Nöjd på alla punkter, rekommenderas.
NVS Fönsterputs AB
Välkommen till NVS Fönsterputs – en pålitlig och noggrann lokal fönsterputsare som alltid sätter kvalitet och kundnöjdhet i första rummet! Oavsett om du bor i villa eller lägenhet ser vi till att dina fönster blir skinande rena till ett fast pris. Våra tjänster kan anpassas för att möta dina behov, och vi lämnar alltid 100%...
129 omdömen om NVS Fönsterputs AB
Perfekt utfört. Trevligt bemötande
Blev kontaktad via hembesök Dom kommer på utlovad tid och gör ett bra arbete
Mycket bra bemötande och mycket bra utfört arbete. Det ända att önska är att det skickas ut ett sms dagen innan ankomst som det var förut. Då kunde man boka extra puts( tex.uterum) mycket lättare och flytta grejor som står i vägen.
Trevlig kille, putsar mina fönster rena, helt nöjd 🙂
Nöjd
Ett proffesionellt och noggrant arbete
Fungerar bra med gott resultat
Den första kontakten var att representanten från företaget knackade på och berättade om hur han går tillväga och prisbilden. Företaget verkade seriöst och vi sa upp tidigare utövare av tjänsten och testade NSV Fönsterputs AB. Företaget har verkligen levererat till bra priser och strålande resultat. Prisbilden är mycket konkurrenskraftig och vi är nöjda och kommer att fortsätta vårt abonemang.
Bra kille som vågat satsa på eget och sköter sitt arbete kanon. Meddelar alltid innan han ska komma så vi vet.
Fönstertvätten fungerar bra. Utmärkt och nödvändigt att få en förvarning.
Bra och snabb service. Lyhörd för önskemål och INTE MINST trevligt bemötande!
Vi är mycket nöjda med NVS arbete och bemötande.
Trevlig och gör alltid ett superbra jobb!
Trevlig, professionell och nogrann. Flexibel bokning om man har speciella behov och önskemål.
Väldigt bra service. Snabbt och enkelt. Prisvärt.
Är jätte nöjd.Kan varmt rekommendera honom.
Trevlig, snabb, flexibel och prisvärd. Och rent blir det!
Vi är helnöjda. Trevlig kille som kommer o putsar fönster.
Dom är snabba och trevliga Har inte något att klaga på Hälsningar. Boel
Nöjda som vanligt ,men tyvärr fick vi en Regnskur
Mycket trevlig fönsterputsare, gör ett fantastiskt bra jobb! Är väldigt nöjda ! Tycker det är toppen med sms som skickas ut !!
Trevligt bemötande och bra information om tjänster och priser.
Väl utfört arbete. Bra kommunikation inför fönsterputsningen. Smidig betalning.
Bra bemötande, fönsterputsning är toppen.
Märker aldrig av dem men ändå är fönsterna alltid rena!
Jag är mycket nöjd med fönsterputsningen! Arbetet utfördes noggrant och effektivt, och resultatet blev skinande rena fönster utan ränder eller fläckar. Fönsterputsaren var dessutom trevlig, och professionell genom hela besöket. Jag uppskattar verkligen det fina bemötandet och den höga kvaliteten på arbetet. Rekommenderas varmt!
Jag är nöjd med tjänsten och jag tycker att fönsterputsaren gör ett bra arbete men jag är lite missnöjd med att han inte följer sin egen planering då han kommer inte på utsatt tid utan en dag tidigare vilket gör att jag inte hinner ta undan saker och förbereda för honom att utföra sitt arbete på bästa sätt, missar då lister m.m.
Tack för din recension och för att du uppskattar arbetet det betyder mycket. 💐 Jag ber om ursäkt för att jag kom tidigare än planerat. Det berodde på ett misstag från min sida i samband med att jag börjat använda ett nytt planeringsprogram. Jag förstår att det ställde till det för dig och påverkade möjligheten att förbereda inför besöket. Detta är åtgärdat och ska inte upprepas framöver. Skulle det någon gång ändå behöva ske en ändring i schemat kommer jag alltid att meddela dig i god tid innan. Tack för att du tog dig tid att lyfta detta.
Gör jobbet som man förväntar sig
Supertrevligt och bra bemötande. Man kan alltid ringa o boka in extra om man vill ha tex uterummet fixat oxå. Aldrig några problem . Rent o fint när han har varit hos oss. Riktigt nöjd 👌
Mycke trevligt bemötande. Sköter sitt jobb bra. Punktlig
Ett väldigt vänligt bemötande och proffsigt intryck fick vi. Arbetet utfördes till 110% nöjdhet. Rekommenderar varmt.
Fönsterputs inne och ute. Snabb duktig och trevlig!
Bra fönsterputsare noggrann! Bra pris och trevlig !
Det var 0k ,vad kostar det varannan månad?
Hej Kaj! 💐 Vad roligt att du är nöjd!😀 Priset för återkommande putsning samt ev. tillval stå på fakturan du fick efter första putsen. Kika under artikelregistret på fakturan så står det där. ☺️ Må väl! 🤗
Toppen bra snabbt och fint trevlig personal
Prov testen var helt till belåtenhet!
Jag är jättenöjd ,jag tror att ni får komma tillbaka i framtiden.
Mycket nöjda! Ordentligt putsat och karmar mm avtorkat. Vi är mycket nöjda och kommer fortsätta använda NVS Fönsterputs!
proffsigt, tillmötesgående Fönsterputs utvändigt
Mycket bra, fint bemötande. Bara positivt.
Det är okej jag är nöjd kommer att samarbeta mvh Lela
Super nöjd! Svarar snabbt och väldigt trevlig :)
En mycket trevlig partner som gör ett bra jobb och bra att prata med. Ser framemot ett gott samarbete.
Gjorde ett bra jobb och va trevlig
NVS fönsterputs har för mig gett ett mycket proffsigt och tillmötesgående intryck. Svarar snabbt, otroligt trevlig och serviceminded. Jag har testat många av de mest kända företagen och upplevt både långa väntetider både för service och i telefon. NVS svarar snabbt och är alltid tillgängliga för att hjälpa till. Rekommenderas starkt!!
Snabb service, bra bemötande, effektivt och snabbt arbetet. Perfekt resultat på fönster, spröjs och fönsterbleck.
Mycket fint jobb! Rutorna blev rena o fina!
Resultatet blev 10/10, kontakten med Joakim gick smidigt. Vi är väldigt nöjda!! Rekommenderar starkt till andra!
Kom på utlovad tidpunkt. Hörde av sig efter väl utfört arbete, som han lovat. Trevlig och bra bemötande.