Maximalt Rent Fönsterputs

Maximalt Rent Fönsterputs

www.maximaltrent.se
  • Badge2026
4.9

Söker du en fönsterputsare som verkligen kan sitt hantverk? Välkommen till Maximalt Rent! I mer än 35 år har vi hjälpt privatpersoner och företag i Helsingborgsområdet och västra Skåne att få renare rutor. Oavsett om det hjälper små lägenhetsfönster eller stora svåråtkomliga glaspartier hos företag ser vi till att du får ett...

196 omdömen om Maximalt Rent Fönsterputs

Sedan starten hos Reco 2026

Jan Peter N
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Ett mycket väl utfört arbete (fönsterputs och puts av glaspartier på balkong). Snabbt och effektivt i ett mycket gott och trevligt arbetsklimat.

Ingrid P
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid vänligt och trevligt bemötande och rena, fina fönster efter besöket.

Kerstin N
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Mycket nöjd. Trevligt bemötande.

Sarah A
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Utför arbetet snabbt och fint, får hela lägenheten till att skina☀️

Lene-Marie A
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Ni jobbar alltid effektivt, är kunniga och trevliga. Jag är mycket nöjd.

Rune L
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

De är alltid punktliga och mycket trevliga. Fönsterputsningen utförs proffsigt

Birgitta M
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Både Monika och Tommy är proffs kan inte tänka mig någon bättre🥰

Brf T
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Blir alltid bemött på ett proffsigt sätt. Fönster putsningen är alltid bra utförd. Vår sammanfattande upplevelse är på topp. Bokade Maximalt Rent genom rekommendationer.

Ingegärd B
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Mycket fint utfört, Ni är välkomna tillbaka när vi börjar se dåligt ut. Hälsningar Ingegärd o. Börje.

Marianne C
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Vänliga Snabba. Puttsningen håller länge.

Kerstin A

Stort förtroende för företaget. Lever upp till namnet Maxalt Rent ! 😀

Stefan F
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid lika fint och proffsigt bemötande med ett riktigt bra resultat av rena fina fönster

Bengt N
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Väldigt bra utförda arbeten. Håller alltid tid när de ska komma och mycket trevliga.

Katarina M
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid nöjd ... Tommy & Monique alltid trevligta och gör alltid ett fantastiskt bra jobb. Bokar in tre besök varje år. Behöver aldrig fundera, utan dom kommer och putsar. Har gamla 4 glas fönster som blir perfekta varje gång. Skulle aldrig kunna putsa så bra själv. Kan varmt rekommendera Maximalt Rent Fönsterputs

Gun B

Mycket bra , vänligt bemötande

Paul K
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Jag har använt Maximalt Rent Fönsterputs i många år. Dom är trevliga och proffesionella. Så skönt att ha ett årsschema på fönsterputsningen och njuta av rena fönster. Kan varmt rekommendera Maximalt Rent o Fönster.

Olof S
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Allt.var o blev perfekt, så totalen blir en mycket nöjd kund som nu kan se himmelen utanför huset.

Ingrid M

Bra och kunniga . Vi trivs med dom

Karin T
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Trevligt bemötande vid kontakt. Eftersom vi har överenskommit om putsning 4ggr/år, sedan många år, uppskattar jag avisering innan de kommer och att de alltid kommer och utför putsning snabbt och effektivt som aviserat.

Lars A
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Fönsterputsningen klagar vi inte på, har fungerat bra under väldigt många år, det enda som inte är så positivt är att det börjar bli så dyrt nu jämfört med när vi började med denna tjänst som då kostade 300 kr, funderar på om vi skall fortsätta med denna tjänst.

Svar från Maximalt Rent Fönsterputs

Tack Lars för ditt omdöme och feedback. Ev prisökning ska ha kommunicerats på föregående faktura. Skulle vi på något sätt ha brustit i kommunikation så tveka inte att höra av dig till oss på telefon 0708-239393.

Yvette F
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid trevligt bemötande. Mina förväntningar tillgodoses på alla sätt Jag beställde fönsterputs och de hjälper alltid till om lite extra skulle behövas.

Sven B
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Bra resultat i rätt tid och med lagom mellantid

Lars W
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Bra planering. Kommer i tid. Fönstren blir rena både ute och inne. Konkurrenskraftiga priser som man förstår beräkningen av. Kan starkt rekommenderas.

Ingvar K
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Bra bemötande snabbt och bra arbete

Karin O
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Fönsterputs som fungerar utmärkt. Jättenöjd.

Peter S
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Vi har anlitat Maximalt Rent i över 20 år och de har alltid levererat på ett mycket bra sätt inklusive ett mycket vänligt bemötande. Rekommenderar stark att använda Maximalt Rent för fönsterputs.

Mike L
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Inga problem här inte! Kommer och levererar varje gång :)

Håkan F
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Bra jobb och vi är jättenöjda.

Eva L

Jättenöjd, punktliga och noggranna

Birthe R
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Bästa service och perfekt resultat varje gång. Underbara människor

Pål A
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

De är bra och hjälpsamma som fan

Kristina T
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Får putsat utvändigt en gång i månaden. Bor vid havet så salt och grus fastnar när det stormar så det är ett utsatt läge. Bor en trappa upp så det krävs lång pinne för att nå upp. Är väldigt nöjd med bemötande och service.

Helené L

Så noggranna, proffsiga och mycket trevliga! Kan varmt rekommendera. / Helene

Marie M
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Det var mycket bra. Noggrant och smidigt

Alex B
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Toppen på alla sätt, trevligt folk och superfint städat! Vi ses igen!

Per S
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Fönsterputs. Snabbt, punktligt och med bra resultat.

Thomas A
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Alla intryck jag fått är väldigt positiva. Maximalt rent har putsat vår fönster utan att vi varit där. Förväntar mig inget annat än att det har blivit finfint! Med vänlig hälsning, Thomas

Birgit E
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Så duktiga och trevliga! Bra jobb utfört.

Lena J
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Ordning ich reda fint arbete Lätt kommunikation

Birgitta H
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid väldigt nöjd. Glada och positiva.

Bodil N
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Trevligt bemötande, blir rent och snyggt, mycket nöjd 🌹

Ann-Louis A

Fantastiska, duktiga, trevliga 👍

Ingrid M

Skickliga och mycket trevliga 👍 Rekommenderas vidare till bekanta 👍

Susanne B
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Skinande rena fönster, som alltid 🌞🪟💦

John Lars-Ove P
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Jättebra, snabbt och bra resultat

Rolf M
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Noggranna o snabba, har kommit till oss i många år, så det bevisar att vi är väldigt nöjda

Barbro L
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Allt perfekt och högsta klass; bokning, själva fönstertvätten, bemötandet mm.

Lise M
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Trevliga o duktiga. Bra att kunna använda dem några gångar om året. Skönt att slippa fönsterputsen o speciellt fönsterna på balkongen då man bor på 7. vån. Har anlitat dem så länge jag har bott här o kommer att fortsätta. Glad att dem finns.

Anne-Maj O
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Det är smidigt och de är snabba

Leif S
Skrev om Maximalt Rent Fönsterputs

Alltid mycket bra resultat och trevligt bemötande. Kommer alltid på avtalad tid.