INGEN SMUTS BARA PUTS AB

• BadgeThreeYears
  • BestInSweden2026
1 360
4.4

Vi på Ingen Smuts Bara Puts vet att det kan vara tidskrävande och utmanande att putsa fönster, tvätta tak och utföra andra hushållsnära arbeten i hemmet eller på företaget. Därför förenklar vi din vardag genom att göra detta åt dig! Vi arbetar åt kunder runt Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vi erbjuder fönsterputsning,...

1360 omdömen om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Sedan starten hos Reco 2024

Lena Pernilla M
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Är mycket nöjd med jobbet och återkommer när jag vill få putsat igen😊

Anna Linnéa Christina K
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Fönsterna blev väldigt finna och personalen var trevliga

Elisabeth S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabbt o bra hyfsat pris trevliga

Kristi S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Jag hade bra kontakt med er i början och bokade tid men era fönsterputsare putsade grannens fönster istället för våra och vi har inte fått någon ny tid bokad trots att det har gått över två veckor.

Kai Kristina B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabba, duktiga och trevliga fönsterputsare.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Kai! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen! Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Eva Annica Birgitta B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevlig kille som kom hit, dyrt pris för knappt 15 minuters jobb och ngn liten miss, dock inte så mkt men som min son som också är fönsterputsare såg ( kan tyvärr inte anlita honom då han jobbar i Malmöregionen) . Kommer nog inte att anlita igen men det beror helt på priset, inget annat.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Eva! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Vi vill även att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Gösta E
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket bra trevlig personal håller vad de lovat extra plus för tak tvätt

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Gösta! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen! Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Mia Susanne B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevlig personal, bra gjort. Putsade både ut och invändigt på ett suterränghus.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Mia! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Erik L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Jag kom hem och det var rent, precis som det var tänkt

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Erik! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Clas-Göran Inge L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Lite svårt att komma i kontakt Samt att få koll på när man putsar Själva putsningen funkar fint

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Clas-Göran! Tack för din feedback & recension. Ring oss gärna, 010-170 57 00 så kan vi hjälpa dig vidare om något varit oklart. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Marie E
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar och med bra resultat!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Marie! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja

Maj Lisbeth R
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Helnöjd.bra putsat.inget negativt. .... .. ..

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Maj! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Bengt Olof O
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar noga med arbetet.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Bengt! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Samuel W
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

De kom och putsade som bokat. Om de tagit kontakt med oss hade de kunnat putsa utsidan av fönsterna inifrån vilket hade varit enklare snabbare och säkrare.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Samuel! Tack för din fina recension & feedback. De hjälper oss att utvecklas o bli bättre. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Astrid Margreth L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

2 trevliga killar , som gjorde ett mycket bra jobb .

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Astrid! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Annika Q
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Blev uppringd av INGEN SMUTS BARA PUTS och fick ett erbjudande. Då jag själv inte tycker om att putsa fönster så nappade jag på det och fick mina fönster putsade och blev inte besviken. Senaste gången tog jag både utvändig och invändig putsning och de gjorde ett utmärkt jobb. Behövde bara plocka bort blommorna i fönsterkarmarna innan de kom.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Annika! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Helene J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevlig fönsterputsare som gjorde ett snabbt, effektivt och rent arbete. Köpte ett erbjudande som jag fick av telefonsäljare, rekommenderar detta företag. 🤩

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Helene! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Jusse M
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

De ringde innan, 2 tjejer/kvinnor kom som var trevliga, hjälpsamma och rappa. Supernöjd med allt!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Jusse! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Karin W
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Supernöjd! De kom på uttalad tid , var mycket effektiva och vips var alla våra fönster fina.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Karin! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Tore F
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga grabbar jobbat snabbt med.bra. resultat

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Tore! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Charlotta Elvira G
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Helt okej resultat. Kom på utsatt tid.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Charlotta! Tack för din fina recension. Tack för din feedback, de hjälper oss att utvecklas o bli ännu bättre. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Åsa Maria Veronika S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabbt utfört. Till belåtenhet. Har väntat på återkoppling så att jag kan boka regelbunden putsning.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Åsa! Tack för din fina recension. Sjävklart löser vi det. Ring oss på 010-170 57 00 Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Jan Erik Kennet R
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabba och effektiva med ett leende.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Jan! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Suzana M
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Otroligt duktiga, snabba och vilka skinnande fönster jag fick. Rekommenderas starkt

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Suzana! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Kenny Greger Ingmar J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabba å bra resultat, trevlig personal punktliga

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Kenny! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Birgitta M
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Fönsterna blev rena, dom lockade med lockpriser men när man sedan ville ha puts på hösten så skulle dom ha 900 kr för 2 fönster o en balkongdörr, ett fönster endast 2 sidor de andra 4 sidor. Kallar det för lurendrejeri så kommer inte anlita dom igen.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Birgitta! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Vi vill även att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Anna Karina J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabbt jobbat med ett superbra resultat, mycket nöjd.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Anna! Vilken fin kommentar & recension. De gör oss mycket glada. Hoppas vi ses igen! Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Lars Håkan N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Putsade bara halva huset! Åkte därifrån utan att säga något. Vi har blivit lovade återkoppling men ej hört något än.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Lars! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Vi vill även att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Alf Villi Anders A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket bra taktvätt och fönsterputs. Proffsigt företag med trevliga killar. Anders Axelsson

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Anders! Tack för din recension och feedback. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Stefan L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

har väl överlag fungerat bra med fönsterputs kan vara lite skillnad på vilka som kommer beror troligtvis på erfarenhet annars nöjd

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Stefan! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Alf Benny S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tre jättetrevliga och mycket duktiga grabbar som gjorde ett fantastiskt bra jobb. Snabba var dom också, och kollade så att vi var nöjda efteråt. Dom putsade alla fönster utvändigt, Kan verkligen rekommendera detta företag!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Alf! Tack för din recension & fina kommentar. De gör oss mycket glada. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Anneli Marie Ingela A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Duktiga snabba o trevliga men kan bli bättre på att kunna torka rent efter sig i fönsterkarmar o fönsterramar

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Anneli! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Robert Filip P

Mycket proffsiga fönsterputsare. Jättenöjd. 😃

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Robert! Tack för dina fina ord, de gör oss mycket glada. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Johan W
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Glada trevliga killar som gjorde sitt jobb.Billigt!!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Johan! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

André Gerry J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Inget fel med putsandet, någon enstaka rand här och var. Det som var totalt värdelöst, var deras lovord. Det lovades att fönsterbläcken skulle torkas av men dom ser rent ut förjävliga ut. Dom skulle även återkomma med detta och åtgärda det men det har inte gjorts…

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej André! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Vi vill även att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Kerstin Britt-Marie A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra jobb. Snabbt utfört när vibehövde

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Kerstin! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Hoppas vi ses igen. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Martin G
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Effektiva, trevliga tjejer och nöjd med resultatet

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Martin! Tack för din recension & kommentar. De gör oss mycket glada. Hoppas vi ses igen! Ha de gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Ingrid Susanne M

Trevliga i bemötande Bra putsning

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Ingrid! Tack för din fina recension. Hoppas vi ses igen! Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Ulla Lisbeth J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Jag är nöjd med fönsterputsarna. Trevliga pojkar och duktiga. Kommer säkert att anlita dem igen.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Ulla! Tack för din recension! De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Kul att höra att du blev nöjd! Hoppas vi ses igen! Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Lena Christina H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tidigare skickat min upplevelse. Betyget ska inte vara riktigt uselt. Kan ej få bort markeringen. Betyg inte riktigt bra.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Lena! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Vi vill även att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Ingrid Lisbeth J

Bra utfört ! ökat pris !krångel med faktura

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Ingrid! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Ha de gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Bengt Otto Stefan N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Brukar vara nöjd ! Men denna gången var det inte så bra, kladd på golven inomhus, fönstren inte så bra som de brukar vara vare sig inomhus eller utomhus. Så tyvärr lite besviken.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Bengt! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Vi vill även att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

�
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

De vet inte hur man putsar fönster och när jag påpekade att det blivit riktigt dåligt gjort skulle de komma och göra om det för tre dagar sedan. Det har de inte gjort… Så nu byter vi fönsterputsare. Tyvärr. De har varit jättebra under alla tidigare år vi anlitat dem.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej! Tack för feedback & recension. De hjälper oss att utvecklas och bli ännu bättre. Tråkigt att höra att de blivit såhär. Vi vill att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Michael Ingvald N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevligt och professionelt bemötande av de unga killerna. Tyvärr hade jag missat informera om 1 fönster som så inte putsades. Kontaktade på sms i efterhand för att rätta till men hörde inget tillbaka.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Michael! Tack för din recension & feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Har du fått någon återkoppling? Annars vänligen kontakta oss - Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Hans-Olov P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra utfört arbete! Efterföljande offert mycket dyr

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Hans-Olov! Tack för din recension och feedback. De hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Var de något som inte stämde som ni kommit överens om? Vi vill att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Därför ber jag dig kontakta vår kundtjänst så vi kan titta närmare på detta. Detta gör du genom att antingen ringa oss på 010 170 57 00 eller maila oss på ; info@ingensmutsbaraputs.se. Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Jonna J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hade ganska smutsiga fönster så var nog svårt att få dem helt rena. Lämnades tyvärr lite ränder på fönstrena och smuts kvar på fönsterblecken men ok jobb ändå.

INGEN SMUTS BARA PUTS AB gillar detta
Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Jonna! Tack för din recension. Vi kommer absolut se över vår hantering. Vi vill att man som kund alltid ska känna sig 100% nöjd. Hoppas vi får chansen att besöka dig igen! Ha det gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Monica Ann-Sofi Berglund E
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket nöjd och mycket trevlig personal!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Monica Ann-Sofi Berglund! Tack för din recension. Stort tack för att vi fick hjälpa dig med dina fönster. Superkul att du blev nöjd. Ha en fortsatt trevlig sommar! Med Vänliga Hälsningar, Lovali Ingen Smuts Bara Puts AB

Lars Anders H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Själva jobbet utför dom perfekt, men att boka en tid var både rörigt o lite väl många samtal. Den ena medarbetaren verkar inte veta vad den andra gjort.

INGEN SMUTS BARA PUTS AB gillar detta
Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Lars! Tack för din recension och feedback. Vi tar till oss detta. De hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Ha de gott! Med Vänliga Hälsningar, Maja Ingen Smuts bara Puts AB

Marika Eva Christina H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

kanon öppna o trevliga och blir bra o fort går det

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Marika Eva Christina! Tack för din recension. Superkul att du blev nöjd med vår tjänst. Detta gör oss otroligt glada. Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar! Allt gott, Lovali Ingen Smuts Bara Puts AB

Roger J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bättre koll av säljarna för redan abonnenter behöver inte veta att dom är i området och att man skall prova att få fönsterna putsade inget dåligt med det men efter tredje gången så tänker man är det seriöst.Men dom får gärna ringa om dom vill lämna rabatter på priset annars är det bara jobbigt//Rolle

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Roger! Tack för din recension. Vi tar absolut med oss din feedback och vi kommer jobba vidare på detta. Vi håller med dig och vill alltid att man som kund ska känna sig 100% nöjd med oss. Vi önskar dig en fortsatt trevlig sommar! Med Vänliga Hälsningar, Lovali Ingen Smuts Bara Puts AB