Det blev säkert jättebra men just när putsarna varit hos oss började det regna. Så det var lite svårbedömt.
Eriks Fönsterputs
Dags att putsa dina fönster där hemma? Vi på Eriks Fönsterputs ser till att du har rena fönster året om. Vi putsar fönster på abonnemang och rengör dem varannan månad efter ett rullande schema, helt utan bindningstid. Utöver detta får du självklart ett personligt bemötande och ett arbete som håller hög kvalitet. Vi är Sveriges...
9737 omdömen om Eriks Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2018
Saknar faktura. Skickar mail till mig och faktura i min frus namn. Varför måste man öppna upp en enkel faktura med BankId? Se till att skicka med faktura i PDF, så att man enkelt kan se den.
Hej Mikael, tack för ditt omdöme. Oftast kan du bara scrolla ner på sidan för att se betaluppgifterna utan att behöva logga dig in. Skulle du mot förmodan inte hitta de så kontakta gärna vår kundtjänst. Du når oss på 0771-424242 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Mina fönster är helt randiga efter putsning.
Hej Erika, tack för ditt omdöme. Om putsningen inte möter dina förväntningar får du gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare i ärendet. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Det blev mycket bra Men kommer för ofta
Inga problem. Var inte hemma då. Sköter sig själva. Bra bemött av kundservice.
Är jättenöjd! Abonnerar numera!
Resultatet på fönsterputsningen är inte 100, men en smidig lösning för att lösa putsningen.
Hej Henrik, tack för ditt omdöme! Om putsningen inte möter dina förväntningar så får du gärna kontakta vår kundtjänst så får vi kika på ditt ärende. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Vi vill självklart att ni ska vara nöjda med ett fint resultat! Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Vi befanns inte på plats när fönsterputs ägde rum. Efter att fönstren putsades kom mycket regn varför vi har inte kunnat bilda os en uppfattning om kvaliteten på putsen.
Bra resultat, fina fönster, effektiva.
trevligt bemötande och proffsigt utfört arbete
Väldigt trevlig och proffsig personal. Puts utvändigt och altan ute och inne. Har alltid varit nöjd.
Jag har fönsterputs utvändigt. hade även hoppats på invändig putsning. Håller alltid tiden(dagen) som vi bestämt. Alltid noggranna.
Vi har anlitat Eriks Fönsterputs tidigare och då varit nöjda. Denna gång höll inte Fönsterputsningen den kvalitet vi förväntade oss, flera fönster var inte ordentligt rena. När vi kontaktade företaget för att påtala bristerna blev vi dessutom mycket besvikna på bemötandet. I stället för att lyssna och försöka lösa problemet upplevde vi att våra synpunkter inte togs på allvar. Som trogen kund hade vi förväntat oss bättre service och ett mer professionellt bemötande. Tyvärr gör den här upplevelsen att vi inte kommer att anlita Eriks Fönsterputs igen.
Hej Emelie, tack för din feedback. Jättetråkigt och höra din upplevelse kring ditt bemötande. Självklart vill vi att ni ska få ett bra resultat efter vi varit på plats. Vi vill självklart göra rätt för oss och därför ber jag dig vänligast kontakta vår kundtjänst igen och se om vi kan komma fram till en annan lösning. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Jag hoppas att vi kan hitta en lösning som passar båda parter. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Fint arbete, trevlig och gick snabbt
Hej! Att kalla Eriks besök för en "upplevelse" känns konstigt för min del. Det är fråga om ett affärsmässigt uppdrag som jag kommit överens om med Erik. När Eriks representant utförde fönsterputsningen häromdagen kändes det som ett led i detta uppdrag. Såvitt jag kunnat konstatera är fönstren nu putsade på utsidan och det känns tillfredsställande att slippa göra det själv. Hälsningar Torbjörn Molander
Mycket svårt att svara på, då det regnade och blåste förfärligt när de putsade eller direkt efter, ser därför inte snyggt ut.
Hej Rita, tack för ditt omdöme. Jättetråkigt och höra att vädret förstörde dina rena , nyputsade fönster. Om det inte är allt för långtid sedan den utfördes kan du alltid kontakta vår kundtjänst och se om vi kan hitta en lösning på problemet. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Toppen bra affärsidé! Snabba o duktiga o trevliga
Bemötandet är bra trevlig kille som putsar. Rena fina fönster.
Mycket nöjd Kom som utlovat Glänsande fina gönsyer
Bra service och fina blir fönstret
Jag är nöjd med insatsen och fortsätter abonnemanget på yttre putsning.
Snabba och bra putsade fönster
Mycket nöjd med putsningen. Alla fönster runt huset plus mina glasräcken runt altanen. Ser helt nya ut igen.
Mycket nöjda. När spröjsarna slits ut kommer de och byter dem. Haft dem i flera år.
Har fungerat jättebra hittills! Men jag har redan svarat på det här mejlet från reco tidigare och det börjar bli tjatigt!
Fortfarande (efter flera månader!) har jag inte hört något svar från mitt accepterande av erbjudandet om fönsterputs. Under all kritik. Staffan Olzon Österrikevägen 45 277 35 Kivik 070 685 0 685
Hej Staffan, tack för ditt omdöme. Jag kikade på ditt kundkort men jag kan inte se att vi fått någon beställning ifrån dig. Hur och när gjorde du den? Om den inte har nått oss har vi svårt att återkoppla. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig självklart! Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Bra putsning vi är nöjda med resultatet
Fönstren blir jättefina. Jag är väldigt nöjd med arbetet
snabba putsare o fint resultat
helt ok men alldeles för dyr. Jag önskar att avbryta abonnemanget
Hej Inge-Merete, tack för ditt omdöme. Det kanske finns ett annat upplägg som passar dig bättre? Om ni vill kika på ett annat upplägg eller avsluta så behöver du kontakta vår kundtjänst. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundsvervice
Genomgående proffsigt, trevligt och kunnigt bemötande. Bra resultat på arbetet, snabbt går det och bra priser.
Jeg tycker at det går lite for snabbt. Mine fönster bliver inte helt bra!
Hej Maiken, tack för din feedback. Jättetråkigt och höra att ni inte blev nöjda. Vi tar tacksamt emot feedback om putsningen inte möter dina förväntningar. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig se över ditt ärende. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Funkar generellt, någon enstaka skavank kan så klart hittas men det är sällan! Saknar dock autogiro!
Mycket duktig o snabb vänlig mvh Guninger
Bra bemötande proffsigt utfört gott resultat
Trevliga och gjorde ett bra genomfört arbete
Använt Eriks fönsterputs 2 gånger för utsida , Glaset är fint och rengjort , Däremot är fönsterblecken rengjorda slarvigt samt även fönsterbågarna utsida fläckar ifrån vatten , har svarta bleck med fönster så syns extra tydligt ,
Hej Simon, tack för ditt omdöme. Jättetråkigt att helhetsresultatet inte mötte dina förväntningar. Fönsterblecken ska torkas av i samband med putsningen. Du får gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig i ärendet. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Vänligt trevligt bemötande! Väldigt fina fönster och bläck!
Vid två tillfällen i rad har fönsterputsen missat att putsa uterummet samt flera fönster som enligt överenskommelse ska ingå. Tycker inte man ska behöva kontrollera att det man betalat för har blivit utfört.
Hej Filip, tack för din feedback. Om vi missat något som ska ingå i ditt upplägg får du gärna kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig vidare i ärendet. Självklart vill vi att ni ska känna er nöjda efter vi varit på plats. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se. Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Bra och noggranna, inget att klaga på.
Rent och fint behöver inte bry mig skönt att komma hem och fönsterna är putsade
Kommer på utsatt tid och skinande fönster!
Snabbt,snabbt,snabbt,snabbt,snabbt,snabbt,
Har regelbunden fönsterputsning på utsidan. Snabbt och effektivt och jag slipper bekymra mig om en för mig tidskrävande arbetsuppgift. Haft Eriks sen många år och är mycket nöjd, både med utförarna, utförandet och priset.
Snabb. Noggrann. Effektiv. Pålitlig. Bra pris...
Växter i rabatt har blivit nedtrampade, fram till senaste gången, då jag träffade killen och sa till. Senaste gången blev ett av köksfönstren inte putsat.
Hej Ewa, tack för ditt omdöme. Det finns säkert en orsak till det. Om det finns växtligheter som gör att tillgängligheten är svår så kan vi inte utföra putsningen på de specifika fönstret och din tillsägelse är nog anledningen till detta. För att reda ut exakt vad som hänt ber jag dig att kontakta vår kundtjänst. Du når oss på 0771-727272 eller kundtjanst@eriksfonsterputs.se Med vänliga hälsningar, Emilia Kundservice
Toppenbra tjänst! Vi behöver inte förbereda eller planera utan fönsterna är hela tiden rena nu.
2 st duktiga och noggranna tjejer som utförde arbetet suveränt.
Mycket bra utförande ! I är super nöjda
Bra utfört jobb, kommer i tid, är trevliga och prisvärda.