Väldigt nöjda med Schröder Skadeteknik AB som leverantör för olika tjänster till oss. Håller vad dem lovar och är lätta att kommunicera med om det uppstår frågor.
Schröder Skadeteknik AB
Schröder Skadeteknik är idag ett av Skånes största företag inom skadesanering. Med cirka 30 medarbetare levererar de professionell skadeservice dygnet runt, året om, från lokaler i Tyringe, Kristianstad och Bromölla. Företaget startades 2009 som Schröder Hantlangning & Grovarbeten (Schröder HG) av bröderna Tim och Rasmus Schröder...
11 omdömen om Schröder Skadeteknik AB
Utmärkt service och snabba väl utförda arbeten
Vi är mycket nöjda med entreprenören som genomfört ombyggnaden av vår lokal som innefattade flertalet komplicerade moment. De är trevliga och lätta att samarbeta med, men också väldigt lösningsorienterade och har visat stor flexibilitet genom hela projektet. Arbetet är utfört på ett utmärkt sätt och med ett mycket gott slutresultat. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera dem!
Lätt att ha att göra med. Extremt trevlig personal. Inte riktigt nöjd med resultatet dock och delar av vad vi kommit överens om blev ej utfört.
Bra service, väl utfört arbete!!👍
Fick taket på huset sprutat mot alger med grönfri på ett korrekt sätt, trevlig personal ,nu väntar vi på resultatet till våren .
Noggranna och pålitliga. Första företaget jag tänker på när jag behöver ha bilat, borrat eller sanerat!
Proffsiga håltagare gjorde om fönster till dörrhål. Rent och snyggt efter jobbet var färdigt.
Utmärkt! Kom när du skulle, gjorde vad de skulle i rätt tid.
Mycket professionella! Löste ett problem mycket proffsionellt! Kan varmr rekommendera dem! Dessutom trevliga!
Trevligt bemötande och bra genomfört arbete