Filip L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Vid två tillfällen i rad har fönsterputsen missat att putsa uterummet samt flera fönster som enligt överenskommelse ska ingå. Tycker inte man ska behöva kontrollera att det man betalat för har blivit utfört.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Filip, tack för din feedback. Om vi missat något som ska ingå i ditt upplägg får du gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare i ärendet. Självklart vill vi att ni ska känna er nöjda efter vi varit på plats. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Mia C
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra och noggranna, inget att klaga på.

Carina J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Rent och fint behöver inte bry mig skönt att komma hem och fönsterna är putsade

Åsa W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Kommer på utsatt tid och skinande fönster!

Birgitta A

Snabbt,snabbt,snabbt,snabbt,snabbt,snabbt,

Eva K
Skrev om Eriks Fönsterputs

Har regelbunden fönsterputsning på utsidan. Snabbt och effektivt och jag slipper bekymra mig om en för mig tidskrävande arbetsuppgift. Haft Eriks sen många år och är mycket nöjd, både med utförarna, utförandet och priset.

Anders Elof Thure L
Skrev om Eriks Fönsterputs

Snabb. Noggrann. Effektiv. Pålitlig. Bra pris...

Ewa W
Skrev om Eriks Fönsterputs

Växter i rabatt har blivit nedtrampade, fram till senaste gången, då jag träffade killen och sa till. Senaste gången blev ett av köksfönstren inte putsat.

Svar från Eriks Fönsterputs

Hej Ewa, tack för ditt omdöme. Det finns säkert en orsak till det. Om det finns växtligheter som gör att tillgängligheten är svår så kan vi inte utföra putsningen på de specifika fönstret och din tillsägelse är nog anledningen till detta. För att reda ut exakt vad som hänt ber jag dig att kontakta vår kundtjänst. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice

Lina Y
Skrev om Eriks Fönsterputs

Toppenbra tjänst! Vi behöver inte förbereda eller planera utan fönsterna är hela tiden rena nu.

Ann-Christine H
Skrev om Eriks Fönsterputs

2 st duktiga och noggranna tjejer som utförde arbetet suveränt.

Jimmy P

Mycket bra utförande ! I är super nöjda

Samuel J
Skrev om Eriks Fönsterputs

Bra utfört jobb, kommer i tid, är trevliga och prisvärda.