Vi är jättenöjda , vill senare ha uteplatsen putsad
NVS Fönsterputs AB
Jag är en pålitlig och noggrann fönsterputsare som alltid sätter kvalitet och kundnöjdhet i första rummet. När du anlitar mig, Joakim, kan du vara säker på att det alltid är jag som kommer med en personlig och konsekvent service du kan lita på. Oavsett om du bor i villa eller lägenhet ser jag till att dina fönster blir skinande...
57 omdömen om NVS Fönsterputs AB
Hej Gert och tack för recensionen!😀 Det är bara till att skicka ett svar till mig på smset jag skickar dagen innan med information om vad du vill ha putsat så fixar jag det. ☺️👌🏼
Mycket bra Vänlig och trevligt bemötande Utvändigt fönsterputs
Kommer enligt överenskommelse. bra resultat.
Mycket bra, rekommenderas! Alltid nöjd när ni är klara!
Jag blev trevligt bemött och uppskattar att det är samma fönsterputsare som kommer till vårt hus och gör våra rutor rena och fina på ett proffesionellt sätt. Känns som ett ärligt och bra företag som vill sina kunders bästa.
Tack för din fina recension Marie-Louise! 🤗 Utan mina kunder hade NVS inte funnits, därför är det en självklarhet för mig att ni alltid står i fokus!
Mycket nöjd med min provfönsterputsning, klara rena fönster, var inte hemma vid tillfället men han är välkommen hit igen👍
Tack för din fina recension Inger! 💐 Vid nästa putsning är ni förhoppningsvis hemma. 😃
Allt enligt förväntan arbete och bemötande är Bra är så nöjd med allt
Tack för din recension Thea!💐 Vad roligt att du är nöjd! 🤗
Bra. Rena fönster och noggrannhet vilket stämmer bra. Mycket nöjd.
Tack för din recension Cecilia! 🤗 Kvalitet är det som står högst på prioriteringslistan hos NVS Fönsterputs! 👌🏼
rent, billigt och pålitlig. ansvarsfull och professionell
Tack Ingela! 🌹 Din beskrivning kanske ska bli min slogan? 😁👌🏼
Mycket trevligt bemötande till min mamma,som snart blir 92 år.Fungerar jättebra med att jag (dottern) får fakturan på mail.Då Karin själv betalar sina räkningar,uppskattar jag extra mycket när mailet kommer att fakturan är betald! Mvh Ulrika o Karin
Tack för recensionen Ulrika och Karin! 🌷 Alltid roligt att få småprata lite med Karin när man är på plats! ☺️
Tack ! Ni är otroliga ,vänliga och noga med jobbet!
Tack så mycket för recensionen Per! ☺️
Superbra, fantastiskt bemötande och så bra jobbat
Tack för din recension Rebecca!💐 Vad roligt att du är nöjd! 🤗
Härligt och skönt med proffesionellt utförd fönsterputs regelbundet av trevliga Joakim. Prisvärt och kan varmt rekommenderas
Tack så mycket för din recension Helen!🌹 Och tack för rekommendationerna! 🤗
Trevligt bemötande! Rena fönster! Toppen!
Tack så mycket Monica!💐 Mer komplicerat än så behöver det inte vara! 🤩👌🏼
Precis som förväntat. Noggrannhet !!
Tack för recensionen Yvonne! ☺️ Noggrannhet är absolut det som står i fokus när jag putsar. 🪣🧼
Snabbt, smidigt och meddelar när han kommer. Perfekt!
Tack för recensionen Thomas! 🙏🏼 Alltid roligt att höra att ni är nöjda! ☺️
Har haft samma kille i många år och är helnöjd.
Tack för recensionen Anita!💐 Vad kul att du är nöjd! 🤗
Bra bemött, enligt förväntningarna, Nöjd med jobbet.
Tack så mycket Margarita! 💐 Vad glad jag blir att du är nöjd! 🙌🏼
Han är noggrann o trevlig kommer när han lovar m.v.h Birgit. Han torkar av runt fönsterna
Tack så mycket Birgit! 💐 Att ni kunder är nöjda är det som är viktigast för mig! ☺️
Gör ett bra jobb - rekommenderas! Enkelt, smidigt och ordning & reda. Får ett sms dagen innan puts, och fakturan dagen efter.
Tack så mycket Fredrik! 💐 Rekommendationer från er kunder är otroligt viktiga för mig! 🌹
Trevligt, proffesionellt och kompetent. Kan rekommenderas!!
Tack så mycket för recensionen Philip! 🙏🏼🌹
Rent och snyggt, håller tiden. Vänligt bemötande.
Tack för recensionen Gunvor! 🙏🏼🌹
Har blivit bemött bra när jag pratat med han
Tack för recensionen Anders! ☺️🌷
Mycket trevlig och pålitlig , Genuint bemötande och lägga till de lilla extra löser sig alltid ❤️
Tack så mycket för din recension Jesper! 🤩🌹
Köpt fönsterputs. Nöjd med resultatet. Någon gång har man missat något fönsterbleck men annars ok
Tack så mycket för din recension Katarina! 🌹🤗 Uppmärksammar du att något bleck inte är avtorkat som det ska igen vill jag gärna att du meddelar detta så kommer jag att åtgärda det direkt! 🤗
Väldigt trevligt bemötande! Uppskattar att vi får ett meddelande inför kommande putsning. Rena fina fönster när vi kommer hem från arbetet. Varma rekommendationer.
Tack för din fina recension! 🤗💐
Grymt duktig. Snabb trevlig och noggrann!
Tack så mycket för din recension Henrik! 😃🌹
Noggrann och skicklig fönsterputsare . Trevlig var han också!
Tack så mycket för din recensionen Margit! 🌹🤗
Trevligt, professionellt bemötande. Lever upp till alla förväntningar och gör alltid ett bra jobb. Vi är väldigt nöjda!
Vad roligt att höra att ni är nöjda! 🤗 Tack så mycket för er fina recension! 💐🤗
Bra bemött bra utfört❤️mycket nöjd😻
Vad roligt att du är nöjd med fönsterna Gunnel! 🤗 Tack så mycket för din recension! 🌹
Knackade på med hund! Båda så rara! En enkel trevlig och duktig kille. Stort plus att han är Höganäsare. Förklarade hur han arbetar med skrap Rengöring och sen puts. Nu ca 5 veckor sedan och fönstren då rena fortfarande lika fina. Det blir MVG från oss
Riktigt bra service. Snabbt och enkelt, billigt, inga konstigheter. Kommer bra överens med personalen som dessutom är supertrevlig.
På ett proaktivt, positivt och personligt sätt har företaget kontinuerligt putsat mina fönster utvändigt varannan månad på ett professionellt sätt till ett rimligt pris. Vid behov har jag även kunna få enstaka putsning av insidan utförd. Det är lätt att komma i kontakt med företaget. Jag är mycket nöjd och har rekommenderat företaget till bekanta.
Trevligt bemötande, väl utfört arbete, Tar sig tid att prata och erbjuder hjälp att flytta saker. Erbjuder fönsterputs som jag vill ha det.
Alltid väldigt nöjd med resultatet, noggrann och väldigt bra fönsterputsare. Påminner när det är dax nästa gång. Flexibel om man vill ha mer putsat. Mer än nöjd
Nytt för oss och bara haft ett fåtal besök men än så länge fungerar det kanon! Bra service och meddelande när det ska göras och är gjort. Utförandet är också kanon!
Efter första besöket är vi bara nöjda. Trevligt bemötande på personligt och via mail.
Gör ett bra jobb! Flexibel och en trevlig person!
Otroligt noggrann. Bra att man sms dagen innan
Snabb och effektiv. Rekommenderar honom
Gör ett bra jobb. Bra kommunikation. Bra pris
Har bara varit kund ett par månader, men än så länge fungerar allt bra. Fönsterputsaren är duktig och noggrann mvh Lars-Göran
Fint bemötande och bra putsning till en billig peng
Vi är mycket nöjda med både bemötande och arbetet. Alltid vänlig och glad!
Bra, pålitlig, enkel service. Blir kontaktad via sms dagen innan mina fönster blir putsade. Får rean fina fönster för en liten peng. Jag är nöjd!
Alltid glatt och trevligt bemötande. Bra resultat och väldigt prisvärt.
Bra. Tycker om att dom skickar sms dagen innan dom kommer och putsar fönstren
Liten och smidig firma. Bra kvalité på jobben. Rimlig prissättning.
Snabbt välgjort utfört arbete med positiv inställning och ett trevligt bemötande 👍
Bra, personligt bemötande. Mycket fint utfört arbete. Har abonnemang på fönsterputs och lägger till tillägg vid behov.