Har anlitat Maximalt rent i många år. Alltid superbra!
Maximalt Rent Fönsterputs
Maximalt Rent – Skinande fönster med 35 års erfarenhet Söker du en fönsterputsare som verkligen kan sitt hantverk? Välkommen till Maximalt Rent! Vi är ett lokalt familjeföretag som sedan 1993 har hjälpt privatpersoner och företag i Helsingborgsområdet och västra Skåne att se världen genom renare rutor. Varför välja Maximalt...
127 omdömen om Maximalt Rent Fönsterputs
Sedan starten hos Reco 2026
Putsning av fönster. Trevliga Snabba effektiva, fantastiskt rena fönster. Super nöjd.
Gör alltid ett utomordentligt arbete Kommer de tider som är bokade o anpassar sig efter mina behov tider o önskemål
Jättebra och noggrann fönsterputsning! Prisvärt, pålitligt!
Trevligt och glatt bemötande! Hade beställt fönsterputs och de blev skinande rena som de putsade snabbt och de torkare upp överblivet vatten efter sig. Vi är mycket nöjda och kommer att använda deras tjänster igen.
Alltid supertrevliga och utför ett bra arbete. Har "specialfönster" som de tar väl hand om. De verkar vara väldigt fullbokade, men försöker alltid att hitta en tid som passar. Mycket nöjd kund.
Alltid lika trevliga och enkla att ha att göra med. Lösningsinriktade och god ordning med bra framförhållning. De lever fullt upp till mina förväntningar på rena fönster är så nöjd med allt runt Maximalt rent. Rekommenderar dom till alla som frågar .
Snabbt och lätt och trevlig personal! Rekommenderar Maximalt rent till alla som vill ha fönstrerputsning.
Mycket trevligt bemötande och fina fantastiska fönster efter puts som håller länge .
Jag blev väldigt nöjd med deras arbete och mycket trevlig personal.
God och trevlig dialog alltid väl utfört arbete 😃
De är noggranna och man känner sig trygg med att de kommer när de ska. Kan varmt rekommendera dem.
Hej! Har för mej att jag redan har svarat. Jag är mycket nöjd med deras arbeta, ordning och reda, alltid trevliga kommer när dom lovat till ett rimligt pris. 🤗Lars👍🥰Elisabeth .
Skönt med rena fönster igen! Alltid trevligt att ha Er här!
Pålitliga och trevliga!
Trevliga och noggrana putsare
Alltid mycket trevliga. Väldigt nöjd med resultatet
Till full belåtenhet, rekommenderar gärna vidare.
Mycket trevligt bemötande och arbetet utfördes perfekt. Mycket noggranna och jag är som sagt mycket nöjd och ser fram mot fler tillfällen. MVH Ingrid Cegrell
Trevligt bemötande och ett bra jobb
Mycket bra service! Jag haft dem i många år. De gör ett mycket bra jobb. Pålitliga, noggranna. Alltid trevliga och tillmötesgående. Super!! Hälsningar från en mycket nöjd kund!1
Allltid bra mycket nöjda rena fönster och trevligt bemötande
Alltid lika positiva och noggranna ner de är hos mig och putsar mina fönster
Alltid snabba, glada och lämnar oss med blanka fina fönster.
Mycket fint och bra arbete utfört Jag är mycket nöjd
Har fått hjälp med fönsterputs 2ggr om året i ett flertal år Alltid lika trevligt Alltid nöjd efter ett perfekt utfört arbete Rekommenderas varmt
Trevligt bemötande och bra utfört arbete. Alltid rent och fint när de putsat fönsterna.
Bra utfört, dock missade Micke några målarfärgsrester som vi själva fick skrapa bort.
Mycket professionella, trevligt bemötande, snabbt genomfört arbete.
Jag är nöjd med Maximalt Rent som putsar mina fönster Jag tycker de har ett trevligt sätt och bemötande till mig som kund
Proffs på fönsterputs med trevligt bemötande - supernöjd!
Trevlig bemötande, snabb och bra fönsterputs.
Kunniga fönsterputsare. Trevliga. Pålitliga.
Bästa tänkbara Fint utfört arbete, hjälpsamma, vänliga
Som vanligt mycket trevlig personal. Väldigt noggranna med sitt arbete.
Ett trevligt besök av Maximalt Rent som resulterade i rena och skinande fönster i hela lägenheten inkl balkong
Alltid förstklassigt jobb och punktliga med vänligt bemötande!
Mycket bra, snabbt, fint och noga. Alltid trevligt bemötande. Toppen!
Mycket väl utfört arbete. Snabbt och effektivt. Faktura direkt. Två trevliga människor. Rekommenderas varmt!
Har haft dessa fantastiska putsare i många år nu, både på jobbet och hemma! Superdupernöjd!!
Jag är väldigt nöjd med bemötande
De är trevliga, punktliga, professionella och duktiga, med ett ord de är toppen bra!
Fantastiskt rent Fantastiskt bemötande Som alltid
Trevligt bemötande både av Monique och Micke. Sedan tidigare visste jag att de var duktiga och även denna gång fick jag perfekta fönster.
Supernöjd!! Alltid bra resultat och trevligt bemötande! Dessutom mycket pålitliga! 🙏👍
Man möts alltid av två glada och pigga ” fönsterputsare” Trevliga att prata med. Snabba på att putsa fönstren. När dom varit hos mig, är det som om man inte har något glas i . Fantastisk fint.
Snabbt o välputsat! Dessutom trevliga personer, vi är mycket nöjda.
Blev mycket väl bemött av Maximalt Rent. De levde mycket bra upp till mina förväntningar och jag kan rekommendera deras tjänster till andra. Jag fick mina fönster putsade och det kunde inte göras bättre. De kommer tillbaka två gånger till detta året och det ser jag fram emot.
Alltid trevligt att få besök av Maximalt Rent, fina och rena fönster och trevliga ”putsare” som alltid är på gott humör 🤩
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!