Vi behövde lägga ny papp på vårt ganska stora, platta garage som är hopbyggt med ena husgaveln. Vi är mycket nöjda. Arbetet kunde påbörjas snabbt. Alve är trevlig och förtroendeingivande. Grabbarna som utförde arbetet var mycket kunniga och noggranna. De föreslog nya lösningar som var mycket bättre än den ursprungliga konstruktionen. Rekommenderas!
Mfasader Son AB
7 omdömen om Mfasader Son AB
Otroligt effektiva och flexibla. Mycket nöjd med all kontakt och hela processen.
Har anlitat Mfadader för en omfattande renovering av ett kök i ett äldre hus. De utförde arbetet med stor yrkesskicklighet och noggrannhet. Hittade lösningar på kluriga problem. Smidiga och lösningsfokuserade. Höll tider och överenskomna priser.
Bra kommunikation, utmärkt arbete! Rekommenderas starkt
Fick bytt takbeklädnad av detta företag och är väldigt nöjd med helheten av projektet. Blev mött av vänlig och proffsig personal från första mötet till sista kontakten. Kan varmt rekommendera detta företag och tvekar inte att anlita dom igen.
Jobbet blev utfört över förväntan. Lätta att ha att göra med och kollar upp under tiden hur allt känns. Vi gjorde total fasadrenovering, bytte tak och fönster. Behöver vi ha utfört annat kommer vi att anlita dom igen, utan tvekan. Toppbetyg!
Jag är mycket nöjd med hur vi blivit bemötta av bolaget. Kamil är en mycket pålitlig , professionell och social kille som det har känts mycket bra att ge uppdrag. Vi har öppnat upp en vägg och satt in skjutdörrar, samt putsat om hela fasaden efter isolering samt målat om hela huset. Resultatet har blivit över vår förväntan. Kommer anlita dem igen om nya behov uppstår.