Välkommen till Bygg & Inredningsmontage i Skåne - Vi hjälper dig med bygglösningar i hela Skåne.
Carina J:
Eftersökte snickare som var noggrann och det blev så bra med uppsatt Stringhylla. Kommer anlita företaget igen om det behövs till andra uppdrag.
Vi har lång och bred erfarenhet inom byggbranschen och kan hjälpa dig med renovering eller tillbyggnad oavsett om du är privatperson, BRF eller ett företag.
Välkommen till DOFAB - Vi skräddarsyr unika lösningar av dörrar, fönster och portar till hög kvalitet!
Agneta S:
Trevligt bemötande och god service!
Fann precis den produkt jag sökte, ett specialtillverkat fönster för att stämma överens med övriga fönster i huset. Inte monterat ännu men det ser jättefint ut!
Lars E:
Mycket proffsigt från början till slut.
Mycket bra säljare och montörer, kunniga och hänsynsfulla.
Kunde följa hela proceduren från början till slut på ett mycket
enkelt sätt.
Kanske det var enkelt för mig då jag är rätt så insatt i bygge.
Sabina S:
Trevligt och kunnigt bemötande genom hela processen, från beställning till genomförande och avslutning. När jag ville göra en smärre utökning av min beställning ordande han det med. Överlag bästa betyg!
Lars-Inge K:
Från första kontakt till taket på plats tog det 7 veckor. Grabbarna jobbade på bra. Tak och plåtarbeten såg snyggt ut. När dom lämnade såg man inte ett spår av dom, snyggt städat....
Ekstrands är en historia om innovativa lösningar, envishet och entreprenörskap!
Stefan O:
Proffsigt och trevligt bemötande
Bra information och olika förslag på fönster och dörrar med deras för/nackdelar
Dock lite dålig återkoppling med leverans tider
Saknade dito besked för info till snickare
Bra produkter med kvalitet
Eric B:
Vi är otroligt nöjda med både bemötande, hantering under processen och sedan slutresultatet av våra ytterdörrar!
Förväntningarna uppfylldes och mer därtill! Vi är tidigt i byggskedet men ser redan nu att ytterdörrarna kommer att höja hela intrycket på vårt vackra hus.
Tack Qvesarum!
/Erik & Liza