Fasad i Skåne

Topp 15 fasadrenoverare i Skåne

• INGEN SMUTS BARA PUTS AB

820 omdömen
    Hans K
    Hans K: Har aldrig haft fönsterputs tidigare gjort det själv och varit osäker på vad som erbjudits. Ålder har tagit ut sin rätt och jag har ine putsat på ett år vilket gjort att fönstrena blivit skitiga eftersom jag bor centralt i Malmö. Såg på FB en annons on Ingen smuts bara puts. Eftersom jag är från Hässleholm och det verkade vara ett gäng glada grabbar hände jag på. Det ångrar jag inte en enda sekund. Rinde upp och en trelig Iska svarade. Bestämde tid och pris. Så kom två trevliga killar Morris och Melvin som var så lång att han inte behövde stege ;-). Snabbt och lätt gick det på en och enhalv timme. Skinande rent även i kanterna Jättetrevliga grabbar som försvann med ett leende. De putsade även hos grannen som kom in och tackade mig för jag rekommenderat dem! Hon var också såååå nöjd. Nu har vi bestämt att vi bokar in dem till våren också. Detta var den bästa tjänst jag köpt. Dessutom till ett väldigt bra pris ( det har jag kollat med en anna granne som haft en dyrare fönsterputsare). Jag kan varmt rekommendera Ingen smuts bara puts. De lever verkligen upp till sitt rykte. ;-)
  • LevandeTak

113 omdömen
    Carina J
    Carina J: Trevligt bemötande från första kontakt. Arbetet utfördes noggrant och de lämnade allt rent och snyggt efter sig. Kan verkligen rekommendera Levande Tak till er som behöver takrengöring.
  • Fasaddekor.se

1,085 omdömen
    Välkommen till Fasaddekor.se om du vill att ditt hus ska bli snyggast på gatan! Vi erbjuder fasaddekor i form av både siffror, bokstäver och symboler.
    Jonas L
    Jonas L: Mycket bra och trevligt bemötande. Snygg vara som levererades!
  • Anki Wohlfart H
    Anki Wohlfart H: Fönsterputs Rengöring av fasad terassgolv Mycket trevlig och duktig
  • Lomma Tak AB

61 omdömen
    Lars K
    Lars K: Trevligt bemötande och snabb bedömning av kostnad och behov av ny papp. Positiva ”gubbar” som gjorde ett snabbt och proffsigt jobb. Bra pris tack vare ökat rotavdrag gjorde att vi blev mycket nöjda.
  • Brf Artisten B
    Brf Artisten B: fasad och balkongmålning lugnt o sansat leverans på våren, fungerade Ola är bra att göra affärer med
  • Byggnadsfirma K.Adler AB

44 omdömen
    Vår totalentreprenad i Simrishamn tar hand om allt från idé till färdig produkt. Med ett stort utbud av tjänster inom renovering, tillbyggnad och byggentreprenad hjälper vi företag, bostadsrättsföreni...
    Bengt H
    Bengt H: Gör alltid ett utmärkt jobb på utlovad tid./ Bengt Olof hansson
  • Robin P
    Robin P: Mario och Farbkoncept som företag lämnar alltid välutförda arbeten efter sig. Och på avtalad tid. Bra samarbetspartner i alla byggprojekt. Rekommenderar dem starkt. //Robin , Bygg & Inredningsmontage I Skåne AB
  • Schröder Skadeteknik AB

12 omdömen
    Lars B
    Lars B: Trevligt bemötande. Löste uppgiften på ett bra och proffsigt vis
  • Dennis Ahmet Stefan U
    Dennis Ahmet Stefan U: super service. trevlig, städade bra
  • Mirza H
    Mirza H: Kom med förbättringsförslag som var rimliga. Höll tiden och arbetet blev perfekt utfört.
  • Paulina Marie K
    Paulina Marie K: Renovering av tegelfasad ovanför källarfönster. -Utfräsning av skadat tegel -Montage av balkar -Återmurning av tegel -Plåtarbete Proffsigt bemötande och utförande. Redan första mötet hade de material med sig så att man redan där kunde få en uppfattning av hur det skulle göras och se ut.
  • Attila L
    Attila L: Anlitade Avloppsjouren akut för stopp i köksvasken och blev otroligt nöjd. De kom snabbt, var professionella och löste problemet direkt. Arbetet utfördes noggrant och effektivt, och resultatet blev bättre än förväntat. Kan varmt rekommendera dem till alla som behöver snabb och pålitlig hjälp med avlopp! 👍