INGEN SMUTS BARA PUTS AB

ingensmutsbaraputs.se
  • BadgeThreeYears
  • BestInSweden2026
4.4

Vi på Ingen Smuts Bara Puts vet att det kan vara tidskrävande och utmanande att putsa fönster, tvätta tak och utföra andra hushållsnära arbeten i hemmet eller på företaget. Därför förenklar vi din vardag genom att göra detta åt dig! Vi arbetar åt kunder runt Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vi erbjuder fönsterputsning,...

944 omdömen om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Sedan starten hos Reco 2024

Petra Malin Marianne P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket trevliga killar som var hemma hos oss och putsade fönsterna och dom blev mycket fina.

INGEN SMUTS BARA PUTS AB gillar detta
Karl Åke Sigvard A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Det gick snabbt å bra, men några av hörnen på glasen dåligt tagna, annars perfekt.

INGEN SMUTS BARA PUTS AB gillar detta
Hans Göran Krister O
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevlig personal som gjorde ett bra jobb, är nöjd med resultatet.

Lena Ann-Charlott O

Ĺllllljhgdkölgdiöbfjlxllxgluhjj....snabb å bra

Ann Viveca Irene I
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Killen dök upp utanför vårt uterum. Snabbt putsade han fönstren, perfekt! Ser bra ut nu när solen lyser

Jan Victor Mattias K
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevlig personal, det blev väldigt rent och gick snabbt.

Christine E
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Jättenöjd! Rent och fint. Gick lagom fort att putsa. Trevliga putsare.

Ann Christina F
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar o de gjorde ett fantastiskt e!🌹🌹

Mats J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Kom såsom avtalat. Trevliga killar. Gjorde ett bra jobb.

Caj Staffan L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Företaget skall putsa med en egen speciell utrustning som aldrig fungerar eller är på service. Det innebär att de måste komma in i huset för att putsa fönstren på utsidan. Det är inte det som vi avtalat med leverantören!!!!

Cathrin B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Är super nöjd med putsningen. En mycket trevlig kille som kom.

Jens Olof Kristian S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Kom nästan 2 timmar sent så dom hann inte med och ta övervåningen som planerat. En del svårare prickar kvar utvändigt. Dom var snabba och det blev bättre än vad det var tidigare.

Roger S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra utfört arbete. Effektiva. Bra kundkontakt vid behov.

Helene S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket trevliga och bra kommunikation av samtliga jag pratade och mailade med. Fick snabba svar på frågor och fönsterna blev jättebra. 10/10! Kommer anlita igen!

Erica Elisabeth B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra service och bra utfört jobb !

Gustaf Love Ludvig B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snyggt, effektivt och noggrant utfört arbete varje gång.

Jonas Petter A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Gjorde jobbet och det vad som krävs av dom.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din feedback! Skönt att höra att jobbet blev utfört som det skulle. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Asta Viola N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra putsat och trevlig personal!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack! Vad roligt att du är nöjd med både putsningen och personalen. Välkommen igen! Hälsningar Ingen smuts bara puts

Ida A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Vi är nöjda med priset och resultatet. Vi är dock inte nöjda med att det vid varje tillfälle sker fönsterputsning på fel vecka, allt från 1 till 4 veckor ifrån den vecka som vi kommit överens om.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för er feedback. Vad roligt att ni är nöjda med både priset och resultatet. Vi beklagar verkligen att putsningen skett fel vecka – det ska självklart fungera enligt överenskommelse. Vi tar till oss detta och ser till att det blir rätt framöver. Hör gärna av er direkt till oss så säkerställer vi att schemat stämmer. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Aina Solvig N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

ok jobbade bra och snabbt ofullständig info före men ok

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för ditt omdöme! Vad bra att du upplevde att arbetet gick snabbt och smidigt. Vi tar till oss att informationen innan kunde varit tydligare och ser till att förbättra det framöver. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Hanna Rebecka B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

De var trevliga, kunniga och snabba.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde oss som trevliga, kunniga och snabba. Det uppskattas verkligen. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Anna Camilla P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Väldigt nöjd Blev mycket glansiga o fina fönster Supertrevliga killar Tack för det

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att du är så nöjd och att fönstren blev riktigt glansiga och fina. Vi uppskattar verkligen dina ord! Hälsningar Ingen smuts bara puts

Karl Johan Mickael K
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Smidig kontakt och bra utfört arbete.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd med både kontakten och arbetet. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Per Åke Hilding K
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snygg puts av alla fönster in o utvändigt

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack! Vad roligt att du är nöjd med putsningen både invändigt och utvändigt. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Mathias Åke A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Putsat rent och fint enligt överenskommelse - Kan varmt rekommendera!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd och att allt blev som överenskommet. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! Hälsningar Ingen smuts bara puts

Mia Lina A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Det blev helt ok. Vi är mer nogranna när vi gör det själva. Men alltid skönt med rena fönster. Ett fönster blev inte putsat pga att det var växter i vägen. Så vi behöver ändå själva ta fram putsgrejer och fixa till det. Har inte bestäm än ifall vi ska utnyttja tjänsten igen.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din feedback! Vad bra att fönstren blev rena och att det var skönt med hjälp ändå. Vi tar till oss att ett fönster inte kunde putsas och att informationen kunde varit tydligare om det. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa er nästa gång på ett ännu bättre sätt. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Ewa V
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tyvärr blev ett par större rutor bortglömda på insidan av vårt uterum. Annars snabbt och effektivt

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att ni upplevde arbetet som snabbt och effektivt. Vi beklagar att några rutor glömdes bort och tar till oss detta för att det inte ska hända igen. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Jennie Barbro Gunilla B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Nöjd med fönsterputsen och priset.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack så mycket! Vad roligt att du är nöjd både med fönsterputsen och priset. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Anna Tyra Elisabet M
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Ja är väldigt nöjd med mina fönster jättefint arbete

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack! Vad roligt att du är så nöjd med fönstren och arbetet. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Yvonne Margareta K
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack jag blev nöjd med fönsterputsningen.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack så mycket! Vad roligt att du blev nöjd med fönsterputsningen. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Monica Vilner A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga fönsterputsare som utförde sitt jobb bra

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du tyckte våra fönsterputsare var trevliga och att jobbet blev bra utfört. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Gerd Susanne Marina N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Var inte själv hemma men har hört att dom var trevliga. Att fönsterna skulle bli rena o det blev dom. Fönsterputs utanpå.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din feedback! Vad roligt att höra att fönstren blev rena och att ni fått positiva ord om våra trevliga fönsterputsare. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Ulf Kristofer B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra killar som gör jobbet som det ska vara.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack så mycket! Vad roligt att höra att ni är nöjda med jobbet och att allt gick som det ska. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Kurt-Inge P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Endast gott att säga om detta företag Serviceminded, noggranna och trevliga

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för de fina orden! Vad roligt att höra att ni upplevde oss som serviceminded, noggranna och trevliga. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Per Åke Inge H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trots pulsande i snö’n och köldgrader, blev resultatet bra!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att resultatet blev bra trots snö och kyla – vi kämpar på för skinande fönster i alla väder! Hälsningar Ingen smuts bara puts

Ketty Veronica P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra service, bra pris. Snabba och effektiva

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din fina recension! 🌟 Härligt att höra att du är nöjd med både service och pris, och att du upplevde oss som snabba och effektiva. Det är precis så vi vill jobba! Med vänliga hälsningar Ingen smuts bara puts

Christine H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Sååå nöjd!! Bra och tillförlitlig service. Prisvärt.. Trevligt bemötande. Man håller vad man lovar!! Kan bara rekommenderas!👌

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla för dina fina ord! 😊 Det gör oss verkligen glada att du är sååå nöjd och att du upplever oss som både tillförlitliga och prisvärda. Vi lägger stor vikt vid att hålla det vi lovar, så det värmer extra att du uppmärksammar just det. Att du dessutom rekommenderar oss vidare betyder massor – tusen tack för förtroendet! 👌 Med vänliga hälsningar Ingen smuts bara puts

Hans Folke Ronny N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevlig personal, jag är jättenöjd med resultatet, snabbt jobbat och det märktes att de var mycket professionella i sitt arbete. Mvh Ronny Nilsson

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack Ronny för dina fina ord! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med resultatet och att du upplevde både snabbhet och professionalism i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet med ett trevligt bemötande, så det betyder mycket att du märker det. med vänliga hälsningar Ingen smuts bara puts

Anton N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Vilka trevliga killar som svarar i telefonen när man ringer. Fick svar på mina frågor och fick till mig ett gott skratt på köpet. Underbart!!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för din fina recension! Det gör oss verkligen glada att du kände dig väl bemött och fick svar på dina frågor. Att vi dessutom kunde bjuda på ett gott skratt ser vi som en riktigt bra bonus – det ska vara både tryggt och trevligt att ha med oss att göra! med vänliga hälsningar Ingen smuts bara puts

Bastian Mats O
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Goa trevliga gubbar , utmärkt service

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tusen tack, för dina fina ord. Du är bäst! Med vänliga hälsningar Ingen smuts bara puts

Rasmus Erik Axel H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Proffsigt samtal från säljare följdes upp med en klockren fönsterputs. Mycket nöjd och kan starkt rekommendera!! 11/10 rakt igenom.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder verkligen mycket att du uppskattade både bemötandet i samtalet och själva fönsterputsningen. Vi lägger stor vikt vid att det ska kännas tryggt och professionellt hela vägen – från första kontakt till skinande resultat. Extra kul med en 11/10, det värmer verkligen! med vänliga hälsningar Ingen smuts bara puts

Carl Arvid Eduard P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Goa killar som var hemma hos en och putsade

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Härligt att höra, tack så mycket! 😊 Det betyder mycket för oss att du upplevde oss som både trevliga och professionella. Vi försöker alltid kombinera gott bemötande med riktigt bra resultat – kul att det märks! med vänliga hälsningar Ingen smuts bara puts

Michael P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Jag beställde fösnter puts på mitt hus, vilket är 1 1/2 plans, resultatet på andra våningen blev inte så bra med smuts kvar och ränder från själva putsningen.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla för att du hör av dig och berättar. Jag är verkligen ledsen att du inte blev helt nöjd med resultatet på andra våningen. Det ska såklart inte vara smuts kvar eller ränder efter en putsning, och jag förstår att det känns tråkigt när man har beställt för att få det riktigt fint. Vi vill gärna göra det rätt för dig, så hör av dig så kommer vi tillbaka och fixar till det utan någon extra kostnad. Tack för att du säger till, och jag hoppas vi får chansen att ge dig ett resultat du blir riktigt nöjd med. Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts

Marika Louise J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket trevliga vid kontakt. .

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för dina fina ord. Det glädjas vi av att höra! Hälsningar, Ingen smuts bara puts

Anne Harriet B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevligt bemötande i telefonsamtalen. Provade på fönsterputsning, som de utförde bra. Tyvärr blåste det mycket, så dem hölls inte rena så länge, men det kan inte företaget hjälpa.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Anne, Gud va roligt att höra! Sån positiv feedback får oss att vilja kämpa på. Synd där med blåsten men skulle det vara aktuellt så kommer vi super gärna tillbaka. Det är bara att slå en signal ;) Hälsningar, Ingen smuts bara puts

Ann-Kristin Birgitta A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bra Fick ej putsa fönster på ovanvåningen på grund av vädret.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din feedback! Tråkigt att vi inte kunde putsa fönstren på ovanvåningen på grund av vädret, men vi är glada att resten blev bra. Hör gärna av dig så bokar vi in en ny tid när vädret tillåter, så att allt blir komplett. 😊 Hälsningar Ingen smuts bara puts

Helena Emilia Marie O
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Fick ett fint ”testa på” pris, men det slutade med att de fick komma hit totalt 3 (!) gånger för att få det rätt. Det ingick rengöring av fönsterbleck men det gjordes inte alls första och andra besöket. Upplever att de är väldigt trevliga och tillmötesgående men helhetsupplevelsen känns inte bra. De skulle även återkomma med offert för framtida putsningar, det har vi ännu inte fått. På vissa fönster där man har putsat, är det fortfarande skitigt, tyvärr. Man kan inte nå dem per telefon heller, utan får maila om du behöver få kontakt. Tråkig upplevelse.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar verkligen att helhetsintrycket inte blev som det ska vara och tar till oss av det du beskriver, både kring utförandet och kommunikationen. Det är självklart inte den nivå vi strävar efter. Samtidigt uppskattar vi att du lyfter fram vårt bemötande, och vi ser gärna att du kontaktar oss igen så att vi kan följa upp detta på ett bättre sätt. Hälsningar Ingen smuts bara puts

Lena J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga, duktiga och serviceminda killar!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för de fina orden! Kul att höra att du upplevde oss som trevliga, duktiga och serviceminded. Du är varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen! 😊 Med vänliga hälsningar, Ingen smuts bara puts

Carl Mårten C
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej. Jag var inte hemma när jobbet gjordes, men det ser mycket bra ut. Min son brukar tvätta fönstren åt mig och kommer att göra det även i fortsättningen. Detta talade jag om men företaget vill likväl visa vad man kunde,

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vad bra att höra att resultatet såg mycket bra ut. Vi uppskattar att du var tydlig med förutsättningarna, och ser vårt besök som en möjlighet att visa hur vi arbetar. Tack för att vi fick chansen! Hälsningar Ingen smuts bara puts

Åsa Ingrid Margareta P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Nöjd med både fönsterputs och bemötande i telefon!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att både fönsterputsningen och kontakten via telefon levde upp till förväntningarna. Det uppskattar vi verkligen. Hälsningar Ingen smuts bara puts