2 jättetrevliga och duktiga killar putsade våra fönster utvändigt. Vi bor i en enplansvilla med 2 lägenheter. Förmodligen kommer vi att anlita dem igen.
INGEN SMUTS BARA PUTS AB
Vi på Ingen Smuts Bara Puts vet att det kan vara tidskrävande och utmanande att putsa fönster, tvätta tak och utföra andra hushållsnära arbeten i hemmet eller på företaget. Därför förenklar vi din vardag genom att göra detta åt dig! Vi arbetar åt kunder runt Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vi erbjuder fönsterputsning,...
750 omdömen om INGEN SMUTS BARA PUTS AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tusen tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni uppskattade både bemötandet och arbetet som våra killar gjorde hos er. Det betyder mycket för oss att ni är nöjda. Vi blir självklart väldigt glada över att ni kan tänka er att anlita oss igen – ni är alltid varmt välkomna. Alla tiders, Ingen Smuts Bara Puts
Trevligt, bra och inga problem
Stort tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att allt upplevdes som trevligt, bra och problemfritt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och finns gärna till hands när du behöver vår hjälp igen! Allt väl, Ingen Smuts Bara Puts
Tycker att det är bra att få fönsterna putsade utanför
Snabbt, effektivt till en rimlig kostnad.
Tusen tack för ditt omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du tyckte arbetet var snabbt, effektivt och till en rimlig kostnad. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva detta och hjälper dig gärna igen när du behöver oss! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Nöjd med utfört arbete samt positiva grabbar som genomförde jobbet.
Snabbt och utan anmärkning.........................................
Stort tack för din återkoppling! Det gläder oss att arbetet upplevdes som snabbt och utan anmärkning. Vi uppskattar verkligen ditt omdöme och hjälper dig gärna igen framöver! Allt gott, Ingen Smuts Bara Puts
Putsar vår fönster utvändigt och det är vi nöjda med, är också flexibla om vi behöver en extra putsning
Super nöjd! Snabbt och smidigt!
Tack snälla för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att höra att du är supernöjd och att allt flöt på så smidigt. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och ser fram emot att hjälpa dig igen när du behöver oss! Allt väl, Ingen Smuts Bara Puts
Kom som utlovat, resultatet blev bra!
Önskar få ett SMS eller en lapp när de varit och putsat fönstren . Annars är allt toppen.
Hej Helen, Vi har automatiska smsutskick minst tre dagar innan besöket, om du önskar en annan lösning så kan vi säkert lösa det. Vänligen återkom! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Fick fönsterputsning på avtalad dag. Dock var det kallt ute, så det frös på vissa av fönsterna. Två killar kom och åtgärda detta inom 1 dag. Så vi blev nöjda.
Informativt innan besök, trevlig personal unga engagerade berättade vad som skulle ske efter besöket, bra utfört.
Stort tack för din återkoppling! Det gläder oss att du uppskattade informationen inför besöket och att du upplevde personalen som trevlig, engagerad och tydlig. Vi är även glada att arbetet motsvarade dina förväntningar. Vi såg att betyget blev tre stjärnor, och om det finns något vi kan förbättra för att ge dig en ännu bättre upplevelse tar vi gärna emot dina synpunkter. Allt gott, Ingen Smuts Bara Puts
Trevliga vid inbokning och gjorde ett snabbt och bra jobb!
Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde både inbokningen och arbetet som smidigt och bra. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Kunde komma & putsa med väldigt kort varsel & gjorde ett utmärkt jobb, både snabbt & på utsatt tid.
Trevligt bemötande! Väl utfört arbete! Vi är mycket nöjda!
Tusen tack för ert fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att ni både kände er väl bemötta och är nöjda med resultatet. Vi blir verkligen glada av sådan feedback. Vi ser fram emot att komma tillbaka och hjälpa er igen när ni behöver oss! Allt väl, Ingen Smuts Bara Puts
Fönsterna fina och rena. Trevlig personal.
Fönsterputsningen är inte bra och har varit strul dom 2 sista gångerna när dom skulle varit här. Inget företag vi rekommenderar till någon annan!!!
Tack för att du delar din upplevelse. Vi är uppriktigt ledsna över att fönsterputsningen inte motsvarat dina förväntningar och att det dessutom varit strul vid de senaste två tillfällena. Det är absolut inte den nivå av kvalitet eller pålitlighet vi strävar efter. Vi tar detta på största allvar och vill gärna förstå exakt vad som hänt så vi kan rätta till det omgående och säkerställa att det inte upprepas. Du är varmt välkommen att kontakta oss direkt, så att vi kan reda ut situationen och hitta en lösning. Tack för att...
Trevliga killar och snabba, men hade önskat att besöket hade varit tidigare på dagen. Då de kom när det börjat mörkna och det är lättare att putsa fönster i dagsljus. Jag fick torka av fönsterbrädorna från smutsigt vatten. Tror att hade det varit ljust så hade killarna sett dett själv.
Tack för att du tog dig tid att lämna feedback! Vad roligt att du tyckte killarna var trevliga och snabba. Vi beklagar verkligen att besöket blev senare än önskat och att det hann mörkna – du har helt rätt i att dagsljus gör arbetet lättare. Vi tar även till oss att fönsterbrädorna inte blev avtorkade som de skulle. Det är självklart något vi ska se över så att det inte händer igen. Tack för att du berättar detta, det hjälper oss att bli bättre. Du är varmt välkommen att höra av dig om vi kan rätta till något. Allt väl, Ingen Smuts Bara Puts
Bara positivt . Bra jobb . Super nöjd
Bästa killarna, fixar skinande rena fönster och alltid trevligt bemötande. Rekommenderas till 100%. Alltid lika nöjd!!
Tack snälla för dina otroligt fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att du alltid blir nöjd och att du uppskattar både killarna och bemötandet. Din rekommendation betyder mer än du anar. Vi ser alltid fram emot att komma till dig och fixa skinande rena fönster! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Funkade bra snabbt och smidig service.
Ok på utförande och resultat...
Tack för din återkoppling! Det gör mig bekymrad att du bara tycker utförandet och resultatet var okej. Om det finns något vi kan förbättra för att göra dig helt nöjd lyssnar vi gärna – din feedback hjälper oss att bli bättre. Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Bemötande:Mycket trevligt. Räknade med att mina fönster skulle bli rena och fina,vilket de blev!Mycket bra!
Stort tack för din fina kommentar! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med bemötandet och resultatet av fönsterputsningen. Vi såg dock att betyget blev endast en stjärna, och om något i upplevelsen inte motsvarade dina förväntningar vill vi gärna veta det så vi kan förbättra oss. Tveka inte att höra av dig – vi uppskattar all feedback. Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Mycket bra putsat trevliga killar och raska rekommendera dom mycket
Tusen tack för dina varma ord! Det betyder mycket för oss att du är så nöjd – både med resultatet och med killarna som var hos dig. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar oss och finns alltid här när du behöver vår hjälp igen. Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Helt ok arbete. Vi är nöjda med resultatet och hanteringen.
Tack så mycket för återkopplingen! Det gläder mig att höra att ni är nöjda med både arbetet och hur allt hanterades. Om det är något mer ni vill justera, följa upp eller förbättra framöver hjälper jag gärna till! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Ni dök upp på avtalad tid. Det hade snöat en hel. del på natten. Inga problem. Två snabba killar satte igång direkt och var klara på en kvart. Nu är mina fönster putsade och jag är nöjd. LasseG Ps. Jag har skrivit detta för andra gången. Tror att jag på något vis tryckte bort det första. Samma text
Hej Lasse! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att skriva det igen – vi uppskattar det verkligen. Vad roligt att höra att du är nöjd med fönsterputsningen och att våra killar kunde lösa det snabbt trots snöfallet. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det behövs! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Mycket trevliga killar som kommer alltid glada Numera vet jag när dom kommer och när jag har fått en faktura Tummen upp
Hej! Tack snälla för din fina recension! Det betyder mycket att höra att du uppskattar vårt bemötande och att kommunikationen kring tider och fakturor fungerar smidigt. Vi kommer gärna med ett leende varje gång – och det är alltid lika roligt att få hjälpa dig. Tusen tack för förtroendet och tummen upp! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Har köpt fönsterputs utvändigt det fungerar bra vi är nöjda
Hej! Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att ni är nöjda med er utvändiga fönsterputs och att allt fungerar bra. Vi uppskattar verkligen att ni valde oss och står gärna till tjänst igen när det behövs. Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Bra & snabb service! Kom när dom skulle & gjorde ett bra jobb
Hej! Stort tack för din positiva återkoppling! Det gläder oss att du uppskattade vår snabba service och att arbetet blev väl utfört. Vi gör vårt bästa för att hålla tiderna och leverera ett resultat man kan lita på, så dina ord betyder mycket. Hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver! Allt gott, Ingen Smuts Bara Puts
Dom kon lite sent men gjorde ett mycket bra jobb
Hej! Tack för din feedback – och för tålamodet. Vi ber om ursäkt för att vi var lite sena, men det är verkligen kul att höra att du är nöjd med jobbet vi gjorde. Vi tar med oss din kommentar och jobbar på att bli ännu bättre med tiderna framöver. Tack igen för förtroendet! Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Mina fönster blev snabbt och lätt rena av en trevlig kille.
Jag måste bara säga hur otroligt nöjd jag är med fönsterputsningen! Det var nästan som att få nya fönster – så rena har de inte varit på flera år. Dessutom var bemötandet supertrevligt och allt gick både snabbt och smidigt. Jag kan varmt rekommendera denna fönsterputs – jag kommer definitivt att boka igen när det är dags nästa gång! //Andrés Tobar
Hej Andrés! Stort tack för dina fina ord – det betyder verkligen mycket för oss! 🌟 Det gläder oss att du är så nöjd med både resultatet och bemötandet. Vi strävar alltid efter att göra arbetet så smidigt och professionellt som möjligt, så det är fantastiskt att höra att det märks. Du är varmt välkommen att boka igen när det är dags – vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång! Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Snappt och ett bra resultat och ett bra pris
Mycket bra putsat trots jag har gamla glas i mina bågar. Riktigt nöjd av deras tjänst och pris.
Tack så mycket! Jätteroligt att du är nöjd – även äldre glas kan bli riktigt fina med rätt puts. Välkommen tillbaka när som helst! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Trevligt bemötande, fina fönster!
Utvändig fönsterputs. Fick rena och fina fönster. Var inte själv närvarande då arbetet utfördes.
Tack för omdömet! Härligt att höra att fönstren blev rena och fina, även när du inte kunde vara på plats. Välkommen att boka igen! Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Trevliga och duktiga.
Jättenöjd. Killarna kom i tid. Hade förväntat mig avtorkning av karmarna. Men det skulle jag kanske ha uppgett vid beställning. Allt tog 20 minuter. Mycket nöjd!
Tack för ditt omdöme! Härligt att du är nöjd och att allt gick smidigt. Vi tar gärna hand om karmarna också – vill du att vi kommer förbi och åtgärdar det? Välkommen att höra av dig!
Putsade mina fönster skinande rena! Var flexibla och kunde komma även när jag inte själv var hemma vilket fungerade väldigt smidigt.
Jag är inte helnöjd, man har bara ”kört” över fönstren. Man har inte tagit fläckar.
Tack för att du säger till! Det låter som att resultatet inte blev som det skulle. Vi vill gärna rätta till det – kan vi komma tillbaka och ta hand om fläckarna ordentligt? Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Har fått putsat både fönster och solceller.riktigt duktiga och trevliga killar!
Perfekta fönster snabbt och bra, ingen smuts utvändigt blev kvar.
Tack för det fina omdömet! Härligt att höra att fönstren blev perfekta och att allt gick snabbt och smidigt. Vi uppskattar förtroendet och hjälper gärna till igen framöver. Med vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Mycket bra det blev rent och fint.
Väldigt trevliga, lätt att få kontakt både på mail och telefon. Blev någon miss vid första tillfället som rättades till en vecka efter. Supernöjd!
Stort tack för din återkoppling! Vi uppskattar att du upplevde oss som lättillgängliga och serviceinriktade. Eventuella missar ska självklart åtgärdas, och vi är glada att allt löstes snabbt och till din belåtenhet. Härligt att du är supernöjd! Vi hjälper gärna till igen framöver. Hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
På plats vid utsatt tid. Trevligt bemötande av putsaren.
Jätteduktiga pojkar ,gjorde allt för att vi skulle vara nöjda.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vårt team strävar alltid efter att leverera bästa möjliga service, och det gläder oss att ni kände er väl omhändertagna. Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Rengöring av plasttak på balkong. Blev väldigt vänligt bemött av trevlig kille. Är nöjd med utförandet.
Nästan helt nöjd. Fönstren är jag helnöjd med. Enligt telefonsamtal skulle både fönsterbleck och plåt nertill vara rengjort. Fönsterblecken var flammiga och plåten nertill inte ens avtorkade.
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med fönstren, men beklagar att fönsterbleck och plåt inte blev rengjorda som avtalat. Vi vill gärna komma tillbaka och åtgärda detta. Kontakta oss under morgondagen så kikar vi på det! Vänliga hälsningar, Ingen Smuts Bara Puts
Bra introduktions pris. Snabbt och snyggt jobbat.
Mycke bra gjort och fina killar 🥰
Tusen tack, vi ser fram emot att få besöka er igen! Hälsningar, Isak Ingen Smuts Bara Puts