Fasad i Skåne

Topp 12 fasadrenoverare i Skåne

• INGEN SMUTS BARA PUTS AB

463 omdömen
    Moa H
    Moa H: Trevlig support, trevliga killar som va här, snabbt o kanon jobb. Alla fönster rena
  • Fasaddekor.se

1,052 omdömen
    Välkommen till Fasaddekor.se om du vill att ditt hus ska bli snyggast på gatan! Vi erbjuder fasaddekor i form av både siffror, bokstäver och symboler.
    Jonas L
    Jonas L: Mycket bra och trevligt bemötande. Snygg vara som levererades!
  • Robin P
    Robin P: Mario och Farbkoncept som företag lämnar alltid välutförda arbeten efter sig. Och på avtalad tid. Bra samarbetspartner i alla byggprojekt. Rekommenderar dem starkt. //Robin , Bygg & Inredningsmontage I Skåne AB
  • Brf Artisten B
    Brf Artisten B: fasad och balkongmålning lugnt o sansat leverans på våren, fungerade Ola är bra att göra affärer med
  • LevandeTak

40 omdömen
    Carina J
    Carina J: Trevligt bemötande från första kontakt. Arbetet utfördes noggrant och de lämnade allt rent och snyggt efter sig. Kan verkligen rekommendera Levande Tak till er som behöver takrengöring.
  • Markus J
    Markus J: Grönputs är mycket tillmötesgående när det gäller tidsbokning, resultatet blir dessutom utmärkt! Trevlig kille! Vi har anlitat Grönputs kontinuerligt under flera år, trevlig kille!
  • Byggnadsfirma K.Adler AB

21 omdömen
    Vår totalentreprenad i Simrishamn tar hand om allt från idé till färdig produkt. Med ett stort utbud av tjänster inom renovering, tillbyggnad och byggentreprenad hjälper vi företag, bostadsrättsföreni...
    Bengt H
    Bengt H: Gör alltid ett utmärkt jobb på utlovad tid./ Bengt Olof hansson
  • Dennis Ahmet Stefan U
    Dennis Ahmet Stefan U: super service. trevlig, städade bra
  • Carl-Gustav Gerhard B
    Carl-Gustav Gerhard B: Rengöring av stenplattor vid garage o entregång. Fint bemötande. Tim var en trevlig kille.
  • Paulina Marie K
    Paulina Marie K: Renovering av tegelfasad ovanför källarfönster. -Utfräsning av skadat tegel -Montage av balkar -Återmurning av tegel -Plåtarbete Proffsigt bemötande och utförande. Redan första mötet hade de material med sig så att man redan där kunde få en uppfattning av hur det skulle göras och se ut.
  • ANNETTE B
    ANNETTE B: Oseriöst företag. Stressad personal gjorde jobbet på 35 minuter. Fakturerade sedan 2 timmars arbete. Kommer aldrig att anlita dem igen.
  • Ulrik Mikael S
    Ulrik Mikael S: Fasad Byggprojektering i Skåne AB och Wennerlunds entreprenad som samarbetar. Under arbetets gång fick vi flera fakturor på olika kostnader utöver avtalet och de hotade med att lämna bygget om vi inte betalade. De krävde ofta förskottsbetalning för att kunna köpa in material. När allt var betalt lämnade han bygget med ett halvfärdigt HUS och krav på att betala mer för att färdigställa det. Kunskapen är tveksam och även kvalitén. Företaget har gjort sig skyldigt enligt oss till avtalsbrott och saltade fakturor. De är även skyldiga oss pengar för arbete som ej är utfört. Vi kan inte rekommendera Fasad Byggprojektering i Skåne AB och Wennerlunds entreprenad som samarbetar.