INGEN SMUTS BARA PUTS AB

• BadgeThreeYears
  • BestInSweden2026
1 134
4.4

Vi på Ingen Smuts Bara Puts vet att det kan vara tidskrävande och utmanande att putsa fönster, tvätta tak och utföra andra hushållsnära arbeten i hemmet eller på företaget. Därför förenklar vi din vardag genom att göra detta åt dig! Vi arbetar åt kunder runt Hässleholm och Kristianstad med omnejd. Vi erbjuder fönsterputsning,...

1134 omdömen om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Sedan starten hos Reco 2024

Anita Elisabeth P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabb återkoppling, trevlig personal, bra utfört arbete, rent och snyggt. Kort väntetid.

Claes-Göran R
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Perfekt utfört arbete av kunniga och kundvänliga "Putsare"

Elin O
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabba, noggranna och mycket vänliga!

Gert Ola Niclas P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Bokade en fönsterputs och fick bekräftat dag och pris. Ingen dök upp och putsade. Vid kontakt med kundtjänst hävdar dom att det visst varit en putsning. Har kameror och ingen har varit där. Svåra att få tag i via telefon.

Ann-Charlotte Kristina H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket nöjd m fönsterputsningen! Tyvärr ofta problem m fakturan. Jag vill gärna betala priset men får sällan fakturan o då kan det bli sen betalning !

Fanny Jennifer N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Supertrevliga killar och fina, rena fönster! Tyvärr mycket fläckar på golvet efter smutsigt vatten/rengöring. Behövde gå över huset med trasa efteråt.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla för dina fina ord om oss, det uppskattar vi verkligen! Samtidigt är det såklart inte alls bra att det blev fläckar på golvet efteråt, det ska du inte behöva ta hand om själv. Vi tar med oss detta direkt och ser över våra rutiner så att det inte händer igen. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om något inte känns helt rätt, så gör vi vårt bästa för att lösa det på plats. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Inger Birgitta A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Väldigt bra putsat denna gången. Haft lite problem med att de inte kommer på beställda månader.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din feedback, vad kul att höra att du är nöjd med själva putsningen den här gången! Samtidigt förstår vi att det är frustrerande när vi inte dyker upp enligt överenskommen plan, det ska såklart fungera smidigt och pålitligt. Vi tar till oss det och ser över vår planering så att du kan känna dig trygg med att vi kommer när vi ska framöver. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Tanne V
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Ni är trevliga killarna som gör ett jättebra jobb.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du är nöjd med både bemötandet och jobbet vi gör. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Jan Ingemar H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar som gjorde ett perfekt jobb.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du är nöjd och att allt blev perfekt. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Jan Erik Johan J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Eftersom arbete inte är färdigt så kan jag inte ge ett uttalande

Lena Maria Magdalena T
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar som var snabba och duktiga.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du är nöjd med både bemötandet och arbetet. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Hampus S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Dom kom 40min efter utsatt tid och fönsterna blev inte så rena som jag trodde. Har meddelat detta och dom skulle återkomma för att åtgärda detta, men ingen har ringt.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Hampus, Tråkigt att höra. Vill du ringa in till oss så kollar vi på detta. Mvh Lovali Ingen Smuts Bara Puts

Jörgen P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Kom en dag innan avtalad tid, vilket är helt i sin ordning. Resultatet var bra. Priset var överkomligt!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack för din fina feedback! Vad bra att det fungerade att vi kom en dag tidigare och att du är nöjd med resultatet. Vi är också glada att du upplevde priset som rimligt – det är viktigt för oss att leverera både kvalitet och värde. Hoppas vi får hjälpa dig igen framöver! Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Emelie Lisa Z
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Överlag var jag nöjd. De var trevliga, snabba och fönstrena blev rena (förutom det som missades) Två saker: Jag hade ingen aning om tid de skulle komma önska att det gav en viss ungefärlig tid innan. Nu visste jag inte om det var förmiddagen eller eftermiddagen. 2. Ett helt fönster missades att tvättas. Mänskligt förstår jag såklart, men drar ner betyget då jag behövde putsa det själv.

Marie-Louise Hytting H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Alla fönster putsades inte. Ränder kvarlämnade. Takfönstret putsades inte. Vill inte anlita igen

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Marie-Louise Förstår absolut att du är missnöjd. Ring eller mejla till oss så vi kan hantera ärendet Kram Lovali Ingen Smuts Bara Puts

Jan Tomas F
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Köpte fönster putsning och de blev jätte bra

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra att du blev så nöjd med fönsterputsningen! Hoppas vi ses igen 😊 Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Gunnel Elisabet Marianne N
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevligt telefonsamtal, man är ju skeptisk vid telefonförsäljning, men det var bra. Trevliga snabba ,noggranna två killar. Nöjd kund med rena fönster. Jag köpte fönsterputs ute, samt uterummet putsat ute.

Bengt Inge T
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Noggranna och snabbt utfört arbete, trevligt bemötande av personal, både på plats och per telefon.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla för dina fina ord! Vad kul att höra att du upplevde oss som både noggranna och snabba, och att bemötandet kändes bra hela vägen 😊 Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Uno Lennart L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Super och trevliga killar ,rekomenderas!!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack, vad roligt att höra! Vi uppskattar verkligen din rekommendation 😊 Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Claudia Patricia Cuellar L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Super nöjd, fantastiskt att komma hem till snygga fönster. Super smidiga att ha att göra med, inget krångel.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad härligt att höra! Finns inget bättre än känslan av rena fönster när man kommer hem 😊 Kul också att allt kändes smidigt! Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Katarina T
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabbt och bra och billigt och jag slipper flytta på ränder.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! Härligt att du är nöjd och slipper tänka på ränderna själv 😊 Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Per Martin Stefan L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Helt ok. Tog lång tid innan de kom.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej, Förstår dig absolut, detta ska vi kolla vidare på. Allt gott Lovali Ingen Smuts Bara Puts

Anna Camilla I
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Haft en annan firma tidigare som jag varit nöjd med men tack vare den glada och positiva personalen så byter jag nog till Ingen smuts bara puts👌🏻🤩

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad roligt att höra! Vi blir verkligen glada att du uppskattar vår personal och att det gör skillnad för dig 😊 Hoppas vi får förtroendet att fortsätta hjälpa dig framöver! Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Mirjana P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar och bra jobbat tack 🙏

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra 😊 Vi uppskattar verkligen din feedback och att du är nöjd med både jobbet och bemötandet! Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Susanne Beatrice Yvette P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killarna som trots regn och hagel spred solsken och lämnade rena fönster i huset

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad fint skrivet! Vi blir verkligen glada att höra att vi kunde sprida lite solsken trots vädret 😊 Extra kul att du är nöjd med de rena fönstren också! Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Inger Annika L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Får inte full pott denna gången, då man var en vecka sen med putsen, vilket är helt ok för oss egentligen.

Ulf Joakim B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabba som tusan och ett trevligt bokningssamtal.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du är nöjd både med bokningen och hur snabbt det gick. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Kurt Roland O
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Killarna är jätteduktiga och trevliga!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du är nöjd med både resultatet och bemötandet. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Emma Caroline A
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Första besöket hos oss. Missat att putsa ett fönster. Uterum nöjd. Övriga fönster, fortfarande smuts och ränder kvar.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej Emma Caroline, Tråkigt att höra, vill du ringa till oss så kollar vi på detta. Allt gott Lovali Ingen Smuts Bara puts

Eva Liselott R
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar som var här,jättenöjd med putsningen som dom gjorde.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! Vi blir verkligen glada att du är nöjd med både bemötandet och putsningen 😊 Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Anca Mihaela S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Pojkarna var duktiga bara en grej de torka inte kanterna efter rinner från fönsterglas , jag gick efter när skulle sätta blommorna och torka alla . Nästa gång bättre .

Kent Ove J
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Enkelt och smidigt med ett utmärkt resultat/kent

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack Kent, vad kul att höra! 😊 Härligt att allt kändes enkelt och smidigt och att du är nöjd med resultatet. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Gert Jimmy Mattias T
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Fönsterputsning insida/utsida - Inte helt nöjd då det var fläckar som satt hårdare som var kvar på något fönster. Flammigt på något annat fönster. Men betydligt bättre än det var innan.

Pia Susanne Margreth D
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Är så nöjd med fönsterputsningen. Alltid lika trevliga o glada killar som kommer till oss👍😃

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du är så nöjd och att du uppskattar både resultatet och bemötandet. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Mia O
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Vilken trevlig kille som var hos oss och mkt duktig

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad roligt att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du upplevde både trevligt bemötande och ett bra jobb. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Eva Charlotte Larsdotter T
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Toppen! Snabbt och lätt och trevliga killar! :)

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Härligt att du upplevde det både snabbt, smidigt och trevligt! Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Sven Thore Ingvar L
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Mycket bra jobbat med ett proffsigt utförande och klara fönster tack

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att du är nöjd med både det proffsiga utförandet och de rena fönstren! Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Kate Lizzie Irene B
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Rekomenderas varmt. Jobbar även vid röd dag.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra och tack för din rekommendation! 😊 Vi försöker vara flexibla när det går, så det uppskattas verkligen att du noterat det. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Gisela Sofi H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Snabbt och effektivt arbete. Trevligt bemötande

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi uppskattar verkligen att du är nöjd med både bemötandet och det effektiva arbetet. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Kerstin S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevliga killar som gjorde ett bra jobb och priset stod fast, fast de fick komma två gånger.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tusen tack för de fina orden! Vi är så glada att du är nöjd med resultatet. Bara kärlek, Maja, Ingen Smuts Bara Puts.

Olof R
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Trevlig personal, bra putsat.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för ditt omdöme! Så härligt att du uppskattade bemötandet samt att du är nöjd med dina fönster. Bara kärlek, Maja, Ingen Smuts Bara Puts.

Peter T

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Åhus Sol & Hälsa A

Väldigt nöjd med deras arbete, punktlig och noggranna. Åhus Sun Center

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tusen tack för de fina orden! Vi är så glada att ni uppskattade vårt arbete, så himla kul att ni är nöjda. Bara kärlek, Maja, Ingen Smuts Bara Puts.

Lars Tommy Göran P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Ett gäng underbara grabbar vi är mycket nöjda ❤️❤️❤️

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tusen tack för de fina omdömet Lars! Så kul att du är nöjd, det glädjer oss 🥰 Bara kärlek, Maja, Ingen Smuts Bara Puts.

Britt Inger E
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Två trevliga killar dök upp på exakt överenskommen tid. Lämnade mina väldigt smutsiga fönster skinande rena.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tusen tack för de fina omdömet! Det glädjer oss verkligen att du är nöjd med arbetet. Hoppas vi ses framöver igen! Bara kärlek, Maja, Ingen Smuts Bara Puts.

Lena Monika S
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Jag är inte nöjd, fönster blev inte rena syns ringtag där de torkat även miss kan ju bero på att de regnade. Så typiskt Så jag är tveksam om jag vill ha fler fönsterputs

Malin P
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Vi är super nöjda , jätte duktiga killar

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Stort tack för omdömet Malin! Så härligt att du är nöjd. Bara kärlek, Maja, Ingen Smuts Bara Puts.

Monica Helén G
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Det gick som planerat med putsningen av mina fönster.Samt att det gick väldigt fort.

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Vi blir verkligen glada att allt gick enligt plan och att du är nöjd med hur snabbt det gick. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Helena H
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Underbart att komma hem till putsade fönster!

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Tack snälla, vad kul att höra! 😊 Finns verkligen inget bättre än att komma hem till rena fönster. Med vänliga hälsningar Ingen Smuts Bara Puts

Åsa E
Skrev om INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Inte fyllt nöjd med fönsterputsen denna gång, en del ränder och fläckar fortfarande...sen skulle man dra av då jag betalde för mycket förra gången ??

Svar från INGEN SMUTS BARA PUTS AB

Hej, Tråkigt att höra. Hör av dig till kundtjänst så kikar på det. Bara Kärlek Lovali Ingen Smuts Bara Puts