Alla kategorier Fönster Skåne Osby Ekstrands

Ekstrands

Södra portgatan 19, 283 50 Osby — Visa karta

4.3 i betyg av 125 omdömen
Välkommen till Ekstrands, vi bygger dörrar och fönster med fokus på kvalitet, design och flexibilitet. Kvaliteten är inte bara optiken och känslan som produkten ska förmedla, utan det är även dess prestanda. Våra produkter är marknadsledande när det kommer till just prestandan, bland annat när det kommer till exempelvis värmeisoleringsförmågan.

Ekstrands är ett familjeföretag i dörr- och fönsterbranschen med innovativa lösningar och entreprenörskap sedan tre generationer tillbaka. Vår yrkesstolthet borgar för kundnytta och är grunden för vår filosofi om att erbjuda och tillverka de absolut bästa produkterna, till det bästa priset! Vi strävar alltid efter att ha hundra procent nöjda kunder och gör detta genom att alltid sätta dig som kund i fokus och erbjuda flexibla lösningar anpassade efter just dina behov. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Läs vad 125 kunder tycker om Ekstrands

 • 2019-08-08

  Insamlad av företaget
  Emma A skrev om Ekstrands
  En ytterdörr och sido ljus. Toppen bemötning av Dan och toppen kvalitet på dörren. Leverans som planerad. Allt var enligt önskemål. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-08-08

  Insamlad av företaget
  Adam K skrev om Ekstrands
  Köpet avsåg en ytterdörr. Det var många turer och tog mycket lång tid då jag hade speciella önskemål, man sa att det var i sin ordning, senare så blev jag kontaktad med informationen att -"det inte går, då måste vi göra si och så osv". Så dörren blev 30% dyrare till slut. Just innan köpet var det krångligt med många kontakter vilket jag inte har tid till. Men sen var det bra. Mycket nöjd med produkten som sådan när jag väl fått den. Dörren har dock hängt sig lite trotts lod-/vågavvvägning och korsmätning. Läs mer
  gillar detta
 • 2019-08-02

  Insamlad av företaget
  Markus A skrev om Ekstrands
  Byte av en entré-, en altan- och flera innerdörrar.

  Slutresultat är okej men inte som förväntat.

  Vid första besöket uppskattades jobbet till drygt 2 dagar vilket blev total 6,5 till slut (och var ingen överraskning enligt dem som installerade dörrarna). Jag tror att de förstår inte vilken skillnad det blir om ett jobb påverkar familjelivet i över en vecka istället för 2 dagar. Tyvärr fanns då inte ens tid för att justera dörrarna. Istället för att rätta till detta sen fick jag en förklaring via telefon hur man skulle kunna lösa detta själv.

  I efterhand upptäcktes en hel del små slarv vilket är inte hela världen men hade säkert kunnat undvikas om en snickare hade gjort jobbet.

  Dörrarna är fina men helhetsintrycket var inte enligt förväntningarna och inte alls enligt Ekstrands marknadsföring. Läs mer
  2019-08-08 Ekstrands svarar Markus A
  Hej Markus,

  Tack för din feedback. Det är tråkigt att du fått den uppfattningen om oss, vi jobbar alltid med målsättningen att våra kunder ska bli nöjda.
  Det går inte i förväg att veta exakt hur lång tid installationen kommer att ta. Tiden uppskattas av säljaren, men beror på hur befintliga produkter är installerade. Ibland inträffar oförutsedda händelser vilket kan komma att förlänga arbetet. Vi lämnar dock alltid fast pris på våra montage, oavsett om det tar 2 dagar eller 6 debiterar vi inte förlängd arbetstid i efterhand.
  Roligt att höra att du trots allt är nöjd med dina dörrar.

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  gillar detta
 • 2019-07-02

  Insamlad av företaget
  Christer B skrev om Ekstrands
  -Dörr och sido fönster
  -Bemötande Bra
  -Förväntade mig att det var top quality. Det var det till 90%
  tyckte att på några ställen var det lite grov trä struktur som syntes tydligt genom färgen för övrigt var det bra.
  -Dörren såg ut att vara lättmonterad känns stabil gedigen.
  fin design fungerar bra lätt att stänga och öppna.
  bra funktionalitet. Läs mer
  2019-07-05 Ekstrands svarar Christer B
  Hej Christer,
  tack för din feedback!
  Anledningen till att en viss trästruktur kan synas på vissa produkter är pga att vi använder ett miljövänligare vattenburet färgsystem. Det ger inte en lika hård och slät yta som lösningsmedelsburen färg gör, eftersom fukten i färgen sväller de mjuka trädelarna så att trästrukturen framträder tydligare. Vi har valt att köra på detta färgsystem för att den håller bättre över tid, den fäller inte pigment, den ger underlaget möjlighet att röra sig utan att den spricker lika lätt, den är miljövänligare och ger även en bättre arbetsmiljö för de som jobbar med den. Men framförallt så ger vårt vattenburna färgsystem oss möjligheten att lämna 10 års förbehållslös målningsgaranti på våra produkter.
  Roligt att höra att du ändå verkar vara nöjd med dina produkter! Skulle du ha några fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss på 0479-10040 eller info@ekstrands.com

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  gillar detta
 • 2019-06-30

  Insamlad av företaget
  Lars H skrev om Ekstrands
  Dörrar. Utmärkt bemötande. Mycket snabba och bra. Kom när de sa. Gjorde extra jobb utan några problem. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2019-06-28

  Insamlad av företaget
  Martin G skrev om Ekstrands
  Köpt fönster och dörrar till flera av mina hus, alltid perfekt service. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2019-06-18

  Insamlad av företaget
  Peter M skrev om Ekstrands
  Vi köpte traditionella fönster med äkta glasdelande spröjs ("wienerspröjs" i marknadsföringen). Vi beställde även med "vit varmkant" mellan glasen, vilket gör att det ser ut som klassiska vita spröjs hela vägen genom fönstret. Vi blev positivt överraskade av kvaliteten på fönstren. De är oerhört gedigna och minutiöst hopsnickrade. Vi valde annan färg på utsidan och målningen är nära nog perfekt. De har dessutom en riktigt gammaldags känsla.

  Vi var lite besvikna på säljaren som vi upplevde som väldigt reaktiv och inte tillräckligt kunnig. Vi var tvungna att läsa på noga om alla detaljer och be specifikt om allt. Det innebar en del extra jobb för oss och en sak som vi inte själva tänkte på blev fel: Vi köpte många olika fönster och några till ett lite större parti. Där beställde vi fasta (ej öppningsbara) fönster. Säljaren sa aldrig något om att det helt ändrar proportionerna på glasrutorna så dessa fönster ser oproportionerliga ut med väldigt breda rutor mellan spröjsen. Han visste väl antagligen inte om att det skulle bli så, men där hade vi varit oerhört tacksamma om vi hade fått lite hjälp. Då hade vi kunnat dela upp partiet annorlunda och fått bättre proportioner.

  Men som sagt: Utmärkt kvalitet! Läs mer
  2019-06-27 Ekstrands svarar Peter M
  Hej Peter,
  Vad tråkigt att ni inte kände er nöjda med säljaren. Vi har Sveriges bredaste sortiment och är extremt flexibla. Våra säljare är oerhört kunniga jämfört med byggsäljare i allmänhet. Men helt fullärd blir man aldrig då sortimentet ständigt utvecklas och förbättras. Och alternativen och flexibiliteten är nästan oändlig. Vi jobbar dock alltid för att våra kunder ska bli nöjda och tar detta vidare.
  Det gläder mig att höra att ni är nöjda med kvaliteten på fönstren!

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  gillar detta
 • 2019-06-12

  Insamlad av företaget
  Birgitta A skrev om Ekstrands
  Installation av fönster samt en ytterdörr gjordes till vår belåtenhet. Vänligt bemötande i alla kontakter före och efter utfört arbete Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2019-06-01

  Insamlad av företaget
  Roland Ö skrev om Ekstrands
  Vi köpte två fönster med invändig spröjs och persienner till ett rum på övervåningen. Utmärkt bemötande och bra service. Vi visste inte precis vad vi ville ha från början men fick bra hjälp med ordern. Så vi är nöjda.

  Et minus dock var den långa leveranstiden. Läs mer
  2019-06-11 Ekstrands svarar Roland Ö
  Hej Roland,
  Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkter och service! Vi har ingenting på lager utan tillverkar allting efter beställning, varpå det tar ett visst antal veckor att tillverka en produkt.
  Även faktorer som efterfrågan, hög-/lågsäsong spelar roll samt att det kan ske saker under hela produktionsflödet som kan komma att påverka leveranstiden, därför är den alltid preliminär.

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  Ekstrands gillar detta
 • 2019-05-13

  Insamlad av företaget
  Lars L skrev om Ekstrands
  Vi köpte en ytterdörr i specialutförande
  Mycket bra bemötande av företaget i alla kontakter
  Höga förväntningar , jag tyckte företaget levde upp till dem på ett bra sätt
  Vi är absolut nöjda med företaget Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-12-08

  Insamlad av företaget
  Rosie N skrev om Ekstrands
  Fönsterbyten. God kvalitet och service. Lätt få kontakt. Höll tidplaner. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-10-31

  Insamlad av företaget
  Henrik O skrev om Ekstrands
  fönster till hela hela huset
  snabb och trevlig service.
  Perfekt kundbebmötande jag önskar att alla företag bemötte sina kunder med samma servicenivå. Toppklass till Christan Karlsson Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-10-26

  Insamlad av företaget
  Dickgeorg Stolt D skrev om Ekstrands
  ¤Köpte ytterdör med omfattning samt källardörr inkl. montering.
  ¤Blev bemött bra tills en felleverans uppdagades - då var
  bemötande my lågmält.
  ¤Hade höga förväntningar eftersom vi valt ett högprisalternativ!
  ¤Företaget levde upp till en början men i slutprocessen och efter
  montering har vi stort missnöje.
  ¤Vi godkännde monteringsjobbet trost att vi redan konstaterat
  mycket dåliga monteringsmoment - Vi ville inte diskutera om
  saker som var uppenbara!!
  Stort missnöje med DYR affär och låg kvalité i monteringen! Läs mer
  2019-06-14 Ekstrands svarar Dickgeorg Stolt D
  Hej,
  Det är tråkigt att du fått den uppfattningen om oss. Vi jobbar alltid för att våra kunder ska bli nöjda. Vi har även 10 års garanti på montaget, så är det något som inte är korrekt så är du välkommen att kontakta oss på 0479-10040 eller info@ekstrands.com

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  gillar detta
 • 2018-09-26

  Insamlad av företaget
  Olof Johannesson O skrev om Ekstrands
  Köpt en ytterdörr
  Bra bemötande
  Lång leveranstid, längre än ursprungligen lovad
  Blev en fin dörr! Läs mer
  2019-06-11 Ekstrands svarar Olof Johannesson O
  Hej Olof,
  Vad roligt att du är nöjd med din ytterdörr!
  Vi har inget lager utan tillverkar våra produkter efter beställning. Därför kan det ske saker på vägen som gör att leveranstiden förlängs.

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-26

  Insamlad av företaget
  Gudrun P skrev om Ekstrands
  Fönsterbyte, av 8 fönster och en altandörr.
  Bra bemött av alla inblandade.
  Kom på avtalad tid.
  Tidigare haft kontakt, så det var fortsatt bra.
  Fina fönster med bra funktion.
  Bra ritningar. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-26

  Insamlad av företaget
  Mats W skrev om Ekstrands
  Bytte fönster i hela huset, plus ersatte altandörr med skjutparti.
  Bra kontakt med säljare, trevligt bemötande.
  Höll tiderna någorlunda (dock saknades en plåt från början och en provisorisk sattes upp. Först efter ungefär ett halvår kom den rätta plåten på plats. Ingen stor grej på det hela taget).
  Bra utförande på arbetet, bra kvalitetskänsla hos fönstren (träfönster med aluminiumutsida, företagets egen tillverkning).
  Stort lyft för huset! Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Daniel M skrev om Ekstrands
  Två nya ytterdörrar, varav en specialbeställd, och fyra måttbeställda fönster. Professionellt bemötande från försäljare till färdiginstallerade dörrar av företagets hantverkare. Höll leveransdatum. Installation genomfördes snabbt och inom tidsramen. Uppstädat och snyggt efteråt. Företaget levde upp till alla förväntningar och levererade det som avtalats inom rätt tid. Vilket inte alltid varit vår erfarenhet av andra företag. Bra också att allt sköttes av ett och samma företag, från försäljning till installation. Vi är mycket nöjda med Ekstrands och kan varmt rekommendera deras tjänster. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • Sara A

  2018-09-25

  Insamlad av företaget
  Sara A skrev om Ekstrands
  Jag köpte två fönster. Ekstrands kom snabbt hem och tog mått. Därefter fick jag ett mail med leveranstid på fönster och när installation skulle ske. Därefter kom allt enligt plan på plats. Mycket proffessionellt och trevligt bemötande! Läs mer
  Ekstrands, Stefan I gillar detta
 • 2018-09-22

  Insamlad av företaget
  Susanne P skrev om Ekstrands
  Vi köpte innerdörrar till vår villa.
  Trevligt bemötande av säljaren. Jättefin kvalitet på dörrarna.
  Det kom en snickare och tittade på förutsättningarna men det tog dubbelt så lång tid för snickarna.
  Helheten är ändå bra. Vi hade fast pris. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-22

  Insamlad av företaget
  Hans F skrev om Ekstrands
  Vi köpte 2 fönster och en dörr för balkong. Utmärkt bemötande och likaså montering på plats. Vi har tidigare erfarenhet av Ekstrands goda bemötande och fina kvalitet på deras produkter. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-22

  Insamlad av företaget
  Brf Räkningen 2 B skrev om Ekstrands
  Nya ytterdörrar till föreningen. Köp och montering helt enligt tidsplan. Högsta betyg. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-21

  Insamlad av företaget
  Stellan F skrev om Ekstrands
  Montage av två nya gårdsdörrar.

  Vänligt och professionellt

  Företaget levde väl upp till mina förväntningar. (Jag tror att snickeridetaljerna i deras produkter kan utvecklas mer.) Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-21

  Insamlad av företaget
  Brf Eken 4 I Råsunda B skrev om Ekstrands
  Vi bytte portar i vår fastighet. Bra bemötande från start till färdigställande från Ekstrands. Dessutom blev det snyggt! Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-21

  Insamlad av företaget
  Maria & Olle Almeborn A skrev om Ekstrands
  Ytterdörr och sidofönster. Bra bemötande och alltfungersde bra. Det som blev fel rättades till på ett proffsigt sätt. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-21

  Insamlad av företaget
  Brf Övre Olskroksgatan 8 B skrev om Ekstrands
  Köpte nya ytterdörrar till vårt hus.
  Specialkulör och anpassningar till befintlig fastighet.
  Snabbt och snyggt! Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-20

  Insamlad av företaget
  Krister A skrev om Ekstrands
  Vi köpte sju stycken fönster av Ekstrands inklusive montering.
  När snickarna var klara så kunde vi summera allt och det motsvarade mer än väl våra förväntningar vi hade.
  Från början en väldigt bra kontakt med säljare Mats H och sedemera kontakten med de proffsiga snickarna som gjorde ett kanonjobb. Vi kan med glädje rekommendera Ekstrands Med vänlig hälsning Fam Andersson. Läs mer
  Ekstrands gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Jan H skrev om Ekstrands
  Bra fönster bra utfört arbete. Dock katastrofala leveranstider över utlovad leverans dagen. Läs mer
  2019-06-11 Ekstrands svarar Jan H
  Hej Jan,
  Vad roligt att du blev nöjd med dina fönster! Vi har inget lager utan tillverkar våra produkter efter beställning. Därför kan det ske saker på vägen som gör att leveranstiden förlängs.

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Helena B skrev om Ekstrands
  Jag köpte en ytterdörr. Köp o planering gick enligt plan dock saknades två lister. Dessa levererades och installerades efter tre månader!? Det blev många kontakter och frågetecken innan listerna till slut satt på plats. Jag saknade kommunikation från företaget angående förseningen med listerna.... Läs mer
  2019-06-11 Ekstrands svarar Helena B
  Hej Helena,
  Vad bra att det löste sig till slut, men jag beklagar att det tog så lång tid och framför allt bristen på kommunikation i detta fallet. Jag tar detta vidare!

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Brf Almen 4 B skrev om Ekstrands
  Snygg dörr men har just kontaktat dem om en sprucken list.
  Kontakten varit god med dem. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Sehed Fasad Ab S skrev om Ekstrands
  Vi har köpt 40 st entrédörrar till radhus inklusive montering.
  Trevligt bemötande och proffsig hantering.
  Ekstrands levererade de produkter de lovat och i tid.
  Mycket bra leverantör och vi ska samarbeta på flera projekt. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Brf Sommarvägen I Solna B skrev om Ekstrands
  3 ytterportar i 50-talsstil.
  Föreningen är mycket nöjd med både bemötande arbete och resultat. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Hanne E skrev om Ekstrands
  Købt fønster och jag er myge tilfreds.
  Har bestilt hos Ekstrand igen da jag skal bruge flere fønster och døre Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Brf Stubbsundet B skrev om Ekstrands
  Ekstrands har bytt samtliga fönster och dörrar i vår radhuslänga. Ett utmanade jobb då husen har flera stora skjutdörrspartier och många enheter.
  Bytet har gått smärtfritt och kvaliteten på fönstren är oklanderlig. Professionellt skött hela vägen! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Jan D skrev om Ekstrands
  Köpte en ek dörr för 44000 skr, Dåligt monterad. Glipor, Stående ek lister fattades. Fick vänta ca 5 veckor innan dom monterades, Dessutom har dom inte slagit i spikarna tillräckligt djupt,Spikarna stack upp ur listerna, Grannen är inte heller nöjd, Vi beställde samtidigt dörrarna. Ska byta fönster i huset,Men det blir inte Ekstrands som får det jobbet. Snacka om nonchalanta. Läs mer
  2019-06-11 Ekstrands svarar Jan D
  Hej Jan,
  Det är tråkigt att du fått den uppfattningen om oss. Vi jobbar alltid för att våra kunder ska bli nöjda. Vi har även 10 års garanti på montaget, så är det något som inte är korrekt så är du välkommen att kontakta oss på 0479-10040 eller info@ekstrands.com

  Vänliga hälsningar
  Filippa
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Tove S skrev om Ekstrands
  ytterdörr.
  Jättebra. personligt och tryggt

  Snabb service, personlig återkoppling, någon som tar helhetsansvar. levde upp till förväntningarna och hoppas även så om något skulle krångla i efterhand.

  i det stora hela mycket nöjd, skulle rekommendera. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-19

  Insamlad av företaget
  Millvi G skrev om Ekstrands
  Det var oroblem att ha kontakr med säkjaren till att börja med. Vi blev borttappade och fick inte svar.

  Nu har vi dörren och är mycket nöjda med produkten. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-17

  Insamlad av företaget
  Per L skrev om Ekstrands
  Jag köpte två stycken ytterdörrar till min villafastighet av Ekstrands (E) proffsige försäljare under hösten 2017.
  E monterade dörrarna tidigt under 2018 och höll avtalad tid för monteringen, som gick smidigt under en och samma dag.
  Dörren för huvudentrén har fått beröm av flera besökare som varande 'mycket snygg'! Själva är vi också mycket nöjda.
  Så småningom kommer vi sannolikt att behöva anskaffa mera fönster och dörrar och kommer då att ha med E i våra tankar. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-17

  Insamlad av företaget
  Egon J skrev om Ekstrands
  Köpt färdigmonterad innerdörrar på plats i liggande ek
  Representanten var utomordeligt bra
  Om fabriken hade skickat rätt material so beställts hade det underlättat för alla
  Resultatet blev kanon Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-17

  Insamlad av företaget
  Anna W skrev om Ekstrands
  Fönster med montering.
  Trevlig, informativ och kunnig säljare.
  Ganska lång väntetid efter lovat leveransdatum. Inga större problem med det dock.
  Kompetenta och duktiga montörer. Lite tråkigt att de inte bad mig täcka över mer möbler före. Det var varmt och de hade tvärdrag i huset när de sågade. Fullt förståligt men otroligt mkt städning efteråt.

  Jag anlitar gärna Ekstrands igen och rekommenderar dem till bekanta. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-17

  Insamlad av företaget
  Katarina L skrev om Ekstrands
  Köpte entrédörr och garagedörr och är oerhört nöjda med både produkt och installation. Kan varmt rekommendera! Läs mer
  gillar detta
 • 2018-09-17

  Insamlad av företaget
  Jenny H skrev om Ekstrands
  Effektiv och professionell hantering av vår beställning. Säljare och montörer var enkla att få tag i och allt flöt smidigt - från första kontakt till leverans och montering. Vi är mycket nöjda med såväl produkt (ytterdörr) som service. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-03-17

  Spontant omdöme
  Mikael J skrev om Ekstrands
  Superbra service och lyhörda. Tummen upp Läs mer
  gillar detta
 • 2018-02-28

  Spontant omdöme
  ragnar s skrev om Ekstrands
  Vi köpte en ny dörr på mässa i Stockholm och förklarade hur vi öppnar vår ytterdörr när vi går ut ur huset. Eftersom vi inte har branschkunskap om hur en dörr är vänster eller höger hängd förväntade vi oss att få expertis och vägledning av Ekstrands personal så allt blir rätt, dörren visade sig vara felhängd vid leverans och Ekstrands tok den lättaste vägen utan att ta ansvar och erbjöd sig att vi kunde sälja dörren på blocket och få en ny till inköpspris, köper man en ny dörr för 20 000kr så förväntar man sig bättre service än att bli hänvisad till blocket om det är något som går fel.
  Nu är ärendet anmält till ARN så det blir intressant att höra vad de tycker om kundhanteringen på Ekstrands. Läs mer
  2018-03-09 Ekstrands svarar ragnar s
  Hej Ragnar,

  Det är mycket oturligt att ni missuppfattat hängningen, men när ni godkände orderbekräftelsen tillverkade vi en ytterdörr efter era önskemål. Vi har inget lager med färdiga dörrar hos oss, utan tillverkar efter kunders beställningar. Vi hoppas därför ni uppskattar och godtar vårt erbjudande om att tillverka och leverera en ny vänsterhängd dörr till självkostnadspris.

  Hälsningar
  Heidi Ekstrand
  gillar detta
 • Jan-Anders E

  2017-11-10

  Spontant omdöme
  Jan-Anders E skrev om Ekstrands
  Typexempel på avgrunden mellan införsäljning, leverans, installation och slippa ansvaret. Vi valde fel och vi skulle ha valt en annan leverantör. Nu väntar år med tjafs och tvister :( Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-13

  Insamlad av företaget
  Marianne F skrev om Ekstrands
  pojkarna som gjorde arbetet utförde detta perfekt
  hämtning av gamalt materiel tog lite tid men gjorde även
  detta bra när detta utfördes
  kan verkligen rekomendera ekstrands då vi har enlitat
  firman vid tidigare tillfälle och var mycket nöjda.
  mvh marianne forsberg jonsson Läs mer
  gillar detta
 • 2017-10-09

  Insamlad av företaget
  Ulla H skrev om Ekstrands
  Hej,
  det mesta har fungerat bra med fönsterkvalitet och montering. Tror inte det är bra att säljare också är projektledare hela vägen. Svårt för denne att hinna med. Har varit svårt med återkoppling och kompletteringar och besked har dragit ut på tiden och krävt flera påminnelser.
  Har fortfarande kompletteringar som inte är gjorda och mail som är obesvarade sen 2,5 veckor tillbaka. Installationen påbörjades i Juli och nu är det Oktober.......
  Beror inte på säljaren som vill väl och jobbar hårt utan snarare på felaktig organisation.
  Skilj på sälj och leverans ansvar!
  Skulle vilja ge 3,5 i betyg men eftersom inte det finns blir det 3. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-25

  Insamlad av företaget
  Roger W skrev om Ekstrands
  Hej
  Jag upplevde bemötandet från Ekstrands mycket bra och proffsigt från första kontakten med dom och tills arbetet var färdigt och avslutat. Vår Bostadsrätt förening beställde fönster med montage av Ekstrands. Leverans och arbete utfördes i rätt tid och med rätt kvalitet.
  Vi i vår förening är mycket nöjda och vi har planer på att inom några år att byta alla fönster och då är givetvis Ekstrands med i bilden. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-21

  Insamlad av företaget
  Lennart K skrev om Ekstrands
  Trevligt bemötande. Från första kontakten till monteringen. Läs mer
  gillar detta
 • 2017-09-20

  Insamlad av företaget
  Kjell G skrev om Ekstrands
  Jag hade köpt fönster o dörrar tidigare. Den leveransen upplevde vi som bra och är nöjda med produkterna. Det var naturligt att kontakta Ekstrands för nästa projekt. Fick professionell rådgivning och snabba offerter och ritningar, några rundor innan vi var framme till önskat utförande. Priset blev också bra som en återkommande kund. Leveransen bestämdes till v 33, vilket fungerade perfekt. Bra och stabilt förpackat.
  Jag kan gärna rekommendera andra att köpa av Ekstrands. Läs mer
  gillar detta
 • Fatma B

  2017-09-20

  Insamlad av företaget
  Fatma B skrev om Ekstrands
  Andra gången jag anlitar Ekstrands och som förra gången bemöttes jag av professionalism, goda råd som passar stilen på mitt hus och inte minst plånboks vänliga råd. Ekstrands håller vad de säger och mycket mer.
  Fatma Bergquist Läs mer
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Södra portgatan 19, 283 50 Osby