Hans K:
Har aldrig haft fönsterputs tidigare gjort det själv och varit osäker på vad som erbjudits. Ålder har tagit ut sin rätt och jag har ine putsat på ett år vilket gjort att fönstrena blivit skitiga eftersom jag bor centralt i Malmö. Såg på FB en annons on Ingen smuts bara puts. Eftersom jag är från Hässleholm och det verkade vara ett gäng glada grabbar hände jag på. Det ångrar jag inte en enda sekund. Rinde upp och en trelig Iska svarade. Bestämde tid och pris. Så kom två trevliga killar Morris och Melvin som var så lång att han inte behövde stege ;-). Snabbt och lätt gick det på en och enhalv timme. Skinande rent även i kanterna Jättetrevliga grabbar som försvann med ett leende. De putsade även hos grannen som kom in och tackade mig för jag rekommenderat dem! Hon var också såååå nöjd. Nu har vi bestämt att vi bokar in dem till våren också. Detta var den bästa tjänst jag köpt. Dessutom till ett väldigt bra pris ( det har jag kollat med en anna granne som haft en dyrare fönsterputsare). Jag kan varmt rekommendera Ingen smuts bara puts. De lever verkligen upp till sitt rykte. ;-)