NVS Fönsterputs AB

NVS Fönsterputs AB

nvsfonsterputs.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till NVS Fönsterputs – en pålitlig och noggrann lokal fönsterputsare som alltid sätter kvalitet och kundnöjdhet i första rummet! Oavsett om du bor i villa eller lägenhet ser vi till att dina fönster blir skinande rena till ett fast pris. Våra tjänster kan anpassas för att möta dina behov, och vi lämnar alltid 100%...

96 omdömen om NVS Fönsterputs AB

Johan L
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Bra fönsterputsare noggrann! Bra pris och trevlig !

Kaj Å
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Det var 0k ,vad kostar det varannan månad?

Svar från NVS Fönsterputs AB

Hej Kaj! 💐 Vad roligt att du är nöjd!😀 Priset för återkommande putsning samt ev. tillval stå på fakturan du fick efter första putsen. Kika under artikelregistret på fakturan så står det där. ☺️ Må väl! 🤗

Eva S
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Toppen bra snabbt och fint trevlig personal

Christer S
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Prov testen var helt till belåtenhet!

Maj-Louise P
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Jag är jättenöjd ,jag tror att ni får komma tillbaka i framtiden.

Christoffer R
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket nöjda! Ordentligt putsat och karmar mm avtorkat. Vi är mycket nöjda och kommer fortsätta använda NVS Fönsterputs!

Ulf L

proffsigt, tillmötesgående Fönsterputs utvändigt

marina s
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket bra, fint bemötande. Bara positivt.

Lela Z
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Det är okej jag är nöjd kommer att samarbeta mvh Lela

Jessica J
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Super nöjd! Svarar snabbt och väldigt trevlig :)

Magnus O
Skrev om NVS Fönsterputs AB

En mycket trevlig partner som gör ett bra jobb och bra att prata med. Ser framemot ett gott samarbete.

Björn S
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Gjorde ett bra jobb och va trevlig

Tina L
Skrev om NVS Fönsterputs AB

NVS fönsterputs har för mig gett ett mycket proffsigt och tillmötesgående intryck. Svarar snabbt, otroligt trevlig och serviceminded. Jag har testat många av de mest kända företagen och upplevt både långa väntetider både för service och i telefon. NVS svarar snabbt och är alltid tillgängliga för att hjälpa till. Rekommenderas starkt!!

Johan A
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Snabb service, bra bemötande, effektivt och snabbt arbetet. Perfekt resultat på fönster, spröjs och fönsterbleck.

Louise W
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket fint jobb! Rutorna blev rena o fina!

Matilda R
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Resultatet blev 10/10, kontakten med Joakim gick smidigt. Vi är väldigt nöjda!! Rekommenderar starkt till andra!

Irene S
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Kom på utlovad tidpunkt. Hörde av sig efter väl utfört arbete, som han lovat. Trevlig och bra bemötande.

Anita Z
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Trevligt bemötande. Nöjd med resultatet.

Maj-britt K
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Det var första gången jag anlitat NVS-fönsterputs. Jag blev mycket nöjd med arbetet, en inglasad balkong och många fönster. Arbetet utfördes snabbt och inget spill. Ja kommer säkert att anlita firman fler gånger.

Elsa J
Skrev om NVS Fönsterputs AB

besöket av NVS var en positiv händelse. Trevligt bemötande,fina fönster. Vi var väldigt nöjda. MVH Elsa J

Bertil A
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Trevligt bemötande bra utfört arbete

Christel B
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket trevlig personal. Och väl utfört arbete.

Filippa L
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Supertrevligt bemötande och fint resultat, helt enligt våra förväntningar. Kommer anlita Joakim på nytt när det blir dags!

Emma L
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Bra bemötande och proffsigt utfört arbete.

Åsa B

Skinande resultat! SÅ nöjd! Kommer garanterat ta in Joakim igen! 100%

Gunilla B
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Det var första gången i livet! Jag är 82 år, som jag beställde fönsterputs , och jag är mycket nöjd! Bra bemötande och proffsigt och snabbt utfört! MVH Gunilla Hallberg Borg

Maria U
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Bra bemötande! Flexibel gällande tider och bra utfört arbete!

Marie B
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Snabb duktig kille , trevligt bemötande

Mats G
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Vips så är fönsterna rena o fina. Alltid ett kanon jobb.

Marlene G
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Snabbt, snyggt utfört, trevlig utförare.

Inger F
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Väl utfört arbete, gott bemötande och bra pris.

Anita J
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket trevligt bemötande och proffsigt utförande. Jag ser när solen skiner linjer efter fönsterskrapan på några ställen.

Svar från NVS Fönsterputs AB

Hej Anita! Jag lämnar alltid 100% garanti på mina jobb och ser du något sådant som du inte är nöjd med får du gärna kontakta mig så kommer jag och åtgärdar felet! 🤗 Även jag kan få missar och streck. 😌

James C
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Perfekt service, fått vårt växthus att se ut som ny igen. Även våra andra fönster är renare än någonsin tidigare. Till humana priser.

Nvs Fönsterputs AB gillar detta
Dagmar F
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Både bemötande och utfört arbete ++. Allt efter vad jag förväntat mej

Charlotta O
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Väldigt fin service👌 fint putsade fönster. Lätt att välja till tjänster och göra ändringar inför putsning👍 super nöjd.

Claes S
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Bara putsat en gång! Svårt att avgöra efter så kort tid

Purena A
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Trevlig och professionellt bemötande likaså utförandet av arbetet. Varmt rekommenderas!

John D
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Blev mycket trevligt bemött. Har inte haft tjänsten innan. Men det blev jättebra. Jag köpte fönsterputsning var 8 :tionde vecka. Det var en bra upplevelse.

Ann-Kristin W
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Trevlig glad fönsterputsning, fick rena och fina fönster både inne och ute

Gert A
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Vi är jättenöjda , vill senare ha uteplatsen putsad

Svar från NVS Fönsterputs AB

Hej Gert och tack för recensionen!😀 Det är bara till att skicka ett svar till mig på smset jag skickar dagen innan med information om vad du vill ha putsat så fixar jag det. ☺️👌🏼

Boel V

Mycket bra Vänlig och trevligt bemötande Utvändigt fönsterputs

Nils-Arne H
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Kommer enligt överenskommelse. bra resultat.

Peter K
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket bra, rekommenderas! Alltid nöjd när ni är klara!

Marie-Louise H
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Jag blev trevligt bemött och uppskattar att det är samma fönsterputsare som kommer till vårt hus och gör våra rutor rena och fina på ett proffesionellt sätt. Känns som ett ärligt och bra företag som vill sina kunders bästa.

Svar från NVS Fönsterputs AB

Tack för din fina recension Marie-Louise! 🤗 Utan mina kunder hade NVS inte funnits, därför är det en självklarhet för mig att ni alltid står i fokus!

Inger J
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket nöjd med min provfönsterputsning, klara rena fönster, var inte hemma vid tillfället men han är välkommen hit igen👍

Svar från NVS Fönsterputs AB

Tack för din fina recension Inger! 💐 Vid nästa putsning är ni förhoppningsvis hemma. 😃

Thea J
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Allt enligt förväntan arbete och bemötande är Bra är så nöjd med allt

Tack för din recension Thea!💐 Vad roligt att du är nöjd! 🤗

Cecilia N
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Bra. Rena fönster och noggrannhet vilket stämmer bra. Mycket nöjd.

Svar från NVS Fönsterputs AB

Tack för din recension Cecilia! 🤗 Kvalitet är det som står högst på prioriteringslistan hos NVS Fönsterputs! 👌🏼

Ingela L
Skrev om NVS Fönsterputs AB

rent, billigt och pålitlig. ansvarsfull och professionell

Tack Ingela! 🌹 Din beskrivning kanske ska bli min slogan? 😁👌🏼

Ulrika A
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Mycket trevligt bemötande till min mamma,som snart blir 92 år.Fungerar jättebra med att jag (dottern) får fakturan på mail.Då Karin själv betalar sina räkningar,uppskattar jag extra mycket när mailet kommer att fakturan är betald! Mvh Ulrika o Karin

Svar från NVS Fönsterputs AB

Tack för recensionen Ulrika och Karin! 🌷 Alltid roligt att få småprata lite med Karin när man är på plats! ☺️

Per O
Skrev om NVS Fönsterputs AB

Tack ! Ni är otroliga ,vänliga och noga med jobbet!

Tack så mycket för recensionen Per! ☺️